2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktor reçete eder yine de yanlış yönlendirmeyelim, fatma sibel e de reçete edilmiş o yüzden kullanacak. Diğer kremlerle de geçebilir her kızarıklık egzama olmayabilir.
Yok cnm reçetesiz kullanmam tabi doktora götüreceğimde eğer egzama ise kremle gçmesine sevindm..

Gaita testi vercez dr istedi ama veremiyoruz. Az once tam esim ise gitti bizimki kaka yapti.Ben kıyafet alıp gelene kadar ust bas kalmamış. Su molfix bir bitseydi
Ay Allah sana bolca sabır güç kuvvet versin halden düşüyorsundur bizimki durmayınca kanatlarım düşüyo benim valla
Amin canim .Aksam 10u gecmisti esim guc bela uyuttu .Ben de dus aldim yattim tam dalcam 12 de uyandi .Sabaha kadar kivrandi Ve ancak gazini cikarabildi .Simdi kaka yapti rahatlamistir diye umuyorum .Uyutup ben de uyuyacagim insallah

İnşallah canım

Bu bebekler ne ilginç. Emzigi öğüye cocuguma emzik verdim havada kaptı. Insallah yine meme reddi yaşamayız. Gazdan cok agladi. Artik son care denedim .2 saattir ağlıyor uyuyamadi .
Ah yavrun ne zaman bitecek çilesi benim annem de ağlatma emzik ver diyor benimki bu aralar uykuya geçemiyor ve ağlıyor ben de kararsızım

Kızlar biz 3 ay bir haftalık olduk. Ama ben rota alışını yaptırmadım. Bugün yaptıracağım geç kalmadım değil mi? Eşim pek yaptırma taraftarı değil o yüzden böyle uzadı. Yaptıranlar herhangi bir yan etkisi oldu mu?

Ben de power pump denedim geçen haftalarda iki gün üst üste Yaptım 30 cc çıktı. Annem buradaydı. Sonra annem gidince normal sağım bile yapamaz oldum ve mama azalmaya başlamıştı şimdi yine eski haline dönüyor. Valla en sonunda pes etmekten korkuyorum.

Herhangi bir yan etki yaşamadık biz. 2. Dozunu da önümüzdeki ay yaptircaz.

Yan etkisi uyku canım.
Sanmıyorum geç değildir yaparlar
Aile hekimliğine danış canım orada yaptıracaksan

Kolay gelsin .. Aman bez değiştirmek de sıkımtı. Ben hiç değiştirmedim indirim kovalıyorum sürekli

Yan etkisi uyku canım.
Sanmıyorum geç değildir yaparlar
Aile hekimliğine danış canım orada yaptıracaksan
Aile hekiminde yaptıracaktım üç aylık kontrol gününde ama ecZanelerde yoktu aşı. Benim bir de başka ilçede hekimim doktor al evde kendin yap buraya kadar yorulma aklına birşey takılırsa beni ararsın dedi. Sanırım bugün alıp ya eczacıya yaptırırız ya da evde yaparız. İşin kötüsü akşam misafirliğe gideceğiz omdan merak ettim huzursuzluk ateş falan olur mı acaba diye

bizimkide oda değiştirdi sağolsun zaten annemin evinden getirdim ben bu kızı niye baksınki sinir oluyorum sinir
aynen canim, L koltugu açip yatiyor. Ama bir yonden de iyi ya, simdi beyaz gurultu acma sevmiyorum falan diyordu. Oglan gazi varken gurultusuz uyumuyor. Bir de babasiyla ugrasamam

bende meme ve mama şeklinde ilerliyorum doktorum mamayı bıraktıracaktı ama işe başladığım için 45 cc düşürdük mamayı ve günde 3 defa veriyorum. elektrikli göğüs pompası kullanmayı tavsiye ediyorlar göğsü tamamen boşaltmak için ben daha alamadım elle sağıyorum yapabildiğim kadar. Sütümü arttırmak için kuru incir hurma yedim bol su içtim arada rezene çayı içiyorum bazen humananın anne çayını içiyorum bazende lactamil içiyorum.

Ah yavrun ne zaman bitecek çilesi benim annem de ağlatma emzik ver diyor benimki bu aralar uykuya geçemiyor ve ağlıyor ben de kararsızım
sen memeye dondurmeye calisiyordun canim, o açidan emzik kafa karisikligi yapabilir.

ben de 3 ayini 1 hafta gecince yaptirmis olacagim canim, sorun olmuyor o. Cunku 2.ay aşisiyla arasinda 28 gun gecmesi gerekiyordu, o da sali gunleri yapiliyordu burada (verem haftada 1 gun yapildigi icin). Sarkti yani tarihlerimiz.
Rotayi bizim cocuk dr da aile hekimi de tavsiye ediyor. Şu yenidogan doneminde insan asilardan bikiyor ama ne yapacaksin, dunyaya savunmasiz geliyor minnaklar.

Pinterestte şöyle bir fotoğraf konsepti görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Denedim yamuk yumuk oldu ama sevdim ben, sabah kahvesi niyetine :)
Yüzü yukarda olanları da var tabi bu fotoğrafların :)

Baby in mug yazıp googleda bir sürü şeker örneğini görebilirsiniz :)

Eklentiler

• DSC_0141.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 59
  • DSC_0138.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 61
Oyyy hüppp diye içilecek en güzel kahve :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…