2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Burada genelde arkadaşların bebeklerinde de uyku yaptuğı söylendi, bizimki de bol bol uyudu rahat edersiniz eğer uyursa

aynen canim, L koltugu açip yatiyor. Ama bir yonden de iyi ya, simdi beyaz gurultu acma sevmiyorum falan diyordu. Oglan gazi varken gurultusuz uyumuyor. Bir de babasiyla ugrasamam
Allah'tan beyaz gürültü pış pış olmadan uyuyor bizim kız o sesleri bende kaldıramıyorum çünkü kapatınca uyanıyorlarmış sabahı sabah ederdim öyle

Allah'tan beyaz gürültü pış pış olmadan uyuyor bizim kız o sesleri bende kaldıramıyorum çünkü kapatınca uyanıyorlarmış sabahı sabah ederdim öyle
Bizde pış pış açık sürekli. Şimdi de açık. Aman uyusunda. Bizi de uyutuyor valla. zaten izindeyken arkadas ben uyuturum dedi sallarken pış pış açıktı kendisi uyumuş

cok guzel fikir ya

Benimde çok hoşuma gidiyor böyle resimler ama yenidoğana yapmak daha kolay bizimkiler artık hareketlendiği için pek olmuyor bulanık çıkıyor.
Ben aylık resim çekerken seri çekim yapıyorum şansa kıpırdamadığı bi resme denk geliyim diye

Evet zor biraz ama varsın kıpırdasın, o da anı :)

Kızlar doktorlarınız menenjit aşısından bahsetti mi hiç? Biz bugün 3 aylık kontrolündeydik orda söyledi. Ücretliymiş, yapılmasını öneriyor ama dünyanın parası. Burda 110€ diyor.. Sizler yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Canım bizim burda rota aşısını 3 kerede yapıyorlar yanılmıyorsam. Ağızdan oluyor, bugün biz de 3 ay 1 haftalık olduk be doktordan geldik az önce. Bize 3.sü yapıldı

Gece 3 saat kadar evin içinde dolandık. Kollarım belim artık tutmaz oldu ve en sonunda uyudu. Ben de o uyanmasın diye oturduğum yerde onu kucağımda tuttum. Her kıvranmasında ayağa kalkıp gezindim. En son 5te anakucağına bıraktım, 2 saat uyumuş orda ben de koltukta. Sonra bir baktım kıvranıyor, uyanmadan aldım emzirdim, arada ayağa kalktım falan. O şekilde 10 saat uykusunu tamamlattım. O uyudu kıvrana kıvrana 10 saat, ben de 2 saat uyudum. Neyse ki şuan neşeli.

Ya sadece uyku öncesi verilirse uyku rutin gibi algılanabiliyormuş korkumdan veremiyorum yoksa gece uykusuna bir buçuk iki saat ağlıyor yorulup uyuyor heder oluyor. O yüzden düşünüyorum yoksa farkındayım sıkıntı olursa diye kendimi tutuyorum.

Canım öğlene kadar bakıyor altı üstü ne ara pskolojisi bozulmuş eşinin ? Çocuğuna bağırmasına çok üzüldüm ..

Ah yavrun ne zaman bitecek çilesi benim annem de ağlatma emzik ver diyor benimki bu aralar uykuya geçemiyor ve ağlıyor ben de kararsızım
10 dk emip atti neyse ki .
4 ay dolana kadar yapılıyor diye biliyorum. Eger ac götürürsen kusma ihtimali azalir .Ebe bana ac getirdin demi dedi yoo dedim .Benimki durmaz ki meme tiryakisi :) birazını tukurdu ve öğüdü kuscak diye cok korktum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…