2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

1 saat uyuduk uyandik cok sukur .O bir saat icin 1 e kadar kahvalti yapamadim basima agri girdi Acliga hic dayanamiyorum .
Kizlar 2 3 gündür oğluma elini ver öpcem diyip kolundam tutup dudağıma götürüyordum. Dün söyleyince bagimsiz yapip gülmeye başladı. Esime soyledim tesadüftür dedi .O soyledi elini kaldirmadi bile .Hani yapmıyor dedi güldü.
Ben aldim ver oğlum elini öpcem dedim .Sağ eli agzindaydi direk cikarip uzatti .Esim kıskançliktan catliyor

İnşallah emer canım bebeğin denemekten yılma ...gece uykuluyken emzirmeyi dene

Ciddi misinn. Önce ufak bi bölgede deneme yapayım o zaman
Benim ciltte hassasiyet yarattı özellikle koltuk altı çizgilerini kararttı .Deotac rol on aldım eczaneden, rahatım artık .öyle etkin parfüm kokmuyorda
Ne güzel bir yan etkiymiş öyle ya :) bizdr de yapsa keşke.. Uykusuzluktan ölüyorum şuaaan
Doğrudur, 3 ay filan hikaye oldu hep uykusuzluk var bende. Gece en az iki kere kalkıyoruz en uzun uyku 4 saat.

:))))) hahahha erkekler oğlanları da kıskanıyor galibam biraz. Sana nasıl aşkla bakıyor diyor benim eşimde. Kıskanmak dediysem evlat aşkına tabiki :)

Evet cocuk bana baksa hemen kendine baksin diye çabalıyor. Ama sağolsun aksam çıldırma animda yetisti .Verdim kucagina gezdire gezdire uyuttu. Uyanmasin diye de 1 saat hareketsiz oturdu.

Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.

Artik kan vermeyin .Dr un dedigi gibi haftaya keseyi görürsünüz .Allah tamamina erdirsin.

Bizimki 4ten 8e kadar uyumadı. Güç bela daldı 10dk uyumuşum yine ağlamasına uyandım. 10buçukta uyudu ama benm o saatten sonra uyku neyime. Kalktm sağlık ocağına gittik bebeğim 6buçuk kg olmuş rota aşısını sipariş verdk yarın 3.ay doluyo ama cumartesi olduğu için yaptıramayacağız pazartesi yapılacak.

Seninkine emzik vermedin göğsünde uyutuyorsun hep dimi?

Bende seri çekiyorum cok tatli şeyler yapıyorum. Picsart programını tavsiye ederim:)

Evet ikinci ayda emzik vermeyi denedim, bir iki çekip süt gelmeyince çığlığı bastı, sonra memeyi de almak istemedi. Korktum meme reddi olacak diye bir daha da vermedim. Memede uyuyor, gazı olmasa yatağına koyup uyutucam ama koyduğum an geriniyor, kasılıyor ve ağlamaya başlıyor. Bu gaz derdi bizi mahvetti.

Allah kolaylık versin inşallah gün grieçtikçe azalır ve biter.

Allah kolaylık versin inşallah gün grieçtikçe azalır ve biter.
Amin. Inşallah ya. Bazen çok sinirleniyorum uykusuzluk ve onun sürekli mızırdanıp ağlamasından ama sonra diyorum canı yanıyor ve dünyaya gelmeyi o istemedi, biz istedik onu, o kadar uğraştık. Bize nasip etti Allah, iyi bakmam gerekiyor ona.

Bizim paşa dün uyuyamadıklarının acısını çıkarıyor sanırım 7de uyandık 8den 10a kadar uyudu emzirdim tekrar uyudu 12 buçukta kalktık 1buçukta yarım saat uyudu ama hala uykusu vardı emzirdim 2buçuk civarı uyuttum hala uyuyor çok mutluyum şuan yemek yapabilirim sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…