- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.021
oyy masallahŞuraya minik bir köpüş koyayım :)))
Maşaallah
teşekkür ederizoyy masallah
6 gibi benimde misafirim gelicek tek kişi arkadaşım, evimi birşey götürüyor hiç misafirlik değil anneme dedimki sen gel çocuğu uyurken hamakta salla ben diğer odaları süpürüp sileyim. Tuvalet banyoyu halledeyim uyanınca sen bak salonu halledeyim. Uyuyan çocuğun başında tam yarım saat gayet sesli tonda telefonla konuştu. Uyarıyorum git diyo el isaretiyle sinirli sinirli sanırsın devlet meselesi çocuğun öğle uykusu hiç oldu. Şunu kayınvalide yapsa aklını alırım dua etsin annem yani resmen sabrımı sınıyorlarBabası bebişi aldı dışarı çıktılar akşam ki misafirler için start düğmesine basıyorumm
Hiç uyumamakta sevdaya dahil
Ben sinirlenmiyorum ya hunileri taktım galibaAmin. Inşallah ya. Bazen çok sinirleniyorum uykusuzluk ve onun sürekli mızırdanıp ağlamasından ama sonra diyorum canı yanıyor ve dünyaya gelmeyi o istemedi, biz istedik onu, o kadar uğraştık. Bize nasip etti Allah, iyi bakmam gerekiyor ona.
Ne yapsam susmuyor, ne yapsam memnun olmuyor. En son üfff püf demeye başlıyorum. Sonra derin bir nefes alıp oğlumu öpüp kendime geliyorum ve sil baştan uyutma çalışmalarına başlıyorum :)Ben sinirlenmiyorum ya hunileri taktım galibaeşim baya kanka oldunuz siz diyo
Ay Allah sabir versin. Esim kapidan girerken telini sessize aliyor .Buyuk kavgalar sonucu ogrettim.Teli calarsa acmiyor .Ben de annem ablam dışında kimseyle konusmuyorum genelde.6 gibi benimde misafirim gelicek tek kişi arkadaşım, evimi birşey götürüyor hiç misafirlik değil anneme dedimki sen gel çocuğu uyurken hamakta salla ben diğer odaları süpürüp sileyim. Tuvalet banyoyu halledeyim uyanınca sen bak salonu halledeyim. Uyuyan çocuğun başında tam yarım saat gayet sesli tonda telefonla konuştu. Uyarıyorum git diyo el isaretiyle sinirli sinirli sanırsın devlet meselesi çocuğun öğle uykusu hiç oldu. Şunu kayınvalide yapsa aklını alırım dua etsin annem yani resmen sabrımı sınıyorlar
Evet evet cok sevdaliyiz.Benimki tam 30 dk uyudu jet hiziyla mutfagi topladim ve meyve tabagi hazirladim keyif yapcaktim kalkti .Besiginde 1 saat oyaladim alışsın diye .Dönenceyle konustu baya sonra bir ciglik o kazandı.Hiç uyumamakta sevdaya dahil
Canım kışın bebeklerin vücutlarının yağlanmaya ihtiyacı olduğundan haftada bir yıkanmalıymış.. Şampuanı da uzmanlar haftada bir kullanın diyor eğer sık yıkayacaksan bilignde olsun ben bazen kullanmıyorum eşim kızoyor ama vücudunun yağını alsın istemiyorum şampuanının.Kızlar bebeği her gün yıkamak istiyorum ama her gün şampuan sürmeli miyim? Bı de saçını değil de vücudunu yikasam olur mu
Haftada bir çok az ya bizim bebe 2. Gün kusmuk ve ter kokmaya başlıyor. Bana gore mis koku o ama kıvrım yerleri pişik oluyor. En iyisi dediğin gibi şampuan kullanmayayimCanım kışın bebeklerin vücutlarının yağlanmaya ihtiyacı olduğundan haftada bir yıkanmalıymış.. Şampuanı da uzmanlar haftada bir kullanın diyor eğer sık yıkayacaksan bilignde olsun ben bazen kullanmıyorum eşim kızoyor ama vücudunun yağını alsın istemiyorum şampuanının.
evde 3 boy huni var, haftasonu hepimizin kafasina birer tane koyup foto cekmek istiyorumBen sinirlenmiyorum ya hunileri taktım galibaeşim baya kanka oldunuz siz diyo
hic hava almaya disari cikiyor musunuz canim? Bebek arabasina alisirsa senin icin de iyi olur bir nefes alirsin. Hem 4 aylik seninki, artik sagi solu incelemek ister.Ne yapsam susmuyor, ne yapsam memnun olmuyor. En son üfff püf demeye başlıyorum. Sonra derin bir nefes alıp oğlumu öpüp kendime geliyorum ve sil baştan uyutma çalışmalarına başlıyorum :)
ablamla konusmaya bile firsat olmuyor. Bir de hemen kapatmak istemez her seferinde yuzune kapatir gibi oluyor. Ben arayamadikca kadin mesaja boguyorAy Allah sabir versin. Esim kapidan girerken telini sessize aliyor .Buyuk kavgalar sonucu ogrettim.Teli calarsa acmiyor .Ben de annem ablam dışında kimseyle konusmuyorum genelde.
Evet evet cok sevdaliyiz.Benimki tam 30 dk uyudu jet hiziyla mutfagi topladim ve meyve tabagi hazirladim keyif yapcaktim kalkti .Besiginde 1 saat oyaladim alışsın diye .Dönenceyle konustu baya sonra bir ciglik o kazandı.
bence bez bolgesine sabun sursen yeter canim, gerisi dus gibi olabilir. Ben kulagina su kacar diye korkarak basina pek su dokmuyorum, elimle dokuyorumKızlar bebeği her gün yıkamak istiyorum ama her gün şampuan sürmeli miyim? Bı de saçını değil de vücudunu yikasam olur mu
1,5 aydır aralıksız misafir ağırlıyorum ve nerdeyse 1 ay hiç sevmediğim beni arayıp sormayan eltimşn oğlu bizde kaldı neyse ki bu hafta başı yurt çıktı da kurtuldum. Bu haftasonı dinlenecektim ki bu bizde kalan yeğenin ailesi olan eltimler gelcekmiş. 6 yıldır evliyim 2 saat uzaktalar ne hastalığımızda ne bişeyde gelmediler şimdi gelecekleri tuttu. Ve bütün gün oğlum uyumadı şuan kızkardeşim işten çıkıp geldi adedersin bierime motor takılmış gibi temizlik yapıyırum daha pasta börek yemek yapcam yarına. Çünkü benim evime gelecekler ve daha beni arayan yok kaçta gelecekler kalacaklar mı hidecekler mi belli değil ve o yüzden birsürü hazırlık yapmak zorundayım. Eşimde 8 de geldiği için eve sağılsun. Haftaya annemler gelip beni götürecekler ve mümkünse en az 1 ay gelmeyi düşünmüyorum. Eşimi de ailesini de göresim yok artık şuan. Ve misafirden bıktım allah affetsin. Yaşadığım şehlrde de yapayalnızım bekar kız karseşim bu yıl tayin olup geldi ama çalışıyor ve bekar hiç domestik havada değil bi yardımı bebeği oyalıyor işte yine sağolsun. Ama gideceğim aydına artık yeter.6 gibi benimde misafirim gelicek tek kişi arkadaşım, evimi birşey götürüyor hiç misafirlik değil anneme dedimki sen gel çocuğu uyurken hamakta salla ben diğer odaları süpürüp sileyim. Tuvalet banyoyu halledeyim uyanınca sen bak salonu halledeyim. Uyuyan çocuğun başında tam yarım saat gayet sesli tonda telefonla konuştu. Uyarıyorum git diyo el isaretiyle sinirli sinirli sanırsın devlet meselesi çocuğun öğle uykusu hiç oldu. Şunu kayınvalide yapsa aklını alırım dua etsin annem yani resmen sabrımı sınıyorlar
Canım sidefer benim aklımda dr.a 5 kasım yada sonrası gideceğiz o zamana kadar ferrum kullanıyorum bizde de kaka rengi koyulaştı ve koku arttı birde günde sadece bir kere kaka yapıyorlar. Dr.a gidinceye kadar ferrum devam ediyorum.
Kantaron yağı geliyor aklıma. Çok geçmiş olsun canım.Kizlar aglayarak yaziyorum.Allah beni kahretmesin
Havlu koymustum gaz cikarmak icin ve biraz sicakmis hafif kizarmis ve dokununca çığlık çığlığa agliyor.Ben cok agliyor diye esimi aramistim gelince dr a götürelim dedi .Ama ben bez degistirirken gördüm yeni fark ettim. esime söyleyemiyorum 7 sulalesine ulasir.O gelmeden ne yapabilirim nolur acil yardim edin .Hametan sürdüm .Dr a götürürsek kesin ogrenecek napayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?