- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.041
geçmiş olsun canım soğuk havlu rahatlatır biraz aklıma bişey gelmiyor küçük ya hangi krem sürülür diyeKizlar aglayarak yaziyorum.Allah beni kahretmesin
Havlu koymustum gaz cikarmak icin ve biraz sicakmis hafif kizarmis ve dokununca çığlık çığlığa agliyor.Ben cok agliyor diye esimi aramistim gelince dr a götürelim dedi .Ama ben bez degistirirken gördüm yeni fark ettim. esime söyleyemiyorum 7 sulalesine ulasir.O gelmeden ne yapabilirim nolur acil yardim edin .Hametan sürdüm .Dr a götürürsek kesin ogrenecek napayım ben
Sagol canim .Ise yarar mi ki ,yeni hametan sürdüm.Dr travazol diye bir krem vermişti kizariklik pisik icin keske onu surseydim Gorunce şoka girdim.Kantaron yağı geliyor aklıma. Çok geçmiş olsun canım.
Sagol canimgeçmiş olsun canım soğuk havlu rahatlatır biraz aklıma bişey gelmiyor küçük ya hangi krem sürülür diye
Normalde bepanthol baby pişik kremi yada sodasan etki eder ama hemen eder mi dersen bilemiyorum. Yanıklara hep kantaron sürüyorlar diye aklıma geldi. Hametan duydum ama kullanmadım umarım çabuk geçer.Sagol canim .Ise yarar mi ki ,yeni hametan sürdüm.Dr travazol diye bir krem vermişti kizariklik pisik icin keske onu surseydim Gorunce şoka girdim.
Sagol canimbadisinin üzerinden koydum havluyu .Her zaman da yapiyorum .Koymadan hafif sogumasini bekliyordum. Simdi dusunuyorum koyarken hic aglamadi ,bacağını da cekmedi.Cok fazla acimamistir demi
Canım bazen öyle şeyler olur sen annesisin eşinin sana bişey demeye hakkı yok. Ne demekmiş eşime söyleyemiyorum 9 ay taşıdık her kahrını çekiyoruz en son zarar vermek isteyecek biziz onlara başka kimse olamaz. Hiç üzülme hametan sürmüşsün soğuk nemli bez koy biraz. Yarına iyileşir canım. Bende bizim yatakta yatarken sabah tel çaldı aceleyle açayım derken teli yüzüne düşürmüştüm ve çok üzülmüştüm ama o kadar yorgunuz ki istemeden ufak şeyler olabiliyor ve yine en çok biz üzülüyoruz emin olsunlar.Kizlar aglayarak yaziyorum.Allah beni kahretmesin
Havlu koymustum gaz cikarmak icin ve biraz sicakmis hafif kizarmis ve dokununca çığlık çığlığa agliyor.Ben cok agliyor diye esimi aramistim gelince dr a götürelim dedi .Ama ben bez degistirirken gördüm yeni fark ettim. esime söyleyemiyorum 7 sulalesine ulasir.O gelmeden ne yapabilirim nolur acil yardim edin .Hametan sürdüm .Dr a götürürsek kesin ogrenecek napayım ben
Olur cnm, her gün şampuan kullanmayın diye okumuştum, zatn bebek bunlar gerekmiyorKızlar bebeği her gün yıkamak istiyorum ama her gün şampuan sürmeli miyim? Bı de saçını değil de vücudunu yikasam olur mu
Hindistan cevizi yagi vardi panikle kantaron yagini bulamadim. Surmek icin bezini actigimda biraz hafiflemis cok sukur.Nasil vicdan azabi çekiyorum .Normalde bepanthol baby pişik kremi yada sodasan etki eder ama hemen eder mi dersen bilemiyorum. Yanıklara hep kantaron sürüyorlar diye aklıma geldi. Hametan duydum ama kullanmadım umarım çabuk geçer.
Evet haklisin canim.Ben de senin gibi düşünüyorum. Hatta o an arayip direk söyleyecektim. Ama son zamanlarda cok tartisiyoruz .Uykusuzluk ve care bulamamak ikimizi de cok sarsti.Dun de tartışmıştık. Aramiz limoni.Bir de bu eklenmesin cileden cikmak istemiyorum .Canım bazen öyle şeyler olur sen annesisin eşinin sana bişey demeye hakkı yok. Ne demekmiş eşime söyleyemiyorum 9 ay taşıdık her kahrını çekiyoruz en son zarar vermek isteyecek biziz onlara başka kimse olamaz. Hiç üzülme hametan sürmüşsün soğuk nemli bez koy biraz. Yarına iyileşir canım. Bende bizim yatakta yatarken sabah tel çaldı aceleyle açayım derken teli yüzüne düşürmüştüm ve çok üzülmüştüm ama o kadar yorgunuz ki istemeden ufak şeyler olabiliyor ve yine en çok biz üzülüyoruz emin olsunlar.
Ayy ben haşir huşur 4 kova dokuyorum. Bizimki saçlı da biraz iyi durulanmasi için. İnşallah bişey olmaz. Hatta azıcık daha büyüsün kova taşımaktan yoruldum kucağıma alıp duşa gircembence bez bolgesine sabun sursen yeter canim, gerisi dus gibi olabilir. Ben kulagina su kacar diye korkarak basina pek su dokmuyorum, elimle dokuyorum
Çok geçmiş olsun canım hametan iyi gelir herhalde. Doktorun yanına sadece sen gir? Eşine çantaları tuttur disardaKizlar aglayarak yaziyorum.Allah beni kahretmesin
Sagol canim. Bebegi alip benden once giriyor sikayetlerimizi siraliyor her seferinde .Çok geçmiş olsun canım hametan iyi gelir herhalde. Doktorun yanına sadece sen gir? Eşine çantaları tuttur disarda
Ciddi bir kızarıklık yoksa gitmene gerek yok bence de. Direk temas ettirmmissin zaten. Muhtemelen yarına kızarıklık geçmiş olcakSagol canim. Bebegi alip benden once giriyor sikayetlerimizi siraliyor her seferinde .
Neyse dr a gitmekten vazgecirdim uyuyor diye .Tam da dalmadi hala memede .Insallah uyur o gelene kadar
Karninin sol tarafi gobege kadar .4 5 cm uzunlamasina.Pisik gorunumlu .Cok şükür daha beteri de olabilirdi.Nasil bi bosluguma geldi bilmiyorum.Gunduz hic uyumadi. Aksam uykusuna rahat gecsin diye düşünmüştüm .Herhalde bir daha yapmamCiddi bir kızarıklık yoksa gitmene gerek yok bence de. Direk temas ettirmmissin zaten. Muhtemelen yarına kızarıklık geçmiş olcak
ay beraber girmeyi ben de istiyorum, eglenceli olur. Bizimki baya keltoş ya o yuzden elimle islatsam yetiyorAyy ben haşir huşur 4 kova dokuyorum. Bizimki saçlı da biraz iyi durulanmasi için. İnşallah bişey olmaz. Hatta azıcık daha büyüsün kova taşımaktan yoruldum kucağıma alıp duşa gircem
Ben yaptım onu sudan çıktı diye kıyameti koparmıştıda 1 saat susturcam diye bornozla dolandım evdeAyy ben haşir huşur 4 kova dokuyorum. Bizimki saçlı da biraz iyi durulanmasi için. İnşallah bişey olmaz. Hatta azıcık daha büyüsün kova taşımaktan yoruldum kucağıma alıp duşa gircem
Insallah kuzum .1 derecedeydi .Hic bir tepki vermedi .Cok acisa aglardi diye kendimi avutuyorum. O an aglamadi .Ama omzuma koydugumda ciglik cigliga bagirdi. Meger baski yapmis.Kuzum yaAfilim92 insallah bir daha baktiginda tamamen gecmis olur canim. Hem asiri sicak koydugunu dusunmuyorum, hem de direkt temas etmemis. Gecmis olsun
Eşimin ailesi yüzünden yorulsam kıyamet kopar. Gerçi yorulmam onlar için1,5 aydır aralıksız misafir ağırlıyorum ve nerdeyse 1 ay hiç sevmediğim beni arayıp sormayan eltimşn oğlu bizde kaldı neyse ki bu hafta başı yurt çıktı da kurtuldum. Bu haftasonı dinlenecektim ki bu bizde kalan yeğenin ailesi olan eltimler gelcekmiş. 6 yıldır evliyim 2 saat uzaktalar ne hastalığımızda ne bişeyde gelmediler şimdi gelecekleri tuttu. Ve bütün gün oğlum uyumadı şuan kızkardeşim işten çıkıp geldi adedersin bierime motor takılmış gibi temizlik yapıyırum daha pasta börek yemek yapcam yarına. Çünkü benim evime gelecekler ve daha beni arayan yok kaçta gelecekler kalacaklar mı hidecekler mi belli değil ve o yüzden birsürü hazırlık yapmak zorundayım. Eşimde 8 de geldiği için eve sağılsun. Haftaya annemler gelip beni götürecekler ve mümkünse en az 1 ay gelmeyi düşünmüyorum. Eşimi de ailesini de göresim yok artık şuan. Ve misafirden bıktım allah affetsin. Yaşadığım şehlrde de yapayalnızım bekar kız karseşim bu yıl tayin olup geldi ama çalışıyor ve bekar hiç domestik havada değil bi yardımı bebeği oyalıyor işte yine sağolsun. Ama gideceğim aydına artık yeter.
Dr pek onemsemedi gecer buyudukce dedi. Ben sola yatirmaya devam ediyorum ama hala saga dönüyor. Insallah sizin de duzelir.Merhaba bizde de aynı sorun var, bir süre önce farkettik ki oğlum sağına çok dönemiyor ve yamuk tutuyordu kafasını.. Aynı şekilde doğduğunda hep benim tarafıma baktığı için bir türlü diğer tarafa dönmüyormuş meğer yavrucuğum. Doktor diğer tarafa yatırmamı arkasına yastık koymamı söyledi. Zaten ben de bir süredir öyle yapıyordum. Ayrıca egzersiz verdi günde 2-3 kere 10 defa çenesini omzuna değdireceğim, zor oluyor ağlıyor ama mecburum
Yine aynı şekilde 10 kere de kulağını omzuna değdireceğim.. Böylece o kas çalışmiş olup uzayacakmış. Bir kaç aya düzelir dedi. İnşallah çabuk düzelir. Sakın aksatma düzeldi sanırsın düzelmez dedi. Öbür ay yine göstereceğim doktora. İnşallah düzelir sizin de
Geçmiş olsun hametan onu iyi edecek bir merhem baskabir şey suremezsin zaten ne diyeyim esin gelene kadar sajinlesis belkiKizlar aglayarak yaziyorum.Allah beni kahretmesin
Benmde kizm 3.5 aylktan fazla oldu adet olmadm hemen olanda var aylarca olmayanda ama doktorum bana korunun nolur nolmaz sütün korumaz demistikızlar benimde merak ettiğim bir konu var. 1 hafta sonra bebeğim 4 aylık olacak ben hala adet olmadım. Normal doğum yapıp adet görmeyen var mı. Adet görmedim diye sağlık ocağında gebelik testi bile yaptılar birşey çıkmadı sonrada 6 ay 1 sene ye kadar adet görmeyenler oluyor dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?