2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım soğuk havlu rahatlatır biraz aklıma bişey gelmiyor küçük ya hangi krem sürülür diye

Kantaron yağı geliyor aklıma. Çok geçmiş olsun canım.
Sagol canim .Ise yarar mi ki ,yeni hametan sürdüm.Dr travazol diye bir krem vermişti kizariklik pisik icin keske onu surseydim Gorunce şoka girdim.
geçmiş olsun canım soğuk havlu rahatlatır biraz aklıma bişey gelmiyor küçük ya hangi krem sürülür diye
Sagol canim badisinin üzerinden koydum havluyu .Her zaman da yapiyorum .Koymadan hafif sogumasini bekliyordum. Simdi dusunuyorum koyarken hic aglamadi ,bacağını da cekmedi.Cok fazla acimamistir demi

Normalde bepanthol baby pişik kremi yada sodasan etki eder ama hemen eder mi dersen bilemiyorum. Yanıklara hep kantaron sürüyorlar diye aklıma geldi. Hametan duydum ama kullanmadım umarım çabuk geçer.

Canım bazen öyle şeyler olur sen annesisin eşinin sana bişey demeye hakkı yok. Ne demekmiş eşime söyleyemiyorum 9 ay taşıdık her kahrını çekiyoruz en son zarar vermek isteyecek biziz onlara başka kimse olamaz. Hiç üzülme hametan sürmüşsün soğuk nemli bez koy biraz. Yarına iyileşir canım. Bende bizim yatakta yatarken sabah tel çaldı aceleyle açayım derken teli yüzüne düşürmüştüm ve çok üzülmüştüm ama o kadar yorgunuz ki istemeden ufak şeyler olabiliyor ve yine en çok biz üzülüyoruz emin olsunlar.

Normalde bepanthol baby pişik kremi yada sodasan etki eder ama hemen eder mi dersen bilemiyorum. Yanıklara hep kantaron sürüyorlar diye aklıma geldi. Hametan duydum ama kullanmadım umarım çabuk geçer.
Hindistan cevizi yagi vardi panikle kantaron yagini bulamadim. Surmek icin bezini actigimda biraz hafiflemis cok sukur.Nasil vicdan azabi çekiyorum .
Evet haklisin canim.Ben de senin gibi düşünüyorum. Hatta o an arayip direk söyleyecektim. Ama son zamanlarda cok tartisiyoruz .Uykusuzluk ve care bulamamak ikimizi de cok sarsti.Dun de tartışmıştık. Aramiz limoni.Bir de bu eklenmesin cileden cikmak istemiyorum .

bence bez bolgesine sabun sursen yeter canim, gerisi dus gibi olabilir. Ben kulagina su kacar diye korkarak basina pek su dokmuyorum, elimle dokuyorum
Ayy ben haşir huşur 4 kova dokuyorum. Bizimki saçlı da biraz iyi durulanmasi için. İnşallah bişey olmaz. Hatta azıcık daha büyüsün kova taşımaktan yoruldum kucağıma alıp duşa gircem

Çok geçmiş olsun canım hametan iyi gelir herhalde. Doktorun yanına sadece sen gir? Eşine çantaları tuttur disarda

Çok geçmiş olsun canım hametan iyi gelir herhalde. Doktorun yanına sadece sen gir? Eşine çantaları tuttur disarda
Sagol canim. Bebegi alip benden once giriyor sikayetlerimizi siraliyor her seferinde .
Neyse dr a gitmekten vazgecirdim uyuyor diye .Tam da dalmadi hala memede .Insallah uyur o gelene kadar

Sagol canim. Bebegi alip benden once giriyor sikayetlerimizi siraliyor her seferinde .
Neyse dr a gitmekten vazgecirdim uyuyor diye .Tam da dalmadi hala memede .Insallah uyur o gelene kadar
Ciddi bir kızarıklık yoksa gitmene gerek yok bence de. Direk temas ettirmmissin zaten. Muhtemelen yarına kızarıklık geçmiş olcak

Ciddi bir kızarıklık yoksa gitmene gerek yok bence de. Direk temas ettirmmissin zaten. Muhtemelen yarına kızarıklık geçmiş olcak
Karninin sol tarafi gobege kadar .4 5 cm uzunlamasina.Pisik gorunumlu .Cok şükür daha beteri de olabilirdi.Nasil bi bosluguma geldi bilmiyorum.Gunduz hic uyumadi. Aksam uykusuna rahat gecsin diye düşünmüştüm .Herhalde bir daha yapmam

Afilim92 insallah bir daha baktiginda tamamen gecmis olur canim. Hem asiri sicak koydugunu dusunmuyorum, hem de direkt temas etmemis. Gecmis olsun

Ayy ben haşir huşur 4 kova dokuyorum. Bizimki saçlı da biraz iyi durulanmasi için. İnşallah bişey olmaz. Hatta azıcık daha büyüsün kova taşımaktan yoruldum kucağıma alıp duşa gircem
ay beraber girmeyi ben de istiyorum, eglenceli olur. Bizimki baya keltoş ya o yuzden elimle islatsam yetiyor

Ben yaptım onu sudan çıktı diye kıyameti koparmıştıda 1 saat susturcam diye bornozla dolandım evde

Afilim92 insallah bir daha baktiginda tamamen gecmis olur canim. Hem asiri sicak koydugunu dusunmuyorum, hem de direkt temas etmemis. Gecmis olsun
Insallah kuzum .1 derecedeydi .Hic bir tepki vermedi .Cok acisa aglardi diye kendimi avutuyorum. O an aglamadi .Ama omzuma koydugumda ciglik cigliga bagirdi. Meger baski yapmis.Kuzum ya

Eşimin ailesi yüzünden yorulsam kıyamet kopar. Gerçi yorulmam onlar için

Dr pek onemsemedi gecer buyudukce dedi. Ben sola yatirmaya devam ediyorum ama hala saga dönüyor. Insallah sizin de duzelir.

Geçmiş olsun hametan onu iyi edecek bir merhem baskabir şey suremezsin zaten ne diyeyim esin gelene kadar sajinlesis belki

Benmde kizm 3.5 aylktan fazla oldu adet olmadm hemen olanda var aylarca olmayanda ama doktorum bana korunun nolur nolmaz sütün korumaz demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…