2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eşimin ailesi yüzünden yorulsam kıyamet kopar. Gerçi yorulmam onlar için
Çoğu benim yakınlarım misafirlerin ama ailesi hiç arayıp sormayıp oğulları 1 ay benim evde otel gibi kalınca üstüne bide böyle gelecekleri tutunca çok sinirliyim. Ve eltim oğlu kalıyor bi kere bile aramadı sağol canım bebekle seni yorduk falan yok.

Bebekle yatılı misafir akıl isi değil bence arkana bakmadan git hemen ailenin yanına

Afilim92 üzülme sakin ol sabaha bile kalmaz geçer. Hametan iyi gelir arkadaşların dediği gibi, bende beklemeden ısıtıp badisi üzerinden koyuyordum bi ara kızardığıda oluyordu ama hiç öyle çığlık falan atmadı. Canını acıtacak kadar yakmış olamazsın arada kıyafeti var

hic hava almaya disari cikiyor musunuz canim? Bebek arabasina alisirsa senin icin de iyi olur bir nefes alirsin. Hem 4 aylik seninki, artik sagi solu incelemek ister.

Damladan haber var mi
Gündüz çıkamıyorum, öyle Türkiye'deki gibi gezilecek parkı falan yok maalesef buranın ama haftada bir iki kez market, avm gidiyoruz. Etrafı incelemeyi çok seviyor ama uyku ya da gaz sorunu yüzünden uzun süre durmuyor bebek arabasında. Ağlamaya başlıyor, kucağa alıp yürüyünce biraz daha susuyor. Bir de eskiden arabada giderken emip uyurdu, şimdi ağlıyor durmuyor. 120 ile falan gidince biraz sakinliyor, emip bir süre sonra uyuyor. Hız manyağı olduk şehir merkezinde uyanıyor hızımız düşünce

Insallah kuzum .1 derecedeydi .Hic bir tepki vermedi .Cok acisa aglardi diye kendimi avutuyorum. O an aglamadi .Ama omzuma koydugumda ciglik cigliga bagirdi. Meger baski yapmis.Kuzum ya
cani acisa anlarsin aglamasindan canim, aşi olurkenki aglamasi var, ben oyle anliyorum gaz sancisi girince bazen oyle agliyor.

canim yaa, bitemedi şu gazimiz bir turlu. Karni agrirken memeyi oyle çekistiriyor ki suan yeni dogum yaptigim zamanki gibi oldu acisi.

Esime sinir oluyorum kizlar
Ondan baska yardim edecek kimse yok. Ondan da hayir yok. Bulasigi bosalttim, camasiri astim, bebekle ilgileniyorum. Yemek yaptim. Ohooo. Ancak esnesin, bizi odadan gonderip tv keyfi yapsin.

Yalniz telefondan geçmiş'e baksa bosaniriz herhalde

Dr pek onemsemedi gecer buyudukce dedi. Ben sola yatirmaya devam ediyorum ama hala saga dönüyor. Insallah sizin de duzelir.
Bizimki de hep sola yatıyordu, uyurken sağına yatırmaya başladım. Sonra oyun matında sevdiği oyuncakları sağa koydum. Bir süre özellikle sağ tarafına dönecek şekilde konuştum onunla. Artık iki tarafa da rahatça yatıp kafasını çeviriyor çok şükür. Bir de delikli olan bebek yastığı kullandım.

Evet canım malesef çok az uyku.. Hee kalktığımızda uyku bölünüo. Zaten bi kere kalktım mı bn bi daha derin uyuyamıyorum

Kussalar bile zaten o düşünülerek ayarlanmış bu aşı canım. Bizm doktor öyle demişti. Fazla fazla veriyolurmuş kusma ihtimaline karşı

canim yaa, bitemedi şu gazimiz bir turlu. Karni agrirken memeyi oyle çekistiriyor ki suan yeni dogum yaptigim zamanki gibi oldu acisi.
Ah ah çok kötü gerçekten. Benim artık çekiştirmeyi bıraktı, direkt çığlık atıp kafasını başka tarafa çeviriyor. Bir de bu ara enerkenemerken eliyle sürekli göğsümü sıkıyor ama bayağı böyle hamur yoğurur gibi. Acıtıyor bazen.

Evet canım malesef çok az uyku.. Hee kalktığımızda uyku bölünüo. Zaten bi kere kalktım mı bn bi daha derin uyuyamıyorum
Ben de aynen.. gece her kalktığımda en az 1 saat oyalanıyorum. 2 kez kalkınca da her gün 4-5 saat uykuylayım. Artık gözlerime vurdu. Gece olunca oğlan normal zamanda uyuyunca da ben uyumak istemiyorum kendime zaman ayırdığım tek an o çünkü ;gece vakti.

Sen yurt dışındaydın değil mi yanlış hatırlamıyorum? Yalnız mı bakıyorsun sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…