2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa dertleşiyoruz işte ne güzel .. Bizi kim dinler bu kadar??? Eşler bile bıkıyo baksanıza. Çok anlatınca duymazdan geliyor benimki..
İyi ki barsınız gerçekten de..

@Afilim92 geçmiş olsun canım

Aynen canım gündüz bikaç saat uyuduğunda ben de işlerimi hallediyorum uyuyamıyorum. Zaten uyanacağını bilmk de uyuyamamam için ayrı bşr sebep.. Evet canım yurtdışındayım. Yalnız bakıyorum maalesef ama alıştım artık 5 saat uykuyla durp her gün yemek yapıp camaşır yıkaıp serip 2 günde bir süpğrge tutmaya evin her işi bende.. Eşim çalışıyor diye hiç bileye elini sürmüo arada yardım ediyor da devamlılığı olmadığı için pek bir anlam ifade etmiyor

Zor oluyor valla erkekler kadınlar gibi düşünmüyor. Benim eşim yardım ediyor çocukla da ilgileniyor ama normal yani babası sonuçta severken ilgileniyor zaten.
Bugün ev süpürülecekti yalan oldu. Büyük ihtimal yarın ben yapıcam, gözüme batıyor çünkü.

Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu bebiş? Gittiniz mi doktora ?

Öyle birşey demediler bana ya nasıl olacakki ya
Eşime kesinlikle beze değmesin demişler. Biz buzdolabı poşeti koyup bezin üstüne öyle denedik önce. Pek başarılı olamadık. Sonra eşim eczaneden değişik bir poşet tarzı bir şey aldı. Fotoğrafını atacaktım ama yükleyemedim buraya. İnternette idrar torbası bebek yazınca çıkıyor. Ondan alıp popo kısmına yapıştırdık. Onun içine doldu kakanın bir kısmı.

Bize bi kap verdiler o kadar ayrıntı hiç belirtmediler bi internete dalayım

Yanık için silverdin var ama bebeğe olur mu bilmiyorum canım. Acısını alması için de anestol olabilir ama o da uygun mu bilmiyorum

Sağolun kizlar .Allah a şükür gecti .Korkarak açmıştım bezini ama belli belirsiz bir kac nokta kalmis .Insallah gerek duymazsiniz ama hindistan cevizi yaği cok iyi geldi.Simdi uyuttum kucagimda dalmasini bekliyorum.Gazini da cikardim .12ye kadar uyursa cok mutlu olcam .Bugun hem bedensel hem ruhen cok yoruldum.
Geçmiş olsun hametan onu iyi edecek bir merhem baskabir şey suremezsin zaten ne diyeyim esin gelene kadar sajinlesis belki

Afilim92 cnm çok geçmiş olsun arada oluyo istemeden de olsa hep tecrübe hanemize yazılıyor
Sudocrem cok ıyı geliyo varsa evde

Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu bebiş? Gittiniz mi doktora ?

Yanık için silverdin var ama bebeğe olur mu bilmiyorum canım. Acısını alması için de anestol olabilir ama o da uygun mu bilmiyorum

Yaa dertleşiyoruz işte ne güzel .. Bizi kim dinler bu kadar??? Eşler bile bıkıyo baksanıza. Çok anlatınca duymazdan geliyor benimki..
İyi ki barsınız gerçekten de..

@Afilim92 geçmiş olsun canım
Eşim geçen gün çok yorgunum diyor, gözlerinden uyku akıyor. Çok mu yoruldun iş yerinde dedim, hayır doğru düzgün uyuduğumuz mu var, 6 saat uyku ile duruyorum dedi. Ben şok oldum. Ben aralıksız 2 saat uyuduğum zaman şükrediyorum.

Sen neye çağırmıssın o ne yapıyor annelerimiz de bi ruhaf olmaya başladı gerçekten. Nasıl geçti peki

Çok haklısın. Annelik kolay değil. Cennet boşuna serilmemiş ayakları altına. Üç kuruş maaş için bile insanların canı çıkıyor Cennet basit değilki elbet zorlukları olacak psikolojik maddi manevi her anlamda zorlandığımız dönem. Ama Allah dağına göre veriyor. Şükürler olsun ki Allah bizi anneliğe layık gördü. Şevkatinden merhametinden verdi. 3 ayı atlattık çoğumuz. Kışıda çıkardık mı beraber oynayacağımız günlerde gelecek inşallah güzel bişekilde laf söz dinleyen saygılı evlatlar yetiştirebiliriz inşallah. Bi evlat kolay yetişmiyor. Her seferinde annelerimizin ve evlatlarımızın kıymetini bilmek lazım. Çok zorlansakta sinirlerimiz yıpransa da elimizden gelen bişey yok. Bi kaç ay önce doğum için gün sayarken vakit geçmiyor diyorduk yatakta dönemiyoduk bile. Çok şükür büyüyoruz şimdi sağlıkla büyütmek nasip olsun. ♡

Nasıl bi yüzsüzlükse eltindeki

Kıyamam...

Çok duygulandım bunu attığın iyi oldu teşekkür ederim.

Bazen bebeğim ağlarken bağrıma basıyorum. Büyüme sancısı mı çekiyorsun oğlum diye konusuyorum gözlerini kırpmadan yüzümü inceliyo kaydediyo belleğe :) beni görünce mutlu olduğunu rahatladığını farketmeye başladım. Eşim ben hazırlık yapacağım diye dışarı çıkarmıştı 2 saat sonra geldiler. Beni izledi izledi gülümsedi odadan çıkarken takip ediyo boynu kopacak bana bakmaktan. Bugün misafirler vardı uyuyamadı arkadasın biri çok sesli kahkaha atıp konusuyordu aldım yanlarına geldik, herşeyden habersiz okadar masum ki. Toplam 10 kişiydik. Bak bu kalabalık senin için toplandı diyorum eve bi neşe bi huzur. O gülünce herkes gülüyo mimiklerini konusuyolar seviyolar kaşlarını babasına gözlerini bana benzetiyolar falan değişik bi duygu ya eskiden eşim bebek görmeye gittiğimizde gözlerimin içine bakardı şimdi arkadaslar bebeğimizi severken eşimle gözgöze geldik hayalimizi yaşadığımızın bi kez daha farkına vardık . Allah herkesin hayalindeki neyse hayırlı bi şekilde onu yaşatsın♡ millet gitti geç uyuttum bugun öğleden beri hiç uyumadı sabaha kadar uyku çeker inşallah :) banada mutfağı toparlamak kaldı arkadasın çocuğu evi talan etti malum

Sen neye çağırmıssın o ne yapıyor annelerimiz de bi ruhaf olmaya başladı gerçekten. Nasıl geçti peki
Kız 2 saat uyudu ben o ara işleri bitirdim. Ağlayarak uyandı sakinleştirmek için emzirdim sonra annem 15 dk oyaladı salonu hallettim. Mama yaptım yedirdim altını değiştim arkadaş geldi. Aldıklarımı servis etti çayları koydu. Kızı güldürdü falan :) sonra bizimki mod değişti yine yarım saate zırlama moduna geçti oda uykusu geldi kaçmasın dedi kalktı. Totalde yarım saat oturmuştur:)

Ayy ben haşir huşur 4 kova dokuyorum. Bizimki saçlı da biraz iyi durulanmasi için. İnşallah bişey olmaz. Hatta azıcık daha büyüsün kova taşımaktan yoruldum kucağıma alıp duşa gircem
Eşim kucağına alıp yıkıyor bayadır ama ben daha hiç cesaret edemedim. Bebeklerin kulağına kolay kolay su kaçacağını sanmıyorum. Ben 2 günde bir yıkıyoruk valla iki bebek uzun sürüyor. Bir sefer sadece su diğerinde şampuanlı. Doktor haftada iki kereden fazla şampuan yapma demişti.

Az ve öz ne güzel :) bizmkilerin çocuk dursaydı daha otururlardı da baktılar çocuk dolapları açıyo çayı çekirdeği döküyo kalkalım dediler 1 saat oluyo gideli. Ayy sen zayıfladın mı diyo biride. 1ay önce görmüştü beni, İlaç gibi geldi valla

Ben yeni uyuttum tosbişimi. Seninki ne alemde

Kesinlikle haklısın. Annelik hiç kolay değil. İş olsa istifa edebilirsin ama annelik öyle değil ki. Bir insan kolay da yetişmiyor. Iyi bir insan olsun diye uğraşıyoruz ama çok zor her şeyiyle. Bir şekilde bu zor günler de geçecek elbet ama en önemlisi iyi, ahlaklı, saygılı olarak yetiştirmek. Inşallah iyi evlatlar yetiştirebiliriz.

Evet canım evin pis olması çok rahatsız ediyor bir de bebek oldu mu ekstra titizlik başladı ben de herşey batıyor.. Ne güzel canım şanslısın. Benim eşim makinalarla çalışıyor geldiğinde baya pis oluyor her gün de yıkanmak istemediği için çocuğu da bazı günler kucağına alamıyor.. Bişey demek de istemiyorum kendi bilir.. Artık herkese kaf anlatmaktan bıkkınlık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…