2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Babasıyla oynaşıyor babası patiklerini çıkarma diyip duruyo oda tepinip gülüyor bende olmayan sütümü sağıyorum :)

Benim 5 gün oldu yıkamadım hava soğuk diye korkuyorum

Arkadaşlar hepimiz internette okuduğumuz büyüme atağından haberiz, doktora gittiğinizde büyüme atağı ile ilgili doktorunuz ne dedi, soranınız oldu mu

aynen oyle gercekten. yasamayan anlamiyor.
cok iyi yapmissin canim, afiyetle yiyin. Ben de ablamdan gormustum. En azindan vakit kazandirir ki en cok ihtiyacimiz olan sey vakit =))

Arkadaşlar hepimiz internette okuduğumuz büyüme atağından haberiz, doktora gittiğinizde büyüme atağı ile ilgili doktorunuz ne dedi, soranınız oldu mu
Ben sordum, oyle şu hafta bu hafta demedi de zaten bebekler en hizli ilk 3 ayda buyur dedi. Hizli buyumenin olusturdugu bir durum dedi yani o kadar

Nasıl bi yüzsüzlükse eltindeki
Canım görgüsüzlük ve adapsızlıkta son noktalar zaten. Evime gelecek hala beni aramadı abisi eşimi aramış. Sanki eşim yapcak yemekleri hazırlığı. Saygısızlık. En sinir olduğum şey. Yatılı kalacaklar mı gidecekler mi sabahtan mı gelecekler hiçbir bilgim yok. Hem pasta börek yaptım hem yenek sabahın köründen beri oğlum da uyumadı. 7 de uyudu 4 saatte hem ev temizledim hem kek börek yemek yaptım

Canım Niye bu kaadar yordun ki kendini, bebeği bahane etseydin eşine de

Hiç böyle şey olur mu ya?! Küçük bebek olan eve gelen yemeğe gelmesin ya, çaya gelsin en fazla.

Canım Niye bu kaadar yordun ki kendini, bebeği bahane etseydin eşine de
Eşimle zaten 1 ay yatılı bizde kalan yeğeni yüzünden çok tartıştık. Ailesi bize gelemiyor zaten çok görüşmüyoruz 6 yıldır ilk defa gelecekleeş tuttu bişey yapmasam eşimle daha da takışcaz zaten bana bizimkiler gelince şöyle böyle deyip duruyor. Ama haftaya annemleri çağırdım mahsus 29 ekim diye onlar dönerken bende gitcem. Eşim de bişey diyemez annemler götürelim deyince.

1,5 saatlik mesafeden geliyorlar birde kalmazlar inş. Kalmayız demişler ama hiç güvenmiyorum inş kalmazlar.
Ya en azından 2 gün önceden haber verseler, 2 güne yayarak yapardın, buzdolabında saklar onlar gelince ısıtırdın. Bize bebek görmeye gelenler oldu ama her şeyi kayınvalidem yaptı, zaten çocukla uğraşmaktan başımı kaşıyacak vaktim yok. Bilmiyorum bana çok saçma geliyor bebekli eve gidip de pasta börek beklemek.

Bugün işe başlamam gerekiyormuş işyerimden aradılar şok oldum hep 3 ay 1 haftalıkken diye hesapladım daha 1 haftam var diye duruyorum sonra raporu bi açtım gerçekten bugünmüş aktarma yapınca 3 ay 1 haftaya gelmiyo mu kızlar işe başlama ben mi yanlış biliyorum

Herkese merhaba çok uzun zaman oldu girmeyeli bebişler ne alemdeişe bşladığımdan beri öyle yoğunumki yazamadım hiç iyisinizdir inşallah...kızım 4.ayını bitirdi zaman hızla akıp gidiyo eşim hftya ctesi askerden geliyor çok heyecanlıyım ilk uzun süreli ayrılığımızdı çoook özledim çooooook..aklımda türlü türlü şeyler dönüyor szce nasıl bi sürpriz yapsam

Yaaaa ben niye geç gördüm bu tatlılığı maşallah ya
Teşekkür ederiz
doktora değilde anneme söyledim atak haftası huysuz bu ara diye okuma internetten şöyle şeyleri eskiden atak mı varmış diyor

Afilim92 nasıl oldu paşa iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…