- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.121
Eşimle zaten 1 ay yatılı bizde kalan yeğeni yüzünden çok tartıştık. Ailesi bize gelemiyor zaten çok görüşmüyoruz 6 yıldır ilk defa gelecekleeş tuttu bişey yapmasam eşimle daha da takışcaz zaten bana bizimkiler gelince şöyle böyle deyip duruyor. Ama haftaya annemleri çağırdım mahsus 29 ekim diye onlar dönerken bende gitcem. Eşim de bişey diyemez annemler götürelim deyince.
Bugün işe başlamam gerekiyormuş işyerimden aradılar şok oldum hep 3 ay 1 haftalıkken diye hesapladım daha 1 haftam var diye duruyorum sonra raporu bi açtım gerçekten bugünmüş aktarma yapınca 3 ay 1 haftaya gelmiyo mu kızlar işe başlama ben mi yanlış biliyorum
İzmirde hala yaz gibi ama soğuyunca azaltırım bende. Doğal gaz ne kdr gelcek bu sene zamlarla bakalım. Bebekler için yakmakta lazım sürekli.Benim 5 gün oldu yıkamadım hava soğuk diye korkuyorum
Bence de, komşumuz 3 hafta önce doğum yaptı ne zmaan gitsem ki, biraz daha zaman geçsin diyorum, gitsem de halini hatırını sorar hediyemi verir kalkarım o zamanlardaki halimi hatırlıyorum çünküHiç böyle şey olur mu ya?! Küçük bebek olan eve gelen yemeğe gelmesin ya, çaya gelsin en fazla.
Babasıyla oynaşıyor babası patiklerini çıkarma diyip duruyo oda tepinip gülüyor bende olmayan sütümü sağıyorum :)
Huysuzluğunun sebebi o muymuş?Benim bebek emmeyi bıraktı sağıyorum artık,olabilirim gibi
Vardı da onlar bilmiyorduTeşekkür ederiz
doktora değilde anneme söyledim atak haftası huysuz bu ara diye okuma internetten şöyle şeyleri eskiden atak mı varmış diyor
Afilim92 nasıl oldu paşa iyi mi
Hatta senin bebeğin de olmasa evde yardım edilecek bir şey var mı desen ya da yemek götürebilsen ne kadar mutlu olur. Birisi gelip de bir kap yemek getirse büyük nimet o dönemlerde.Bence de, komşumuz 3 hafta önce doğum yaptı ne zmaan gitsem ki, biraz daha zaman geçsin diyorum, gitsem de halini hatırını sorar hediyemi verir kalkarım o zamanlardaki halimi hatırlıyorum çünkü
Geçmiş olsun canım şuan nasıl bebeğin. Msjları kaçırdım naptınız ? Zaten cildi hassastı minnoşun kıyamam yaKizlar aglayarak yaziyorum.Allah beni kahretmesin
Havlu koymustum gaz cikarmak icin ve biraz sicakmis hafif kizarmis ve dokununca çığlık çığlığa agliyor.Ben cok agliyor diye esimi aramistim gelince dr a götürelim dedi .Ama ben bez degistirirken gördüm yeni fark ettim. esime söyleyemiyorum 7 sulalesine ulasir.O gelmeden ne yapabilirim nolur acil yardim edin .Hametan sürdüm .Dr a götürürsek kesin ogrenecek napayım ben
Kizlar aglayarak yaziyorum.Allah beni kahretmesin
Havlu koymustum gaz cikarmak icin ve biraz sicakmis hafif kizarmis ve dokununca çığlık çığlığa agliyor.Ben cok agliyor diye esimi aramistim gelince dr a götürelim dedi .Ama ben bez degistirirken gördüm yeni fark ettim. esime söyleyemiyorum 7 sulalesine ulasir.O gelmeden ne yapabilirim nolur acil yardim edin .Hametan sürdüm .Dr a götürürsek kesin ogrenecek napayım ben
Canım benim bebeğim de hep sağ tarafa bakıyor doktora sordum kafasını düz tutabiliyor dedi bı de boynunu kontrol etti sıkıntı yok dedi. Yani galiba boynunu düz tutabilmesi önemli olanSizin bebeğiniz başını düz tutabiliyor mu ? Yani tutulma gibi eğim var mı hiç?
Günaydın canım sana birşey soracağım şu an hangi mamayı kullanıyorsun birde kaç günde bir kutu bitiyor? Ben iki bebek olunca ipin ucunu kaçırıyorum arada döktüklerim var.Canım benim bebeğim de hep sağ tarafa bakıyor doktora sordum kafasını düz tutabiliyor dedi bı de boynunu kontrol etti sıkıntı yok dedi. Yani galiba boynunu düz tutabilmesi önemli olan
Kusma vs hic bi belirtim olmuyor. O yuzden hep kan verdim artarak gidiyoooİlla bariz belirtilerin olcak diye birşey yok canım rahat ol.. Daha erken ama hamilesin allahın izniyle içini ferah tut
Günaydın canımmmmGünaydın canım sana birşey soracağım şu an hangi mamayı kullanıyorsun birde kaç günde bir kutu bitiyor? Ben iki bebek olunca ipin ucunu kaçırıyorum arada döktüklerim var.
Ben hamileliğim boyunca bir kere bile kusmamıştım canım.. Sadece doğumda sancıdan kıvranırken kustum :) önemli olan artması zaten.. İçin rahat olsun fazla korkup da strese girme.. Böyle şeyler strese gelmiyorKusma vs hic bi belirtim olmuyor. O yuzden hep kan verdim artarak gidiyooo
Çocuk bakıcısı hakkında büyük konuşmuşum demek ki ama tek başımayken de çok bunalıyorum böyle tek başına bebek bakan tüm gün yalnız olan anneler var mı sizler neler yapıyorsunuz günler nasıl geçiyor
Bendede hic belirti yok. Hayirlisi bakalimBen hamileliğim boyunca bir kere bile kusmamıştım canım.. Sadece doğumda sancıdan kıvranırken kustum :) önemli olan artması zaten.. İçin rahat olsun fazla korkup da strese girme.. Böyle şeyler strese gelmiyor
Ben de bilmiyordum tok gittik eczacı sağolsun azar azar sıktı ağzına kusmasın diye allahtan sıkıntı olmadı. Misafirlikte uyur dedim ama saat 10 buçuğa kadar herkese gülücükler saçtı10 dk emip atti neyse ki .
4 ay dolana kadar yapılıyor diye biliyorum. Eger ac götürürsen kusma ihtimali azalir .Ebe bana ac getirdin demi dedi yoo dedim .Benimki durmaz ki meme tiryakisi :) birazını tukurdu ve öğüdü kuscak diye cok korktum .
Güzel haberlerle dönün :) sağlıkla kucağınıza alınAşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?