2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bilirim bu psikolojiyi cnm. Benim eşim de eskiden çok aileciydi, o zaman o sussun yeterki diye çok ödün vermiştim kendimden. Ama noldu, biz boşanma aşamasındayken gördu o zor durumunda ölüp bittiği kardeşi dayısı bilmemne suratına bakmamış. Çocuğu oldu dayısı bi mesajla, telle tebrik etti görmeye bile gelmediler. Ki benim salak dayısının oğulları için her hafta koştururdu. Şimdi hiçbiriyle konuşmuyo allahtan, kendi gördü.. Demem o ki senin eşin de sağlam bi kazık yemeden anlamaz. Olan bizim sinirlere olur bu arada..

Doğuma Kaç hafta kala ayrıldığın ve ne zaman doğum yaptığına bağlı. Ben 37. haftada ayrıldım ama 40+2 de doğum yapınca 3. ayın bitmesine bi hafta kala işe başladım.

Hiç böyle şey olur mu ya?! Küçük bebek olan eve gelen yemeğe gelmesin ya, çaya gelsin en fazla.
Bence de, komşumuz 3 hafta önce doğum yaptı ne zmaan gitsem ki, biraz daha zaman geçsin diyorum, gitsem de halini hatırını sorar hediyemi verir kalkarım o zamanlardaki halimi hatırlıyorum çünkü

Babasıyla oynaşıyor babası patiklerini çıkarma diyip duruyo oda tepinip gülüyor bende olmayan sütümü sağıyorum :)

Bende mi sağsam acaba olmayan sütümü :)) böyle daha hoş gorundu gozume çünkü bi çay kaşığı çıkınca moralim bozuldu bıraktım. Sağma makinasına okadar para verdk mama alırdm ona :/ kaç cc cıkıyor

Bence de, komşumuz 3 hafta önce doğum yaptı ne zmaan gitsem ki, biraz daha zaman geçsin diyorum, gitsem de halini hatırını sorar hediyemi verir kalkarım o zamanlardaki halimi hatırlıyorum çünkü
Hatta senin bebeğin de olmasa evde yardım edilecek bir şey var mı desen ya da yemek götürebilsen ne kadar mutlu olur. Birisi gelip de bir kap yemek getirse büyük nimet o dönemlerde.

Geçmiş olsun canım şuan nasıl bebeğin. Msjları kaçırdım naptınız ? Zaten cildi hassastı minnoşun kıyamam ya

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunuz ?

Sizin bebeğiniz başını düz tutabiliyor mu ? Yani tutulma gibi eğim var mı hiç?
Canım benim bebeğim de hep sağ tarafa bakıyor doktora sordum kafasını düz tutabiliyor dedi bı de boynunu kontrol etti sıkıntı yok dedi. Yani galiba boynunu düz tutabilmesi önemli olan

Canım benim bebeğim de hep sağ tarafa bakıyor doktora sordum kafasını düz tutabiliyor dedi bı de boynunu kontrol etti sıkıntı yok dedi. Yani galiba boynunu düz tutabilmesi önemli olan
Günaydın canım sana birşey soracağım şu an hangi mamayı kullanıyorsun birde kaç günde bir kutu bitiyor? Ben iki bebek olunca ipin ucunu kaçırıyorum arada döktüklerim var.

Günaydın canım sana birşey soracağım şu an hangi mamayı kullanıyorsun birde kaç günde bir kutu bitiyor? Ben iki bebek olunca ipin ucunu kaçırıyorum arada döktüklerim var.
Günaydın canımmmm
Şuanda Aptamil pronutra kullanıyorum. Kutu hesabı yapamıyorum ya çünkü 900 gramlık aldık bı sonra 1200 gram ondan önce 400 falan karıştı biraz. Günde 6 kez 5 ölçek kullanıyorum tabi hepsini içmiyor artıyor biraz. Yaklaşık 3 günde falan bir kutu gidiyor diyebiliriz
Hepsiburada da 2 tane 1200 gramlık sipariş verdim şimdi daha uygun orda

Kusma vs hic bi belirtim olmuyor. O yuzden hep kan verdim artarak gidiyooo
Ben hamileliğim boyunca bir kere bile kusmamıştım canım.. Sadece doğumda sancıdan kıvranırken kustum :) önemli olan artması zaten.. İçin rahat olsun fazla korkup da strese girme.. Böyle şeyler strese gelmiyor

Canım ben de yalnız bakıyorum 1aylıktan beri. Annenle ilgili ankattıklarına benzer şeyler yaşadım. İnsan kv olsa hadi neyse der geçer ama annenin seni üzmesi hele ki bebeğin yüzünden suçlaması insani çok kırıyor. Daha 2günlük lohusayken sütün yok mama verelim diye diye ağlattı beni annem,ağlayarak süt sağdım. Çıkan 10cc idi ancak. Hala da bayramda memlekete gittik oğlum 2aylıktı o zaman. Hala sütün yok diyor. Çocuk emiyor cuk cuk diye diyorum yetmiyor besleyici değil doyurmuyor sütün çocuğu diye diye bilmem kaç öğüne çıkardı mamayı kafasına göre. 3-4saatte bir verdiğimi 2 saaatte bire çevirdi. Delirdim stres oldum iyice bu da oğluma yansıdı. O da huysuzlandı iyice. En son evimize geldik. Döndüm memleketten. Ohhh be dedim. Kendi düzenimi kurdum. Sakinleştim oğlum da bende mutlu olduk. Kendi annen bile olsa olmuyor asla ben bunu gördüm. Her şeyi ben bilirim sizi kim yetiştirdi Laflarından gına geldi. Tamam tecrübesiz olabiliriz ama biz de anneyiz. Bebeğimizin derdini en iyi biz anlarız

Ben de bilmiyordum tok gittik eczacı sağolsun azar azar sıktı ağzına kusmasın diye allahtan sıkıntı olmadı. Misafirlikte uyur dedim ama saat 10 buçuğa kadar herkese gülücükler saçtı herkes çok uslu bir bebek sanıyor şimdi onu

Güzel haberlerle dönün :) sağlıkla kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…