2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de annem yüzünden mamaya bulaştım bir de doktor onun yanında onu onaylayınca sütüm YÖK herhalde gerçekten dedim şimdi kurtulamıyorum.

Anladım canım ben halen inatla evolvia kullanıyorum ama 6. Ay değiştirmek istiyorum. Hipp olabilir diye düşündüm dr.a da soracağım bakalım. Bizde de mamayı fazla sevmedikleri için dökülüyor çünkü kilo alımları geçen ay düşmüştü bu ay da öyle olursa mama değişecek artık.

Canım çok memede durduğu için gaz oluyor olabilir mi? Biz meme reddi yaşadığımız içim ben de çok tutuyorum ve gaz oluyor arada gazını çıkartıp devam edince o sancılar gerilmeler azalıyor

Gece tamamen gecti cok sukur Sagolun kizlar
Teşekkür ederiz
doktora değilde anneme söyledim atak haftası huysuz bu ara diye okuma internetten şöyle şeyleri eskiden atak mı varmış diyor

Afilim92 nasıl oldu paşa iyi mi

Afilim92 cnm çok geçmiş olsun, bebekler bizden kuvvetlidir, hücreleri bizden çok yeni hemen iyileşir

Geçmiş olsun canım şuan nasıl bebeğin. Msjları kaçırdım naptınız ? Zaten cildi hassastı minnoşun kıyamam ya

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunuz ?

Hep oyle olur zaten .Baska insan gorunce hipnozlaniyorlar.

Afilim92 canım çok geçmiş olsun nasıl oldu bebeğin
Iyi cok sukur canim .Hametan ve hindistan cevizi yagi sayesinde hemen gecti. Ama kendimi cok suclu hissettim cok uzuldum.Gecene kadar tedirgindim .Su an uyutmaya calisiyorum. Sabah 6 da uyaniyor da hic sasmaz :)

Iyi cok sukur canim .Hametan ve hindistan cevizi yagi sayesinde hemen gecti. Ama kendimi cok suclu hissettim cok uzuldum.Gecene kadar tedirgindim .Su an uyutmaya calisiyorum. Sabah 6 da uyaniyor da hic sasmaz :)
Çok sevindim :) Arada olacak böyle şeyler sanırım üzme kendini bizimki de 6 da uyanır ben uyuttum çok şükür memeden ayırınca uyanmazsa bir kahvaltı yapacağım inşallah darısı başına

Çok sevindim :) Arada olacak böyle şeyler sanırım üzme kendini bizimki de 6 da uyanır ben uyuttum çok şükür memeden ayırınca uyanmazsa bir kahvaltı yapacağım inşallah darısı başına
Uyudu kucağımdan birakamiyorum.Karnindan gelen gurultular uyandıracak. Elim karninda bekliyorum .Esim gitmeden biraz atistiriyorum .Degilse benim çay sefali kahvaltim öğleni buluyor .

Hipp lezzetli bir mama gibi cnm bende baktım da dene istersen

Bizimkinin iştahı da düşük bu ara ama bunun mama kaynaklı olmadığını düşünüyorum çünkü uyku arasında bile az içmeye başladı. Similac kullanabilirsin demişti bana doktorum da mama değiştirmekten vallahi bıktım değişmicem
Benim doktorun çocuğu da aptamille büyümüş.

Huysuzluğunun sebebi o muymuş?
Doktor her zaman kullandığın sabun, parfüm gibi şeylerde değişikliğe gittin mi diye sordu, yapmadım idrar tahlili yapalım enfeksiyon var mı bakalım dedi, diş etleri çok kaşınıyor bu da etken olabilirmiş tahlilden sonra yönlendiririm dedi. Emmediği için yakında adet olurum diye düşünüyorum. Eşimin Arkadaşın da aynısı olmuş oğlu dört aylıkken emmeyi bırakmış hem de hiç biberon emzik kullanmadığı halde. Artık nspıyım kabulleneyim durumu diyorum.

40 dk sağdım 30 cc çıktı
Konunun özünü bilmiyorum bu mesaja denk geldim ama uzun sagmaktansa,,, sık araliklarla 10-15dk sagmak sut arttiriyor canim.. denedim ben hakikatten ise yariyor... 2saate bir 15dk sagiyordum 10 gune kalmadi etkisini gösterdi. . Birde sagim siddeti cok olmasin o da tazyikini arttiriyor maalesef

Ben de aptamil kullanıyorum iştah azalması gözlemledim ben de mana ile ilgili olmadığını düşünüyorum, devam edicem doktor altı saat de aç kalabilir sıkıştırma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…