- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.141
Ben de annem yüzünden mamaya bulaştım bir de doktor onun yanında onu onaylayınca sütüm YÖK herhalde gerçekten dedim şimdi kurtulamıyorum.Canım ben de yalnız bakıyorum 1aylıktan beri. Annenle ilgili ankattıklarına benzer şeyler yaşadım. İnsan kv olsa hadi neyse der geçer ama annenin seni üzmesi hele ki bebeğin yüzünden suçlaması insani çok kırıyor. Daha 2günlük lohusayken sütün yok mama verelim diye diye ağlattı beni annem,ağlayarak süt sağdım. Çıkan 10cc idi ancak. Hala da bayramda memlekete gittik oğlum 2aylıktı o zaman. Hala sütün yok diyor. Çocuk emiyor cuk cuk diye diyorum yetmiyor besleyici değil doyurmuyor sütün çocuğu diye diye bilmem kaç öğüne çıkardı mamayı kafasına göre. 3-4saatte bir verdiğimi 2 saaatte bire çevirdi. Delirdim stres oldum iyice bu da oğluma yansıdı. O da huysuzlandı iyice. En son evimize geldik. Döndüm memleketten. Ohhh be dedim. Kendi düzenimi kurdum. Sakinleştim oğlum da bende mutlu olduk. Kendi annen bile olsa olmuyor asla ben bunu gördüm. Her şeyi ben bilirim sizi kim yetiştirdi Laflarından gına geldi. Tamam tecrübesiz olabiliriz ama biz de anneyiz. Bebeğimizin derdini en iyi biz anlarız
Anladım canım ben halen inatla evolvia kullanıyorum ama 6. Ay değiştirmek istiyorum. Hipp olabilir diye düşündüm dr.a da soracağım bakalım. Bizde de mamayı fazla sevmedikleri için dökülüyor çünkü kilo alımları geçen ay düşmüştü bu ay da öyle olursa mama değişecek artık.Günaydın canımmmm
Şuanda Aptamil pronutra kullanıyorum. Kutu hesabı yapamıyorum ya çünkü 900 gramlık aldık bı sonra 1200 gram ondan önce 400 falan karıştı biraz. Günde 6 kez 5 ölçek kullanıyorum tabi hepsini içmiyor artıyor biraz. Yaklaşık 3 günde falan bir kutu gidiyor diyebiliriz
Hepsiburada da 2 tane 1200 gramlık sipariş verdim şimdi daha uygun orda
Bu kadar erken belirti olmaz zaten :) benim de bir müddet olmadı aynı senin gibi düşündüm sonra 6 ay yemek yiyemedimHabire tedirgin oluyotum. Belirtim hic yok. Goguslrr sisti o kadar. O yuzden habire kan veriyom korkuyom
Canım çok memede durduğu için gaz oluyor olabilir mi? Biz meme reddi yaşadığımız içim ben de çok tutuyorum ve gaz oluyor arada gazını çıkartıp devam edince o sancılar gerilmeler azalıyorEvet ikinci ayda emzik vermeyi denedim, bir iki çekip süt gelmeyince çığlığı bastı, sonra memeyi de almak istemedi. Korktum meme reddi olacak diye bir daha da vermedim. Memede uyuyor, gazı olmasa yatağına koyup uyutucam ama koyduğum an geriniyor, kasılıyor ve ağlamaya başlıyor. Bu gaz derdi bizi mahvetti.
Ben her gün şampuanlıyorum her yerini benimki terliyor şampuanlamazsam kokuyorKızlar bebeği her gün yıkamak istiyorum ama her gün şampuan sürmeli miyim? Bı de saçını değil de vücudunu yikasam olur mu
Teşekkür ederiz
doktora değilde anneme söyledim atak haftası huysuz bu ara diye okuma internetten şöyle şeyleri eskiden atak mı varmış diyor
Afilim92 nasıl oldu paşa iyi mi
Afilim92 cnm çok geçmiş olsun, bebekler bizden kuvvetlidir, hücreleri bizden çok yeni hemen iyileşir
Geçmiş olsun canım şuan nasıl bebeğin. Msjları kaçırdım naptınız ? Zaten cildi hassastı minnoşun kıyamam ya
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunuz ?
Hep oyle olur zaten .Baska insan gorunce hipnozlaniyorlar.Ben de bilmiyordum tok gittik eczacı sağolsun azar azar sıktı ağzına kusmasın diye allahtan sıkıntı olmadı. Misafirlikte uyur dedim ama saat 10 buçuğa kadar herkese gülücükler saçtıherkes çok uslu bir bebek sanıyor şimdi onu
Iyi cok sukur canim .Hametan ve hindistan cevizi yagi sayesinde hemen gecti. Ama kendimi cok suclu hissettim cok uzuldum.Gecene kadar tedirgindim .Su an uyutmaya calisiyorum. Sabah 6 da uyaniyor da hic sasmaz :)Afilim92 canım çok geçmiş olsun nasıl oldu bebeğin
Çok sevindim :) Arada olacak böyle şeyler sanırım üzme kendini bizimki de 6 da uyanır ben uyuttum çok şükür memeden ayırınca uyanmazsa bir kahvaltı yapacağım inşallah darısı başınaIyi cok sukur canim .Hametan ve hindistan cevizi yagi sayesinde hemen gecti. Ama kendimi cok suclu hissettim cok uzuldum.Gecene kadar tedirgindim .Su an uyutmaya calisiyorum. Sabah 6 da uyaniyor da hic sasmaz :)
40 dk sağdım 30 cc çıktıBende mi sağsam acaba olmayan sütümü :)) böyle daha hoş gorundu gozume çünkü bi çay kaşığı çıkınca moralim bozuldu bıraktım. Sağma makinasına okadar para verdk mama alırdm ona :/ kaç cc cıkıyor
Ne olacak bizim sütler böyle40 dk sağdım 30 cc çıktı
Uyudu kucağımdan birakamiyorum.Karnindan gelen gurultular uyandıracak. Elim karninda bekliyorum .Esim gitmeden biraz atistiriyorum .Degilse benim çay sefali kahvaltim öğleni buluyor .Çok sevindim :) Arada olacak böyle şeyler sanırım üzme kendini bizimki de 6 da uyanır ben uyuttum çok şükür memeden ayırınca uyanmazsa bir kahvaltı yapacağım inşallah darısı başına
Anladım canım ben halen inatla evolvia kullanıyorum ama 6. Ay değiştirmek istiyorum. Hipp olabilir diye düşündüm dr.a da soracağım bakalım. Bizde de mamayı fazla sevmedikleri için dökülüyor çünkü kilo alımları geçen ay düşmüştü bu ay da öyle olursa mama değişecek artık.
İnternetten mı aldın ? Bakıyim hemenKizlar ogluma soobe den alisveris yaptim. Kalitesi hosuma gitti .Hem de kiyafet modelleri cok sirin .Lcwaya gore daha uygun gördüm .Aklınızda olsun .
NasilYarDiyeyim sen de lcwa dan aliyordun sanirim.
Bizimkinin iştahı da düşük bu ara ama bunun mama kaynaklı olmadığını düşünüyorum çünkü uyku arasında bile az içmeye başladı. Similac kullanabilirsin demişti bana doktorum da mama değiştirmekten vallahi bıktım değişmicemAnladım canım ben halen inatla evolvia kullanıyorum ama 6. Ay değiştirmek istiyorum. Hipp olabilir diye düşündüm dr.a da soracağım bakalım. Bizde de mamayı fazla sevmedikleri için dökülüyor çünkü kilo alımları geçen ay düşmüştü bu ay da öyle olursa mama değişecek artık.
Doktor her zaman kullandığın sabun, parfüm gibi şeylerde değişikliğe gittin mi diye sordu, yapmadım idrar tahlili yapalım enfeksiyon var mı bakalım dedi, diş etleri çok kaşınıyor bu da etken olabilirmiş tahlilden sonra yönlendiririm dedi. Emmediği için yakında adet olurum diye düşünüyorum. Eşimin Arkadaşın da aynısı olmuş oğlu dört aylıkken emmeyi bırakmış hem de hiç biberon emzik kullanmadığı halde. Artık nspıyım kabulleneyim durumu diyorum.Huysuzluğunun sebebi o muymuş?
Konunun özünü bilmiyorum bu mesaja denk geldim ama uzun sagmaktansa,,, sık araliklarla 10-15dk sagmak sut arttiriyor canim.. denedim ben hakikatten ise yariyor... 2saate bir 15dk sagiyordum 10 gune kalmadi etkisini gösterdi. . Birde sagim siddeti cok olmasin o da tazyikini arttiriyor maalesef40 dk sağdım 30 cc çıktı
Ben de aptamil kullanıyorum iştah azalması gözlemledim ben de mana ile ilgili olmadığını düşünüyorum, devam edicem doktor altı saat de aç kalabilir sıkıştırma dediBizimkinin iştahı da düşük bu ara ama bunun mama kaynaklı olmadığını düşünüyorum çünkü uyku arasında bile az içmeye başladı. Similac kullanabilirsin demişti bana doktorum da mama değiştirmekten vallahi bıktım değişmicem
Benim doktorun çocuğu da aptamille büyümüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?