2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru canım benim dr.da aptamil en rahat tolere edilen mama şimdiye kadar en rahat önerdiğimiz mama oldu demişti. Ben seker ve glikoz şurubu olduğu için değiştirdim. Zaten şurada 1 ay kaldı 2.no mama olarak hipp düşünüyorum bakalım.

Sağlığı yernde olsun yeter canım şurda ek gıdaya ne kaldı zaten canını sıkma sağıp verıyorsundur zaten. Tahlil sonuçları çıktı mı seninkide mi ağzı salyalı

Ah vakit olsa da yapabilsek keşke :)

Ah vakit olsa da yapabilsek keşke :)
Vallahi vakit mecbur olusturdum ... sutum yetsin diye... sagim yapmadigim surede de bebegim hep gogusumdeydi... delirmeye ramak kalmisti anlayacagin ama sukur ise yaradi... afedersin banyoya giremiyordum süt temposundan... ama sonucu iyi oldu sukur

Do
Doğuma Kaç hafta kala ayrıldığın ve ne zaman doğum yaptığına bağlı. Ben 37. haftada ayrıldım ama 40+2 de doğum yapınca 3. ayın bitmesine bi hafta kala işe başladım.
Doğuma 3 hafta kala ayrıldım ve beklenenden 2 gün önce doğum yaptım

Forse cnm kortizonlu ilaç etkisini gösterdi kızımın vücudundaki kizariklar geçti sadece deri döküntüsü kaldı hafifte iz var bi kaç gün daha kullanayim ins tamamen yok olur.

Kızlar, bu ay daha büyüdükleri için kilo da yerindeyse meme ve mamayı çok almayabiliyorlar sanırım. Bu ay uzun bir büyüme atağı var biliyorsunuz..

Benim oğlan da dünden beri mamayı memeyi itiyor ama acıkınca ikisine de yapışıyor. Ben de mamayı azalttım bu arada hiç dökülmüyor neredeyse.

5.ay sonundaki kiloya bakacağım ben de.

Forse cnm kortizonlu ilaç etkisini gösterdi kızımın vücudundaki kizariklar geçti sadece deri döküntüsü kaldı hafifte iz var bi kaç gün daha kullanayim ins tamamen yok olur.
İnşallah canım , ama kortizonluyu az sür ve bi iki gün daha kullan bırak diğer kremden sürersin
Bu arada ben hb dan jakarlı delikli badyler aldım Dr hiç terlememesi gerektiğini söyledi delikli bady üstüne de takım giydir dedi.

Ev 20 derece olsun üşümez dedi. Kalorifer hiç yakmadım daha... havalarda 20-21 derece gitti bu hafta. Uyurken üstüne penye battaniye örtüyorum o kadar.. Seninde aklında olsun canım bu egzamayı tetiklememek lazım

Hayvanlar da sevdiklerini paylasamazmis.Yasayarak öğreniyorum. 3 yaşında muhabbet kusum var.Bebek doğduğundan beri aramiz iyi degil. Cok üzülüyorum ama ilgilenemiyorum .Aynanin önünde 7 tane biblo fil vardi. Daha once hic dokunmazdi .Bebek dogdugu ay 2 tanesini kırdı. Carpip düşürmüştür dedik .Sonra bilinçli attığını fark ettik .Az once ses geliyor .Oglumu emziriyordum kalkip gittim .Bir baktim gagasiyla itekliyor .Tuzla buz oldu .Hic isim yoktu ya bir de süpürge acacagim
NasilYarDiyeyim senin de muhabbet kusun vardi sanirim. Duruyor mu hala ?Biz bebek olunca kafeste tutuyoruz .Sabahlari 1 saat acik kafesi.

Sağlığı yernde olsun yeter canım şurda ek gıdaya ne kaldı zaten canını sıkma sağıp verıyorsundur zaten. Tahlil sonuçları çıktı mı seninkide mi ağzı salyalı
Henüz çıkmadı, evet gün içinde o kadar çok önlük değiştiriyorum ki... Diş etleri kaşınır dişlik kullanabilirsiniz dedi aldık kendisi çok tutamıyor biz ağzında bekletiyoruz

Ben de aptamil kullanıyorum iştah azalması gözlemledim ben de mana ile ilgili olmadığını düşünüyorum, devam edicem doktor altı saat de aç kalabilir sıkıştırma dedi
Benim fatkettigime göre doyduğu an atıyor artık eskisi gibi fazla içme asla yok dolayısıyla kusmasi da çok azaldı. Bir de çok sıkılıyor uzun süre icmekten. Çocuğun odasında duvarda ay dedeler filler var onlara bakarak bir ölçek daha fazla içiyor. Sen de öyle bişey bı dene istersen onun ilgisini çekecek birşeyi gözünün önüne koy bakalım değişecek mi

Hipp iyi canım, benim oğlum 20 günlükken başladı hala aynı mama devam. Bir ara keçi sütünden topfer kullandım o da iyiydi ama doyurmadı. Fazla üstelemedim hipp e devam ettim. İkisi de alman markası mamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…