2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru diyorsun bir de öyle deneyeyim, bazen aç gibi ağzıyla aranıyor veriyorum almıyor bir daha dene bir daha derken r saat geçiyor özellikle gece bu zor oluyor bekliyorum başında

Benim doktorda yaz kış pencereleri açık olsun 23 dereceyi geçmesin odası, ayaklı tulum giydirme diyor. Geçmeyen burun tıkanıklığı var. Sıcaktan iyice arttırıyormuş tıkanıklığı. Ama işte her dediğini yapamıyorum iç güdüsel üşütecekmiş gibi geliyor.

Muhabbet kuşumu verdik maalesef bizimkini 1 saat asla kesmezdi ben evde olduğum her an kapısı açık olacaktı yoksa o kadar yüksek sesle bağırıyordu ki ben de ona eziyet ettiğimi dusunuyordum. Temizleyemedim tuyuydu kakasiydi. İlgilenecek birine hediye ettik. O da bı çocuğa hediye etmiş. ben bilerek çocuklu bir aileye vermemistim canını sikarlar diye.
Kıskanırlar canım aynen öyle. Kuserler hatta bazen de kiskandiklarinda saldırgan oluyorlar. Benim daha eski bir muhabbet kuşum beni kiskanip eşimin suratına saldırı dalışı yapıyordu.
E şimdi onun otusu bebeği uyandırmiyor mu?

En üstteki arabalı çok güzelmisss peki senin bebeğe oldular mı? Kilo boy kaç kaç beden uydu?
Hepsini 6 9 aldim. Simdi giydirecek kiyafet var .Elimde para varken alayim dedim.Salopet 68 boy .Benim oglum da 66 .Ama kilo olarak su an icinde kaybolur .
Bizimki de sadece gece kafeste dururdu .Hamileyken aşamalı olarak azalttım. Valla cak cak bagiriyor .Hemen baska odaya götürüyorum. Yalnizken ötmüyor.Benim bebe gündüz zaten 1 bilemedin 2 saat uyudugu icin sorun olmuyor.
Ben oglumu paşam diye seviyorum.Replik kapmış paşam çiko diyor (ismi çiko)
Yaa konustugu icin kıyamıyorum cok emek verdim daha 2 aylikken almistim.
Seninkinin sonu kötü olmus yaa üzüldüm.

Sanki göğüslerimde dolukuğu dört saatte bir hissediyorum bu zaman aralığı çok mu, sen kaçar saatte bir yapıyorsun
Ben sağmayı bıraktım göğsüm yeni doğduğu zamanlar dolu hissediyodum hep yumuşak. Demin sıktım geldi süt. Sağmaya tekrar başlayım bi denemekten bişy çıkmaz

Bende alttan delikli atletlerden giydiriyorum. Üstüne uzun kollu giydiriyorum terletmiyorum. Bende bi kac gün gece actim kombiyi çünkü bizimki üstünü ortturmuyor. Tulum giydirincede ayaklarıyla tekme atıp agliyor onuda giydiremiyorum. Yanimda yatiyor bende beline kadar battaniye ortuyorum zaten tilki uykusundayim. Battaniye yi bile ayağıyla itip üstünü acıyor ne yapacağımı sasirdim.

O da ilgi çekmek için yapıyor herhalde ? Ufacık kuş ama o da ilgi istiyor demek ki :)

Öyle üsteleye üsteleye soruyorum ben de yok diyor. Mamayı azaltmak bile bana zor geldi ama meğer ben gerçekten fazla veriyormuşum şimdi de doyuyor çiş de yapıyor gece gündüz.
Üşümezler sadece dışardan virüs gelirse hasta olurlar dedi. Baba dışardan grip nezle getirmesin dedi. Yine de tedbir önce geliyor cereyan vs olmamalı tabiki canımcım

Benimki de çok üstüne açıyor canım ben de sık sık kontrol ediyorum ama ince ve penye battaniye örtüyorum öbür triko battaniye örtünce kesinlikle istemiyor yani üst üste örtünce

Bizmkide çok açıyor yarım kundak yapıyorum ayaklarıyla tekmeleye tekmeleye yere düşürüyor bulunduğun şehir soğuk mu

Sultan papağanım vardı beni yanından bi dk ayırmıyodu odadan çıkınca peşimden yürüyerek geliyodu ben nereye o oraya. Kahvaltıyı temizliği beraber yapıyoduk. Kafesinde olduğu zamanlar beni goremeyince odadan çıktğmda flan çığlık atıyodu her sabah gün aydınlanınca çığlık atarak ötüp uyandırıyodu yanına gdnce susuyodu bebek gibiydi kuzum. 7aylık hamileyken bizm kuşu çok isteyen bi arkadss vardı kendiside kuşçu. Ona verdik yarın çocuk olunca zor olur dedm. Her uyuduğnda uyandıracaktı çünkü. Kıyamam ona ya. Memlekete giderken gotururdum otobusle nereye gtsem omzumda otururdu hep özledm bak şimdi :) bi evladım da oydu

Oğlum 2.ay aşısından sonra iştahı azalmıştı kilo az almıştır diyodum ama 1200gr almış 1ayda. Dün sağlık ocağına gittik iyi dedi hemşire. Mama aldığı için önümüzdeki ay yavaş yavaş ek gıdaya başla evde mayaladığın yoğurttan ver flan dedi. Sen ne düşünüyosun ek gıda konusunda

Hipp tadı ve kokusu çok güzel kesin içerler ama fiyatı el yakıyor :)

Ben de aptamil kullanıyorum iştah azalması gözlemledim ben de mana ile ilgili olmadığını düşünüyorum, devam edicem doktor altı saat de aç kalabilir sıkıştırma dedi
Aynen gece her uyandığında besliyordm ağladğında 2saate bir. Artk yapmıyorum emziği veriyorum uyumaya devam. Sonraki uyanmasında besliyorum. Yaklaşık 6saat kadar.

İki göğsü aynı anda sağmak daha iyi mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…