- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.181
En üstteki arabalı çok güzelmisss peki senin bebeğe oldular mı? Kilo boy kaç kaç beden uydu?Evet burada şubesi yok .
Bak bir kac tanesini atayim
Eki Görüntüle 2199439
Eki Görüntüle 2199440
Eki Görüntüle 2199441
Eki Görüntüle 2199443
Doğru diyorsun bir de öyle deneyeyim, bazen aç gibi ağzıyla aranıyor veriyorum almıyor bir daha dene bir daha derken r saat geçiyor özellikle gece bu zor oluyor bekliyorum başındaBenim fatkettigime göre doyduğu an atıyor artık eskisi gibi fazla içme asla yok dolayısıyla kusmasi da çok azaldı. Bir de çok sıkılıyor uzun süre icmekten. Çocuğun odasında duvarda ay dedeler filler var onlara bakarak bir ölçek daha fazla içiyor. Sen de öyle bişey bı dene istersen onun ilgisini çekecek birşeyi gözünün önüne koy bakalım değişecek mi
Benim doktorda yaz kış pencereleri açık olsun 23 dereceyi geçmesin odası, ayaklı tulum giydirme diyor. Geçmeyen burun tıkanıklığı var. Sıcaktan iyice arttırıyormuş tıkanıklığı. Ama işte her dediğini yapamıyorum iç güdüsel üşütecekmiş gibi geliyor.İnşallah canım , ama kortizonluyu az sür ve bi iki gün daha kullan bırak diğer kremden sürersin
Bu arada ben hb dan jakarlı delikli badyler aldım Dr hiç terlememesi gerektiğini söyledi delikli bady üstüne de takım giydir dedi.
Ev 20 derece olsun üşümez dedi. Kalorifer hiç yakmadım daha... havalarda 20-21 derece gitti bu hafta. Uyurken üstüne penye battaniye örtüyorum o kadar.. Seninde aklında olsun canım bu egzamayı tetiklememek lazım
Muhabbet kuşumu verdik maalesefHayvanlar da sevdiklerini paylasamazmis.Yasayarak öğreniyorum. 3 yaşında muhabbet kusum var.Bebek doğduğundan beri aramiz iyi degil. Cok üzülüyorum ama ilgilenemiyorum .Aynanin önünde 7 tane biblo fil vardi. Daha once hic dokunmazdi .Bebek dogdugu ay 2 tanesini kırdı. Carpip düşürmüştür dedik .Sonra bilinçli attığını fark ettik .Az once ses geliyor .Oglumu emziriyordum kalkip gittim .Bir baktim gagasiyla itekliyor .Tuzla buz oldu .Hic isim yoktu ya bir de süpürge acacagim
NasilYarDiyeyim senin de muhabbet kusun vardi sanirim. Duruyor mu hala ?Biz bebek olunca kafeste tutuyoruz .Sabahlari 1 saat acik kafesi.
Hepsini 6 9 aldim. Simdi giydirecek kiyafet var .Elimde para varken alayim dedim.Salopet 68 boy .Benim oglum da 66 .Ama kilo olarak su an icinde kaybolur .En üstteki arabalı çok güzelmisss peki senin bebeğe oldular mı? Kilo boy kaç kaç beden uydu?
Bizimki de sadece gece kafeste dururdu .Hamileyken aşamalı olarak azalttım. Valla cak cak bagiriyor .Hemen baska odaya götürüyorum. Yalnizken ötmüyor.Benim bebe gündüz zaten 1 bilemedin 2 saat uyudugu icin sorun olmuyor.Muhabbet kuşumu verdik maalesefbizimkini 1 saat asla kesmezdi ben evde olduğum her an kapısı açık olacaktı yoksa o kadar yüksek sesle bağırıyordu ki ben de ona eziyet ettiğimi dusunuyordum. Temizleyemedim tuyuydu kakasiydi. İlgilenecek birine hediye ettik. O da bı çocuğa hediye etmiş. ben bilerek çocuklu bir aileye vermemistim canını sikarlar diye.
Kıskanırlar canım aynen öyle. Kuserler hatta bazen de kiskandiklarinda saldırgan oluyorlar. Benim daha eski bir muhabbet kuşum beni kiskanip eşimin suratına saldırı dalışı yapıyordu.
E şimdi onun otusu bebeği uyandırmiyor mu?
Ben sağmayı bıraktımSanki göğüslerimde dolukuğu dört saatte bir hissediyorum bu zaman aralığı çok mu, sen kaçar saatte bir yapıyorsun
Bende alttan delikli atletlerden giydiriyorum. Üstüne uzun kollu giydiriyorum terletmiyorum. Bende bi kac gün gece actim kombiyi çünkü bizimki üstünü ortturmuyor. Tulum giydirincede ayaklarıyla tekme atıp agliyor onuda giydiremiyorum. Yanimda yatiyor bende beline kadar battaniye ortuyorum zaten tilki uykusundayim. Battaniye yi bile ayağıyla itip üstünü acıyor ne yapacağımı sasirdim.İnşallah canım , ama kortizonluyu az sür ve bi iki gün daha kullan bırak diğer kremden sürersin
Bu arada ben hb dan jakarlı delikli badyler aldım Dr hiç terlememesi gerektiğini söyledi delikli bady üstüne de takım giydir dedi.
Ev 20 derece olsun üşümez dedi. Kalorifer hiç yakmadım daha... havalarda 20-21 derece gitti bu hafta. Uyurken üstüne penye battaniye örtüyorum o kadar.. Seninde aklında olsun canım bu egzamayı tetiklememek lazım
Dün bizimki baloncuk çıkardı sürekli :)) Acaba ilk kimin dişi çıkacakHenüz çıkmadı, evet gün içinde o kadar çok önlük değiştiriyorum ki... Diş etleri kaşınır dişlik kullanabilirsiniz dedi aldık kendisi çok tutamıyor biz ağzında bekletiyoruz
Hayvanlar da sevdiklerini paylasamazmis.Yasayarak öğreniyorum. 3 yaşında muhabbet kusum var.Bebek doğduğundan beri aramiz iyi degil. Cok üzülüyorum ama ilgilenemiyorum .Aynanin önünde 7 tane biblo fil vardi. Daha once hic dokunmazdi .Bebek dogdugu ay 2 tanesini kırdı. Carpip düşürmüştür dedik .Sonra bilinçli attığını fark ettik .Az once ses geliyor .Oglumu emziriyordum kalkip gittim .Bir baktim gagasiyla itekliyor .Tuzla buz oldu .Hic isim yoktu ya bir de süpürge acacagim
NasilYarDiyeyim senin de muhabbet kusun vardi sanirim. Duruyor mu hala ?Biz bebek olunca kafeste tutuyoruz .Sabahlari 1 saat acik kafesi.
Benim doktorda yaz kış pencereleri açık olsun 23 dereceyi geçmesin odası, ayaklı tulum giydirme diyor. Geçmeyen burun tıkanıklığı var. Sıcaktan iyice arttırıyormuş tıkanıklığı. Ama işte her dediğini yapamıyorum iç güdüsel üşütecekmiş gibi geliyor.
canım senin bebe memeyi almıyor mu sağmaktansa versen daha iyi olur bence tabi sen daha iyi bilirsinBen sağmayı bıraktımgöğsüm yeni doğduğu zamanlar dolu hissediyodum hep yumuşak. Demin sıktım geldi süt. Sağmaya tekrar başlayım bi denemekten bişy çıkmaz
Benimki de çok üstüne açıyor canım ben de sık sık kontrol ediyorum ama ince ve penye battaniye örtüyorum öbür triko battaniye örtünce kesinlikle istemiyor yani üst üste örtünceBende alttan delikli atletlerden giydiriyorum. Üstüne uzun kollu giydiriyorum terletmiyorum. Bende bi kac gün gece actim kombiyi çünkü bizimki üstünü ortturmuyor. Tulum giydirincede ayaklarıyla tekme atıp agliyor onuda giydiremiyorum. Yanimda yatiyor bende beline kadar battaniye ortuyorum zaten tilki uykusundayim. Battaniye yi bile ayağıyla itip üstünü acıyor ne yapacağımı sasirdim.
Bizmkide çok açıyor yarım kundak yapıyorum ayaklarıyla tekmeleye tekmeleye yere düşürüyor bulunduğun şehir soğuk muBende alttan delikli atletlerden giydiriyorum. Üstüne uzun kollu giydiriyorum terletmiyorum. Bende bi kac gün gece actim kombiyi çünkü bizimki üstünü ortturmuyor. Tulum giydirincede ayaklarıyla tekme atıp agliyor onuda giydiremiyorum. Yanimda yatiyor bende beline kadar battaniye ortuyorum zaten tilki uykusundayim. Battaniye yi bile ayağıyla itip üstünü acıyor ne yapacağımı sasirdim.
2 dk tutuyo bırakıyo canım şmdi deneyim bi emzirmeyicanım senin bebe memeyi almıyor mu sağmaktansa versen daha iyi olur bence tabi sen daha iyi bilirsin
Sultan papağanım vardı beni yanından bi dk ayırmıyodu odadan çıkınca peşimden yürüyerek geliyodu ben nereye o oraya. Kahvaltıyı temizliği beraber yapıyoduk. Kafesinde olduğu zamanlar beni goremeyince odadan çıktğmda flan çığlık atıyodu her sabah gün aydınlanınca çığlık atarak ötüp uyandırıyodu yanına gdnce susuyodu bebek gibiydi kuzum. 7aylık hamileyken bizm kuşu çok isteyen bi arkadss vardı kendiside kuşçu. Ona verdikHepsini 6 9 aldim. Simdi giydirecek kiyafet var .Elimde para varken alayim dedim.Salopet 68 boy .Benim oglum da 66 .Ama kilo olarak su an icinde kaybolur .
Bizimki de sadece gece kafeste dururdu .Hamileyken aşamalı olarak azalttım. Valla cak cak bagiriyor .Hemen baska odaya götürüyorum. Yalnizken ötmüyor.Benim bebe gündüz zaten 1 bilemedin 2 saat uyudugu icin sorun olmuyor.
Ben oglumu paşam diye seviyorum.Replik kapmış paşam çiko diyor (ismi çiko)
Yaa konustugu icin kıyamıyorum cok emek verdim daha 2 aylikken almistim.
Seninkinin sonu kötü olmus yaa üzüldüm.
Oğlum 2.ay aşısından sonra iştahı azalmıştı kilo az almıştır diyodum ama 1200gr almış 1ayda. Dün sağlık ocağına gittik iyi dedi hemşire. Mama aldığı için önümüzdeki ay yavaş yavaş ek gıdaya başla evde mayaladığın yoğurttan ver flan dedi. Sen ne düşünüyosun ek gıda konusundaBizimkinin iştahı da düşük bu ara ama bunun mama kaynaklı olmadığını düşünüyorum çünkü uyku arasında bile az içmeye başladı. Similac kullanabilirsin demişti bana doktorum da mama değiştirmekten vallahi bıktım değişmicem
Benim doktorun çocuğu da aptamille büyümüş.
Anladım canım ben halen inatla evolvia kullanıyorum ama 6. Ay değiştirmek istiyorum. Hipp olabilir diye düşündüm dr.a da soracağım bakalım. Bizde de mamayı fazla sevmedikleri için dökülüyor çünkü kilo alımları geçen ay düşmüştü bu ay da öyle olursa mama değişecek artık.
Aynen gece her uyandığında besliyordm ağladğında 2saate bir. Artk yapmıyorum emziği veriyorum uyumaya devam. Sonraki uyanmasında besliyorum. Yaklaşık 6saat kadar.Ben de aptamil kullanıyorum iştah azalması gözlemledim ben de mana ile ilgili olmadığını düşünüyorum, devam edicem doktor altı saat de aç kalabilir sıkıştırma dedi
İki göğsü aynı anda sağmak daha iyi mi senceKonunun özünü bilmiyorum bu mesaja denk geldim ama uzun sagmaktansa,,, sık araliklarla 10-15dk sagmak sut arttiriyor canim.. denedim ben hakikatten ise yariyor... 2saate bir 15dk sagiyordum 10 gune kalmadi etkisini gösterdi. . Birde sagim siddeti cok olmasin o da tazyikini arttiriyor maalesef
Baloncuk çıkarma bizde de var:)Dün bizimki baloncuk çıkardı sürekli :)) Acaba ilk kimin dişi çıkacak
Yerim o ağızları yeerrBaloncuk çıkarma bizde de var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?