2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ek gıda konusunda çok kararsızım canım sağlık ocağı başla artık dedi çocuk doktoru da 5 aylık olsun dedi. Ben de herhalde 4 buçuk aylık falan olunca başlarım yoğurtla diye düşünüyorum. Şuanda gündüz uykulariyla öyle kafam dolu ki ek gıdayı doğru dürüst arastiramadim

0
Canım çok memede durduğu için gaz oluyor olabilir mi? Biz meme reddi yaşadığımız içim ben de çok tutuyorum ve gaz oluyor arada gazını çıkartıp devam edince o sancılar gerilmeler azalıyor
Memede duruyor ama emmiyor, dişlerini kaşıyor gibi damakla oynuyor falan

Evet canım en son gittiğimizde geçen yıl abisinin falan gerçek yüzünü biraz gördü çok bozuldu. Geldi bana benim bitek ailem var oğlumla sen falan dedi birdaha gitmedik ailesinin yanına 1,5 yıl oldu ama işte yeğeni burayı kazanınca 1 ay bende kalıp annesi denen beni hiç arayıp konuşmayıp bide hala aramadan bana gelince sinir oldum. Güya yatılı kalmıcaz demişler hala gelen giden yok 2 de otobüse binceklermiş daha otobüsle 2 saat falan sütüyor 5 de gelcekler ve kalmıcaklar bizde. Acaip sinirliyim şuan. Kalcaklarını söyleselerdi en azından yorgan nevresim hazırlardım. Görgüsüzlük ayrı boyut gerşekten cehalet... oof of. İnsan aşık olunca bazı şeyleri göremiyor gerçekten. Şimdi evlensem kesinlikle ailesi benim için önemli olurdu.

Evet canim .Ilgi göstermeyince intihar etme ozellikleri var .O yuzden bebisle ilgilenirken oturma odasinda da zaman geciriyorum .
Ay onlar da cok tatlilar .Ama boyut açısından daha zor bakımı. Yarana tuz bastim sanirim.Gercekten evlat gibiler .Esim diyor biz 4 kisiyiz .Birazdan yola cikcaz mesela ben arkada olacagim o da öm koltukta :)) .Onceden onu arka koltuğa koyardık .Yolculuga da bayiliyor.

Kizlar bebekveuyku sayfasını takip ediyor musunuz bilmiyorum .Ama uyku konusunda benim gibi problem yaşayanlara bir kitap önerim var .Bebeğiniz Uykuyu Çok Sevecek
Ben siparis verdim henüz elime ulasmadi .Ama kitabi okuyup basarili olan annelerin yorumlarına dayanarak aldim .Cok satanlar listesindeymis.
Bu demek oluyor ki yalniz degiliz .Pes etmek yok .

Ayakta gezerek emzirmeyi denedin mi? Ben nerdeyse 2 aydır öyleyim. Alışır mı böyle emmeye bilmiyorum ama yeter ki emsin diyorum.

5 de gelen adam akşam yemeğine kalır, sonra çay vs derken napacakmış. Belki eltinin kalmaya geliyoruz demeye yüzü olmadığından, akşam vakti sizin kalın demenizi sağlamak için böyle yapmışlardır. Sen de gece de olsa kalın deme eşine de söyle kal falan deme çocukla uğraşamam de, istiyosa kendi yüzünü eğsin sana kalabilirmiyiz desin

Ben sağmayı bıraktım göğsüm yeni doğduğu zamanlar dolu hissediyodum hep yumuşak. Demin sıktım geldi süt. Sağmaya tekrar başlayım bi denemekten bişy çıkmaz
Benim göğsüm hep yumuşak, ancak gece unutup da birinden emzirmezsem şişer ama sütüm hep geliyor. Göğüs şişkinliği önemli değil yani.

Ben takip ediyorum gördüm o kitabı da. Uyku eğitimini anlatıyor muymus kitapta

Gündüzleri uyumuyor mu canım yoksa düzen mi kurmaya çalışıyorsun

Oyy iyi gezmeler çocuklarınızla :)

Ben de mahallenin en mutlu bebeğinin uyku kitabını merak ediyordum. Sen gelince haber et bize de onu da listeme ekleyeyim olmadı.

Gündüz de uyuyor ama yarım saat sadece ve uykusunu alamadığı için sürekli mutsuz aglak kucakta. Tek destek de emzik halbuki sallanmiyor kendi yatağında uyuyor
Hava kapalı bizim burda yağmurlu. Oğlum saatlerdir uyuyo uyansa da emziği vernce bayılıp gidiyo dün gündüz hiç uyumadı, ya onun acısını çıkarıyo yada benim gibi yağmurlu havalarda uyumayı sevecek , inşallah bana çeker bu konuda.

Sende biraz yor yarım saat falan olmadı yıka bele yatır mayışır belki o zaman

Eşim kalsınlar ne olcak demeye başladı bile. Annemde boşver dört dörtlük ağırla utansınlar diyor. 1 gece sabret diyor ayyy içim sıkıldı bende sizinle paylaşıyoum. Ama eşimle ilgili değiştirmek istediğin ne var deseler ailesinin eğitimli görgülü fikirli insanlar olmasını dilerdim. Çare yok. Malesef olan bu. Değiştirwmeyeceğin şeyler var işte hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…