- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.221
sağacaksan emzirdikten sonra sağ canım 2dk bile etmiyorsa devam eder inşallah pes etme memeyi ver hep (dışardan konuşanlar gibi oldum kusura bakma )2 dk tutuyo bırakıyo canım şmdi deneyim bi emzirmeyi
Dışardan konuşanlar yargılıyor canım ne kusuru ben sizinle konuşurken rahatım , onlarla bu konuyu konusmuyırum bile. önerilerini yaparım tesekkür ederim :)sağacaksan emzirdikten sonra sağ canım 2dk bile etmiyorsa devam eder inşallah pes etme memeyi ver hep (dışardan konuşanlar gibi oldum kusura bakma )
Tamam desen bi dert demesen ayrı dert. Eşine Soğuk davransan surat assan tartışma çıkacak kabul deyip sorun çıkarmasan insanlar kusur işlemekten çekinmeyecek. Zor valla. Gelsinler bari sende bebeğinle ilgilen sürekli. Sıkma canınıEşim kalsınlar ne olcak demeye başladı bile. Annemde boşver dört dörtlük ağırla utansınlar diyor. 1 gece sabret diyor ayyy içim sıkıldı bende sizinle paylaşıyoum. Ama eşimle ilgili değiştirmek istediğin ne var deseler ailesinin eğitimli görgülü fikirli insanlar olmasını dilerdim. Çare yok. Malesef olan bu. Değiştirwmeyeceğin şeyler var işte hayatta
Denedim olmadı cnm, uykulu iken bir iki defa aldıAyakta gezerek emzirmeyi denedin mi? Ben nerdeyse 2 aydır öyleyim. Alışır mı böyle emmeye bilmiyorum ama yeter ki emsin diyorum.
İnşallah geçici bir süreçtir. İnsan üzülüyor.Denedim olmadı cnm, uykulu iken bir iki defa aldı
Istanbul şuan o kadar soğumadı cnmBizmkide çok açıyor yarım kundak yapıyorum ayaklarıyla tekmeleye tekmeleye yere düşürüyor bulunduğun şehir soğuk mu
İlk zamanlar emzik almıyor diye hatırlıyorum emzik almaya mı başladıGündüz de uyuyor ama yarım saat sadece ve uykusunu alamadığı için sürekli mutsuz aglak kucakta. Tek destek de emzik halbuki sallanmiyor kendi yatağında uyuyor
Eşim kalsınlar ne olcak demeye başladı bile. Annemde boşver dört dörtlük ağırla utansınlar diyor. 1 gece sabret diyor ayyy içim sıkıldı bende sizinle paylaşıyoum. Ama eşimle ilgili değiştirmek istediğin ne var deseler ailesinin eğitimli görgülü fikirli insanlar olmasını dilerdim. Çare yok. Malesef olan bu. Değiştirwmeyeceğin şeyler var işte hayatta
Bir gün ağladım hatta,artık kabulleniyırum sağarak da olsa bir kaşık da olsa sütü alsın diyorumİnşallah geçici bir süreçtir. İnsan üzülüyor.
Ya gelsinler sıkıntı değil ama ben niye aranmıyorum bana neden sorulmuyor aranıp bir, kalmaya gelmiyoruz deyip akşam 5 te niye geliniyor ikii, sinsi sinsi kalma planları yapıp benden çekindikleri için 5 te gelip zorla kalcaklar bu beni deli ediyor söyle kalmaya geliyoz de ya. Bunlara sinir oluyorum. Beni güzelce arasa eltim ö.üzü canım biz size geleceğiz şu gün öğleden somra geliriz müsaitseniz kalalım diyoruz beraber uygun musunuz dese canımı yesin. Bu sinsi iş bilmez görgüsüz davranışlara tahammül edemiyorum. Benim ailem asla böyle değil ve acıyorlar bana kvlerin cahilliğinden ötürü. Yorum bile yapamıyor ailemTamam desen bi dert demesen ayrı dert. Eşine Soğuk davransan surat assan tartışma çıkacak kabul deyip sorun çıkarmasan insanlar kusur işlemekten çekinmeyecek. Zor valla. Gelsinler bari sende bebeğinle ilgilen sürekli. Sıkma canını
Sinirli anındaki bir hareketi hosunuza gidip güldüyseniz davranisini pekistirmissinizdir.Benimkine yeni bir damla deniyorduk begenmedi tükürdü 3 5 kere tekrarladı .Kızlar benim oğlum aşırı numaraci ya sakinleşememe numarası yapıyor resmenpohpohlamaya başlayınca da gülüyo
Sagol canim .Yola cikamadik bir türlü. Ömrüm esimi beklemekle geciyor poff ..Oyy iyi gezmeler çocuklarınızla :)
Ben de ikisini aldim .Okuyup yazayim canim .Ben de mahallenin en mutlu bebeğinin uyku kitabını merak ediyordum. Sen gelince haber et bize de onu da listeme ekleyeyim olmadı.
Herkes kendni akıllı zeki sanıyor. Eşimin aileside görgüden saygıdan bihaber. Aklın yetiyo gücün yetmiyo böylelerine. Geldiği zaman soyle canım sende, ben bu evde neyimde beni aramıyosunuz de. Ben memleketteyken eşim beni aradı ki annemler bebek görmeye gelecek birazdan çıkacaklar diyo. Beni niye kimse aramıyo dedm senin gibi. Bi ara müsait misiniz geliyoruz vs vs. Sonuçta annemlerin evi geleni gideni oluyor insanların bahçede köyde işleri oluyor ki ogünde işleri vardı. Üff valla ben daraldım Allah kolaylık versin sanaYa gelsinler sıkıntı değil ama ben niye aranmıyorum bana neden sorulmuyor aranıp bir, kalmaya gelmiyoruz deyip akşam 5 te niye geliniyor ikii, sinsi sinsi kalma planları yapıp benden çekindikleri için 5 te gelip zorla kalcaklar bu beni deli ediyor söyle kalmaya geliyoz de ya. Bunlara sinir oluyorum. Beni güzelce arasa eltim ö.üzü canım biz size geleceğiz şu gün öğleden somra geliriz müsaitseniz kalalım diyoruz beraber uygun musunuz dese canımı yesin. Bu sinsi iş bilmez görgüsüz davranışlara tahammül edemiyorum. Benim ailem asla böyle değil ve acıyorlar bana kvlerin cahilliğinden ötürü. Yorum bile yapamıyor ailem
Benimki ilk lokmada uyaniyor .Sanki benle beraber yiyecek de ben onsuz götürüyormusum gibiBenim oğlan çok dakik çıktı tam ev hanımı gibi hissediyordum kendimi uyandı. Birsürü ütü yaptım arkasına akşam yemeğini hazırladım karnımı doyuruyordum tam son lokmayı ağzıma atıyordum kii yaygara koptu. Bunada şükür ilk defa bu kadar iş yaptım.
Senin gaz problemi geçse eminim rahat edeceksin inşallah biran önce geçerBenimki ilk lokmada uyaniyor .Sanki benle beraber yiyecek de ben onsuz götürüyormusum gibi
Ben de nerdeyse her gün ağlıyorum. Eski hali şu andan iyiydi,en azından memede susup uyurduBir gün ağladım hatta,artık kabulleniyırum sağarak da olsa bir kaşık da olsa sütü alsın diyorum
sizin damla geldiginde duzelecegini dusunuyorum canim. İnsallah iyi gelirBen de nerdeyse her gün ağlıyorum. Eski hali şu andan iyiydi,en azından memede susup uyurdu
Canım sizde laktoz intorelansi çıkmıştı.Kaka hep mukuslu muydu sizin bide çok huzursuzluğu varmiydi.Bizimkinin kakasi mukuslu birkac seferdir hep aklıma geliyor acaba mı diye genel olarak huzursuzluk yok bizde ama karnındaki guruldamalari duyuyorum çok net ..Ben de nerdeyse her gün ağlıyorum. Eski hali şu andan iyiydi,en azından memede susup uyurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?