2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağacaksan emzirdikten sonra sağ canım 2dk bile etmiyorsa devam eder inşallah pes etme memeyi ver hep (dışardan konuşanlar gibi oldum kusura bakma )
Dışardan konuşanlar yargılıyor canım ne kusuru ben sizinle konuşurken rahatım , onlarla bu konuyu konusmuyırum bile. önerilerini yaparım tesekkür ederim :)

Tamam desen bi dert demesen ayrı dert. Eşine Soğuk davransan surat assan tartışma çıkacak kabul deyip sorun çıkarmasan insanlar kusur işlemekten çekinmeyecek. Zor valla. Gelsinler bari sende bebeğinle ilgilen sürekli. Sıkma canını

Ya utanacak adam olsa oğlunu ağırlamışsın bir ay, en azından arar teşekkür ederdi. Burnu büyük, görgüsüz biri belli..

Ben tümden eşimi değiştirirdim :) Onun, hadi anası neysede, kardeş anneanne dayı kuzen merakı, benim hamileliğimi yalnız geçirmeme sebep oldu..

Ya gelsinler sıkıntı değil ama ben niye aranmıyorum bana neden sorulmuyor aranıp bir, kalmaya gelmiyoruz deyip akşam 5 te niye geliniyor ikii, sinsi sinsi kalma planları yapıp benden çekindikleri için 5 te gelip zorla kalcaklar bu beni deli ediyor söyle kalmaya geliyoz de ya. Bunlara sinir oluyorum. Beni güzelce arasa eltim ö.üzü canım biz size geleceğiz şu gün öğleden somra geliriz müsaitseniz kalalım diyoruz beraber uygun musunuz dese canımı yesin. Bu sinsi iş bilmez görgüsüz davranışlara tahammül edemiyorum. Benim ailem asla böyle değil ve acıyorlar bana kvlerin cahilliğinden ötürü. Yorum bile yapamıyor ailem

Kızlar benim oğlum aşırı numaraci ya sakinleşememe numarası yapıyor resmen pohpohlamaya başlayınca da gülüyo
Sinirli anındaki bir hareketi hosunuza gidip güldüyseniz davranisini pekistirmissinizdir.Benimkine yeni bir damla deniyorduk begenmedi tükürdü 3 5 kere tekrarladı .
Her seferinde esime gulme dedigim halde amaa cok tatli dedi güldü durdu .Bizimki simdi tükürüyor da tükürüyor .
Oyy iyi gezmeler çocuklarınızla :)
Sagol canim .Yola cikamadik bir türlü. Ömrüm esimi beklemekle geciyor poff ..

Herkes kendni akıllı zeki sanıyor. Eşimin aileside görgüden saygıdan bihaber. Aklın yetiyo gücün yetmiyo böylelerine. Geldiği zaman soyle canım sende, ben bu evde neyimde beni aramıyosunuz de. Ben memleketteyken eşim beni aradı ki annemler bebek görmeye gelecek birazdan çıkacaklar diyo. Beni niye kimse aramıyo dedm senin gibi. Bi ara müsait misiniz geliyoruz vs vs. Sonuçta annemlerin evi geleni gideni oluyor insanların bahçede köyde işleri oluyor ki ogünde işleri vardı. Üff valla ben daraldım Allah kolaylık versin sana

bugün uyku eğitimi seminerine gittim. Aklımda kalanları yazayım. @Kizilcik123 ben 4 aylık ve gazlı ağlamayı seven ikizlerim var ne zaman başlamalıyım aceleci olmak istemiyorum diye sordum. Ben olsam başlardım uykusunu iyi alırsa daha sakin bebek olurlar diye cevapladı.

.ilk önce rutini oluşturuyoruz. Rutinde her gün yapabileceğimiz şeyler olmalı. Ve bu rutini 4 sene boyunca yapacağız. Yani her gün yıkayamayacaksanız rutine koymuyoruz.

Bu rutine alışması bir süreç, alıştıktan sonra uyku eğitimi veriliyor. Önce destekle uyutuyoruz. Sonra desteği kesip kendi kendine uyumaya bırakıyoruz. Anladığım kadarı ile bu noktada anne istkrarlı olursa bir kaç haftada bebek tamamen alışıyor.

Erken uyutup erken uyandırmalıyız. Her sabah aynı saatte kalkamalı 6-7 gibi.

Gündüz uykularında gece için yaptığımız rutinin kısa versiyonunu yapıyorız. En fazla 2 saat uyumalılar gündüz. Bu aylarda toplamda 3-6 saat olmalıymış.

Eğitime gece uykusundan başlanmasını tavsiye etti. Değişik metodlar var. Tracy, kim west ve ferber. Ferber ağlatan ama en kısa ve etkili olan oymuş.

Benimki ilk lokmada uyaniyor .Sanki benle beraber yiyecek de ben onsuz götürüyormusum gibi

Ben de nerdeyse her gün ağlıyorum. Eski hali şu andan iyiydi,en azından memede susup uyurdu
Canım sizde laktoz intorelansi çıkmıştı.Kaka hep mukuslu muydu sizin bide çok huzursuzluğu varmiydi.Bizimkinin kakasi mukuslu birkac seferdir hep aklıma geliyor acaba mı diye genel olarak huzursuzluk yok bizde ama karnındaki guruldamalari duyuyorum çok net ..
Birde tedavisi olmayan birşey sanki nette oyle okudum damla ile rahatlama sağlanıyor sadece diye yazıyordu tâbi Dr gorusu daha onemli nette yazandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…