- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.261
Yok canım gülmedim hiç ama o öyle sakinleşemedikce daha çok sarılıp daha şefkatli konuştum kucağımda. Tam sakinlesince de yatağına yatiriyorum. Bunu anladı galiba o yüzden uzattikca uzatiyorSinirli anındaki bir hareketi hosunuza gidip güldüyseniz davranisini pekistirmissinizdir.Benimkine yeni bir damla deniyorduk begenmedi tükürdü 3 5 kere tekrarladı .
Her seferinde esime gulme dedigim halde amaa cok tatli dedi güldü durdu .Bizimki simdi tükürüyor da tükürüyor .
Sagol canim .Yola cikamadik bir türlü. Ömrüm esimi beklemekle geciyor poff ..
Sağlık ocağınin verdikleri paraben iceriyormus canım. Ben hiç almadım gerek yok ben eczaneden aldım dedim onlaraYa benim kadın doğum uzmanı doktorum çok iyiydi çok memnundum adam hastalarına kendi özel numarasını veriyordu gece kac olursa olsun arayın diyordu bize. Mesela aradık bakmadi mi gece kendi dönerdi bize sibel bişey mi oldu diye. Bu doktor numarasını vermiyor hastanenin kartını veriyor ulan zaten hastaneyi aramak istesem netten bakar ararim gerzek. Illallah ettik eşimde bende işi paraya dökmüş salak kadın. Geçen 4. Ayda kan ilacı başlanacak dedi kan ilacı yazdı bide diyoki sağlık ocaklarının verdikleri paraben içeriyor bu ilacı alırsın dedi. Sağlık ocağındaki hemşireye sordum yok ne parabeni herkes kullaniyor dedi.
canim herkes degisik yaklasiyor. Ama ben de kendi dr.uma guvenerek suan normal karsiliyorum bana hic fiskiriyor mu oyle mi boyle mi diye sormadi, direkt kilo alimina bakarim ben dedi. Ozele gitmeme ragmen tahlil yapalim suna buna bakalim demiyorGeçen kızımı kontrole götürdüğümde peynir kesiği gibi kustugunu söyledim o sıkıntı değil fışkırtarak kusuyor mu dedi evet dedim süreklimi diye sordu arada yapıyor bazen günde birkez yaptığıda oluyor dedim. Sürekli yaparsa bakariz dedi bizim dengesiz doktor kadına sınır oluyorum kafasına geçiresim geliyor gerzeginneyse ki başka doktor buldum.
Saga meyilli hafif
uykusuzlugun ve ayakta gezmenin sonucu olsa gerek. En azindan o açidan olumlu bir yansimasi olmus canim. İnsallah en kisa surede ulasir ve sifa olur kuzuyaAy inşallah ya. Yarını bekliyorum. Inşallah ulaşır elimize. Gerçekten çok yoruldum artık. 30 kilo almıştım hamilelikte, 27sini verdim.
Meyil derken kafasını dik tutmayi mı kastediyorsun yoksa sağa sola dönme kısmını mi yani dikey meyil mı yatay meyil miCanım doktorun geçer demiş ama benim Doktorum da kas kısalığı olduğunu söyledi kası çalıştırmanız gerektiğini söyledi bunun için egzersizler verdi �stersen bir başka doktora daha göster. Hatta bana egzersizleri devamlı yapmam gerektiğini söyledi aylarca sürebilir dedi geçti sanırsınız geçmez dedi bizimki de genel olarak meyilli bakıyor zaten Biz de bundan dolayı doktora götürdük.
Aaa gerçekten mi ? Aldigin ilacın adı ne cnm acaba bende yarın başlayacağım eğer öyleyse alayım yarın bende. Doktor yazmıştı kağıda ilacın adını.Sağlık ocağınin verdikleri paraben iceriyormus canım. Ben hiç almadım gerek yok ben eczaneden aldım dedim onlara
Doğru soyluyosun cnmcanim herkes degisik yaklasiyor. Ama ben de kendi dr.uma guvenerek suan normal karsiliyorum bana hic fiskiriyor mu oyle mi boyle mi diye sormadi, direkt kilo alimina bakarim ben dedi. Ozele gitmeme ragmen tahlil yapalim suna buna bakalim demiyor
Canım çok soğuk havalarda nasıl pencereyi açıcaksın üsütüp daha çok hasta mı olsun.. Bazı doktorlar da ne dediğini bilmiyor gerçekten.. O yokken odada ok açılır cam soğukta ama bebek varken nasıl açılsın.. Öyle bir durumda odada ıslak bir havlu bulumdurman yeterli olur canım. Bizim doktor da böyle söylemişti. Islak havlu havayı nemlendirip daha rahat nefes almalarını sağlıyormusBenim doktorda yaz kış pencereleri açık olsun 23 dereceyi geçmesin odası, ayaklı tulum giydirme diyor. Geçmeyen burun tıkanıklığı var. Sıcaktan iyice arttırıyormuş tıkanıklığı. Ama işte her dediğini yapamıyorum iç güdüsel üşütecekmiş gibi geliyor.
Sidefer önerdi doktor. Üzerinde de paraben içermez yazıyor ne derece doğru bilemiyorum ama kullanıyorum 6 gündür yan etki de görmedim sukurAaa gerçekten mi ? Aldigin ilacın adı ne cnm acaba bende yarın başlayacağım eğer öyleyse alayım yarın bende. Doktor yazmıştı kağıda ilacın adını.
Canım ne güzel açıkladın teşekkür ederim neyse ki yıllık izin yazdırabildim sonra da biraz rapor alabilirsem çok iyi olacakO zaman işe başladığın tarih doğrudur canım. Analık izni 112 gün. Hafta olarak sayma gün olarak say. Analık izni dört ay diyorlar ama ayı 28 gün olarak hesaplamışlar. Ne mantıkla yapılmış anlamadım ama neyse.
Reçeteyi kaybetmişim ben, az önce bi arkadaşımla konuştum oda çocukta isal yaptı kustu ben pek.ez verdim çocuğa hep dedi. Kanina baktırıyordum zaten bi sıkıntı yaşamadım dedi.Sidefer önerdi doktor. Üzerinde de paraben içermez yazıyor ne derece doğru bilemiyorum ama kullanıyorum 6 gündür yan etki de görmedim sukur
Amin. Çok teşekkür ederim :) seninki bugün nasıl?uykusuzlugun ve ayakta gezmenin sonucu olsa gerek. En azindan o açidan olumlu bir yansimasi olmus canim. İnsallah en kisa surede ulasir ve sifa olur kuzuya
Bence bir buhar makinesi işini çözerCanım çok soğuk havalarda nasıl pencereyi açıcaksın üsütüp daha çok hasta mı olsun.. Bazı doktorlar da ne dediğini bilmiyor gerçekten.. O yokken odada ok açılır cam soğukta ama bebek varken nasıl açılsın.. Öyle bir durumda odada ıslak bir havlu bulumdurman yeterli olur canım. Bizim doktor da böyle söylemişti. Islak havlu havayı nemlendirip daha rahat nefes almalarını sağlıyormus
herzamanki gibi gunduz pek uyumadi =) suan benim uykum geldi, onun gelmedi. simdi instagramda uyku sayfalarina bakiyordum da biraktim ya. Psikolojimi bozuyor. 2 gundur de kaka yapmadi 1 cay kasigi zeytinyagi verdim.Amin. Çok teşekkür ederim :) seninki bugün nasıl?
Ben yaptirdim canim :) 3 gun once... dr um muhakkak yaptir yasindan sonraya kalmasin dediKızlar menenjit aşısı yaptıran var mı?????
Ben de senin gibi ev işi yapmayı özledim ama enerji- vakit yokherzamanki gibi gunduz pek uyumadi =) suan benim uykum geldi, onun gelmedi. simdi instagramda uyku sayfalarina bakiyordum da biraktim ya. Psikolojimi bozuyor. 2 gundur de kaka yapmadi 1 cay kasigi zeytinyagi verdim.
Ev isi/yemek yapmayi bile o kadar ozledim ki. Şoyle muzik acip aheste aheste iş yapasim var.
Canım facebookta emzirme akademisi grubu var oraya üye oldum sorunlarımı anlattım emziği biberonu kesinlikle bırakmam gerektiğini söylüyorlar biberonu bıraktım emziği de bırakıcaz İns bir de sen bak belki geri dönerler bir umutBen de aynı başından beri yapıyorum ama olmadı, bence benim süt kanallarımda yapısal bir sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?