2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler kızlar biliyorum az olduğunu kimin çok olduğunu hatırlayamamıştım da ondan sizi etiketlemiştim , Balıkesir de yaşıyorlar ama yakın illere gelip alabilirler belki diye sormak istedim , bir ümit işte bir arkadaşımın yakınıymış bende destek olmak istedim , benim kızımda emmedipi için iyice azaldı sütüö sizi çok iyi anlıyorum..

Bişey olmaz canım benim oğlum 25 günlükten beri yüzüstü yatıyor ve hem sırtı açılmıyor battaniyesi örtülü duruyor hem de kusarsa falan önüne akıyor zaten kafasını da çeviriyor elinden güç alıp.

Allah yardımcıları olsun Rabbim şifa versin. İnşallah süt bulunur.

Benim kızımda dün gece çok bağırdı ağla ağla içi şişti benide üzdü gastiritim alevlendi kendimi sıkmaktan tamam yavrum tamam kuzum diyorum ama yok gece 4 te sızdı kaldı yorgunluktan sabah gördüm ki kakası gelmiş , niye bu kadar rahatsız etti anlamadım ??

Canım sürekli olarak okuyup araştırıyorum biseyle karşılaştım ön sut varya onda çok fazla laktoz olduğu için cocukta rahatsızlığa sebep oluyormuş mümkün oldukça aynı göğüsten birkac seferde emzirmek gerekiyormus ben bunu biliyordumb fakat artık buyuyorlar diye çok dikkat etmiyordym birde yay gibi kendini gerip emmek istememe olayı süt akışının fazla olmasi durumundan oluyormuş işte bundan sebep zaten çocuk on sütü daha fazla alıp sonra da rahatsız oluyormuş."Annenin sutu fazla geliyor bebeğim" diye nete yazarsan uygun yazıyı bulup okuyanilirsin

Yaylı besleyici süte ulaşabilmek için aynı memenin sütü sonuna kadar bitmeliymiş , kitap öyle diyor

Yazık yavrum karnımı ağrıdı acaba

Yazık yavrum karnımı ağrıdı acaba

En son calpol verecektim sızdı kaldı yavrum çok ağladı ya muhtemelen karnı buruldu , benimde mideme vurdu o ağladıkça ,pazartesi dr gidicem midem iyice çoştu doğumdan sonra sanırım bilmeden sitres yapıyorum

Benimde boğazıma vurdu:) sürekli yiyorum

Ben de araştırdım bayağı, hatta sütüm tazyikli geliyor, o yüzden en baştan beri emzirirken geri yaslanıp emzirmem gerekiyor yoksa boğulur gibi oluyor. Memeyi de mümkün olduğunca uzun süre birinde tutmaya çalışıyorum ama kriz anlarında bazen bir memede ağlarken diğerine çevirince susuyor diye meme değişimi yapıyorum. Ay ne zormuş ya. Sütün gelse bir dert gelmese bir dert. Dua ederken sütüm çok olsun diye dua etmiştim, dikkat etmek gerekiyormuş. Çok süt gelmesi de sıkıntı oluyor.

Söylemedi. Hatta rota yaptırdığımı ben arada söyledim onda da diyebilirdi. Pazartesi aile hekimliğine gidicez 4.ay aşıları var, o zaman onlara bir sorayım bakayım.

Teşekkür ederim bilgi için

Battaniyeyi belinden altına sıkıştırabilirsin canım. Atmayan bebek yok heralde :)

Hangi şehirde canım?

Bebeğim yüzünden tüm gece ayakta kalsam sızlanmam da yetişkin benciller yüzünden kalınca hakikaten deliriyorum.
Dün bana yardımcı olmak ( eşimin bakış açısı) daha doğrusu bebeği sevmek ( kv kendi cümlesi) için kv geldi sağolsun, bir hafta bizde konuşmayı çokca sever , önceki gece 3#4 saat uyuduğumu bilmesine rağmen gece geç saate kadar konuşarak kilitledi beni sağolsun , sevecen kadındır severim ama hakikaten yorgunken zor.
Gece 2 de bebiş uyandı, emzirdim . Çok bilmiş babası da kalktı , tam çocuk geri uyumuş yataga koymuşum, " altını kontrol ettin mi , değiştir " dedi. Bizim miniğin pipisinde iyileşme durumunda bir tahriş var onu düşünüyor... Bi duraksadım çünkü biliyorum çocuk uyanacak ama o öyle deyince de içim elvermedi açıp baktım, çiş bile yok .lakin macera ondan sonra başladı tabi. Özet şu: baba hemen uyudu , oğlum yarım saat sonra falan uyudu, uykusu hafif olan ben gece 2 den beri full uyanık durumdayım. Şimdi kv ve eşim gürültülü bir pazar kahvaltısı eşliğinde neşeli günlerini yaşar ve çocuğa sadece mutlu anlarında bakarken ben üç saatlik uykuyla ne yapacağım "yine" bakalım. Eşimi seviyorum fakat böyle durumlarda gerçekten içimde zerre kadar iyi his kalmıyor.
Zaten gündüz de kurduğum uyku düzenini bozduğu için çocuk huysuzdu , gündüz 12 den akşam 7 ye türlü şekillerde uyutmaya çalıştım ama nafile. Eziyeti ben çektim. O sadece uyumuyor deyip bana paslayıp gününe devam etti... Bilmiyorum ne yapmak lazım bu adamlara

Anlafım canım.. Kaç çeşit menenjit var ki peki? Benm yaptrcak oldğum ücretli menenjit ekstraya giriyo baya bi

Canım çok acik bir bebeğin tedavisi için anne sütü lazımmış sen hangi şehirde yaşıyorsun yardımcı olmak istermisin ??
Tabi cnm seve seve benim de çok sütüm yok fakat bebeğim içmediği için birikti Bayaa. Şimdi süt alerjisi olduğu için veremicem o sütleri. İzmitten oturuyorum gelip alabilirler Bayaa Bi poşet var. 180cc olarak doldurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…