2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar menenjit aşısı yaptıran var mı?????
Canım konjuge pnömokok aşısı ile yapılıyormuş bizim sağlık bakanlığının aşı takviminde var. Ama ayrıca menenjit aşısı olarak yok.
Yani zatürre kaynaklı menenjite önlem olarak aşı yapıldı Türkiye'deki aşılarda böyle.

Ben yaptirdim canim :) 3 gun once... dr um muhakkak yaptir yasindan sonraya kalmasin dedi

Bu aşı da mı rota gibi ücretli ve yan etkisi oldu mu acaba sizde ? Şimdi okudum da titreme kusma ateş bir sürü yan etki sıralamışlar nette

Bu aşı da mı rota gibi ücretli ve yan etkisi oldu mu acaba sizde ? Şimdi okudum da titreme kusma ateş bir sürü yan etki sıralamışlar nette
Evet ucretli asi... nette bende cok sey okudum ve cok korktum isin asli... sabah 09.00 da yaptirdim ertesi sabah 09.00 a kadar gözümü ayormadim kizimin uzerinden o kadar korktum yani ama hiccc bisey olmadi sukur sadece huzursuzlandi... ki zaten huzursuz bir bebek ... simdi iyi ama

Anladım canım geçmiş olsun. Peki bu yapılan aşı menenjite sebep olabilecek çoklu mikroba karşı mı etkili oluyor? Yoksa aşı takvimindeki gibi sadece bir hastalığın sebebiyet verdiği virüse karşı mı? Sorumu mazur gör çünkü baya bir mikrop etkenmiş diye okudum tabi ki Allah korusun

Kızlar acil bir çocuğun kök hücre tedavisi için anne sütüne ihtiyaç var bebeğin son zamanları kalmış ve tedaviyi uzatmak için anne sütü gerekiyormuş kimler yardımcı olabilir ? ( dikkat çekmek için ) bir arkadaş vardı bağışlamak istiyordu dolaptaki sütlerini ??????? sonsuzzz NasilYarDiyeyim Forse demlicaykeyfi kızlar kimin sütü boldu ya hatırlayamadım buraya etiketleseniz belki yardım etmek ister

Canım çok acik bir bebeğin tedavisi için anne sütü lazımmış sen hangi şehirde yaşıyorsun yardımcı olmak istermisin ??

NasilYarDiyeyim canım 4-10 yas arası diyor bu damlada ama...Birde sen leke yapmıyor dedin ya çok kafama yattı 4.aya gireceği zaman malûm başlayacağız bizde ama şimdi kafam karıştı
Öyle yazıyor ama kullanilabiliyor yine de. Kg başına damla veriyorsun zaten. Benimki 6 buçuk kilo 6 damla hem doktor öyle söyledi hem prospektuste öyle yazıyor. Mayıs annelerinde de bir çok kişi sidefer kullanıyormuş ilk onlardan görmüştüm sonra doktorum da önerince aldım.

12 hafta boyunca süren bir tedavi artık çocuk son aşamada ve anne sütü içmeliymiş anne sütü bagisiklikligini düzene sokuyor ve tedaviye daha iyi sonuç vermesinde yardımcı oluyormus yardımcı olmak isteyen olursa Aileyle iletişime geçilebilir.

Yok canim seve seve yardimci olurum.. dr umuz coklu mikroba karsi etken dedi 2013 ten beri istiyoruz hastalik yeniden hortladi dedi.. hatta 2ayri dr la gorustuk ikiside muhakkak yaptir dedi.. cunku menenjit tasiyicisi biriyle bile karşılaşsa bebek virus kapma ihtilami varmis allah korusun.. karsidaki kişinin hasta olmasina gerek yok dedi dr... bilemezsin kimde ne var tedbirimizi alalim dedi bende yaptirdim allah utandirmasin... kimseye de yasatmasin insallah

Allah şifa versin inşallah çok acı bir durum inşallah süt bulunur. Benim sutum 1. ayda tamamen kesildi canım maalesef

Sizin dr bahsetmedi mi? Benimkisi rotayla birlikte yaptırdı bu ay... tabi dr a danismakta fayda var diye dusunuyorum yinede... benimkisi 3-5-12. Aylar 3 doz seklinde oneriyorum yada bunu istemezsen 12. Aydan sonra tek doz yapilacak demisti biz erken onlem alalim dedik insallah sorun yasamayiz ... hala icimde bi kurt kivranip duruyor maalesef

Bizimki hiç bahsetmedi bir dahaki gidişimde sorayim

Canım hangi il? Benim sütüm çok bol değil ama bebeğin kurtulmasına sebep olacaksa seve seve veririm.

canım bi tanıdığın babası kanser ona veriyorum ben haftada 1 2 hangi şehir hem ona göre sorsan daha iyi olur uzaktan yollamak sıkıntı olur çünkü

Ay benimki de uyuyacak güya ama gazı bitmiyor ki çocuğun. Ben ayakta zor duruyorum, o da uyumak için mızırdanıp duruyor. Ah ah aynı şeyleri hissediyoruz :) uzun uzun duş almayı, kendime bakabilmeyi, temizlik yapmayı, yatağımda yatmayı özledim :) bir yatsam bir daha uyanamayacak gibi hissediyorum, o kadar yorgunum :)

sonsuzzz ne durumda bebişin? Bizim sanki atak bitti gibi. Daha doğrusu gece uykusu düzeldi. gündüz gene bağırıp çağırıyor da...
Dermişim ve bu gece beni ayağa dikermis

Uyku düzene girdi cnm benimde. Hatta ben bu 3 günde uyku saatini 22.00’ye çektim. Sabaha kdr 1 kere uyanıyor şimdilik, kademeli olarak 8e çekmek istiyorum sonra.

Ataktan mı huy mu değişti sesi çıktıkça bilmiyorum ama çok bağırmaya başladı ve hala öyle her gün başım ağrıyo bağırtısından bizim atak devam, poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…