2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok acik bir bebeğin tedavisi için anne sütü lazımmış sen hangi şehirde yaşıyorsun yardımcı olmak istermisin ??
Tabi cnm seve seve benim de çok sütüm yok fakat bebeğim içmediği için birikti Bayaa. Şimdi süt alerjisi olduğu için veremicem o sütleri. İzmitten oturuyorum gelip alabilirler Bayaa Bi poşet var. 180cc olarak doldurdum

Insallah daha iyi biridir yeni doktorunuz canim .Saglik ocakları ile gorus farkliligi cok oluyor.Mesela d vit i kac kez sordum s.ocagindaki ebe 1 yasa kadar her gun 3 damla dedi .3 ay kontrolunde dr 4.ay bakalim degerleri normalse aşamalı azaltalim dedi. Ki fazlasi zarar.
Yok canım gülmedim hiç ama o öyle sakinleşemedikce daha çok sarılıp daha şefkatli konuştum kucağımda. Tam sakinlesince de yatağına yatiriyorum. Bunu anladı galiba o yüzden uzattikca uzatiyor
Evet onu kesfetmis.Bizim hayret edecegimiz kadar sebep sonuc ilişkisi kurabiliyor akilli bidiklar .Masallah.

Benimki annesi gibi hassas olcak anlasildi.Zaten zor uyuttuk gece .Tam biz uyuycaz uyandı.Perdeleri inceliyor,duvarlara bakiyor .Sonra dudaklarini büzüp ağladı .Gece boyu uyurken ,uyanikken koala gibi kucagimdaydi.Kahvalti yaparken annem ben ilgilenirim dedi.Nasil yabanciladi .Bir anneme bakıyor bir esimle bana. Ailemden uzak olmanin dezavantajini bir kez daha yaşıyorum su an.

Zaten öyle olması gerek canım. Benim kızım doğduğundan beri öyle yatıyor

Demi canım önemli bir aşı.. Ben de yaptırmayı düşünüyorum.. Ücretli miydi? Çok ateş yaptı mı sizde?
Yok canim sukur hic ates yapmadi... titreme falan da olmadi sadece huzursuzlugunu arttirdi... ama o da bikac saatligine sonra o da gecti.. asi ucretli 200tl ye aldik biz

Demi canım önemli bir aşı.. Ben de yaptırmayı düşünüyorum.. Ücretli miydi? Çok ateş yaptı mı sizde?
Canim bak dr larin onerdigi asi bu.. prospektusunu ekliyorum buraya belki incelemek istersin? Neye karsi etken ne zaman baslanmali hepsi yaziyor

Eklentiler

• Screenshot_20181021-095121.webp
    21 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20181021-095128.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20181021-095136.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20181021-095141.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20181021-095147.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20181021-095155.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20181021-095200.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 44
Ben bazen d vit veriyorum bazen vermiyorum. Banada cocuk doktoru 4 damla demisti saglik ocagi 3 damla dedi ikisinede guvenmiyorum artik. Su yeni doktora goturcem yarin bakalim o ne diyecek kan ilaci icinde baska bi ilac yazdircam. Sağlık ocaginin verdiğini kullanmayacağım.

Yok canim sukur hic ates yapmadi... titreme falan da olmadi sadece huzursuzlugunu arttirdi... ama o da bikac saatligine sonra o da gecti.. asi ucretli 200tl ye aldik biz
Hadi ya çok iyiymiş fiyatı.. Burda 110€ tl ye vurunva dünyanın parası yapıyor.. Buranın şartlarına görw de fazla ama napalım sağlık önemli.. Ne güzel kolay atlatmışaınız canım inşallah bizim de öyle olur

Canım nasılsın? Bayağıdır konuşamadık seninle. Süt durumların nasıl? Akşam bebek uyuduktan sonra sağım yapıyormusun yoksa bebeğin uyanmasına kadar sağmıyormusun?

Insallah daha kolay atlatırsınız canim

Canım nasılsın? Bayağıdır konuşamadık seninle. Süt durumların nasıl? Akşam bebek uyuduktan sonra sağım yapıyormusun yoksa bebeğin uyanmasına kadar sağmıyormusun?
Canim iyiyim sukur sen nasilsin oglusun nasil? Biz iyiyiz canim bebis de iyi :) sagim isini biraktim şükür ilk ay epey sagdim simdi sadece emziriyorum... gerek kalmadi cok şükür ... sen neyaptin? Sağıyormusun?

Iyı pazarlar herkese
Bundan dört yıl önce doktorumuz Menenjit aşısını mutlaka yaptırın ülkemize sığınan vatandaşlardan sonra hastalık tekrar hortladı demişti o zaman yaptırdık herhangi bir yan etkisi olmadı kaçıncı ayda olduğunu hatırlamıyorum ama
Şimdi de yaptıracagız inşallah şifa olsun Rabbim kimseyi korktuguyla sınamasın

Oğluşum iyi cnm 3 ayı geride bıraktık şükür. Akşamları bir kere uyanmaya başladı. Sabah saat 5 de o saate kadar bayağı doluyor göğüslerim. Emzirdikten sonra kalanı sağıyorum taşmasın diye. Bazen de sağmam gerekmiyor. Şükür arttı sütüm, gece yatmadan 60 cc aptamil yapıyorum içerse diye. Bazen içiyor bazen içmiyor. Gece uyukusu daha derin oksun diye yapıyorum. Sabah 9 gibi işe gidiyorum 12:30 gibi dönüyorum. Bu saatler annem bakıyor bebeğe . Sağdığımı ona götürüyorum 10 gibi acıkıyor onu içiyor. Taşmış dökülmüş bir sütüm yok ne yazık ki. Millet sağıp dipfrize atıyor sonrası için. Ben onu yapamıyorum. Hangi ara yapcam bilemiyorum. Bebek iki saate bir memede zaten. Geceleri de üşeniyorum kalkıp sağmayı. Uyuku tatlı geliyor :) anca emdikten sonra çok kalırsa memede sağıyorum. Daha da artarmı süt sence? Yanlış yaptığım bişey varsa söyle cnm.

Canim bence 60cc ye ihtiyacin yoktur gun boyu yetiyormuş masallah :) onu zaten uretirsin ... benim yavruda 2saatte bir memede biriktirme isim yok sadece her ihtimale karsi 1gunluk sutunu attim buzluga yani ilac kullanmak zorunda falan kalirsam veririm diye... biriktirmeyi de tek sagimda yapmiyorum ben bebegin emdigi memeyi sagiyorum her seferinde buz dolabinda esit sicakliga gelince birlestirip buzluga atiyorum ... tek sagimdan daha iyi oliyor hem memeler uyarilmis oluyor daha cok... ise baslamadim henuz baslayinca nasil olur bilmem ama subatta baslamayi dusunuyorum o zamanda ek gidaya gecmis oluruz insallah (6 ay bitmis oluyor) 7. Ayda oluyoruz 1 ogun bensiz gececek onuda ek gidaya denk getireceğim cunku sagim isinden cok sikildim allah gerek etmesin...

B Berenelam63 canim msjini dun gördüm yazamadim .Bebisin nasil,sen nasilsin?
Esin askerden gelcekmis .Bence bebekten ve sarilmaktan guzel surpriz olmaz .Ama illa bir sey yapacaksan en guzel fotolari bastırıp ipe dizip asabilirsin. Onune de bir masa pasta mumlar filan .Çekirdek ailenizle guzel bir kutlama olur.

Ama sağlık ocağınınki konusunda haklı. Ben mesela d vitaminini değiştirdim o yüzden Demir başladıklarında da sağlık ocağınınkini almayı düşünmüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…