- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.321
Tabi cnm seve seve benim de çok sütüm yok fakat bebeğim içmediği için birikti Bayaa. Şimdi süt alerjisi olduğu için veremicem o sütleri. İzmitten oturuyorum gelip alabilirler Bayaa Bi poşet var. 180cc olarak doldurdumCanım çok acik bir bebeğin tedavisi için anne sütü lazımmış sen hangi şehirde yaşıyorsun yardımcı olmak istermisin ??
Insallah daha iyi biridir yeni doktorunuz canim .Saglik ocakları ile gorus farkliligi cok oluyor.Mesela d vit i kac kez sordum s.ocagindaki ebe 1 yasa kadar her gun 3 damla dedi .3 ay kontrolunde dr 4.ay bakalim degerleri normalse aşamalı azaltalim dedi. Ki fazlasi zarar.Ya benim kadın doğum uzmanı doktorum çok iyiydi çok memnundum adam hastalarına kendi özel numarasını veriyordu gece kac olursa olsun arayın diyordu bize. Mesela aradık bakmadi mi gece kendi dönerdi bize sibel bişey mi oldu diye. Bu doktor numarasını vermiyor hastanenin kartını veriyor ulan zaten hastaneyi aramak istesem netten bakar ararim gerzek. Illallah ettik eşimde bende işi paraya dökmüş salak kadın. Geçen 4. Ayda kan ilacı başlanacak dedi kan ilacı yazdı bide diyoki sağlık ocaklarının verdikleri paraben içeriyor bu ilacı alırsın dedi. Sağlık ocağındaki hemşireye sordum yok ne parabeni herkes kullaniyor dedi.
Evet onu kesfetmis.Bizim hayret edecegimiz kadar sebep sonuc ilişkisi kurabiliyor akilli bidiklar .Masallah.Yok canım gülmedim hiç ama o öyle sakinleşemedikce daha çok sarılıp daha şefkatli konuştum kucağımda. Tam sakinlesince de yatağına yatiriyorum. Bunu anladı galiba o yüzden uzattikca uzatiyor
Zaten öyle olması gerek canım. Benim kızım doğduğundan beri öyle yatıyorKızlar oğlumu yüzüstü yatırdım bu gece. Artık 4 ayı doldu kafasını da rahat kaldırıp döndürebiliyor hatta birkaç defa sırtüstü döndüğü de oldu benim tesvikimle de olsa. Yatağı sert çarşafı gergin yastık yok. Bişey olur mu?
Yok canim sukur hic ates yapmadi... titreme falan da olmadi sadece huzursuzlugunu arttirdi... ama o da bikac saatligine sonra o da gecti.. asi ucretli 200tl ye aldik bizDemi canım önemli bir aşı.. Ben de yaptırmayı düşünüyorum.. Ücretli miydi? Çok ateş yaptı mı sizde?
Demi canım önemli bir aşı.. Ben de yaptırmayı düşünüyorum.. Ücretli miydi? Çok ateş yaptı mı sizde?
Canim bak dr larin onerdigi asi bu.. prospektusunu ekliyorum buraya belki incelemek istersin? Neye karsi etken ne zaman baslanmali hepsi yaziyorDemi canım önemli bir aşı.. Ben de yaptırmayı düşünüyorum.. Ücretli miydi? Çok ateş yaptı mı sizde?
Ben bazen d vit veriyorum bazen vermiyorum. Banada cocuk doktoru 4 damla demisti saglik ocagi 3 damla dedi ikisinede guvenmiyorum artik. Su yeni doktora goturcem yarin bakalim o ne diyecek kan ilaci icinde baska bi ilac yazdircam. Sağlık ocaginin verdiğini kullanmayacağım.Insallah daha iyi biridir yeni doktorunuz canim .Saglik ocakları ile gorus farkliligi cok oluyor.Mesela d vit i kac kez sordum s.ocagindaki ebe 1 yasa kadar her gun 3 damla dedi .3 ay kontrolunde dr 4.ay bakalim degerleri normalse aşamalı azaltalim dedi. Ki fazlasi zarar.
Evet onu kesfetmis.Bizim hayret edecegimiz kadar sebep sonuc ilişkisi kurabiliyor akilli bidiklar .Masallah.
Hadi ya çok iyiymiş fiyatı.. Burda 110€ tl ye vurunva dünyanın parası yapıyor.. Buranın şartlarına görw de fazla ama napalım sağlık önemli.. Ne güzel kolay atlatmışaınız canım inşallah bizim de öyle olurYok canim sukur hic ates yapmadi... titreme falan da olmadi sadece huzursuzlugunu arttirdi... ama o da bikac saatligine sonra o da gecti.. asi ucretli 200tl ye aldik biz
Sağol canım inceleyim biCanim bak dr larin onerdigi asi bu.. prospektusunu ekliyorum buraya belki incelemek istersin? Neye karsi etken ne zaman baslanmali hepsi yaziyor
Canım nasılsın? Bayağıdır konuşamadık seninle. Süt durumların nasıl? Akşam bebek uyuduktan sonra sağım yapıyormusun yoksa bebeğin uyanmasına kadar sağmıyormusun?Arkadaslar merhaba ... bebisleriniz ve siz iyisinizdir umarim... giremiyorum foruma cok fazla benim kiz hala pek sıkıntılısagligi iyi şükür sadece huysuz... bisey soracagim menenjit aşısı yaptirmaya karar verdik dr la bugun... uarin 92 gunluk oluyor ve yaptiracagim insallah... aranizda yaptiran var mi? Bi sorun yasadiniz mi? Yada farkli bi gorus bildiren dr oldu mu? Cevaplarsaniz sevinirim
Insallah daha kolay atlatırsınız canimHadi ya çok iyiymiş fiyatı.. Burda 110€ tl ye vurunva dünyanın parası yapıyor.. Buranın şartlarına görw de fazla ama napalım sağlık önemli.. Ne güzel kolay atlatmışaınız canım inşallah bizim de öyle olur
Canim iyiyim sukur sen nasilsin oglusun nasil? Biz iyiyiz canim bebis de iyi :) sagim isini biraktim şükür ilk ay epey sagdim simdi sadece emziriyorum... gerek kalmadi cok şükür ... sen neyaptin? Sağıyormusun?Canım nasılsın? Bayağıdır konuşamadık seninle. Süt durumların nasıl? Akşam bebek uyuduktan sonra sağım yapıyormusun yoksa bebeğin uyanmasına kadar sağmıyormusun?
Oğluşum iyi cnm 3 ayı geride bıraktık şükür. Akşamları bir kere uyanmaya başladı. Sabah saat 5 de o saate kadar bayağı doluyor göğüslerim. Emzirdikten sonra kalanı sağıyorum taşmasın diye. Bazen de sağmam gerekmiyor. Şükür arttı sütüm, gece yatmadan 60 cc aptamil yapıyorum içerse diye. Bazen içiyor bazen içmiyor. Gece uyukusu daha derin oksun diye yapıyorum. Sabah 9 gibi işe gidiyorum 12:30 gibi dönüyorum. Bu saatler annem bakıyor bebeğe . Sağdığımı ona götürüyorum 10 gibi acıkıyor onu içiyor. Taşmış dökülmüş bir sütüm yok ne yazık ki. Millet sağıp dipfrize atıyor sonrası için. Ben onu yapamıyorum. Hangi ara yapcam bilemiyorum. Bebek iki saate bir memede zaten. Geceleri de üşeniyorum kalkıp sağmayı. Uyuku tatlı geliyor :) anca emdikten sonra çok kalırsa memede sağıyorum. Daha da artarmı süt sence? Yanlış yaptığım bişey varsa söyle cnm.Insallah daha kolay atlatırsınız canim
Canim iyiyim sukur sen nasilsin oglusun nasil? Biz iyiyiz canim bebis de iyi :) sagim isini biraktim şükür ilk ay epey sagdim simdi sadece emziriyorum... gerek kalmadi cok şükür ... sen neyaptin? Sağıyormusun?
Canim bence 60cc ye ihtiyacin yoktur gun boyu yetiyormuş masallah :) onu zaten uretirsin ... benim yavruda 2saatte bir memede biriktirme isim yok sadece her ihtimale karsi 1gunluk sutunu attim buzluga yani ilac kullanmak zorunda falan kalirsam veririm diye... biriktirmeyi de tek sagimda yapmiyorum ben bebegin emdigi memeyi sagiyorum her seferinde buz dolabinda esit sicakliga gelince birlestirip buzluga atiyorum ... tek sagimdan daha iyi oliyor hem memeler uyarilmis oluyor daha cok... ise baslamadim henuz baslayinca nasil olur bilmem ama subatta baslamayi dusunuyorum o zamanda ek gidaya gecmis oluruz insallah (6 ay bitmis oluyor) 7. Ayda oluyoruz 1 ogun bensiz gececek onuda ek gidaya denk getireceğim cunku sagim isinden cok sikildim allah gerek etmesin...Oğluşum iyi cnm 3 ayı geride bıraktık şükür. Akşamları bir kere uyanmaya başladı. Sabah saat 5 de o saate kadar bayağı doluyor göğüslerim. Emzirdikten sonra kalanı sağıyorum taşmasın diye. Bazen de sağmam gerekmiyor. Şükür arttı sütüm, gece yatmadan 60 cc aptamil yapıyorum içerse diye. Bazen içiyor bazen içmiyor. Gece uyukusu daha derin oksun diye yapıyorum. Sabah 9 gibi işe gidiyorum 12:30 gibi dönüyorum. Bu saatler annem bakıyor bebeğe . Sağdığımı ona götürüyorum 10 gibi acıkıyor onu içiyor. Taşmış dökülmüş bir sütüm yok ne yazık ki. Millet sağıp dipfrize atıyor sonrası için. Ben onu yapamıyorum. Hangi ara yapcam bilemiyorum. Bebek iki saate bir memede zaten. Geceleri de üşeniyorum kalkıp sağmayı. Uyuku tatlı geliyor :) anca emdikten sonra çok kalırsa memede sağıyorum. Daha da artarmı süt sence? Yanlış yaptığım bişey varsa söyle cnm.
Tamam canım bekliyorum :)Ben de ikisini aldim .Okuyup yazayim canim .
Emziksiz biberonsuz ilk geceyi atlattık ama kabustu yavaştan emmeye başladı zafer benim olacak insallah
Ama sağlık ocağınınki konusunda haklı. Ben mesela d vitaminini değiştirdim o yüzden Demir başladıklarında da sağlık ocağınınkini almayı düşünmüyorum açıkçasıYa benim kadın doğum uzmanı doktorum çok iyiydi çok memnundum adam hastalarına kendi özel numarasını veriyordu gece kac olursa olsun arayın diyordu bize. Mesela aradık bakmadi mi gece kendi dönerdi bize sibel bişey mi oldu diye. Bu doktor numarasını vermiyor hastanenin kartını veriyor ulan zaten hastaneyi aramak istesem netten bakar ararim gerzek. Illallah ettik eşimde bende işi paraya dökmüş salak kadın. Geçen 4. Ayda kan ilacı başlanacak dedi kan ilacı yazdı bide diyoki sağlık ocaklarının verdikleri paraben içeriyor bu ilacı alırsın dedi. Sağlık ocağındaki hemşireye sordum yok ne parabeni herkes kullaniyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?