2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi baktım da devlet Hastanesi'nde de 3 tane çocuk cerrahi var oraya gidicem muhtemelen. Genel anestezi almasını istemiyorum
Canım ben araştırma hastanesinde çocuk cerraha sordum 4 yaşından önce sünnet yapmıyoruz dedi bir arkadaşım bebeğini üniversite hastanesinde yaptırdı. Telefonla sorabilirsen boşuna gitme benim hastanede işim vardı uğrayıp sordum

Kizlar bebeklerinizle nasil aktiviteler yapıyorsunuz?Merak ediyorum.
Ayak ve kollarına egzersiz yapıyorum, aynanin karşısına geçip kulak burun göz diye sayıyorum. Yüzüstü sevmiyor ama emzirme yastığının üzerine koyup kafasını kaldırmasını sağlıyorum bazen ayaklarıyla tepinip yoruluyor. :) ayaklarının üzerine bastırıyorum bazen adım atıyor. Sürekli konuşuyorum oda bana karşılık veriyor. Bunlar aklıma geliyor.

Canım biz seninle ayniyiz gerçektende öyle hiç ummadığın bir harektte bile acayip korkarak tepki veriyor ve farkli ağlıyor ivni için resmen.Ogullarima bile diyorum ki dalgın iken bir anda gitmeyin korkuyor kardesinz die aama onlarda yeni yeni alisiyor maalesef ki bazen unutuyorlar

Kızlar aşılarımızı olduk geldik Biraz ağladı ama şimdi iyi çok şükür
Bu arada ben de aktivitelerde sabahları Günaydın deyip penceredeki bütün perdeler beraber açıyoruz Ondan sonra ana kucağında oyuncaklarını koyup onların oynamasını sağlıyorum gün içinde yine oyun halısına koyuyorum bazen sırt üstü koyuyorum bazen de yüzüstü koyuyorum illaki yüzüstü kafasını kaldırsın diye Ayrıca konsol üstündeki aynayı da karşımıza alıp beraber Dans ediyoruz hopbidik hopbidik Bir de Çocuk şarkıları açıyorum Bazen ben de söylüyorum bazen de direkt indirdiğim şarkıları dinliyoruz beraber Afilim92

Bir de bazen kendi Kulağıma bir de onun kulağına dokunup kulak diyorum işte burnuma dokunup onu burnuna dokunup burnum diyorum oğlumun burnu annenin burnu işte oğlumun yanıağı Annenin yanağı diye ayna karşısında oynayarak gösteriyorum.

Canim halı da durduğu zamanın haricinde elimde cingirak ile şarkı söylüyorm,ellerini ve ayaklarini spor hareketleri yaptırıyorum şu anda bunları yapıyorm bende merak ediyorum başka şeyler yapan varmı acaba bizde fikir olur

Benim oğlum da da bunlar var uykuya bir şekilde dalıyor ama 15 dakika sonrası uyanıyor yarım saat sonra tekrar bir uyanıyor sürekli emziriyorum bende o anları atlatmaya çalışıyorum ama bazen bu gece on biri falan da bulduğu oluyor. Mesela arada uyanıyor uyumak istemiyor tekrar kucağa alıp gezdirip dolaştırıp yorup Ondan sonra uyutuyorum ben bu dönemde mamayı azaltmıştım ondan olduğunu düşünüyordum ama demek ki ataktan oluyor. Biz daha başındayız önümüzde koca bir ay var.

Benim kızım mama içmiyor kesinlikle. Biberon kabul etmiyor. Gece bir kere uyanırdı şimdi 4 defa uyanıyor resmen.

Bayanlar bebek günlüğü tutan var mi aranizda? Ben gec kaldim almaya ama isin asli hic aklima gelmedi önerdiğiniz bi defter var mi? Netten bakıyorum karar veremedim bi türlü... disari cikip alma sansimda simdilik yokkk

Çığlıklarından fırsat bulursam eğer anakucağında dönencesinde oynatıyorum. Oyun halısına yüzüstü yatırıp halı üzerindeki farklı dokuları tek tek anlatarak dokunmasını sağlıyorum. Bebeğimin ilk zeka kartları diye bi set almıştım sırayla onları gösteriyorum. Dokun öğren serisinden kitaplar almıştım onlara bakıyoruz renkler ve iyi geceler kitabı ilgisini çekiyor.

Kizlar kizlar. Bizim oglan 3bucuk aylik oldu. Sunnete niyetlendik ama genel anestezi olmasin istiyorum. İstanbul tercihen anadolu olmadi avrupa yakasinda lokalle sunnet eden hastane tavsiyeniz var mi??

Bayanlar bebek günlüğü tutan var mi aranizda? Ben gec kaldim almaya ama isin asli hic aklima gelmedi önerdiğiniz bi defter var mi? Netten bakıyorum karar veremedim bi türlü... disari cikip alma sansimda simdilik yokkk
Bende böyle birşey var çok istikrarlı doldurmuyorum açıkçası

Eklentiler

• Screenshot_20181022-160044.webp
    12 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20181022-160051.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20181022-160055.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20181022-160110.webp
    19 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20181022-160057.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 64
Soruyu sorup kacmis gibi oldum .Oglustan yazamadim kizlar .Hepsini gulumseyerek okudum .Yapmadiklarimiz bize de fikir oldu .Zuzush ayrica uygulama onerin icin tesekkur ederim .
Ben anlatayım;
Gunesin dogusunu beraber karşılıyoruz her gun .6 da uyaniyor cunku :) Ama 8 e kadar yataktan çıkarmıyorum. 8 de esim kalkiyor .Ayni anda gunaydin deyip öpüyoruz. Cok sevdigi bir oyun var .Sirt ustu yatip havaya kaldiriyorum .Balik lik lik lik diyorum .Bildigin kopuyor .Kendini balik saniyor herhalde Ben yapacaklarımizi anlatiyorum.Bak birazdan anne kahvalti hazırlayacak sen de piyano calacaksin diye :)
Koltukta otururken dizime basini yaslayip ayaklari karnimda olacak sekilde oturtuyorum.Ali Baba nin çiftliği eşliğinde gaz cikariyoruz (en rahat boyle cikariyor)Ayrica ineklere sira gelince öö möö karisimi eslik ediyor.Elleriyle alkis yaptırıyorum .Bir haftadir yüzüme merak sardi .Yuzume dokunmasina izin veriyorum .Cildiriyor gozlugumu cekistiriyor
Ver ellerini opecegim diyorum uzatiyor.
Gun icinde neyle mesgulsem hepsini gosterip ,tanitiyorum .Dokunmasina izin veriyorum .Pencereden dışarıyı izliyoruz .Dışarı çıktığımız zamanlarda kedileri filan gosteriyorum .Yakinda flash kartlar alcam .Babamizin aktivitelerine hic girmiyorum biraz aksiyon seviyor .Cocuk ondayken gozleri kocaman aciliyor.Ani ses yukselmelerinden dolayi

Canim kinedu diye bi uygulama var. Cocugun ayina gore gunde ucretsiz 2 tane aktivite veriyor. Ondan yapiyorum ben. Farkli becerilerini gelistiren aktiviteler oluyo.

Kizlar kizlar. Bizim oglan 3bucuk aylik oldu. Sunnete niyetlendik ama genel anestezi olmasin istiyorum. İstanbul tercihen anadolu olmadi avrupa yakasinda lokalle sunnet eden hastane tavsiyeniz var mi??
Bende aynı şekilde arayışta dönüp dolaşıp doğum yaptığım hastanede yaptırmaya karar verdim, central hospital Kozyatağı canım lokal yapılıyor demislerdi ama sen yine ara sor çok hastane aradım bende koyverdim sonunda. Aslında medipol koşuyolu olabilirdi benim kuzenin çocuğu orada sünnet oldu çok rahat geçti herşey ama eşim central diye tutturdu doğumda çok memnun kaldık hastaneden o yüzden orada karar kıldık. Senin aklında varmı bir hastane peki?

Ayy ne güzel şeyler yapıyorsunuz. Biz kucakta zıplayıp aynada kendimize bakıyoruz. Uçak oynuyoruz. Bütün odaları dolaşıyoruz. dön, kalk, tut ogretiyorum. Anne cici yapıyoruz.
Günaydın ve geliyorum kelimelerini biliyor. Başka da bişeye vaktim kalmıyor
Forse geçmiş olsun canım 4. Ay aşısı di mi? Bizde ateş yapmadı inşallah sizde de olmaz

Anne ciciyi bir ben mi yaptırıyorum diyordum ki Acaba diyorum yanlis mi sonra aman ne yanlis olcak .Beni sevmeyip kimi sevcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…