2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kedi demişken bizim kiz hergun pamuk hnmla iç içe olduğu için bu ara onun uzun tüylerine dikkatli bir şekilde bakiyor. Pamuk her ne kadar yaklasmasada arada pusete gelip ayaklarini koklayip gidiyor. Sanirim kizimdan biraz korkuyor :))

Sagol canım ya evet, inşallah bizde de yapmaz, geçen çok az yapmıştı ertesi günü, ama o zaman BCG aşısı da vardı... Ne güzel... benim oğlum da geliyorum kelimesini öğrenmeye başladı... Çok şekerler :)

Yaa yerim onlari .Tuyleri sorun olmuyor mu peki ?Bizimki kusu bu hafta kesfetti .Cok hizli hareket ettigi icin takip edemiyordu .

Yaa yerim onlari .Tuyleri sorun olmuyor mu peki ?Bizimki kusu bu hafta kesfetti .Cok hizli hareket ettigi icin takip edemiyordu .
Ilk dogdugu zaman malum havalar sicakti traslattik tuylerini cok cirkin olmustu :)) ama simdi yine eski haline dondu birde asilari yapiliyor. Ama söylede bişey var kızımın olduğu odaya asla ayak basmıyor. Genelde mutfakta koltukta yatiyor biz oraya gittiğimizde ayaklarını kokluyor. Kuslarida çok severim bi dönem baya beslemiştim kuş kedi ve köpek 3 hayvan bir anda tabi sonra bas edememeye başladım.

Benimkilerde çok ağlıyor biliyorsun ama hiç tahlil falan istemedi doktor
Valla canım ben toplam 4 çocuk doktoru 2 çocuk cerrahı 2 tanede aile hekiminde farklı doktora götürdüm son götürdüğüm doktor batın ultrason ve idrar tahlili istedi onun dışındaki doktorlar açtır mamayı artır gazı vardır kolik bebek deyip gönderdiler. Ultrasonda böbreğinde büyüme çıktı idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı. İyi ki pes etmeden farklı doktora götürdüm diyorum enfeksiyon ilerlemeden, böbreğininde takip edilmesi gerekiyormuş. Diğer doktorlar niye bakmadı bilmiyorum. Sen kendin talep et için rahatlasın.
Kizlar bebeklerinizle nasil aktiviteler yapıyorsunuz?Merak ediyorum.
Biz genelde şarkı söylüyoruz canım, arada şarkı söylemekten sıkılıyorum sohbet ediyoruz babasıyla ilgili anılarımı anlatıyorum. Tanışma sevgililik evlilik vs. Oyun halısındaki maymunla sohbet ediyoruz. Çıngırakları tutturmaya çalışıyorum. Aynada kendimize bakıp uçtu uçtu kızım uçtu yapıp havada aynaya yaklaştırıp uzaklaştırıyorum. Buzdolabındaki magnetleri tek tek inceliyoruz camdan bakıp arabaları ağaçları insanları anlatıyorum. Kucağımda dikilir şekilde tutmaya çalışıyorum oda ayaklarıyla basmaya çalışıyor bastıkca ben aaaa nasıl yaptın bunu inanamıorum gibi abartılı tepkiler veriyorum hoşuna gidiyor kahkaha atıyor. Göbeğini gıdısını ham haam ham diye öpüyorum kıkır kıkır oluyor huylanıyor sanırım. Zaten ağlamalarından bunlar dışında bişey yapmaya fırsat kalmıyor :)
Benimde öyle canım sürekli bi uyanma halinde umarım kolay geçer biz daha yeni girdik sanırım bu atağa 2-3 gündür böyle

Kızlar yaa dün gece 2 gibi bi uyandım kızım çığlık atıyor ben yeni uyandı bağırıyor sanmıştım. Sabah alt kattaki komşum dedi 10 dk kadar bağıra bağıra ağlamış. Hatta beni aramayı düşünmüş uyandırmak için yorgunsun ya uyanamadın sanırım çok ağlıyordu kıyamadım o ara ayak seslerini duydum dedi
Şok oldum. Ben hep kızım ağladığında hemen uyandığımı düşünüyordum

Haha aynen benim kedilerde arada koklayıp, ağladıklarında saklanıyorlar. Sabahları 1-2 saat yatağıma alıyorum kediler bebekler beraber uyuyoruz alışmaya başladılar biraz artık.

Bayanlar bebek günlüğü tutan var mi aranizda? Ben gec kaldim almaya ama isin asli hic aklima gelmedi önerdiğiniz bi defter var mi? Netten bakıyorum karar veremedim bi türlü... disari cikip alma sansimda simdilik yokkk
canim Ben Oğlumun ismi soyismi ile mail adresi aldım. Fırsat bulunca kendi mailimden ona içimden gelenleri yazıp gönderiyorum

Bugun gittim medipole adamla didistim cocugu pusetten cikarmadan ciktim. 1 aydan buyuk olunca illa genel yapiyomus. 7 kiloluk canin nesini bayiltacaksin agzina boru koluna damar yolu accaksin. Yarin metin kusun muaynehanesine gitcem bagdat cad sunneti altunizade acibademde yapiyomus. Memnun kalirsam yazarim.

Haha aynen benim kedilerde arada koklayıp, ağladıklarında saklanıyorlar. Sabahları 1-2 saat yatağıma alıyorum kediler bebekler beraber uyuyoruz alışmaya başladılar biraz artık.
Bizimki asla yanasmiyor odaya alsamda cikiyor gelmiyor. Zaten soğuk bir kedi misafir görse hemen hoopp mutfak dolabının üzerine kaçıyor. Kulakları duymadığı için birazda korkusu var sanırım. Bizim kiz ayaklanmaya başlayınca artık evde pamuk hnmi kovalar :))

Aynı gün mü doğum yapmıştık biz 10 temmuz. Evet ya bazen kucağımda uyuyor burnumu çekiyorum sanki bomba patlamış gibi korkuyor. Alışsın sese diyorlar bende sakınmıyorum ama alışmıyor kibar feyzo diyorum bende :)

Canım oyun halısında senin koyduğun gibi duruyor mu? Ben uatırıyorum sırtüstü hiçbir yerde durmuyor hemen yüzüstü dönüyor. Uyurlen de yüzüstü yatıyor. Oyuncakları izlesin yatsın diyorım ama yok hemen dönüp halının yerdeki desenlerini izliyor şaşı oluyor:)

Spiral taktıran var mı?
Hastanede çalışan birine sordum nasıl olduğunu. “Doktor muayene ediyor takılmasında problem yoksa eczaneden spiral al diyip ebeye yönlendiriyomuş ebe takıyormuş”
Direk alıp ebeye gitsek takmaz mı ki
Eşim korunur diye düşünüyordum ama ikinciyi istediği için güvenim yok şuanda

Kızlar naslsnz işe başladinizmi ne durumdasnz. Benm dogum iznim 11 ekimde bitti yillik izi aldm bikacgun bugunde 30gun heyet raporu aldm. Birqz boyle idare edip ucretsize cikicam

Kızlar naslsnz işe başladinizmi ne durumdasnz. Benm dogum iznim 11 ekimde bitti yillik izi aldm bikacgun bugunde 30gun heyet raporu aldm. Birqz boyle idare edip ucretsize cikicam
Ben başladım canım. Sabah 6 da kalkıp gece 12 de yatıyorum. saat 8 e kadar popom koltuk yüzü görebilirse seviniyorum. Şuanda burnum kanıyor az önce tansiyonum fırladı galiba
Senin bebiş nasıl sen nasilsin

Yaa bak bilmiyordum bunu peki o dr.dan fiyat aldın mı? Bu medipol ve central aynıydı daha pahalıysa bana iki bebekle ağır gelir

Kendi odasinda mi yatiyor ?Eger hep oyle oluyorsa telsiz kullan.Insan ne kadar hassas olsa da yorgunken duymayabilir kuzum ya.
Ben en son agustosta maas aldim.Keske heyet raporuna ugrassaydim .1 maas 1 maas .Ama maalesef hastaneye ayıracak vakit bulamadim.Esim de ozel sektorde surekli izin alamiyor.Okulun açıldığı gun bitti iznim.O kadar şanssizim.
NasilYarDiyeyim amin canim amin.Sen bir de ise gidiyorsun demi o kafayla .Cok zor gercekten .
Ben de bu aksam yalnizim yeni uyuttum.Aksam yemegi yiyecegim .Bu saatte de yemek yenmez .Cayla atistircam sanirim .Gücüm yok zaten sodra kurmaya .Parmak uclarimda yürüyorum .Illa ki bir sakarlık yapiyorum.

Sonunda laktoz enzimi olan ilaç geldi ama bu sefer bir karamsarlık çöktü içime, sanki işe yaramayacak da uzun süre ayakta emzirmek zorunda kalacağım, o uyusun diye ben uyuyamayacağım gibi

Ayrı odalarda mısınız, ondan mı duyamadın ki? Gerçi çok yorgun olunca da insan duyamayabiliyor. İnsanız sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…