- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.501
Kızlar naslsnz işe başladinizmi ne durumdasnz. Benm dogum iznim 11 ekimde bitti yillik izi aldm bikacgun bugunde 30gun heyet raporu aldm. Birqz boyle idare edip ucretsize cikicam
Öyle düşünme canım illaki biraz olsun ise yarayacak. O olmasa da zaman lehimize işliyor aşırı yavaş gibi gelse deSonunda laktoz enzimi olan ilaç geldi ama bu sefer bir karamsarlık çöktü içime, sanki işe yaramayacak da uzun süre ayakta emzirmek zorunda kalacağım, o uyusun diye ben uyuyamayacağım gibi
Günde 3 tatlı kaşığı çok değil mi ya. Ben bir kaç damla damlatıyorum bazen günde sadece.
15in içindeyiz14te misiniz
Çok geçmiş olsun cnm :)Ben başladım canım. Sabah 6 da kalkıp gece 12 de yatıyorum. saat 8 e kadar popom koltuk yüzü görebilirse seviniyorum. Şuanda burnum kanıyor az önce tansiyonum fırladı galiba
Senin bebiş nasıl sen nasilsin
Benim kızım da ani ve yüksek seslere tepki veriyor , arabanın el freni çekilirken bike irkiliyor:)Aynı gün mü doğum yapmıştık biz 10 temmuz. Evet ya bazen kucağımda uyuyor burnumu çekiyorum sanki bomba patlamış gibi korkuyor. Alışsın sese diyorlar bende sakınmıyorum ama alışmıyor kibar feyzo diyorum bende :)
Ewet 10 temmuz canım benim buyub oğlum da yengeç bu burçlar hassas olurlar benden söylemesi erkek çocuğu icin zor bir burç aslında...Ama merhamet vicdan bakımından çok iyi, dünya da o kadar iyi yok maalesef o yüzdende onlar için zor Allah iyilerle karşılaştırsinAynı gün mü doğum yapmıştık biz 10 temmuz. Evet ya bazen kucağımda uyuyor burnumu çekiyorum sanki bomba patlamış gibi korkuyor. Alışsın sese diyorlar bende sakınmıyorum ama alışmıyor kibar feyzo diyorum bende :)
Yok canım aynı odada yatıyoruz sepet beşiği var onda yatıyor. Ya zaten daha önce ben uyandığımda mızır mızır oluyordu demek çok ağlamıyordu dün gece çığlık atıyordu uyandığımda. Ben atakta çok çığlık atıyor diye öyle uyandı sandım ama baya 10 dk kadar ağlamış bi anda sıçrayıp uyandım. Normalde de uykum çok hafiftir ayak sesine uyanırım nasıl öyle oldu anlamadım daha önce bi kere böyle oldu eşim uyanmış sesine o zamanda griptim. Inşallah tekrar olmaz çok üzüldümKendi odasinda mi yatiyor ?Eger hep oyle oluyorsa telsiz kullan.Insan ne kadar hassas olsa da yorgunken duymayabilir kuzum ya.
Ben en son agustosta maas aldim.Keske heyet raporuna ugrassaydim .1 maas 1 maas .Ama maalesef hastaneye ayıracak vakit bulamadim.Esim de ozel sektorde surekli izin alamiyor.Okulun açıldığı gun bitti iznim.O kadar şanssizim.
NasilYarDiyeyim amin canim amin.Sen bir de ise gidiyorsun demi o kafayla .Cok zor gercekten .
Ben de bu aksam yalnizim yeni uyuttum.Aksam yemegi yiyecegim .Bu saatte de yemek yenmez .Cayla atistircam sanirim .Gücüm yok zaten sodra kurmaya .Parmak uclarimda yürüyorum .Illa ki bir sakarlık yapiyorum.
Öyle düşünme canım inanmakda iyi gelir pozitif enerji ver kötü düşünme kötü olmasın. Inşallah işe yarar ama hemen sonuç bekleme düzenli kullan bakalım bi süre.Sonunda laktoz enzimi olan ilaç geldi ama bu sefer bir karamsarlık çöktü içime, sanki işe yaramayacak da uzun süre ayakta emzirmek zorunda kalacağım, o uyusun diye ben uyuyamayacağım gibi
Yok canım aynı odadayız. Komşumla çok iyiyiz hep diyordum gece uyanıyor sizede geliyordur sesi diye hiç duymuyoruz diyordu ilk kez dün gece duymuş öyle söyledi ama yine de içimde acaba hep mi geç kalkıyorum çocuğu duymuyormuyum diye kaldı.Ayrı odalarda mısınız, ondan mı duyamadın ki? Gerçi çok yorgun olunca da insan duyamayabiliyor. İnsanız sonuçta.
Gaz damlasını bıraksan mı acaba canım damlalarda bebeklerde ıkınma hissiyatı oluşturuyormuş belki ıkınmak zorunda hissettiği için sürekli kalkıyordur. Bende kullandım damla ama insan bilemiyor hangisi iyi hangisi kötü.Lanet gaz sanirim pesimizi 6.aya kadar birakmayacak .Ben çocuğu gece uykusuna yatirdim diye hesap yapiyorum .Daha 1 saat olmadan uyandırdı. Artik cocugun bacakları acıyor gaz cikarma islemlerimiz yuzunden .
işe yarar rahatlatir insallah.Sonunda laktoz enzimi olan ilaç geldi ama bu sefer bir karamsarlık çöktü içime, sanki işe yaramayacak da uzun süre ayakta emzirmek zorunda kalacağım, o uyusun diye ben uyuyamayacağım gibi
Evet bilmez miyim ya ailemin erkeklerinin hepsi eniştelerim dayılarım babam hepsi yengeç. Müthişte alınganlar. Yapacak birşey yok bende balığım oğlumla takılırız ağlak ağlak:)Ewet 10 temmuz canım benim buyub oğlum da yengeç bu burçlar hassas olurlar benden söylemesi erkek çocuğu icin zor bir burç aslında...Ama merhamet vicdan bakımından çok iyi, dünya da o kadar iyi yok maalesef o yüzdende onlar için zor Allah iyilerle karşılaştırsin
Acun un survivor doktoru... Fiyat alırsan bize de aktarır mısın canım az da almaz o ama bakalım merak ettim.Bugun gittim medipole adamla didistim cocugu pusetten cikarmadan ciktim. 1 aydan buyuk olunca illa genel yapiyomus. 7 kiloluk canin nesini bayiltacaksin agzina boru koluna damar yolu accaksin. Yarin metin kusun muaynehanesine gitcem bagdat cad sunneti altunizade acibademde yapiyomus. Memnun kalirsam yazarim.
Oyun halısını koltuğa baş uca koyuyoruz.. Yanına da koca koltuk yastığını bir dikey birde yatay koyuyoruz döner filan diye. Bu arada bizimki henüz dönme alıştırmaları yapıyor yarım dönüyorCanım oyun halısında senin koyduğun gibi duruyor mu? Ben uatırıyorum sırtüstü hiçbir yerde durmuyor hemen yüzüstü dönüyor. Uyurlen de yüzüstü yatıyor. Oyuncakları izlesin yatsın diyorım ama yok hemen dönüp halının yerdeki desenlerini izliyor şaşı oluyor:)
Canım dikkat et kendine.. Oluyor muydu hep öyle?Ben başladım canım. Sabah 6 da kalkıp gece 12 de yatıyorum. saat 8 e kadar popom koltuk yüzü görebilirse seviniyorum. Şuanda burnum kanıyor az önce tansiyonum fırladı galiba
Senin bebiş nasıl sen nasilsin
ben balık oğlum yengeç.. Allah tan yüksleni kova. Bir de düzenli titiz olurlarmış canım doğru mu?Ewet 10 temmuz canım benim buyub oğlum da yengeç bu burçlar hassas olurlar benden söylemesi erkek çocuğu icin zor bir burç aslında...Ama merhamet vicdan bakımından çok iyi, dünya da o kadar iyi yok maalesef o yüzdende onlar için zor Allah iyilerle karşılaştırsin
Işliyormu gerçekten bugün 4 ay oldu. Sabahtan beri anlamsız ağlama krizlerinde ya ağlıyor ya da çığlık atıyor. Yarın doktor kontrolü var birde aşı eklenecek oh misÖyle düşünme canım illaki biraz olsun ise yarayacak. O olmasa da zaman lehimize işliyor aşırı yavaş gibi gelse de
Aynı şey bizde de oldu malesef..Benim kızım mama içmiyor kesinlikle. Biberon kabul etmiyor. Gece bir kere uyanırdı şimdi 4 defa uyanıyor resmen.
Hayır canım sık olmaz. Bugün çok yoruldum. Final ağlaması da üzerine geldi.Canım dikkat et kendine.. Oluyor muydu hep öyle?
Bugün bizim de çok zordu. Oyun halısında yatmadı asla. Kucağımda zıplayarak dolaşıyoruz ama sakinlesmiyor yine de. Sürekli biseylerden şikayet ederek bağırıyor ağlıyor o şekilde bariz sinirli, kuduruk.Işliyormu gerçekten bugün 4 ay oldu. Sabahtan beri anlamsız ağlama krizlerinde ya ağlıyor ya da çığlık atıyor. Yarın doktor kontrolü var birde aşı eklenecek oh mis
Yok pek değil ama cok zeki ve çalışkan istediğim her işimi yapar sağolsun kardeşine bakar ev işi vs.Acun un survivor doktoru... Fiyat alırsan bize de aktarır mısın canım az da almaz o ama bakalım merak ettim.
Oyun halısını koltuğa baş uca koyuyoruz.. Yanına da koca koltuk yastığını bir dikey birde yatay koyuyoruz döner filan diye. Bu arada bizimki henüz dönme alıştırmaları yapıyor yarım dönüyor
Canım dikkat et kendine.. Oluyor muydu hep öyle?
ben balık oğlum yengeç.. Allah tan yüksleni kova. Bir de düzenli titiz olurlarmış canım doğru mu?
Canım ben de yaklŞık bir 3.hafta aynı senin gibi sıkıntıdan günde en fazla 2 tane içtim bi ara. Her hangi bir sıkıntı yaşamadım fakay vicdan azabından ölücektm ki bıraktım bi daha da ağzıma sürmrm. Seni de tebrik ederim bıraktgn için. Bnce bekle deeim canım. Kafana kmseyş ve hiç bişey takma. Poztf düşün ve bak bakalım kendn evde 1 haftada ne kadar kilo alıck mamasız... Sonra bakarsın duruma göre ki ben yeticeğine inanıyorum..
Dimi? İşe yaramasa bile 6 aylık olunca ek gıda geçecek, 3 saate yakın uyanık kalma süresi olacak. O 3 saatte dinlenirim gündüzleri en olmadı.Öyle düşünme canım illaki biraz olsun ise yarayacak. O olmasa da zaman lehimize işliyor aşırı yavaş gibi gelse de
Üzme kendini. İlk kez olmuş demek ki daha önce duymadığına göre komşun bebeğinin sesini.Yok canım aynı odada yatıyoruz sepet beşiği var onda yatıyor. Ya zaten daha önce ben uyandığımda mızır mızır oluyordu demek çok ağlamıyordu dün gece çığlık atıyordu uyandığımda. Ben atakta çok çığlık atıyor diye öyle uyandı sandım ama baya 10 dk kadar ağlamış bi anda sıçrayıp uyandım. Normalde de uykum çok hafiftir ayak sesine uyanırım nasıl öyle oldu anlamadım daha önce bi kere böyle oldu eşim uyanmış sesine o zamanda griptim. Inşallah tekrar olmaz çok üzüldüm
Öyle düşünme canım inanmakda iyi gelir pozitif enerji ver kötü düşünme kötü olmasın. Inşallah işe yarar ama hemen sonuç bekleme düzenli kullan bakalım bi süre.
Yok canım aynı odadayız. Komşumla çok iyiyiz hep diyordum gece uyanıyor sizede geliyordur sesi diye hiç duymuyoruz diyordu ilk kez dün gece duymuş öyle söyledi ama yine de içimde acaba hep mi geç kalkıyorum çocuğu duymuyormuyum diye kaldı.
Gaz damlasını bıraksan mı acaba canım damlalarda bebeklerde ıkınma hissiyatı oluşturuyormuş belki ıkınmak zorunda hissettiği için sürekli kalkıyordur. Bende kullandım damla ama insan bilemiyor hangisi iyi hangisi kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?