2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar naslsnz işe başladinizmi ne durumdasnz. Benm dogum iznim 11 ekimde bitti yillik izi aldm bikacgun bugunde 30gun heyet raporu aldm. Birqz boyle idare edip ucretsize cikicam

Benim de iznim 8 ekimde bitti hemen işe başladım. Zaten yarım gün çalışıyorum annem geldi bebeğime bakıyor şimdilik sorunum yok da annem yılbaşına kadar burda sonra bakalım ne yapacaz. Heyet raporunu nasıl aldın canım?

Sonunda laktoz enzimi olan ilaç geldi ama bu sefer bir karamsarlık çöktü içime, sanki işe yaramayacak da uzun süre ayakta emzirmek zorunda kalacağım, o uyusun diye ben uyuyamayacağım gibi
Öyle düşünme canım illaki biraz olsun ise yarayacak. O olmasa da zaman lehimize işliyor aşırı yavaş gibi gelse de

Benim kızım da ani ve yüksek seslere tepki veriyor , arabanın el freni çekilirken bike irkiliyor:)

Ewet 10 temmuz canım benim buyub oğlum da yengeç bu burçlar hassas olurlar benden söylemesi erkek çocuğu icin zor bir burç aslında...Ama merhamet vicdan bakımından çok iyi, dünya da o kadar iyi yok maalesef o yüzdende onlar için zor Allah iyilerle karşılaştırsin

Yok canım aynı odada yatıyoruz sepet beşiği var onda yatıyor. Ya zaten daha önce ben uyandığımda mızır mızır oluyordu demek çok ağlamıyordu dün gece çığlık atıyordu uyandığımda. Ben atakta çok çığlık atıyor diye öyle uyandı sandım ama baya 10 dk kadar ağlamış bi anda sıçrayıp uyandım. Normalde de uykum çok hafiftir ayak sesine uyanırım nasıl öyle oldu anlamadım daha önce bi kere böyle oldu eşim uyanmış sesine o zamanda griptim. Inşallah tekrar olmaz çok üzüldüm
Sonunda laktoz enzimi olan ilaç geldi ama bu sefer bir karamsarlık çöktü içime, sanki işe yaramayacak da uzun süre ayakta emzirmek zorunda kalacağım, o uyusun diye ben uyuyamayacağım gibi
Öyle düşünme canım inanmakda iyi gelir pozitif enerji ver kötü düşünme kötü olmasın. Inşallah işe yarar ama hemen sonuç bekleme düzenli kullan bakalım bi süre.
Ayrı odalarda mısınız, ondan mı duyamadın ki? Gerçi çok yorgun olunca da insan duyamayabiliyor. İnsanız sonuçta.
Yok canım aynı odadayız. Komşumla çok iyiyiz hep diyordum gece uyanıyor sizede geliyordur sesi diye hiç duymuyoruz diyordu ilk kez dün gece duymuş öyle söyledi ama yine de içimde acaba hep mi geç kalkıyorum çocuğu duymuyormuyum diye kaldı.
Lanet gaz sanirim pesimizi 6.aya kadar birakmayacak .Ben çocuğu gece uykusuna yatirdim diye hesap yapiyorum .Daha 1 saat olmadan uyandırdı. Artik cocugun bacakları acıyor gaz cikarma islemlerimiz yuzunden .
Gaz damlasını bıraksan mı acaba canım damlalarda bebeklerde ıkınma hissiyatı oluşturuyormuş belki ıkınmak zorunda hissettiği için sürekli kalkıyordur. Bende kullandım damla ama insan bilemiyor hangisi iyi hangisi kötü.

Evet bilmez miyim ya ailemin erkeklerinin hepsi eniştelerim dayılarım babam hepsi yengeç. Müthişte alınganlar. Yapacak birşey yok bende balığım oğlumla takılırız ağlak ağlak:)

Acun un survivor doktoru... Fiyat alırsan bize de aktarır mısın canım az da almaz o ama bakalım merak ettim.

Oyun halısını koltuğa baş uca koyuyoruz.. Yanına da koca koltuk yastığını bir dikey birde yatay koyuyoruz döner filan diye. Bu arada bizimki henüz dönme alıştırmaları yapıyor yarım dönüyor

Ben başladım canım. Sabah 6 da kalkıp gece 12 de yatıyorum. saat 8 e kadar popom koltuk yüzü görebilirse seviniyorum. Şuanda burnum kanıyor az önce tansiyonum fırladı galiba
Senin bebiş nasıl sen nasilsin
Canım dikkat et kendine.. Oluyor muydu hep öyle?
ben balık oğlum yengeç.. Allah tan yüksleni kova. Bir de düzenli titiz olurlarmış canım doğru mu?

Öyle düşünme canım illaki biraz olsun ise yarayacak. O olmasa da zaman lehimize işliyor aşırı yavaş gibi gelse de
Işliyormu gerçekten bugün 4 ay oldu. Sabahtan beri anlamsız ağlama krizlerinde ya ağlıyor ya da çığlık atıyor. Yarın doktor kontrolü var birde aşı eklenecek oh mis

Canım dikkat et kendine.. Oluyor muydu hep öyle?
Hayır canım sık olmaz. Bugün çok yoruldum. Final ağlaması da üzerine geldi.
Işliyormu gerçekten bugün 4 ay oldu. Sabahtan beri anlamsız ağlama krizlerinde ya ağlıyor ya da çığlık atıyor. Yarın doktor kontrolü var birde aşı eklenecek oh mis
Bugün bizim de çok zordu. Oyun halısında yatmadı asla. Kucağımda zıplayarak dolaşıyoruz ama sakinlesmiyor yine de. Sürekli biseylerden şikayet ederek bağırıyor ağlıyor o şekilde bariz sinirli, kuduruk.
1 yaşından sonra duzelmeyeni duymadım. İllaki gene zor çocuk olacaklar bizimkiler belli de en azından ağlama krizleri azalir

Yok pek değil ama cok zeki ve çalışkan istediğim her işimi yapar sağolsun kardeşine bakar ev işi vs.

Tereddutte kaldigim icin bugun saglik ocagina gidip birde orda tarttirdim ve 350gr fark cikti! Bugun rotavirus asimiz da oldugundan hastaneye gittik. Baska bir cocuk dr un odasinda da tarttirdim yine 350 gr fark ! ve anladimki benim dr un tartisi yanlis. Durumu anlattim tekrar tartalim ve degerlendirelim dedi. Kilo alimi 500gr yerine 750 gr cikti. Gayet iyi dedi ve mamayi iptal etti!
Eger ben suphelenip pesine dusmeseydim cuma gunu gereksiz yere mamaya baslayacaktim. Mamaya karsi oldugumdan degil ama zaten yeterince gazli bebek bide mamayla beslense kabusa donerdi. Cok guvendigim dr um birden gozumden dustu. Bebeklerle ilgili kararlarda iki kere dusunmekte fayda var. Sutum azalmis ama bir sans vermeden mamaya gecmek istemiyorum.

Üzme kendini. İlk kez olmuş demek ki daha önce duymadığına göre komşun bebeğinin sesini.

İnşallah iyi gelir. Gelmezse de 6. aya kadar böyle devam, belki 6. ayda kendiliğinden düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…