2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

işe yarar rahatlatir insallah.
İnşallah. Artık farklı yöntemler deniyorum uyuyabilmek için. Koluma yatırıp emzirirken uzamaya çalışıyorum. Başı kolumda, kendini kasmaya başlayınca hafif hafif poposunu sallıyorum, arada dalıyorum falan. Her zaman farklı şeyler işe yarıyor. Inşallah bu damla derdimizi çözer de kendimi toparlarım artık.

Ah o sakatlıklardan ben de yapıyorum artık ne kadar dikkat edersem o derece kötü oluyor. Hiç bir şey olmasa parkeden bile çıt sesine uyanıyor yatak gıcırdıyor yatarken sinir oluyorum. En çok da mutfakta filan bardaktan su içerken illa sürahiyi çarptırıyorum

Evet bilmez miyim ya ailemin erkeklerinin hepsi eniştelerim dayılarım babam hepsi yengeç. Müthişte alınganlar. Yapacak birşey yok bende balığım oğlumla takılırız ağlak ağlak:)
Aynen bende balık oğlum yengeç 2günle kaçırdı aslan olmayı :)) baş edemezdm lider burçla

Zaten asla anlaşamadığım tek burç aslan canım. Şükrettim aslan olmaıdığına. Olsun yengeç iyidir boşver:)
Canım geçende yazdm kmse cvp yazmadı sana soraym bari. Ben eylülün 5inde adet oldum 9gün sürdü normalde 1hafta anca sürerdi doğum sonrası olduğu için takmadım. Bu ayda 11inde lekelenme başladı adetim geliyor dedm ama 4gün lekelenme sürdü, o da günde 2 kere. Bi kaç gün önce kesildi çok az geliyor. Leke geldiğnden beri 12gün geçti temizim ama şuan. Bende sökücüye başladım dün. Şişlik ve gerginlik oldu çünkü tahammül sınırım eksilere indi adet olamayınca. Kasıklarım ağrıyo şuan da. Zaten polikistik overim ben adetim hep düzensizdi hamile kalmadan önce de gecikmişti korunmayı bırakacaktım ama adet olamadım. 60.gün sökücüyle adet oldum, ondan sonra hamile kalmıştım. Hatta yarın son adet tarihim (sat) :)

Sence kullanmaya devam edm mi ? Çok sinirlerim bozuk. Adet olsam spiral vs bişeylere girişeceğim olamıyorum çok sinirlerim bozuluyo ya

Dimi? İşe yaramasa bile 6 aylık olunca ek gıda geçecek, 3 saate yakın uyanık kalma süresi olacak. O 3 saatte dinlenirim gündüzleri en olmadı.
Uyanik kalma süresi dinlenme oluyor mu sende? Uyuduğu an yikiliyorum da ben o da 30 dkcik sürüyor.
Uyanıkken kendi takılabiliyor mu

Kızlar bugün migrosdan minies bez ve ıslak mendil aldım sadece çiş için ben zaten yaklaşık 2-3 saatte bir değiştiriyordum bunu da o şekilde yaptım gayet iyi görünüyor kaka için yada geceleri molfix kullanacağım bakalım nasıl olacak :) ıslak mendil 4 tl 72 li kokusu da güzel , bez 3 numara 50 tanesi. 22 tl .

Yok pek değil ama cok zeki ve çalışkan istediğim her işimi yapar sağolsun kardeşine bakar ev işi vs.
Allah bağışlasın yavrularını. Ne güzel..ben de oğlumu hep ahlaklı oğlum, çalışkan oğlum, akıllı oğlum diye seviyorum.
İyiye yönelsinler kötülerden uzak olsunlar bahtları iyi olsun canım.
ohh baya bir burçdaşız.
Valla ben acayip hassas insanım. Yükselenim akrep iyi ki yoksa çok zarar görürdüm. Çok netimdir yerine göre de despotumdur. İyi ki de öyleyim, kötülükle işim yok.

Anladım canım kendini mi sıktın naptın. Stresten de kanar burun..

Kızlar bu arada ben ön bakan kanguru almak istiyorum. Pratik ve ergonomik olsun bebeğim erkek hassas bölgesine zarar vermesin vs. Bana önerebileceğiniz marka var mı?

Cümlemizin inşAllah

Kızlar bu arada ben ön bakan kanguru almak istiyorum. Pratik ve ergonomik olsun bebeğim erkek hassas bölgesine zarar vermesin vs. Bana önerebileceğiniz marka var mı?
Öne bakanlar pek önerilmiyor canım bildiğim kadarıyla

Doğum yeri(il) ve saatine göre hesap ediliyor, nette bulabilirsin yükselen burç hesaplama

Benim kızın yükseleni boğa oldu :) gece ansızın gelince , yoksa benim gibi terazi olacakti yükseleni planlı doğsaydı :)

Valla ben hiç bilmiyorum ki canım doktora git bekce muaueneye kontrol yani. O daha iyi yönlendirir. Bende 50 gün lohusaydım sonra 1 kere adet gördüm bu ay görmedim ama dediğin gibi lekelenmeler oldu hep az az.

Öne bakanlar pek önerilmiyor canım bildiğim kadarıyla
Oturaklılar var da, ben de araştırıyorum.. Belki bilen vardır aramızda
Benim kızın yükseleni boğa oldu :) gece ansızın gelince , yoksa benim gibi terazi olacakti yükseleni planlı doğsaydı :)

Benim de eşim terazi :) boğa burcu iyidir sıcaktır, öfkelenmesin yeter ki :)

Valla ben hiç bilmiyorum ki canım doktora git bekce muaueneye kontrol yani. O daha iyi yönlendirir. Bende 50 gün lohusaydım sonra 1 kere adet gördüm bu ay görmedim ama dediğin gibi lekelenmeler oldu hep az az.
Normal heralde durumum bekleyım duzelmezse gıderım kontrole canım sagol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…