- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.541
İki ayrı yerde farklı sonuçlar çıktı, siz tek yere mi baktınızDoğum yeri(il) ve saatine göre hesap ediliyor, nette bulabilirsin yükselen burç hesaplama
Erteleme git cnmNormal heralde durumum bekleyım duzelmezse gıderım kontrole canım sagol :)
Oturaklılar var da, ben de araştırıyorum.. Belki bilen vardır aramızda
Benim de eşim terazi :) boğa burcu iyidir sıcaktır, öfkelenmesin yeter ki :)
İki ayrı yerde farklı sonuçlar çıktı, siz tek yere mi baktınız
Ah olmuyor maalesef, gaz çıkarma ile uğraşıyorum, o sırada tekrar uykusu geliyor zaten. Eşime gelince ona veriyorum, o sırada da hızlıca yemek yapıp etrafı topluyorum. Oyuncakta dururken de karnımı doyuruyorum.Uyanik kalma süresi dinlenme oluyor mu sende? Uyuduğu an yikiliyorum da ben o da 30 dkcik sürüyor.
Uyanıkken kendi takılabiliyor mu
1400 dediler nakitte 1250 yaparlarmis. Muayne kan tahlili fln dahil. Allahtan girer girmez adam ben genel anestezi yaparim dedi de direk ciktim muayne ucreti odemedim.Yaa bak bilmiyordum bunu peki o dr.dan fiyat aldın mı? Bu medipol ve central aynıydı daha pahalıysa bana iki bebekle ağır gelir
Evet evet survivordaki doktor. Megerse genel cerrahmis 20 binden fazla sunneti varmis. Tanidik tavsiyesiyle buldum. 1500 lira vermisler dr + hastane. Acibademin kendisi 2200 civarindaydi sanirim aramistim orayi.Acun un survivor doktoru... Fiyat alırsan bize de aktarır mısın canım az da almaz o ama bakalım merak ettim.
Biraz daha sıksalar doğum ücretine denk gelecek bu ne boyle1400 dediler nakitte 1250 yaparlarmis. Muayne kan tahlili fln dahil. Allahtan girer girmez adam ben genel anestezi yaparim dedi de direk ciktim muayne ucreti odemedim.
Evet evet survivordaki doktor. Megerse genel cerrahmis 20 binden fazla sunneti varmis. Tanidik tavsiyesiyle buldum. 1500 lira vermisler dr + hastane. Acibademin kendisi 2200 civarindaydi sanirim aramistim orayi.
Senden haber bekliyorum o zaman, bizde 5 kasımda 5. Ay kontrolüne gideceğiz eğer başka bir yer bulamazsak central kozyatağında hemen gün alacağım. 1450+muayene demişlerdi en son.1400 dediler nakitte 1250 yaparlarmis. Muayne kan tahlili fln dahil. Allahtan girer girmez adam ben genel anestezi yaparim dedi de direk ciktim muayne ucreti odemedim.
Evet evet survivordaki doktor. Megerse genel cerrahmis 20 binden fazla sunneti varmis. Tanidik tavsiyesiyle buldum. 1500 lira vermisler dr + hastane. Acibademin kendisi 2200 civarindaydi sanirim aramistim orayi.
canım neden genel anestezi istemiyorsun? ben bebeğin kolunun bacağının tutulmasına dayanamam gibi geliyor o yüzden hiç istemesem de genel anesteziye bi tık daha yakınım galiba1400 dediler nakitte 1250 yaparlarmis. Muayne kan tahlili fln dahil. Allahtan girer girmez adam ben genel anestezi yaparim dedi de direk ciktim muayne ucreti odemedim.
Canim bebegin solunumunun durdurulup bogazina oksijen borusu sokulmasi, eline damar yolu acilmasi fln gozumun onune geldikce geriliyorum. Ben kendimden bile tirsip spinal sezeryan olmustum. Sakinlestirici surup + lokal uyusturmayla sarhos modunda en azindan kendi nefes alip verse daha iyi gibi geliyor.canım neden genel anestezi istemiyorsun? ben bebeğin kolunun bacağının tutulmasına dayanamam gibi geliyor o yüzden hiç istemesem de genel anesteziye bi tık daha yakınım galiba
Aynen oyle. Cocuk olayi zaafimiz oldugu icin canini birak git deseler tamam diyeceksin.Biraz daha sıksalar doğum ücretine denk gelecek bu ne boyle
benim arkadaşım anestezi uzmanı doktor, sünnetlerde bebeklere solunum borusu takmadıklarını sadece havayla bayılttıklarını söylemişti. belki de her hastane ve her doktorun yöntemi farkldıır. senin dediğin gibiyse ben de istemem. ama 3 aydan sonra lokal yapılmıyor diye aklımda kalmış yine de yapanlar vardır belki. sakinleştirici şurup lokal daha iyi tabi bu durumdaCanim bebegin solunumunun durdurulup bogazina oksijen borusu sokulmasi, eline damar yolu acilmasi fln gozumun onune geldikce geriliyorum. Ben kendimden bile tirsip spinal sezeryan olmustum. Sakinlestirici surup + lokal uyusturmayla sarhos modunda en azindan kendi nefes alip verse daha iyi gibi geliyor.
Aynen oyle. Cocuk olayi zaafimiz oldugu icin canini birak git deseler tamam diyeceksin.
Bunlar sünnet fiyatı mı kızlar? İstanbuldaydanız sünnette yatış olmuyor ben olsam kocaelide konak hastanesinde çocuk cerrahı aykut bey var ona gelir yaptırırım bu paraları verene kadar. 650 lira konakta sünnet belli sendikalara falan da indirim var. Biz 580 e yaptırmıştık. Zaten kalmıyorsunuz 1 hafta sonra da 1 kere kontrolvar o kadar1400 dediler nakitte 1250 yaparlarmis. Muayne kan tahlili fln dahil. Allahtan girer girmez adam ben genel anestezi yaparim dedi de direk ciktim muayne ucreti odemedim.
Hiç gitmek istemiyorumErteleme git cnm
canim bez cok kalin mi bir de islaklik gostergesi var mi?Kızlar bugün migrosdan minies bez ve ıslak mendil aldım sadece çiş için ben zaten yaklaşık 2-3 saatte bir değiştiriyordum bunu da o şekilde yaptım gayet iyi görünüyor kaka için yada geceleri molfix kullanacağım bakalım nasıl olacak :) ıslak mendil 4 tl 72 li kokusu da güzel , bez 3 numara 50 tanesi. 22 tl .
Yukselenim de yengec, oglum da yengec artik babasi dusunsunAllah bağışlasın yavrularını. Ne güzel..ben de oğlumu hep ahlaklı oğlum, çalışkan oğlum, akıllı oğlum diye seviyorum.
İyiye yönelsinler kötülerden uzak olsunlar bahtları iyi olsun canım.
ohh baya bir burçdaşız.
Valla ben acayip hassas insanım. Yükselenim akrep iyi ki yoksa çok zarar görürdüm. Çok netimdir yerine göre de despotumdur. İyi ki de öyleyim, kötülükle işim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?