2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba 14. Hafta
Gece 3te bagirarak uyandik. Tam olarak inga-eee seklinde
Canin bizde yaklaşıyoruz 14.haftaya ve şimdiden etkilerini giruyorum sanki 3 gündür gece uyanınca çok aglamadan uykuya dalan bebek gitti yerine fal tasi gibi gozler c8glik çığlığa bir çocuk geldi pofffffff

Rotayı dün yaptırdık biz. 3ayı geride bıraktık şükür. Ek gıda konusunda bilgi alırsan bana da söylermisin

aynen oyle valla. Bebegin buyumesi icin, annenin dinlenmek ve ona daha faydali olmak icin, babanin işe gitmek icin uyumasi gerek.
İnatlasinca daha mutlu olmuyoruz ki. Uyutup park yatagina daha koyamadan gozunu açiyor. Doktor radar var, senin kokunu alamayinca boyle yapiyor diyor.

ay evet bana da oyle diyen oldu. Hatta dun arkadasim gelmisti, aman dikkat edin falan dedi de gece ruyama girdi yine hamileymisim ama ben sezaryen oldum diye uzuluyordum, bir zarari olur diye

Canin bizde yaklaşıyoruz 14.haftaya ve şimdiden etkilerini giruyorum sanki 3 gündür gece uyanınca çok aglamadan uykuya dalan bebek gitti yerine fal tasi gibi gozler c8glik çığlığa bir çocuk geldi pofffffff
benimki gece ilk kez uyuyacaginda da cok zor daliyor canim. Beyaz gurultuden nefret ettim ama onun da faydasi oluyor.

Benim kızımın çenesi ve dudak üstü nokta nokta döküntü olmuş salyadan desem salya hep vardı niye oldu ki alerji olsa heryerinde olur değil mi

Maaşallah ona. Bizimkinde aparat olduğundan anlayamıyorum ama altını açarken sağa sola ayağından destekle dönmeye çalışıyor.

Esin sakin kalamiyor .Onun tum siniri ,stresi bebege gececek. Zaten zor bir bebek .O çalışsa sen ucretsize ciksan olmuyor mu ?Bu devirde odare cok zor ama boyle de insan ne evde huzurlu olur ne iste.
Okuyunca yazarım canim .Henuz gelmedi.

Iki sokak otede arkadasim oturuyor. Su an kendisi işte ama kiz kardesi de arkadasim. O kadar bunaldim ki aradim oraya gitcem .1 saat insan yuzu goreyim .Benimkini en son 2 aylikken kanguruya koymuştum. Bakalim durcak mi .

geçenlerde sabaha karşı benim kızımda kustu büyük insan gibi. sonra burnu akmaya başladı gece ilgilenmezler diye acile götürmedim. keyfi yerindeydi ateşide yoktu sonra doktora götürdüm. doktor önce gazdan kusmuştur dedi. burnu aktı sonra dedim ağzına baktı geniz akıntısı çıktı şimdi antibiyotik kullanıyoruz.

Anneme göre hepsi para tuzağı bizim zamanımızda uyku eğitimi emzirme danışma mı vardı sizin bu pimpirikliliğinizi kullanıyorlar diyor. Bazen hak veriyorum çocuk deyince akan sular duruyor zaten. Biz gece uykusu düzenini 2aydır koruyoruz. Tracy ablamızın dediği gibi sabah kalkma saatine göre uyutmaya başladık akşam 7 ile 7buçuk arası yatıyor gece 11 ile 12 arası uyandırmadan karnını doğuruyorum saat 4 gibi uyanıyor emiyor sonra 2 saatlik bir uykumuz var genelde 6ile 7buçuk arası uyanıyor güne başlıyoruz . Gündüz uykumuz hala düzene girmedi ama ne zaman 3aylık olduk o da hafiften düzelmeye başladı. 4kez gündüz uykusuna yatıyor 40dk kadar. Sallayarak uyuyor düzen otursun onu da bırakacağım.

Ben de oluruna bıraktım uyku konusunda..çocuğa aktivite ile oyun ile yorunca beslenince bir huzursuzluğu yoksa gaz vs gibi uyumak istiyor zaten. Yorgunluk gördüğüm anda alıyorum kucağa veya eşim alıyor uyutmak için. Uyuyor da.. sadece şu 12 hafta atağından beri ve 15. Atak ile dengeler değişti gece yatınca çok uyanıyor ve sürekli emmek istiyor. O yüzden uyuması 11-12 yi buluyor. Yani hiç kasmadan daha iyi.
Yeter ki gazsız tok ve aktif olsun bebek yorulsun :) ben onu anladım bu uyku konusunda..

Kızlar dün gece ateş yaptı aşılar , gece saat 4 de Uyandık sabaha kadar uyumadım baya üstünü soydum 37.4 derece idi, çok değildi ama sıcacıktı vücudu. Kulaktan ölçtüğüm daha fazlaydı 38 i geçmişti biraz ürktüm ama sakin davrandım tabi ki kuzuma ..
Öğlene kadar da takip ettim şu an iyi şükür .inşallah bu gece rahat ederiz

Herkese iyi günler ailece grip olduk eşim ve kızım dışarıdan mikrop getiriyor olan bize oluyor bebeğe geçmesin diye umuyorum nasıl olacaksa keşke kapıdan girerken dezenfekte edecek bir sey olsa :) :) :)
Benim oğlan daha kendi başına hiç dönmedi nıye acaba kilosundan mı beşiğin kenarındaki bezden tutup kalkmaya çalışıyor ama bıde yere çok koyamıyorum kızım ıkı gelip üstüne eğilip seviyor falan dıye daha çok koymak lazım belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…