2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizde aile AP. K.v görümce elti ama bana faydaları var mı pek var diyemem.İstemek lazim onlar kendileri teklif etmiyo etmesin de zaten kimseye muhtaç olmak istemem Allah'ım da muhtaç etmesin.K.v okuldan küçüğümü alıyor bazen okadar, yapilacak işin varmı nasilsin az biz bakalım sende dinlen v.s diyen yok bazen kapimibile çalan yok 3 çocuk bide koca ev isi v.s yorucu mu yorucu ama Rabbim dayanamayacagi yuku vermez kuluna çok şükür diyelim günler çabuk geçiyor aslında bugünlerde geçeck huzur ve sağlık olsunda....

Ben bebeğimle oynuyoruö diye bir kitap okudum ona yakın bu sanıyorum ki. Bir de ben dokun hisset kitaplarıyla tanıştırdım ve zeka kartlarıyla acaba erken mi davrandım. Afilim92 sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Herkes kafasına göre diyor birşeyler. Valla ben artık herkese he deyip geçiyorum. Kimisi çorba ver diyor he diyorum düşün millete anlatsan da anlamakta ısrar ediyor çünkü bir onlar biliyor.

Yine de evde olması, gerektiğinde senden başka birinin oğluna bakacak olması bile yetiyor. Bazen su almaya kalkamıyorum, o olmayınca susuz susuz bekliyorum öylece.

Maşallah senin 3. çocukmuş. Benim ilk ve bazen çok çaresiz hissediyorum. Gerçi şuan sana gıpta ile bakıyorum, maşallah nasıl baş ediyorsun 3 çocuk ile. Gerçekten çok zor olmalı. Oğlum uyuyunca yatağında uyumaya devam edebilse aslında sorun olmayacak bana da ama yatağına koyduğum an kıvranıp uyanıyor

Ben evdeyken arkadaşlarıyla gezmeye gitme düşüncesi aklından bile geçse yolarım

Ahh kızlar ahh. Kardeşim barışım diye bir umut Van A gitti. Ağlaya ağlaya arıyor beni çocuk görüşmek bile istememiş. Otelde kalıp yarın ilk uçakla dönecek.
Başkasını bulmuş bence, keşke gitmeseydi. Söyle ağlamasın hatta sadaka versin yol yakınken gördüğü için pis herif

Valla zorrrrr inan ki büyük 7.sinif orta 3.sinif küçük 3.5 aylık oğullarım okuldan gelince biraz oyaliyor bende yemek v.s işleri yapıyorum böyle böyle işler bi şekilde halloluyo

Aynen canım ben de indirdim programı ben de oraya not ediyorum herşeyi. Nasıl tutçaz kafamızda haklısım ben de öyle düşümdüğüm için başladım aylar ömcesinden. Hatta bir de defter tutuyorum ileride kızıma hediye etmek için :))

Herkes kafasına göre diyor birşeyler. Valla ben artık herkese he deyip geçiyorum. Kimisi çorba ver diyor he diyorum düşün millete anlatsan da anlamakta ısrar ediyor çünkü bir onlar biliyor.
Evet cnm ben de bugun öyle yaptım diğer türlü işin içinden çıkılmıyor

Evet cnm ben de bugun öyle yaptım diğer türlü işin içinden çıkılmıyor

Ahh kızlar ahh. Kardeşim barışım diye bir umut Van A gitti. Ağlaya ağlaya arıyor beni çocuk görüşmek bile istememiş. Otelde kalıp yarın ilk uçakla dönecek.

Allah allah bu neyin inadı kağıt üstünde de olsa eşin gelmiş bir karşısına çıkarsın dinlersin ayıptır ya , konulmayacaksan bile adam olsa kardeşini kendi eliyle bindirip yolcu etmesi gerekirdi ..

Ayy kızlar annemler burda ama bunlar kız kardeşimde kalcaz diye turturup gittiler dün ve sabah 6 dan gece 9.30 a kadar uyumadı oğlum. Uykusu geldi uyuttum defalarca yarım saat 10 dakka uyuyup kalktı tüm gün. Uyutma çabası da ayrı yorucu 7 kg kucağında boyun fıtığı oldum resmen. Annemlere o kadar sinirlendim ki sonra bi baktım babamla erkek kardeşim gelmiş kapı çalıyor 2 gibi. Geldiler benim migren tutmuş saç baş darmadağın. Bide biz yokuz diye üzülmüştür oğlum bilmem ne diyorlar biz uyuturuz falan verdim bunlara evi toparladım babam uyutamadı tabi. Bunda bişey var bugün diyor. Haa şunu bileydiniz. Normalde en geç 7.30 da uyuyan oğlum ilk kez 9.30 da uyudu. Annemler gelmese ölcektim yorgunluktan. Arada babam baktı 45 dak markete gittik o zaman bile durmamış ağlamış babam aradı çabuk gelin diye. Anladılar beni biraz.

Allah allah bu neyin inadı kağıt üstünde de olsa eşin gelmiş bir karşısına çıkarsın dinlersin ayıptır ya , konulmayacaksan bile adam olsa kardeşini kendi eliyle bindirip yolcu etmesi gerekirdi ..
Eşimi aramış birde filanca buraya gelmiş haberiniz var mı diye. Maç izliyormuş beyimiz. Bizimki yemeden içmeden kesildi. Beş para etmezmiş onu anladık işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…