2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlumu iki gündür yakın akrabaya bırakıyorum mecburen. Tesadüf mü bilmiyorum ama kendi yatağında gece uykusuna kolay geçen çocuk iki gündür ne kadar ugrassam da uyumuyor. 2 saatin sonunda pes edip kucağımda uyutuyorum bütün gün yapisigiz zaten. Travma mı oldu acaba onu birakcam diye korkmaya mı başladı anlamadim

2 haftadır dönüyor ama bu ara biraz daha fazla sıklaştı, koltukta yatiyorum kizimin yorganini katlayip koltuğun uzerine koymustum. O an onun üstüne koydum tabi uykusuzluk derken o ara gitmişim ben aglamasina kalktım. Normalde yuz ustu asla yatmiyor hep sırt üstü yatiyor sırttan yüze dönüyor.

işte o yüzden sizin her anlamda hakkınız çok unutturacaklar sıpacıklarımız bu günleri bize ben ilk doğumumda bidaha asla çocuk yapmaaam diye bağırıyodum eşime çok ısrar ettim ikinciyi ben kendim istedim zaman herşeyi değiştiriyo güzelleştiriyo Allahım bebeklerine yalnız bakan herkese ve zor bebek annelerine booolca sabır versin

Şurup ve burun spreyi verdi. İlk doktorum ilaç vermedi daha kötüye gitti. Bronşite dönebilir Allah korusun. Şurup iyi geldi gibi.
anladım canım umarım bir an önce atlatırlar kuzucuklarımız

Ya insan bilerek kendini aç bırakırmı Allah aşkına :) , bir tam gün rşin baksın bebeğe sonra tekrar konuşun :)

İyi ki burası var zaten Yoksa insan kafayı yer. Hele atak haftasinda falan En azından durumu kabul ediyor insan. Bu normal bir süreç geçecek diye düşünüyorsun

Aynen iyiki varsınız canım çünkü dışarda kimle konuşsan bebeği 24 saat emmiş ,hiç aplamamış , hiç gazı olmamış vs vs herkes unutmuş yada yalan söylüyor , birtek biz burda olanı doğru şekilde anlatıyoruz , kendi annelerimiz bile eskiden annelik ne kadar zor anne olunca anlarsın derdi şimdi biz şöyle yapardık biz böyle bakardık bizim çocuklarımız emerdi bizim çocuklarımız hiç ağlamazdı her işimizi yapardık diyorlar

Düzeni bozulmuştur canım ,herşeyden etkileniyorlar ..

Evet cnm elma suyu derken cam rendeden geçmiş olanı kastettim :) eski liste elime gecerse tekrar Bı daha yazarım neler varmış dıye elma rendesi ile bıkac gun aralıklı yoğurt başladık dıye hatırlıyorum

Çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşsin kuzun .öptürmeyin nolır kuzularınızı mikrop vücutta kronik yerleşikse Allah korusun zaten o kişi hasta olmasa da bulaşır diye düşünüyorum. Onu hasta ermez ama size bulaşır sizi eder. Allah korusun tüm bebekleri

İnşallah sorun olmaz bir daha.

Amiiiin. Gerçekten 2. için gözüm korkuyor. Bu büyüse de düzelse artık diye bakıyorum.

Hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Bu da bana ders oldu.

Benimki de öyle bu aralar canım aç olsa hiç uyumaz

O kadar güçlü burnunu çekmemiştir herhalde canım burnunda kalmıştır

iyi akşamlar kızlar ben buraya girmeye bile fırsat bulamıyorum ya nasıl girebiliyorsunuz
Oğlum 2-3 gündür çok mızmız hiç durmuyor sürekli ağlama peşinde ne sıkıntısı var anlayamıyorum

Bize vermisler inek sutunu pirinc ununu sekeri, oylece yatmis uyumusuz bence. Kv diyor ki esim bebekken saatlerce uyurmus uyansa da sevsek dermis. Yenidogmus bebek 3 saatte 1 beslenir yoksa sekeri dusup bayilabilir, uyumak degil o bayilmak dedim
tabi yaa durustce yaziyoruz yoksa disardakilere baksan onlarin bebeler altina bile yapmiyor mubarekler 6 ayda bezi birakiyor

Cnm anlattığın bu durumu ben de iki gündür yaşıyorum hatta şu an da uyutamıyorum ve nedenini bulamadım, evet belki yabancı olduğunu hissedip öyle yaptı belki de

Afilim92 canim cocugumla evdeyim'in bolumleri su sekilde, o ayin bilişsel gelisimi, dil, sosyal, motor ve sonunda şunlari yapabiliyor olmali diye not almis. 4. Ayda mesela kirmizi balik sarkisiyla dizinize bebegi koyup oynayin diyor. Resimsiz tam anlatamadim.

5.ayda oyun yok, bebek kitaplariyla tanistirin diyor.

6. Ayda ek gidaya yogunlasmis. Minik bir davul alabilirsiniz diyor.

Yani tum gelisimini anlatmis ustunde gelisim takipli oyunlar dese de. Tabi cok faydali bilgi veren bir kitap. Ben senin bu konularda bilgili oldugunu bildigim icin oyle soyledim. Bebegin gelisimini takip etmek açisindan çok faydali.

Bugun mevlüd vardı ve dediklerini bizzat yaşadım bi an yeter gerçekleri konuşalım diyecektim , emiyor umu mama vermiyorsun benim kızım /gelinim şöyle emzirdi ek gıdaya da geçme çocuk besin alerjisi olur emsin diyen bile oldu

Ben de haftasonundan bu yana her akşam yalnızım eşim arkadaşlarıyla fink atıyor. Bu akşam da maç izlemeye gidecekti iş yerinde kalmak zorunda kalmış şimdi aradı çıkıyorum diye. Anlamıyorlar maalesef. Gerçi şu da var yanımda olması bana sadece psikolojik destek yani başka birşeyi yok evde olsa o bir odada oğlumla ben başka odada uyuma çabaları falan

Benimki henüz dönmüyor ama ben koltukta yatıyorum onu sırt tarafına getirip. Bugün de yatak odasına terfi ettim yatağın yanına sehpa sehpanın üzerine yastık ve battaniye koydum. Daha önce de böyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…