2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne diyecek canım , araya girmiyor ama bana destek oluyor. Gerekirse müdahil olur KV çok kurnaz illaki ona da çemkirir. Bizi buradan bi şekilde gönderir. Para talep eder vs.
Öyle olursa mecbur gideriz ev tutarız..
Eşim de benimle aynı düşüncede yani.

Belkide amacı odur canım. Yani kovmak için para istemek için yer arıyor olabilir. Şu an hem kış hem kiralar çok arttı umarım sinirle söylemiştir öyle bişey yapmaz bebekle taşınmakda zor.

İnşallah sorun olmaz ev konusu. Bebeklerin, çocukların yanında bari iki dk diline hakim olup başka yerde nasıl argolu konuşacaklarsa konuşsunlar ama yavrularımız duymasın ya şu kötü kelimeleri. Gece gelme meselesi de çok sinir bozucu. Valla bizim zili gündüz bile çalsalar kızıyoruz biz diye kapıya tıklatmaya alıştılar. Kapıyı açmazsam da geri gidiyorlar. Zaten çocuk uyanıksa vermek istiyorsam sevsinler diye ben kendim veriyorum aynı apartmanda oturduğumuz için. Gündüz bile çocuk uyuyorsa diye kafasına göre gelmiyor kimse evime. Merak ettik bugün hiç görünmedin ama çocuk uyuyorsa diye gelmedim diyor sadece. Benim tek sorunum, onlara geçince hem çocuğu burda uyut işte diyip hem de ses yapmaya devam etmeleri. O yüzden uyuyacağı zaman eve geçiyorum, ona kızıyorlar ama yapacak bir şey yok, çocuk uyusun diye ayakta yarım saat 1 saat zıplayarak emziren benim çünkü.

Babam da kahvaltıda domates veriyor bizimki de emiyor sonra Kakasından çıkıyor ne kadar yapm etme desem de bol

Babam da kahvaltıda domates veriyor bizimki de emiyor sonra Kakasından çıkıyor ne kadar yapm etme desem de bol
Benim babam da bugün mandalina vermeye çalıştı kıyameti kopardım yumurta sarısı içiriyor Muş’un diyor o kadar lafımın üzerine yemin ediyorum şaka gibi ya. Biraz uyurum diye geldim ama korkumdan uyuyamadım valla.

Bizden gizli gizli de veriliyordur, neden böyle yapıyorlar anlamıyorum onlara kalsa çoktan gıdaya geçerler ek gıda olmaz artık o baya ana öğün olur:)

yol yakinken kendini belli etmis maalesef canim. Dedigim gibi bir avukatla nikah iptalini konusun. Allah kardesine sabir versin, suan uzuluyor ama ilerde belki de sukredecek iyi ki kurtulmusum diyecek.
Sordum canım arkadaşa belli şartları varmış nikah iptalinin zorla evlendirilme arabayla evlenme gibi hem süreç çok uzuyormuş.

İlk aydaki kolik geri mi döndü, mızmızlık tavan kızım uyumuyor,omuzda kucakta olmak/uyumak istiyor

Yaaa yazik kuzuya domates de cok alerjen cildinde kizarma dokuntu sislik vs yapabilir dikkat edin nolur. Valla ne istiyolar su bebelerden anlamiyorum.

Bilet almadınız mı miniğe? Yurt dışı olduğu için mi acaba, burda almak zorundayız, büyük insan bileti kadar pahalı olmasa da onlardan da bilet isteniyor.
Bebeklere de bilet kesiliyor canım o standarttır ya.. Ben de baktım geçenlerde yurtdışından tr ye 15€ du bir bebek. Ama belki yurtiçi bedavadır

Canım saçmalama hiç öyle şey olur mu. Kim yapar başka böyle fedakarlık ya tabi ki müjemmel bir annesindir ona şüphe yok.. Bir hafaçtadır böyke diyorsun bebeklerin sağı solu belli olmuyor. Çok zor canım tek olup çocuk bakıp eve yetişmek yemek temizlik çamaşır bulaşık .. Ben de valla yapabildipim kadar yapıyorum bazen hiç bişeye vakit kalmıyor bazen de iyi kötğ hallediyorum işimi. Haklısın ağlaması gerçekten çok kötü yapar insanı.. Günler sürmesi bi de gerçekten zor. Allah sabır gğç kuvvet versin. Bebeklerimize de sağlık rahatlık huzur versin

Canım bence 6. Ayın da ayrı zorlukları vardır. İlk defa tadacakları bir sürü yiyecek.. Onlara vücutlarını vereceği tepki, alılma süresi vs. Bir de diş çıkarma huzursuzlukları.. Bir de ben şuna inanmaya başladım . Bebeğin genel haline bakıp ağlamaklı mı gülen mi bir bebek olduğuna karar verebiliyorsak, bence o artık bir çeşit huy oluyor. Allah nazarlardan saklasın benim bebeğim genelde güleçtir çok nadir ağlar maşallah, hani bşr sıkıntısı olsa da onu çok fazla ağlayarak belli etmez. Huysuz oldğu zamanlarda uyumaz mızmızlanır ama avazı çıktğı kadar ağlamaz allahıma bin şükür.. Şimdi söylüyorum diye ters tepmez umarım. Yani diyeceğim o ki, biraz karakter sanırım oturuyor daha bu zamanlardan

Zaten o cesareti omun evindr oturduğunuz için buluyor olabilir canım ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…