2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlan İki gündür gündüz uykusunu bıraktı ya atak mı yıne daha diğeri bitmeden yenı bi atak olmasın hiç gücüm kalmadı
Evin işleri yetişmiyor yetemıyorum şaşırdım artık
Bıde kızım ayrı ilgi bekliyor keşke biraz daha kolay olsa hersey

Kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz? Alsam mı karar veremedim. Kullanıp memnun olan var mı

Bir misafiri daha basariyla agirladim.Olan bizim uykuya oldu tabii her zamanki gibi.
Misafirin de emekleyen cocugu vardi .Evi süpürdüm ama parkeleri silememistim.
Açık açık soyledim .Parkeler temiz degil bebeginiz icin iyi olmaz diye .Halinin uzerinde oynattilar

Başlayamadım canim. Migrosa gidip probiyotik yoğurt mayası almam lazım ama çocuk o kadar mızmız ki tuvalete bile gidemiyorum sabah 7 den beri
Ben pazartesi aşı için götürürcem bu huysuzlukla çarpı 2 olacak oh mis
İlk aydaki gibi olmaya başladı nSıl olacak bilmiyorum, demir damlasına başlamış mıydın cnm

Bugun de misafir vardı neyseki dünkü gibi kalabalık değildi, yine anne sütü sorusu geldi polemik olmasın diye anne sütü alıyor derken karşımdaki denmez mi bizim toruna mama veriyoruz sütü az doymuyor seninki doyuyor mu, ben iptal o an

Saç dökülmesine özel birşey yapıyormusunuz kızlar her yer benim saçım oldu evde

Bu hormonlardan kaynaklı normal bir durummuş, 3 ay ile 1 yıl arasında normale dönüyormuş canım.. Doğal yolla kurutmak gerekiyormuş.. Fön saç maşası düzleştirici filan daha çok dökülmesine sebep verirmiş. (Netten okuduğum bilgiler bunlar ...)

Ben pazartesi aşı için götürürcem bu huysuzlukla çarpı 2 olacak oh mis
İlk aydaki gibi olmaya başladı nSıl olacak bilmiyorum, demir damlasına başlamış mıydın cnm
Başladım evet. Hafif kabızlık oldu demir damlasindan mı acaba diye kestim bu hafta ama demirden değil sanırım. Sizin 4 aylık aşılar geç kalmadı mı biraz?

Kızlar göğsüm tıkandı. Ne yaptıysam açılmıyor, ölüyorum ağrıdan. Ne iyi gelir. Sürekli sıcak su torbası koyuyorum, sıcak duş yapıyorum. Açılmadı Bi türlü

Bizimki canı yanıyor diye öyle. Uyuyamıyor, sürekli huzursuz oluyor o yüzden. Uykusunu aldığı zaman gülen bir bebek.

Başladım evet. Hafif kabızlık oldu demir damlasindan mı acaba diye kestim bu hafta ama demirden değil sanırım. Sizin 4 aylık aşılar geç kalmadı mı biraz?
İki aylık aşı zamanına göre sanırım yazdılar, peki demir damlasını test yapıp mı veriyorlar

Kızlar çok saçma olacak belki ama, oğlum "anne" diyor ya. Ağlarken söylemesi dışında da anne diyor özellikle beslemeden önce. Bugün de anne ciciiiii yaptiriyordum. Net bir şekilde "cici" dedi. Eşime anlattım. O da baba cici yaptırıyor tabii. Geçen günlerde o da duymuş cici dediğini.

Aynen benim de dokunduğumda bile dökülüyor saçım. Her yer saç sinir oluyorum.Açabildiğim kadar süpürge açıyorum ama ertesi gün yine aynı. Bioblas kullanıcam bakalım işe yarar mı bilmem. Mevsimden mi hormonlardan mı anlamadım. Kel kalıcam yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…