2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar jokerde tesdüfen eşim indirim farketmiş hipp mamaya 160 yerine 120 yapıyor sepete ekleyince diğer mamalarda nasıl bilmiyorum ama bir bakın isterseniz

Canım çok sağol ya. Bende 350gr olandan 2-3tane atınca sepete indirim yaptı. Kargoyla gelirken bişey olmaz demi mamaya? Hiç netten almadım da.

Kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz? Alsam mı karar veremedim. Kullanıp memnun olan var mı
bende alıcam çoğu kişi iyi diyor

Kızlar göğsüm tıkandı. Ne yaptıysam açılmıyor, ölüyorum ağrıdan. Ne iyi gelir. Sürekli sıcak su torbası koyuyorum, sıcak duş yapıyorum. Açılmadı Bi türlü
dayanabildiğin kadar sıcak su tutup masaj yap canım hemen sonra bebeği emzir emzirirken de masaj yapmaya devam et

NasilYarDiyeyim ben iki gün kabak suyu verdim. Bugün de patates haşladım suyunu verdim.
L lady8 doktorumuz 4. Aya kadar Bebek gebelikte anneden geçen Demiri kullanıyor 4. Aydan sonra 9. Aya kadar takviye yapılıyor dedi. 9. Ayda test yapılıyormuş Demire bakılıp ona göre devam yada yeterli denecekmiş.

Saç dökülmesine özel birşey yapıyormusunuz kızlar her yer benim saçım oldu evde
Daha geçen hafta kanlarıma baktırdım acaba bir eksiklik mi var diye doktora söyledim çünkü tutam tutam dökülüyor benimki de ama o geçici bir süre dökülecek dedi ki önceki çocuğumda da aynısı olmuştu gerçekten kendiliğinden kesildi
Kızlar göğsüm tıkandı. Ne yaptıysam açılmıyor, ölüyorum ağrıdan. Ne iyi gelir. Sürekli sıcak su torbası koyuyorum, sıcak duş yapıyorum. Açılmadı Bi türlü
canım lahana yaprağı soğuk soğuk göğüslerine koyacaksın çamaşırının içine instagramda emzirenanne var onun sayfasında da görmüştüm

yapmiyorum ama beni de inanilmaz sinir ediyor. Fantom supurgeyle yapisik yasiyoruz. Duşta, kuvette, banyoda, her yerde saçim var. Nefret ediyorum her yerde sac gormekten. Mesela her sacimi topladigimda demet demet elime geliyor

İnternetten plastik meyve sebze filesi aldım çok hoşuma gitti. Üç gün kuralı uyguladıktan sonra eline o fileyi vermeyi düşünüyorum.
Sebzeleri bildiğin az suda haslayip çıkan suyu kaşıkla bebeğe veriyorsun di mi

Başladım evet. Hafif kabızlık oldu demir damlasindan mı acaba diye kestim bu hafta ama demirden değil sanırım. Sizin 4 aylık aşılar geç kalmadı mı biraz?
canim bizden ornek vereyim, bebek dogdu 1 aylik olamadan 10 gun kurban bayrami girdi, ordan 1.rötari yaptik. Sonra 2.ayda saglik ocagi verem asisi tek gun açiliyor dedi 5-6 gun de ordan. Ve de rotayla arasinda 28 gun gecmesi lazim derken bizim de tarihler sarkti. Gununden once olmasin da, ertelenerek olmasi sorun degilmis. Rotadan sonra da 28 gun gecmeli buarada.

Evet NasilYarDiyeyim bir su bardağından az suda haşlayıp o suyu veriyorum mama kaşığı ile. Doktor özellikle kaşık bardak kullanmamı istedi. Biberonla verme dedi. Şimdilik bardak kullanmıyorum ama

Sağol canım ,inşallah kısa sürer çünkü zamanında çok yıprattım saçlarımı boyayla yeni yeni toparlanıyordu ..

yapmiyorum ama beni de inanilmaz sinir ediyor. Fantom supurgeyle yapisik yasiyoruz. Duşta, kuvette, banyoda, her yerde saçim var. Nefret ediyorum her yerde sac gormekten. Mesela her sacimi topladigimda demet demet elime geliyor
Al benden de o kadar. Artik hep toplu yada orgulu geziyorum. Yoksa her yer sac. Seytan diyor ki al tras makinasini bas hepsini cope. Nasilsa avuc avuc atiyorum.

Benimde saçım hep topuz saçım hep karışıyor.
Açması zor oluyor.
Oğlan çok huzursuz bugün kuşakla sırta sarmayı öğrendim. Öyle yaparım artık . Eskiler böyle yapıp tarlaya gidiyomuş.
Bana da bir konsum yaptı oğlan uyudu sırtında.
Babaannemden ogrnedim.
Bir salı ortadan ikiye kesip birleştirdik.
Yaptım.

Canım yarın 4 aylık olcak kilosu 7955 boyu 3 ay kontrolde 69cm di şimdi kaç cm bilmiyorum
Masallah cnm boyu guzel uzamış benım oğlan üç aylıkken 65 tı bizim kı 8200dü üç aylıkken şimdi kaç oldu bilmiyorum
Bize doktor genetik olarak normal anne babaya çekiyor dedı

Benim de aynı şekilde saat başı süpürülse ev yeridir yani o derece fena ama hiç bişey iyi gelmio. Bebek şampuanı iyi gelir diye okumuştum o da fayda etmedi. Umudu kestim ben artık

Masallah cnm boyu guzel uzamış benım oğlan üç aylıkken 65 tı bizim kı 8200dü üç aylıkken şimdi kaç oldu bilmiyorum
Bize doktor genetik olarak normal anne babaya çekiyor dedı
Sizinki de iri o zaman yani dr iri dediği için iri diyorum yoksa ben oğlumu iri göremiyorum hele çıplakken solucan gibi görünüyor :)

Sizinki de iri o zaman yani dr iri dediği için iri diyorum yoksa ben oğlumu iri göremiyorum hele çıplakken solucan gibi görünüyor :)
Doktor normalde iri deriz ama genetiği böyle o yüzden ben normal diyorum dedı ben 173 eşim 198 o yüzden bizede iri falan gelmiyor ama kıyafetleri hep küçük :) :) bi o yönden sıkıntı oldu

İnşallah canım ya her gün çocupun elinden üstünden saç temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…