2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor normalde iri deriz ama genetiği böyle o yüzden ben normal diyorum dedı ben 173 eşim 198 o yüzden bizede iri falan gelmiyor ama kıyafetleri hep küçük :) :) bi o yönden sıkıntı oldu
Ooo maşallah sizinki baya bi uzun olacak. Aynen 3-6 aylık diye aldığım tulumlar 1 kere giyildi 1 aydır 6 ay tulumlarını bodylerini giydiriyorum onlarda da çok kışlıklar var kalacak öylece patiksiz almak gerekiyormuş tecrübe oldu neyse tek sıkıntımız bu olsun sağlıklı olsunlar da

İnşallah canım ya her gün çocupun elinden üstünden saç temizliyorum
Bu saç dökülmesi çok normalmiş hamilelikte farketmişsinizdir hiç dökülmüyordu normal zamanda dökülen saçlar şimdi onlar yenileniyor ben çok üzgünüm lisede baya azalmıştı hamilelikte ilk defa saçlarım gürleşmişti

Kızlar göğsüm tıkandı. Ne yaptıysam açılmıyor, ölüyorum ağrıdan. Ne iyi gelir. Sürekli sıcak su torbası koyuyorum, sıcak duş yapıyorum. Açılmadı Bi türlü
En güZel açıcı bebeğin cnm cuk cuk çeke çeke onlar açablyr. Bu durumu defalarca yaşamış biri olarak oğlumu göğsüme dayaya dayaya açtrdm kaç defa. Çok ağrılı bi durum umarım biran evvel açılır geçmiş olsun

Evet ne güzel olmuştu dimi benimkilerde bukle bukle olmuştu lise zamanlarıma dönmüştü , inşallah çok bozulmaz

Ooo erkenciymiş yakışıklımız , inanırım söylüyordur canım anneler bilir :)

ladycry tutabildiğin kadar sıcak su tutup ince dişli tarakla bastırmadan uca doğru tarayıp duştan çıkar çıkmaz giyinmekle bile zaman kaybetmeden emzir canım farklı pozisyonlarda futbol pozisyonunda mesela emzirip sonra sağarsan rahatlarsın inşallah

Sanırım taklit ediyor bilincli değildir tabii. Ama çok hoşuma gidiyor

Zaten taklit ederek öğreniyorlarmış ya canım bizim dil hareketlerimize bakmak en sevdikleri şeymiş .O yüzden hikaye kitapları okuyun resimlerini gösterin ve her karakter için ayrı ses tonu kullanın diye bir yazı okumuştum :)

İnşallah ya. Bu ara yarım saat uyuyup geri uyanmak sonra da mız mız olmak hobimiz.
Kıyamam ya kuzucuk.. Benimki de dün 40 dk uyudu sadece uyku akıyor gözünden saatlerce ayağımda salladım pışpışladım memede dd uyumadı en son tuhaf bişey oldu oyun halısında kendi uyumuuş nasık oldu anlamadım, dedim e çocum niye uşraştırıyon.madem.. Bugün de aynı şeyi yaptı. Tam 2 kez kendi uyudu oyun halısında yarımşar saatten. Her gün yeni bişeyler çıkıyor

Ay ne güzel, hep öyle uyusalar ya. Koyarım yatağına oyun halısını, oynasın uyusun, uyanınca oynamaya devam eder

Ay ne güzel, hep öyle uyusalar ya. Koyarım yatağına oyun halısını, oynasın uyusun, uyanınca oynamaya devam eder
Ehehhe :))) mecbur alıyom canım ordan yatağına yatırıyom bi sıkıntı yaratmıyo. Ama evet uyandı mı sil baştan :)) adet haline getirse keşke bu kendi kendine uyuma işini. Şimdiye kadar 3 kez oldu 3ü de oyun halısında

İkinci ay aşısı dediğin gibi tek gün sabah saatlerinde açılıyormuş bunu bilmiyordum o yüzden bir hafta sarkınca dördüncü ay aşısını da 5 Kasım olarak yazdılar,teşekkür ederim cnm bir sorun olmasın da

evet canim, yeter ki dogdugu gunden once gelmeyin dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…