2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ergenliğimi yeniden yaşamaya başladım dudak üstünde ve çeneme doğru milyon tane minik sivilce çıktı gören hasta mısın diyor hamileyken de sivilce çıkmıştı ama bu kadar değildi kullanacağım krem vs de yok sanırım,depresyon

Gece 2 oldu mu bu çocuğa bir şey oluyor. Zaten zar zor uyuttum 12 gibi. 2 oldu mu bir şey oluyor çocuğa, ne kadar uğraşırsam uğraşayın uyanıp geri uyumuyor, sonra sürekli çığlık atıyor, saat 5 oluyor ancak ondan sonra zıplaya zıplaya hoplaya hoplaya emziriyorum, öyle uyuyor.

Kızlar arkadaşımdan momford kanguru aldım. Ama yenidoğan aparatı yok. Sizce kullanmamın sakıncası olur mu? Yoksa kullanmak için biraz daha bekleyeyim mi? Sitesinde 7kg alt sınır. Biz henüz 7 kg olduk mu bilmiyorum. Sanırım olmadık ama.

Benim de yüzüm çok kötü oldu. Hamilelikte kötü olmuştu. Doğumdan 1 hafta sonra düzeldi, sonra beyefendi ağlak bir bebek olunca sinir stres yorgunluk yine başladı sivilceler

Allah kolaylık versin canım çok sıkıntı yaşıyorsun bu konuda

kronik_unutkan kızımın da beklenen tarihi 4 temmuzdu, bizde de durumlar fena ilk aylar geri mi geliyor diye düşünüyorum
Sabah bide erkenden gidip raporla uğraşacağım. Çok uyudum ya sanki, kalkıp ise gitmeyi düşünemiyorum şu an. Gerçi kalkmak için yatmak lazımdı

Uyumuyor emmezse binayı inletiyor kafayı sıyıracağım. NasilYarDiyeyim meşhur ataktan çıkmadımı sence bekleneni 1 temmuzdu. Coştu resmen ya
Hala ataktalar canım seninkinin atağinin bitmesine 9 gün kalmış benimkinin 13. Atak mı bu bilmiyorum ya kalıcı huy gibi sanki benimkinin. Gene biberon reddi ve uykuya direnme başladı.

Allah kolaylık versin canım çok sıkıntı yaşıyorsun bu konuda
Amin. Yine sinirden ağladım. Daha yeni uyuyor, tabi uyanmazsa. Her an uyanabilir, çünkü 5 dk uyusa 1 saat uyumuş gibi uyanıyor. Hayır uyumasın ama bağırıp durmasın bari. Hem uyuyamıyor hem de uyumak için bağırıyor. BaşımBaşım çatlıyor artık uykusuzluk ve onun bağırmalarından

Odalarında yer yatağında yatıyorum. Yer yatağına alıp dolapla kendi arama sıkıştırdım anca öyle uyudu. Ama diğeri saat 3 de sabah olduğuna karar verdi. İsimleri Gece ve Maya :)

Güya geceleri uyuyor benimki ama tam 13 saat asla kucağımdan inmiyor. İlk aylarda olduğu gibi yorgunluktan basım donmeye başladı eşime seslendim çocuğu tut düşucem diye. 5 defa da ekstra ağladı gece.
bence kendin de uyuyup dinlenebilmek icin bebisi yaninda yatir canim. Evet, kendi yataginda uyusa, deliksiz uyusa falan cok iyi de... Bir noktadan sonra benim tek hedefim evdeki herkesin uyuyup dinlenmesi oldu. Biz birlikte uyuyoruz, esim de icerde. Benim en yapmam dedigim sey buydu, 2.ay aşisindan beri tukurdugumu yaliyorum kendi yataginda olsun illa diye, yatir kaldir, sen uyut o uyansin sinirlerim yipranana kadar 30 dk fazla uyurum. Nasilsa 30 yasina kadar benle yatacak degil bazen bebek anneye cook yakin olmak istiyor, hele ki erkek bebekler daha anne duskunu oluyormus.

Canım benim oğlum 10 temmuz doğumlu 10 ekimden beri dönüyor. Eğer sert zemindeyse yüzüstünden sırtstüne de dönüyor bir tur. Biraz hareketli bir bebek oğlum

Canım sesini keşfediyordur. Arkadaşımın oğlu da öyleydi birkaç hafta sürmüş çığlıkları sonra bırakmış

Güne kakayla başladık sabahın köründe emdikten sonra tekrar uyutcaktım. Baktım suratı kızardı, kucağıma aldığım gibi çatuur çutur :=) demek ki ondan gözlerini açıp ayılmış. Yoksa devam uyur emdikten sonra. Dün de uyumadan 2 kere sıçmıştı.. Bu aralar kakalı geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…