- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.301
açildiktan sonra o sekilde saklaniyor. Eczaneden alinca posete buz torbasi koyuyorlar.Baktım şimdi de, 4 hafta oda sıcaklığında saklanabilir diyor
Tamam, teşekkür ederim :)açildiktan sonra o sekilde saklaniyor. Eczaneden alinca posete buz torbasi koyuyorlar. Eki Görüntüle 2203048
Canım çok geçmiş olsun, iyisindir umarım annelik işte dimi kendimizi feda ederiz her şartta :)Selamlar ufaktan gazi oldum. Beceriksiz kocama kızı pusetle verdim kapıyı kilitliyordum. Taksiye binicez diye puset ayrıydı. Asansörün ağzına pusetle kızı bırakmış dönmüş ayakkabısını düzenliyor. Kapı kapanmaya başlayınca fırlayıp kızı kaptım çekeyim derken elim asansörle puset arasına sıkıştı. Kız iyi babasıda özür diledi !
Geçmiş olsun canım. Babalar... Babalar...Selamlar ufaktan gazi oldum. Beceriksiz kocama kızı pusetle verdim kapıyı kilitliyordum. Taksiye binicez diye puset ayrıydı. Asansörün ağzına pusetle kızı bırakmış dönmüş ayakkabısını düzenliyor. Kapı kapanmaya başlayınca fırlayıp kızı kaptım çekeyim derken elim asansörle puset arasına sıkıştı. Kız iyi babasıda özür diledi !
Maalesef oluruna bırakınca da olmadi .sabahtan beri o kadar az cis yapti ki doymadı yani. Gezerken 5 dk e bebekin bakim odasında emdi .5 dk evde 5 di arabada .Tamam gunu kapatti .Ve emmeden uyumaz asla.Hem uykusuz hem ac .Sinirden ben de agladim her istemediğinde. Normalde olumsuz bir duyguyu yanında yasayip strese sokmam. Ama artik dayanamadım. Aksam da emsin diye 1 saat arabada gezdirdik .Yine emmedi ..Evde 5 dk emdi ve ac ac memede uyudu .Canım rahatla biraz oluruna bırak emmezse de emmesin bırak zorlama bence hiç. Arada bşr dene sadece sinir olma acıktı mı enindr sonunda alıyolar
Gecmis olsun canim.Asansor tutma takintisi sizde de mi var ?Bizimki ben evden cikmadan gider tutar .acele ettirir .Selamlar ufaktan gazi oldum. Beceriksiz kocama kızı pusetle verdim kapıyı kilitliyordum. Taksiye binicez diye puset ayrıydı. Asansörün ağzına pusetle kızı bırakmış dönmüş ayakkabısını düzenliyor. Kapı kapanmaya başlayınca fırlayıp kızı kaptım çekeyim derken elim asansörle puset arasına sıkıştı. Kız iyi babasıda özür diledi !
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunSelamlar ufaktan gazi oldum. Beceriksiz kocama kızı pusetle verdim kapıyı kilitliyordum. Taksiye binicez diye puset ayrıydı. Asansörün ağzına pusetle kızı bırakmış dönmüş ayakkabısını düzenliyor. Kapı kapanmaya başlayınca fırlayıp kızı kaptım çekeyim derken elim asansörle puset arasına sıkıştı. Kız iyi babasıda özür diledi !
Geçmiş olsun. Ah ah azıcık düşünerek hareket etseler!Selamlar ufaktan gazi oldum. Beceriksiz kocama kızı pusetle verdim kapıyı kilitliyordum. Taksiye binicez diye puset ayrıydı. Asansörün ağzına pusetle kızı bırakmış dönmüş ayakkabısını düzenliyor. Kapı kapanmaya başlayınca fırlayıp kızı kaptım çekeyim derken elim asansörle puset arasına sıkıştı. Kız iyi babasıda özür diledi !
Sağol canım elimin üstü soyulup morardı birazda şiş, aklım gitti birşey olacak diyeCanım çok geçmiş olsun, iyisindir umarım annelik işte dimi kendimizi feda ederiz her şartta :)
Aynen 5 katlı binada kaçıyor sankiMaalesef oluruna bırakınca da olmadi .sabahtan beri o kadar az cis yapti ki doymadı yani. Gezerken 5 dk e bebekin bakim odasında emdi .5 dk evde 5 di arabada .Tamam gunu kapatti .Ve emmeden uyumaz asla.Hem uykusuz hem ac .Sinirden ben de agladim her istemediğinde. Normalde olumsuz bir duyguyu yanında yasayip strese sokmam. Ama artik dayanamadım. Aksam da emsin diye 1 saat arabada gezdirdik .Yine emmedi ..Evde 5 dk emdi ve ac ac memede uyudu .
Gecmis olsun canim.Asansor tutma takintisi sizde de mi var ?Bizimki ben evden cikmadan gider tutar .acele ettirir .
Ben gün içinde veriyorum. Vermemek lazım ama ikizlerde biraz da zorunda kalıyorum. Sonra bıraktırmak için çok zorlanıcam sanırımEmzik kullanan bebeklere ne sıklıkta emzik veriyorsunuz mesela benimki genelde mızmız olduğundan çoğunluk ağzında ben veriyorum o atıp ağlamaya devam ediyor ama ne olursa olsun elim ayağım o emzik siz sadece uykuda mı veriyosunuz gün içinde de alıyor mu yani ona göre vicdan yapıcam
buarada gunde 5 damladan 19 gun civarinda tukeniyor ve fiyati 51 tl idi en son canim.Tamam, teşekkür ederim :)
canim gecmis olsun yaSelamlar ufaktan gazi oldum. Beceriksiz kocama kızı pusetle verdim kapıyı kilitliyordum. Taksiye binicez diye puset ayrıydı. Asansörün ağzına pusetle kızı bırakmış dönmüş ayakkabısını düzenliyor. Kapı kapanmaya başlayınca fırlayıp kızı kaptım çekeyim derken elim asansörle puset arasına sıkıştı. Kız iyi babasıda özür diledi !
Benimki sadece uyurken alıyordu artık onuda almıyor çok istiyorum ağladıkca vereyim sussun ama emzik verince ağlamayı bırakıp çığlık atıyorEmzik kullanan bebeklere ne sıklıkta emzik veriyorsunuz mesela benimki genelde mızmız olduğundan çoğunluk ağzında ben veriyorum o atıp ağlamaya devam ediyor ama ne olursa olsun elim ayağım o emzik siz sadece uykuda mı veriyosunuz gün içinde de alıyor mu yani ona göre vicdan yapıcam
Geçmiş olsun canım eşinde bilinçli yapmamış sonuçta ama kötü olmuş buz koysaydınız hemenSelamlar ufaktan gazi oldum. Beceriksiz kocama kızı pusetle verdim kapıyı kilitliyordum. Taksiye binicez diye puset ayrıydı. Asansörün ağzına pusetle kızı bırakmış dönmüş ayakkabısını düzenliyor. Kapı kapanmaya başlayınca fırlayıp kızı kaptım çekeyim derken elim asansörle puset arasına sıkıştı. Kız iyi babasıda özür diledi !
Canım mamada mı almıyor? Belki emmek zor gelmiştir mamayı bıraktım demiştin ama aç kalmasındansa bide mama dene istersen. Bilmiyorum tek seferde mamaya alışır mı ama.Maalesef oluruna bırakınca da olmadi .sabahtan beri o kadar az cis yapti ki doymadı yani. Gezerken 5 dk e bebekin bakim odasında emdi .5 dk evde 5 di arabada .Tamam gunu kapatti .Ve emmeden uyumaz asla.Hem uykusuz hem ac .Sinirden ben de agladim her istemediğinde. Normalde olumsuz bir duyguyu yanında yasayip strese sokmam. Ama artik dayanamadım. Aksam da emsin diye 1 saat arabada gezdirdik .Yine emmedi ..Evde 5 dk emdi ve ac ac memede uyudu .
Gecmis olsun canim.Asansor tutma takintisi sizde de mi var ?Bizimki ben evden cikmadan gider tutar .acele ettirir .
Bizimkide babasından öğrendi tükürük fırlatmıyor ama puupupuu diye sesler çıkarıyor dudaklarını büzüp zaten çok olan tükürükleri 2-3 katına çıkıyorBenim minnak bugün yeni bir şeye başladı. Dilini dışarı çıkarıp tükürük saçıyor, puuuu yapıp etrafa tükürük atıyordaha önce baloncuk olarak tükürük çıkıyordu, sadece kendi üstü nasipleniyordu, şimdi biz de nasipleniyoruz tükürüğünden
Tamamdır iyi gelirse eğer gelecek bir kişi daha var 2 hafta sonra ona bol bol aldırırım :) iyi gelsin yeter ki.buarada gunde 5 damladan 19 gun civarinda tukeniyor ve fiyati 51 tl idi en son canim.
Sağol canım elimin üstü soyulup morardı birazda şiş, aklım gitti birşey olacak diye
Dönmeyi oturmayı öğrendikleri zaman geceleri uyanır bunları tekrar tekrar denermişler .. Çok tatlı yaa :) ama gittikçe zaptetmek zorlaşacakBenim kızlar yarı dönüyorlardı. Biri dün tam dönmeyi keşfetti. Ama sanırım oyun parkı onun için bitti. Çünkü bir baktım döne döne çıkmış, halının ortasına gelmiş. Şimdi biz nasıl zapt etçez bunları? Bırakıp içeri gidiyordum artık yapamam. Dönmeyi keşfettiğinden beri sırt üstü durmuyor dün gece poposu havada yüzüstü uyudu. Kaç kere çevirdim sonunda vazgeçtim. Diğerinde teşebbüs bile yok daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?