2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar ufaktan gazi oldum. Beceriksiz kocama kızı pusetle verdim kapıyı kilitliyordum. Taksiye binicez diye puset ayrıydı. Asansörün ağzına pusetle kızı bırakmış dönmüş ayakkabısını düzenliyor. Kapı kapanmaya başlayınca fırlayıp kızı kaptım çekeyim derken elim asansörle puset arasına sıkıştı. Kız iyi babasıda özür diledi !

Canım çok geçmiş olsun, iyisindir umarım annelik işte dimi kendimizi feda ederiz her şartta :)

Geçmiş olsun canım. Babalar... Babalar...

Canım rahatla biraz oluruna bırak emmezse de emmesin bırak zorlama bence hiç. Arada bşr dene sadece sinir olma acıktı mı enindr sonunda alıyolar
Maalesef oluruna bırakınca da olmadi .sabahtan beri o kadar az cis yapti ki doymadı yani. Gezerken 5 dk e bebekin bakim odasında emdi .5 dk evde 5 di arabada .Tamam gunu kapatti .Ve emmeden uyumaz asla.Hem uykusuz hem ac .Sinirden ben de agladim her istemediğinde. Normalde olumsuz bir duyguyu yanında yasayip strese sokmam. Ama artik dayanamadım. Aksam da emsin diye 1 saat arabada gezdirdik .Yine emmedi ..Evde 5 dk emdi ve ac ac memede uyudu .
Gecmis olsun canim.Asansor tutma takintisi sizde de mi var ?Bizimki ben evden cikmadan gider tutar .acele ettirir .

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun

Geçmiş olsun. Ah ah azıcık düşünerek hareket etseler!

Aynen 5 katlı binada kaçıyor sanki

Ben gün içinde veriyorum. Vermemek lazım ama ikizlerde biraz da zorunda kalıyorum. Sonra bıraktırmak için çok zorlanıcam sanırım

Benim kızlar yarı dönüyorlardı. Biri dün tam dönmeyi keşfetti. Ama sanırım oyun parkı onun için bitti. Çünkü bir baktım döne döne çıkmış, halının ortasına gelmiş. Şimdi biz nasıl zapt etçez bunları? Bırakıp içeri gidiyordum artık yapamam. Dönmeyi keşfettiğinden beri sırt üstü durmuyor dün gece poposu havada yüzüstü uyudu. Kaç kere çevirdim sonunda vazgeçtim. Diğerinde teşebbüs bile yok daha.

canim gecmis olsun ya

Benimki sadece uyurken alıyordu artık onuda almıyor çok istiyorum ağladıkca vereyim sussun ama emzik verince ağlamayı bırakıp çığlık atıyor
Geçmiş olsun canım eşinde bilinçli yapmamış sonuçta ama kötü olmuş buz koysaydınız hemen
Canım mamada mı almıyor? Belki emmek zor gelmiştir mamayı bıraktım demiştin ama aç kalmasındansa bide mama dene istersen. Bilmiyorum tek seferde mamaya alışır mı ama.
Bizimkide babasından öğrendi tükürük fırlatmıyor ama puupupuu diye sesler çıkarıyor dudaklarını büzüp zaten çok olan tükürükleri 2-3 katına çıkıyor

Sabah uyandık kızımı emzirdim mama verdim baktım uyumuyor salona geçiyorduk eşim kalktı. Al dedim siz geçin 15 dk uyuyayım. Bi uyandım 2 saat sonra babası bakmış sağolsun bana da fazladan uyumak çok iyi geldi çok yorgundum bu aralar. Sonra alışverişe gittik 4 saat gezdik hatta dışarda yemek yedik neyse abartmıyım. Restoranta girdik gayet sakindi. Eşim ne kadar sakin dedi 1 dk sonra çığlık atmaya başladı bizimki. Emzirdim mama verdim hala ağlıyor. Tam kalkıcaktık biraz sakinleşti nasıl yemek yediğimizi bilemedim ama olsun yedik sonuçta sonra koşa koşa eve. mevlütte hediye gelip bedeni olmayan kıyafetleri değiştirmek için waikikiye girdim. Ben ürünlere bakarken eşim kızıma göz kırpmayı öğretmeye çalışıyordu. Bizimkide taklit etmeye çalışıyor
Off neden bu kadar babacı bu çocuk anlamadım ki

Dönmeyi oturmayı öğrendikleri zaman geceleri uyanır bunları tekrar tekrar denermişler .. Çok tatlı yaa :) ama gittikçe zaptetmek zorlaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…