2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten zor bir bebek canım yani sürekli böyle olması çok kötü.. Gündüzleri bari uyusa birkaç saat madem gece uyumuyor sen de biraz dinlenebilsen.. Allah sabır güç kuvvet versin canım.. Umarım normal bir hal alır artık

Maşallah canım inşallah bizimki de yapar artık.. Bi kere yaptı bıraktı çok tuhaf .
Canım benim kızım 1 temmuz doğumlu ama yan dönüyor sadece. Çok hareketli aslında dimdik durmaya çalışıyor ters çevirince emeklemeye çalışıyor ama dönmeye çalışmıyor :) ben hiç takılmadım herşeyi normalse eğer onuda geç yapıversin hem asıl tehlike döndükten sonra başlıyor hiç tek bırakamıyorsun :)

Biz mamamızı değiştirmiştik. Daha doğrusu mamamız bitti e bebektede evolvia kalmamıştı bizde baby goat aldık orda birisinin tavsiyesiyle. 4 gün kullandık hem keçi keçi kokuyor hemde kızım kabız oldu. Başta anlamadım kız sürekli ıkınıyor uykusunda inliyor ağlıyor falan içim sızlıyordu. Normalde ağlayınca kızıyorum falan ama uykusunda ağlamasına içim gidiyor. 2 gündür zeytinyağı veriyordum ama belli acı çekiyor çocuk karnına dokununca ağlıyor masaj bile yaptırmıyor. Mamayı bulduk bi şekilde geri döndük ama 2-3 kere ceviz kadar kaka yaptı oda taş gibi. Sabah dank etti niye fitil vermiyorsun ki dedim kendi kendime. Hemen kalktım fitil verdim 3 dk sonra kaka yapmaya başladı. Sonrası gülücükler ve rahatlama. Keşke başta fitil verseydim.

bu gaz/kaka meselesi nasil da hayatimizin merkezine oturdu ya bir bitse şu karin agrisi, misil misil uyuyacaklar bence benimki de sabah erkenden karin agrisina uyandi garibim

Günaydın kızlar. Bugün annemler geliyor. Bir hafta yanımdalar. Çok mutluyum.
Benim minnoşum 4 ay 7 günlük oldu. Bir kere döndü bıraktı. Şu an popo hep havada yan dönüp duruyor. Bende koltuğu açtım duvara yastıklarını koydum. Dönerse yeri geniş olsun diye

Soğanla ilgili konuşulmuştu. Bir fikirde benden olsun. Bolca doğradığınız soğanları bol yağda güzelce kızartıp saklama kabına alıp dolaba koyabilirsiniz. Yemek yapacağınız zaman alıp koyuyorsunuz. Hatta fazla yaparsanız buzluğa da atılıyor. Annem Doğuma gelince buzluğuma koymuştu da belki işinize yarar

Mamayi az icmeye baslamisti .Son zamanlarda oyunla zorla yediriyordum 60 cc nin 30 u ustune akiyordu .DR da artik bırakabiliriz dedi.Zaten biberonu da reddetmisti .Kaşıkla damla ,su vs hepsini öğüyüp tükürüyor. Esim de sütünü sag ver diyor .O sekilde beni birakmasi cok muhtemel .Bakalim ne kadar direnecek. Gece uykusunun icinde emzirdim .Sabah hava aydinlaninca yine ayni seyleri yapti.
Tamam daha güçlü cekiyorlarmis .Hemen doyabilirlermiş buna eyvallah da doymuyor iste.Gece nasil emdi iki göğsümü de .Gunes doğunca ayni macera kaldığı yerden devam.

bu gaz/kaka meselesi nasil da hayatimizin merkezine oturdu ya bir bitse şu karin agrisi, misil misil uyuyacaklar bence benimki de sabah erkenden karin agrisina uyandi garibim
Ben zaten kakaya ve bi pırta bu kadar mutlu olabileceğime inanmazdım hayat işte
Meme reddinin en sık yaşandığı dönemlermiş canım bu dönemler eğer biberonu istemiyorsa hiç zorlama. Aç kalacak değil ya elbet dayanamayıp emecektir.

Geçmiş olsun...babası sağlam inşAllah bişey yapmadin dimi kız adama

Yanımda da uyumuyor ki uyusa öyle de yaparım ne şekilde uyumak istediğini cozebilmis degilim

Kızlar 10 gündür annemler bizdeydi şimdi annemlere geldik ege havası çok iyi geldi. Daha kaloriferler bile yanmamış ev 23 derece bizimkinden biraz serin. Dün yolda oğlum bağıra bağıra geldi sıkılıyor arabada kapalı alanlarda. Birde bu aralar ağlamıyor da çığlık çığlığa bağırıyor öfkeli öfkeli:) neyse eve geldik bende bittim o da 7 saatlik yolda. 8 degeldiğimiz gibi emzirdim yatağa koydum yüzüstü ddm oğlum çok yorgunum kucağımda sallayamam uyu ddm sırtına vurup pışş yaptım bi baktım uyumuş bende uyumuşum 2 de uyandı. Emzirdim yattı 4.30 da kalktı emzirdim yattı 6.30 da emzirdim yattı 8,30 da kalktı ve kaka yaptık.öyle iyi geldi ki bana bende uyudum. Kalkınca da anneanne dede sldı kahvaltı yaptım. Ohh mis. Şimdi yine uyuyor 10dan beri. Tütütü nazar değmesin maşallah. Ama biraz dinlenmeye ihtiyacımız varmış gerçekten

Süt sağma makinası sütü yavaş çekiyo ya Benim elektrik süpürgesi çok kuvvetli ucuna poşet bağlayıp onla çekesim var o ne yaa hır hır hır tor tor tor

Eşin deli oluyordu onun sesine gece gece tırrrr tırrr tırr sesler . bırak Allah aşkına çekilmez bu, elle sağ bari derdi.

Bu aralar bebekler güne kaka ile başlamayı tercih ediyorlar nedense :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…