- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.361
Gerçekten zor bir bebek canım yani sürekli böyle olması çok kötü.. Gündüzleri bari uyusa birkaç saat madem gece uyumuyor sen de biraz dinlenebilsen.. Allah sabır güç kuvvet versin canım.. Umarım normal bir hal alır artıkAmin. Yine sinirden ağladım. Daha yeni uyuyor, tabi uyanmazsa. Her an uyanabilir, çünkü 5 dk uyusa 1 saat uyumuş gibi uyanıyor. Hayır uyumasın ama bağırıp durmasın bari. Hem uyuyamıyor hem de uyumak için bağırıyor. BaşımBaşım çatlıyor artık uykusuzluk ve onun bağırmalarından
Yapar canım hepsi sürünecek yürüyecek ama her bebek kendi tavrında tarzında yapacak:)Maşallah canım inşallah bizimki de yapar artık.. Bi kere yaptı bıraktı çok tuhaf .
Çıldırttı beni gece Allah sonumu hayretsinHala ataktalar canımseninkinin atağinin bitmesine 9 gün kalmış benimkinin 13. Atak mı bu bilmiyorum ya kalıcı huy gibi sanki benimkinin. Gene biberon reddi ve uykuya direnme başladı.
Canım benim kızım 1 temmuz doğumlu ama yan dönüyor sadece. Çok hareketli aslında dimdik durmaya çalışıyor ters çevirince emeklemeye çalışıyor ama dönmeye çalışmıyor :) ben hiç takılmadım herşeyi normalse eğer onuda geç yapıversin hem asıl tehlike döndükten sonra başlıyor hiç tek bırakamıyorsun :)Maşallah canım inşallah bizimki de yapar artık.. Bi kere yaptı bıraktı çok tuhaf .
bu gaz/kaka meselesi nasil da hayatimizin merkezine oturdu yaBiz mamamızı değiştirmiştik. Daha doğrusu mamamız bitti e bebektede evolvia kalmamıştı bizde baby goat aldık orda birisinin tavsiyesiyle. 4 gün kullandık hem keçi keçi kokuyor hemde kızım kabız oldu. Başta anlamadım kız sürekli ıkınıyor uykusunda inliyor ağlıyor falan içim sızlıyordu. Normalde ağlayınca kızıyorum falan ama uykusunda ağlamasına içim gidiyor. 2 gündür zeytinyağı veriyordum ama belli acı çekiyor çocuk karnına dokununca ağlıyor masaj bile yaptırmıyor. Mamayı bulduk bi şekilde geri döndük ama 2-3 kere ceviz kadar kaka yaptı oda taş gibi. Sabah dank etti niye fitil vermiyorsun ki dedim kendi kendime. Hemen kalktım fitil verdim 3 dk sonra kaka yapmaya başladı. Sonrası gülücükler ve rahatlama. Keşke başta fitil verseydim.
Mamayi az icmeye baslamisti .Son zamanlarda oyunla zorla yediriyordum 60 cc nin 30 u ustune akiyordu .DR da artik bırakabiliriz dedi.Zaten biberonu da reddetmisti .Kaşıkla damla ,su vs hepsini öğüyüp tükürüyor. Esim de sütünü sag ver diyor .O sekilde beni birakmasi cok muhtemel .Bakalim ne kadar direnecek. Gece uykusunun icinde emzirdim .Sabah hava aydinlaninca yine ayni seyleri yapti.Benimki sadece uyurken alıyordu artık onuda almıyor çok istiyorum ağladıkca vereyim sussun ama emzik verince ağlamayı bırakıp çığlık atıyor
Geçmiş olsun canım eşinde bilinçli yapmamış sonuçta ama kötü olmuş buz koysaydınız hemen
Canım mamada mı almıyor? Belki emmek zor gelmiştir mamayı bıraktım demiştin ama aç kalmasındansa bide mama dene istersen. Bilmiyorum tek seferde mamaya alışır mı ama.
Bizimkide babasından öğrendi tükürük fırlatmıyor ama puupupuu diye sesler çıkarıyor dudaklarını büzüp zaten çok olan tükürükleri 2-3 katına çıkıyor
Tamam daha güçlü cekiyorlarmis .Hemen doyabilirlermiş buna eyvallah da doymuyor iste.Gece nasil emdi iki göğsümü de .Gunes doğunca ayni macera kaldığı yerden devam.Bugün benimki devaynı şekilde sabahtan beri 5 dk zor emiyo her memeye koyuşumda. Bence bu iştahsızlıkların bşr sebebş var canım sanki diş çıkaracak olabilirler mi.. Benimkinin eli de tğm gğn ağzındaydı. Günde 3-4 saat emen çocuk bugğn toplasan 40 dk bile emmedi ama bez sayısı yeterliydi anlamadım. Bakalım yarın nasıl olcak canım umarım düzelir
Ben zaten kakaya ve bi pırta bu kadar mutlu olabileceğime inanmazdım hayat iştebu gaz/kaka meselesi nasil da hayatimizin merkezine oturdu yabir bitse şu karin agrisi, misil misil uyuyacaklar bence benimki de sabah erkenden karin agrisina uyandi garibim
Meme reddinin en sık yaşandığı dönemlermiş canım bu dönemler eğer biberonu istemiyorsa hiç zorlama. Aç kalacak değil ya elbet dayanamayıp emecektir.Mamayi az icmeye baslamisti .Son zamanlarda oyunla zorla yediriyordum 60 cc nin 30 u ustune akiyordu .DR da artik bırakabiliriz dedi.Zaten biberonu da reddetmisti .Kaşıkla damla ,su vs hepsini öğüyüp tükürüyor. Esim de sütünü sag ver diyor .O sekilde beni birakmasi cok muhtemel .Bakalim ne kadar direnecek. Gece uykusunun icinde emzirdim .Sabah hava aydinlaninca yine ayni seyleri yapti.
Tamam daha güçlü cekiyorlarmis .Hemen doyabilirlermiş buna eyvallah da doymuyor iste.Gece nasil emdi iki göğsümü de .Gunes doğunca ayni macera kaldığı yerden devam.
Geçmiş olsun...babası sağlam inşAllah bişey yapmadin dimi kız adamaSelamlar ufaktan gazi oldum. Beceriksiz kocama kızı pusetle verdim kapıyı kilitliyordum. Taksiye binicez diye puset ayrıydı. Asansörün ağzına pusetle kızı bırakmış dönmüş ayakkabısını düzenliyor. Kapı kapanmaya başlayınca fırlayıp kızı kaptım çekeyim derken elim asansörle puset arasına sıkıştı. Kız iyi babasıda özür diledi !
Yanımda da uyumuyor ki uyusa öyle de yaparımbence kendin de uyuyup dinlenebilmek icin bebisi yaninda yatir canim. Evet, kendi yataginda uyusa, deliksiz uyusa falan cok iyi de... Bir noktadan sonra benim tek hedefim evdeki herkesin uyuyup dinlenmesi oldu. Biz birlikte uyuyoruz, esim de icerde. Benim en yapmam dedigim sey buydu, 2.ay aşisindan beri tukurdugumu yaliyorumkendi yataginda olsun illa diye, yatir kaldir, sen uyut o uyansin sinirlerim yipranana kadar 30 dk fazla uyurum. Nasilsa 30 yasina kadar benle yatacak degil bazen bebek anneye cook yakin olmak istiyor, hele ki erkek bebekler daha anne duskunu oluyormus.
Benimkinde hiiiç yok ne yana ne başka tarafaMaşallah canım inşallah bizimki de yapar artık.. Bi kere yaptı bıraktı çok tuhaf .
Geçmiş olsun...babası sağlam inşAllah bişey yapmadin dimi kız adama
Süt sağma makinası sütü yavaş çekiyo ya Benim elektrik süpürgesi çok kuvvetli ucuna poşet bağlayıp onla çekesim var o ne yaa hır hır hır tor tor tor
Bu aralar bebekler güne kaka ile başlamayı tercih ediyorlar nedense :)Güne kakayla başladık sabahın köründe emdikten sonra tekrar uyutcaktım. Baktım suratı kızardı, kucağıma aldığım gibi çatuur çutur :=) demek ki ondan gözlerini açıp ayılmış. Yoksa devam uyur emdikten sonra. Dün de uyumadan 2 kere sıçmıştı.. Bu aralar kakalı geçiyo
Tarhana çorbası en pratiği :)Bugun karnabahar yemegi ile bir de corba yapmam lazimbakalim basarabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?