2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dilini çıkarıp çıkarıp duruyor dışarı bir de uykusu gelince artık ağlamıyor çığlık atıyor ama öyle böyle değil. Yanında durunca başıma ağrı giriyor, kulaklarım çınlıyor çığlığından. Uyutmaya çalışıyorum uyumuyor da. Dün yarım saat bir saat çığlık atıp durdu. Sus nolur sus uyuyamadım zaten başım ağrıyor diyorum ama sürekli bağırdı durdu. Memeye alınca susuyor ama memede de kendini geriye atıyor ağlıyor. Oyuncağına koydum en son, elini mi emiyorsun çığlık mı atıyorsun ne yapıyorsan yap ben 2 dk uzanıcam dedim, iştahlı iştahlı elini emdi

Dönmeyi oturmayı öğrendikleri zaman geceleri uyanır bunları tekrar tekrar denermişler .. Çok tatlı yaa :) ama gittikçe zaptetmek zorlaşacak
Sorma uyumadı hala daha doğrusu uyuyor 5 dakika sonra ağlama sesi dönmüş. Yoruldum çok sabahlarsak yandık bir de kardeşini uyandırcak diye korkuyorum.

Geçmiş olsun sana ve kızına canım çok üzüldüm ya , eşin için yorumsuzum

Geçmiş olsun.

Sorma uyumadı hala daha doğrusu uyuyor 5 dakika sonra ağlama sesi dönmüş. Yoruldum çok sabahlarsak yandık bir de kardeşini uyandırcak diye korkuyorum.
Allah Allah dönünce mi uyanıp ağlıyor?:)
Dönüp tekrar eski halini alamayınca herhalde ondan ağlıyor :)) ever zor ya sen de bir de iki tane tam çıldırmalık :) canları sağolsun

Benimki de 7 de uyumuştu.. erkenden.. Şimdi de uyandı 10 da, 1 saattir uyanık oyun halısıın kolonlarına bi tepik atmış yıkmıştı az önce, başına devirmiş oyuncakları. Güldürdü gece gece, o da güldü ben gülünce :))

Bugün benimki devaynı şekilde sabahtan beri 5 dk zor emiyo her memeye koyuşumda. Bence bu iştahsızlıkların bşr sebebş var canım sanki diş çıkaracak olabilirler mi.. Benimkinin eli de tğm gğn ağzındaydı. Günde 3-4 saat emen çocuk bugğn toplasan 40 dk bile emmedi ama bez sayısı yeterliydi anlamadım. Bakalım yarın nasıl olcak canım umarım düzelir

Canım şu sayılı ve harfli puzzle matları var onlardan al istersen baya ilgisini çeker oyalanırlar

Hahaha tüüü size mi diyor afacana bak ya sen

Canım şu sayılı ve harfli puzzle matları var onlardan al istersen baya ilgisini çeker oyalanırlar
Salona büyük battaniye yorgan bir şey bulup yere sericem yarın. Sehpamı kaldırdım ortadan zaten. Dönsün üstünde artık istediği gibi. Ama emeklemeye başlayınca nasıl orada tutarım bilmiyorum kafamda deli sorular :)

Hangisi canım çok merak ettim , uyuyan mı uyuyamıyanmı bu dönen kuzu ?

Hangisi canım çok merak ettim , uyuyan mı uyuyamıyanmı bu dönen kuzu ?
Uyuyamayan cnm zaten uykuya dalması sıkıntıydı şimdi tam şenlik oldu. Okuduğum kitapta zart zurt müdahale etmeyin yazıyor, asıl o zmn uykusunu bozuyormuşuz. İzliyorum uykusunda dönüyor. Bu hareket uyandırıyor kafasını kaldırıp şikayet sesleri çıkarımaya başlıyor. Hemen gidip yan çevirip pışpışladım ama gene de uyandı. Bir sonraki uyanmasında Ellemiyim kendisi halletsin dedim ama çok ses çıkarınca uyuyan bebek rahatsız olmaya başladı. Salona götürdüm iyice uyandı huysuz oldu ayyy napıcamı şaşırdım

Hahaha tüüü size mi diyor afacana bak ya sen
Evet ya, bayağı yapmaya başladı :) bakalım yarın da devam ettirecek mi? :) bu ara bir de uyumak istediği zaman bağırıyor çığlık atıyor durmaksızın, artık ağlamayı bıraktı çığlıklarla bağırarak çözüm arıyor.

İşte o uyuyamayan nazlı ve hareketli bir bebek olduğundan daha erken başladı demekki :) hareket ederken illa uyanıyorlarki ellemesen ne olucak gerçek hayat kitaplara uymuyor bazen , aca yastıkla desteklesen de dönemese nasıl olur ? İsimleri neydi senin minnoşların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…