- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.401
Keşke. Sevmiyordum burayı zaten, artık nefret ediyorum. Çocuğum acı çektikçe sinir kat sayım artıyor.Saglik probleminden dolayi cocuk bir turlu rahat edemedi .Keske Tr de olsaydiniz .Belki cok basit bir çözümü var .Damladir ,ilactir daha ise yarayan bir seydir.
aynen var bir terslik bu işte yoksa anam neden 7 çocuk yapsindi?Kayınvalidem böyle bebek görmedim ben diyor. Karnı doyunca, altını temizleyince uyur bebek dediğin diyor. Biz sırtına pıt pıt vururduk gazları çıkardı, bunun çıkmıyor ki nasıl bebek bu diyor. Eskiden böyle değilmiş bebekler gerçekten. Ne annem ne kayınvalidem böyle gaz sancısı görmedik biz, bebek dediğin uyur diyorlar. Bence yediğimiz besinler bozuldukça çocukların sıkıntıları da arttı.
Ben de bugun yaptırdım vegaferon verdiler ama doktora danışmak istiyorum, paraben vs dediler hangisi damlada yok acaba
Saglik ocagi hangisini verdi ?genelde parabenli bir sey veriyorlar .Eczaneden ozel almak daha mantikli gibi. Silver di sanirim iyi olan.
Gazi yokken uyuyor mu canım?Offffff kime çekti bu cocuk ya
Sabahtan beri uyumuyor anca aglamayi biliyor
Memede de durmuyor
Bizim gaz 18 yasina kadar surecek herhalde
zati alileri 15 gunlukken gunduz uykusunu biraktilar canim. Uyumadan yasiyor, nasil mumkun oluyorsaGazi yokken uyuyor mu canım?
Uykusuzluktan aglamiyor mu o halde? Bizimki 1 buçuk saati geçince çıldırıyor uykusuzluktan. Uyutmak isteyince de tepki veriyor ama uyutmayi basaramazsam yer gök inliyor 2 saatin sonunda.zati alileri 15 gunlukken gunduz uykusunu biraktilar canim. Uyumadan yasiyor, nasil mumkun oluyorsa
Elinde olsa gece de uyumayip 24 saat oturacak ama bir noktada bayilip gidiyor mecburiyetten
uyusa da 10 15 dk yani adam akilli 1 saat falan degil. Uykusuzluktan agliyorsa uyusun bir engeli yok ki (cok kizginim suan kendisine), memeyi de iki cekip agliyor.Uykusuzluktan aglamiyor mu o halde? Bizimki 1 buçuk saati geçince çıldırıyor uykusuzluktan. Uyutmak isteyince de tepki veriyor ama uyutmayi basaramazsam yer gök inliyor 2 saatin sonunda.
aynen aynen... Gece 12 1 2. Yirtina yirtina agliyor. Meme veriyorum, yok. Valla esime isi birak gel bana yardim et diyesim var.Benimki de uyumuyor, yoruyorum da yani. Ben pert oluyorum çocuk canlı '))
Nasıl olacak bilmiyorum ben de... bu atak sonrası çok huyu değişti. Gündüz uykusu neredeyse yok.. Gece uykusu da sızlana sızlana şekerleyerek en son 12 de uyuyor sabaha kadar sürekli kalkıyor .bugün başım ağrıyor uykusuzluktan, mecbur ilaç aldım dayanamıyorum ağrıya ve ağlama sesine
Muhtemelen senin bebeğinin huysuzlugu da uykusuzluktan. 15 dk hiçbir şekilde yetmez çünkü. Sadece daha fazla ağlamak için enerji toplamış oluyor.uyusa da 10 15 dk yani adam akilli 1 saat falan degil. Uykusuzluktan agliyorsa uyusun bir engeli yok ki (cok kizginim suan kendisine), memeyi de iki cekip agliyor.
Kasikla verdigim her seyi püskürüyordu. Mama ,su filan .Uykusunda emziriyorum .Uyumasi icin de emmesi lazim sacma sapan bir hal aldi .Hic boyle aglamamisti.Sağ sütünü kaşıkla ver cnm, benim kızım da emzirme pozisyonuna geldiği an aglıyor
Hangi ulke ki?Keşke. Sevmiyordum burayı zaten, artık nefret ediyorum. Çocuğum acı çektikçe sinir kat sayım artıyor.
Irlandali anne var ya .Arkadasim ona yazmış. Tum videolari izlemesini istemis.Izledikten sonra kafasina takilanlari sormuş. Kadin cevapla mis.Sonra cetele tutmasını istemiş. Onu da yapmış. Kadin ceteleyi degerlendirip bebegin uykusunu yorumlamis .Sonra arkadaşımdan uygulamasi icin birkac sey istemis.Ve arkadasim basarili olmus.Eger duzen kuramasa gerisini ucret karsiligi halledecekmis ama gerek kalmamis .Sadece imstagramdan yazismislar.Istersen bir dene şansını.Kizlar Ahu tukelin 4-12 ay misil mışıl uyku serisini satın almaya karar verdim. Videolarla anlatıyormuş ayrıntılı. Ve soru sorabilicegim yardım alabilecegim grup varmış.
Benim oğlan gunduz aşırı ağlıyor uyku yuzunden. Hiçbir türlü uykuya geçiş yöntemini kabul etmiyor. Yine ağlayarak uyuyakaldi kucağımda. Dayanamıyorum artık. Başaramadım gündüz uykularini duzeltmeyi
benimki az once aglama krizine girdi karsi komsuyu cagirdim yardima... Kadin kucagina alinca sustu.........Benim tospam da bende uyumuyor. Haftasonu gunduz 3 kere max 30dk uyudu gece de 2 saat tepistik uyusun diye. Ama bakiciyla mukkemel uyuyor. Az once gitti bakici. Gitmeden uyut da git nolur dedim. 5 dk salincakta pispisledi bebe uyudu. Oglen de 1 bucuk saat uyumus uyanmayinca kadin uykusunda biberonu vermis.Kendi kendime beni ozledigi icin uyumadigi aciklamasini getirdim. Diger aciklama beceremedigimdi.
Bir bebek annesi dışındaki kisilere nazlanamiyor.Sen onun sığındığı limansin.Sen uyutmaya calisirken senle oynamak ,yuzunu incelemek ,dokunmak ve gülüşmek ister.Ama bakıcı ile arasinda duygusal bir bag tam anlamıyla yok .Beceriksiz oldugunu düşünme o yuzden.Benim tospam da bende uyumuyor. Haftasonu gunduz 3 kere max 30dk uyudu gece de 2 saat tepistik uyusun diye. Ama bakiciyla mukkemel uyuyor. Az once gitti bakici. Gitmeden uyut da git nolur dedim. 5 dk salincakta pispisledi bebe uyudu. Oglen de 1 bucuk saat uyumus uyanmayinca kadin uykusunda biberonu vermis.Kendi kendime beni ozledigi icin uyumadigi aciklamasini getirdim. Diger aciklama beceremedigimdi.
Bana sağlık ocağından vegaforen verdiler kullanmadım. Geçen kan sayımı yaptırdım şükür sıkıntı çıkmadı. Bu ay yeni dr gittiğimde sorucam kansızlık yok başlamadım diye bakalim ne diyecek.Kizlar bugun 4. Ay asilari yaptirdik. Saglik ocagindan demir ilaci verdiler. Doktora whatsapptan sordum ama tahlilsiz ilac kullanmak sacma geldi bana. Siz kullaniyor musunuz demir ilaci??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?