2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şu yazıyı okusanıza kendimi buldum resmen
https://eksisozluk.com/entry/63026020
ben yazsam bu kadar olurdu. O kadar yalnizim ki. Ama suclayacak kimsem de yok cunku annem öleli çok oldu. Ablalar evli ve baska sehirlerde, falan filan. Kv.yi de evet ben de istemiyorum beni strese sokuyor ve gercekten cocuk uyurken 10 gunde 100 defa uyandirmistir uyarilarima ragmen!

Kızları deli olucam artık ya!! Saat 7den beri uyutmaya çalışıyorum resmen?? 4kere uyudu 5dk geçmeden daha ben odadan çıkarken uyandı.

Bugün 4.ay aşılarını olduk ve dişler kaşınma döneminde. İkisi bir araya gelince mi böyle oldu anlamadım ya. Beynimde beyaz gürültü sesleri yankılanıyor devreler yandı artık ya??? Emiyor uyuyor geri uyanıyor,şş pat ile uyuyor geri uyanıyor. 3kere üst değiştirdik kustu? Aşıdan dolayı böyle oldu mu sizin Bebişler de?? Calpol versem mi acaba bi çay kaşığı?ağrısını hafifletir mi?doktor da ateş olmaz ama huzursuzluk olur demişti.

O nasıl bir uykuymuş ki. Bütün gün o şekilde uyudu yarım saat uç kere, gündüz uykusu bu kadarla kaldı.
Bebekler uyuduktan yarım saat sonra derin uykuya geçerlermiş o uykuya geçmeden de uyanıklık yaşarlarmış eğer tekrar uyumasına yardmcı olursak derin uykuya geçip devam ederlermş. İlk 3 ay yarım saat sonraki aylarda 45 dk uyutmaya çalışmak gerekiyormuş. Baktık hala uyumuyor ozamn kaldrmalymşız. Zamanla kendisi yarım saat sonra derin uykuya geçmeyi öğrenirmiş.. böyle okumuştum ama ne yapsamda geri uyumuyor benim oğlum gündüz uykuları hep yarım saat

Bazen değişiklik istiyor bebeler 2 gündür misafirler var.degisik kişileri ayirdediyo ve izliyor bayağı oyalanıyor
degisik kisileri ben de istiyorum ama nereden bulayim canim... Burda 1 tane akrabam bile yok ki. Bir komsum var o da calisiyor tamamen can havliyle bastim ziline, tesadufen erken gelmisti... Susturamadim 45 dk falan ben de cok kotu oldum uzun sure sakinlesemedim.
Şu kafayi dagitamamak cok fena. Resete ihtiyacim var. Dogumdan onceki gunden beri dolup dolup bosalamiyor kafam...

Her güldüğünde video çekiyorum bende çok tatlı oldu bu yavrular. Şükürler olsun evlerimizde kahkahalar yankılanıyor

Canım bu demir konusu ile ilgili bir doktorun yazısına denk geldim dün. İnan kafam şaşırdı parabenin zararsız olduğu ile ilgili görüşler ve avrupa sağlık fda onaylı yazılar demir muhakkak kullanılmalı koruyucu doz olarak diyor .. Yazının linkini bulursam kopyalaeım buraya da ... ekran görüntüleri aldım bende .

Aşı olduğu içindir huzursuzdur canım illa uyayacaktır ama onlarda çok yoruluyorlar o dönemlerde uykuya geçerken. Ateşte yapabilir üstelikte çok ağlarsa kafası ısınır. Koltuk altından ölç istersen. Aşı çok ateş yapmaz demişti kız kardeşim daha çok üstünü soyma ve ılık bezle kompres yaparsın demişti. Calpol 6 aydan önce hiç kullanma dedi bana da .. Kız kardeşim hemşire. Ama doktorun sana ne dediyse o önemli canım.

Anladım. Aynen öyle. Bu gece mesela iki kez derin uykuya girmesi için pışpış yaptım yarım saat içerisinde oldu hep. Sonunda daldı. İnşallah uyanmaz acıkıncaya kadar.

Canım nerde oturuyorsun? Ben de yalnızım valla aynı şeyleri yaşıyorum ama napiyim hiç denk arkadaş yok. Anadolu yakasına taşınınca hepsi av. yakasında kaldı.. Gelemezler zaten çalışoyorlar.

O @shealemon yazısında ben de kendimi gördüm. Kimse yok gerçekten de

bir zamanlar ben de anadolu yakasindaydim, dogma buyume olarak. Simdi ise Ankaradayim

bir zamanlar ben de anadolu yakasindaydim, dogma buyume olarak. Simdi ise Ankaradayim
Uzağız.. Yakın olsaydık bir şekilde atla gel derdim. Değişiklik iyi gelirdi.

Alt Komşum Prof Dr. Bayan .. Geçen gece çağırdım bizimki uyumamıştı ben de yalnızdım. Geldi sağolsun ikişer bardak çay içtik. Biraz da lafladık ne iyi geldi bana. Ama kadıncağızın da sık gelme şansı yok ayrıca zaten sık gelse bu kadar iyi gelmez :) yaşıtım değil ama iyi sohbet ederiz. Bir yaşıtım denk arkadaş bulsam kitap kadar anlatacaklarım var. Ve bir o kadar da dinleyesim. Sağlık olsun artık bir ara rahat dışarı çıkmaya başlayınca daha iyi oluruz... o da baharı bulur(bence)

sag olasin canim. İst.a da gidemiyorum, cok ozledim. Kafa dengi insan lazim evet bizim apartman huzur evi gibi, yas ortalamasi ,+60 vardir

Cnm bazı doktorlarda kan sayımı yaptırmadan demir ilacına başlatmıyorlar. Bizim kan sayımı iyi cıktı bu ay doktora götürdüğümde sorucam. Bende sürekli pekmez fln tuketiyorum.

Uykusuzluktan iyice sinirli oldum, arada kızıyorum ona yeter artık diye, halbuki onun canı yanıyor, daha sevecen ilgili olmam gerekiyor hem dünyaya gelsin diye bir sürü uğraştık, 8 ay tedavi şu bu zorladık. Çok şükür oldu, bu sefer de ben ona kızıyorum

Uykusuzluktan iyice sinirli oldum, arada kızıyorum ona yeter artık diye, halbuki onun canı yanıyor, daha sevecen ilgili olmam gerekiyor hem dünyaya gelsin diye bir sürü uğraştık, 8 ay tedavi şu bu zorladık. Çok şükür oldu, bu sefer de ben ona kızıyorum sanki
Bence de camım kesinlikle yediklerimiz etkiliyor çocukları bu kadar. Artık o kadar çok hormonlu katkılı ki yiyeceklerin hepsi maalesef önüne geçemiyoruz
Kesinlikle. Ben diyete girdim ya, bakıyorum da her şeyde bir katkı maddesi var. Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum.

benimki az once aglama krizine girdi karsi komsuyu cagirdim yardima... Kadin kucagina alinca sustu.........

Çok başıma geldi benden başka birine geçince susuyordu krizd girince ilgisi dağılıyor ondan oluyor , şimdi ilgisini dağıtacak bi ses bi video açıyorum yada beşipine tak tak tak vuruyorum değişik geliyor susuyor :)

Bence sen mama desteği versen rahatlayacaksın .

Bence sen mama desteği versen rahatlayacaksın .
Mamayı vermek istemiyorum. Çünkü sütüm yetiyor ve o emmezse direkt göğüslerim acıyor, ağlama noktasına geliyorum. 6 aylık olmasına da şurada ne kaldı ki diyorum. Biraz daha dayanıp ek gıda ile rahatlarız belki diyorum. Bir de arada mama arada anne sütü yapsam da rahatlama olmaz, anne sütünü tamamen kesmem gerekir çünkü laktoz bir şekilde girecek çocuğun ve mama versem bile ondan önceki emzirmeden olan laktoz onu rahatsız edecek. Bir de bizimki memeden başka hiçbir yerde uyumuyor. Ayakta sallamayı bile denedim en sonunda, ya ağlıyor ya oyun olarak algılıyor.

Sen bilirsin annesi sensin ama bence senin durumunda çözüm mama desteği başka türlü 6 aylık olana kadar durum böyle devam edecek gibi , memede uyuamak istemesinin sebebi de emzik kullanmıyor galiba doğrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…