2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saglik ocagi hangisini verdi ?genelde parabenli bir sey veriyorlar .Eczaneden ozel almak daha mantikli gibi. Silver di sanirim iyi olan.
Sidefer yazmışlar genelde bende nutrigen ferromixin şase parabensiz diye okudum ama biraz daha araştırmam lazım doktoru bu ay bisey demedi 5 ay kontrolde soracağım bakalım

Saglik ocagi hangisini verdi ?genelde parabenli bir sey veriyorlar .Eczaneden ozel almak daha mantikli gibi. Silver di sanirim iyi olan.

Ben de bugun yaptırdım vegaferon verdiler ama doktora danışmak istiyorum, paraben vs dediler hangisi damlada yok acaba

Doktordan doktora değişiyor canım çoğu damla kullandırıyor 9. ayda test yapılıp devam edip edilmeyeceğine bakılıyor. Bize doktor sidefer isimli ilacı yazdı paraben icermuyormus yan etkileri de azmis
@lady8

Sidefer yazmışlar genelde bende nutrigen ferromixin şase parabensiz diye okudum ama biraz daha araştırmam lazım doktoru bu ay bisey demedi 5 ay kontrolde soracağım bakalım

Kizlar az once dr dondu whatsapptan. Hamilelikte kansizlik oldu mu takviye aldin mi diye sordu. Ben hic demir ilaci kullanmadim sadece yediklerime dikkat etmistim. O zaman kullanma daha sonra tahlil gordugumuzde karar veririz dedi.

Ben ona yazdım da sadece programlarının detaylarını ve ücretlerini yazdı çok takipçisi var çok yoğun sanirim

Canım ben de sallıyorum valla öyle haldur huldur sallabaş olcak şekilde değil ama bu aralar böyle uyumaya başladı. Keşke işe yarasa da yarım saat falan bile uyusa kar kardır yani

Niye iyi bir anne olamadım diye düşünüyorsun canım lütfen düşünme öyle aenden daha iyi kimse bakamaz yavruna.. Her bebek bir olmuyor kimi sakin kimi canavar gibi :)) allah dağına göre kar verirmiş öyle düşün, geçicek hepsi düzelicek sabır sabır sabır canımm

Bence de camım kesinlikle yediklerimiz etkiliyor çocukları bu kadar. Artık o kadar çok hormonlu katkılı ki yiyeceklerin hepsi maalesef önüne geçemiyoruz

Kızlar az önce kedimi topla oynatırken kizim kahkahalarla gülücükler atıyordu çok tatlıydı. :))
Ne guzel .Az büyüsün kediyle birlikte oynarlar sen izlersin .Benimki daha once bir kez oyle güldü 10 dk boyunca kikirdamaktan yoruldu .Babamizi aradik dinlesin diye açamadı. Kaçırdığı icin üzülmüştü.
Bugun yine güldü .Hemen video cektim .Durup durup izliyoruz .

Bende karnimin üzerine ayaklarını bastırıp biseyler söylüyorum o zaman da gülüyor. Eşime bi kaç defa dinlettim bende çok hoşuna gitmişti. Videoya çekmeye çalışınca hemen susup telefona bakiyor o zaman gülmüyor bizimki. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…