- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.421
Sidefer yazmışlar genelde bende nutrigen ferromixin şase parabensiz diye okudum ama biraz daha araştırmam lazım doktoru bu ay bisey demedi 5 ay kontrolde soracağım bakalımSaglik ocagi hangisini verdi ?genelde parabenli bir sey veriyorlar .Eczaneden ozel almak daha mantikli gibi. Silver di sanirim iyi olan.
Caktirma ha silver ha sideferSidefer yazmışlar genelde bende nutrigen ferromixin şase parabensiz diye okudum ama biraz daha araştırmam lazım doktoru bu ay bisey demedi 5 ay kontrolde soracağım bakalım
Saglik ocagi hangisini verdi ?genelde parabenli bir sey veriyorlar .Eczaneden ozel almak daha mantikli gibi. Silver di sanirim iyi olan.
Ben de bugun yaptırdım vegaferon verdiler ama doktora danışmak istiyorum, paraben vs dediler hangisi damlada yok acaba
Doktordan doktora değişiyor canım çoğu damla kullandırıyor 9. ayda test yapılıp devam edip edilmeyeceğine bakılıyor. Bize doktor sidefer isimli ilacı yazdı paraben icermuyormus yan etkileri de azmis
@lady8
Bana sağlık ocağından vegaforen verdiler kullanmadım. Geçen kan sayımı yaptırdım şükür sıkıntı çıkmadı. Bu ay yeni dr gittiğimde sorucam kansızlık yok başlamadım diye bakalim ne diyecek.
Sidefer yazmışlar genelde bende nutrigen ferromixin şase parabensiz diye okudum ama biraz daha araştırmam lazım doktoru bu ay bisey demedi 5 ay kontrolde soracağım bakalım
Ben ona yazdım da sadece programlarının detaylarını ve ücretlerini yazdıKasikla verdigim her seyi püskürüyordu. Mama ,su filan .Uykusunda emziriyorum .Uyumasi icin de emmesi lazim sacma sapan bir hal aldi .Hic boyle aglamamisti.
Hangi ulke ki?
Irlandali anne var ya .Arkadasim ona yazmış. Tum videolari izlemesini istemis.Izledikten sonra kafasina takilanlari sormuş. Kadin cevapla mis.Sonra cetele tutmasını istemiş. Onu da yapmış. Kadin ceteleyi degerlendirip bebegin uykusunu yorumlamis .Sonra arkadaşımdan uygulamasi icin birkac sey istemis.Ve arkadasim basarili olmus.Eger duzen kuramasa gerisini ucret karsiligi halledecekmis ama gerek kalmamis .Sadece imstagramdan yazismislar.Istersen bir dene şansını.
Canım ben de sallıyorum valla öyle haldur huldur sallabaş olcak şekilde değil ama bu aralar böyle uyumaya başladı. Keşke işe yarasa da yarım saat falan bile uyusa kar kardır yaniÇok iyi anlıyorum seni, çok sıkıntılı bir durum. Benimki de öyle. Memeyi açıp emme pozisyonuna geldiği an başlıyor ağlamaya. Biraz oyun yapıyorum, vermiyorum, ilgisini dağıtıyorum o zaman bir süre sonra kendisi memeye yöneliyor. Benimki de gazdan uyuyamıyor ağlayıp duruyor. Kesinlikle yapmam dediğim bir şeyi yaptırıyorum şuan. Kayınvalideme verdim, ayağında sallayacak. Ben kendim görünce dayanamıyorum öyle kafası bir o tarafa bir bu tarafa gidiyor diye. O yüzden en azından göz görmeyince gönül katlanır diye verdim. Belki uyur da rahatlar. Çok kötü hissediyorum artık kendimi. İyi bir anne olamadım ama ne yapayım olmuyor işteuyusun diye ayakta hoplaya zıplaya dolaşıyorum ama bazen çok canı yanıyor sanırım kendini tamamen geriye atıp bağıra bağıra ağlıyor. Uyuyamadıkça da çığlık atmaya bağırmaya başladı. Dayanamıyorum artık, başım o kadar ağrıyor ki
Niye iyi bir anne olamadım diye düşünüyorsun canım lütfen düşünme öyle aenden daha iyi kimse bakamaz yavruna.. Her bebek bir olmuyor kimi sakin kimi canavar gibi :)) allah dağına göre kar verirmiş öyle düşün, geçicek hepsi düzelicek sabır sabır sabır canımmÇok iyi anlıyorum seni, çok sıkıntılı bir durum. Benimki de öyle. Memeyi açıp emme pozisyonuna geldiği an başlıyor ağlamaya. Biraz oyun yapıyorum, vermiyorum, ilgisini dağıtıyorum o zaman bir süre sonra kendisi memeye yöneliyor. Benimki de gazdan uyuyamıyor ağlayıp duruyor. Kesinlikle yapmam dediğim bir şeyi yaptırıyorum şuan. Kayınvalideme verdim, ayağında sallayacak. Ben kendim görünce dayanamıyorum öyle kafası bir o tarafa bir bu tarafa gidiyor diye. O yüzden en azından göz görmeyince gönül katlanır diye verdim. Belki uyur da rahatlar. Çok kötü hissediyorum artık kendimi. İyi bir anne olamadım ama ne yapayım olmuyor işteuyusun diye ayakta hoplaya zıplaya dolaşıyorum ama bazen çok canı yanıyor sanırım kendini tamamen geriye atıp bağıra bağıra ağlıyor. Uyuyamadıkça da çığlık atmaya bağırmaya başladı. Dayanamıyorum artık, başım o kadar ağrıyor ki
Bence de camım kesinlikle yediklerimiz etkiliyor çocukları bu kadar. Artık o kadar çok hormonlu katkılı ki yiyeceklerin hepsi maalesef önüne geçemiyoruzKayınvalidem böyle bebek görmedim ben diyor. Karnı doyunca, altını temizleyince uyur bebek dediğin diyor. Biz sırtına pıt pıt vururduk gazları çıkardı, bunun çıkmıyor ki nasıl bebek bu diyor. Eskiden böyle değilmiş bebekler gerçekten. Ne annem ne kayınvalidem böyle gaz sancısı görmedik biz, bebek dediğin uyur diyorlar. Bence yediğimiz besinler bozuldukça çocukların sıkıntıları da arttı.
O zaman tamamen sans eseri yardim etti .Ben ona yazdım da sadece programlarının detaylarını ve ücretlerini yazdıçok takipçisi var çok yoğun sanirim
Bazen değişiklik istiyor bebeler 2 gündür misafirler var.degisik kişileri ayirdediyo ve izliyor bayağı oyalanıyorbenimki az once aglama krizine girdi karsi komsuyu cagirdim yardima... Kadin kucagina alinca sustu.........
Bebek kahkahasi dunyanin en guzel sesi degil mi yaKızlar az önce kedimi topla oynatırken kizim kahkahalarla gülücükler atıyordu çok tatlıydı. :))
Ne guzel .Az büyüsün kediyle birlikte oynarlar sen izlersin .Benimki daha once bir kez oyle güldü 10 dk boyunca kikirdamaktan yoruldu .Babamizi aradik dinlesin diye açamadı. Kaçırdığı icin üzülmüştü.Kızlar az önce kedimi topla oynatırken kizim kahkahalarla gülücükler atıyordu çok tatlıydı. :))
Bazen farklı bir insan yüzü istiyorlar ben buna kanaat getirdim.benimki az once aglama krizine girdi karsi komsuyu cagirdim yardima... Kadin kucagina alinca sustu.........
Evet cnm gercekten oyle cok komigine gitti herhalde katıla katıla güldü resmen.Bebek kahkahasi dunyanin en guzel sesi degil mi ya
Bende karnimin üzerine ayaklarını bastırıp biseyler söylüyorum o zaman da gülüyor. Eşime bi kaç defa dinlettim bende çok hoşuna gitmişti. Videoya çekmeye çalışınca hemen susup telefona bakiyor o zaman gülmüyor bizimki. :))Ne guzel .Az büyüsün kediyle birlikte oynarlar sen izlersin .Benimki daha once bir kez oyle güldü 10 dk boyunca kikirdamaktan yoruldu .Babamizi aradik dinlesin diye açamadı. Kaçırdığı icin üzülmüştü.
Bugun yine güldü .Hemen video cektim .Durup durup izliyoruz .
Benim kizda abbuu aguuu yapiyor bende karsilik verince kahkaha atiyor. Bu aralar birde agziyla pirt pirt yapıp suratıma doğru tukuruyor. :)Bugün benimki de ilk defa kahkaha attı sonra tekrar yapmaya çalıştı çığlık atabildi denedi denedi sonunda tekrar yapabildi
Aynı şeyi benm oğlumda yapıyor felaket uykusuymuş bu.. tekrar uyutmaya çalışın diyorlar ama ne mümkün..Neden uyutunca 30.dakikada uyaniyor .Neden 25 ya da 35 degil tam 30
Aynı şeyi benm oğlumda yapıyor felaket uykusuymuş bu.. tekrar uyutmaya çalışın diyorlar ama ne mümkün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?