2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sütü ben de sormuştum. 1 yaşından önce nasıl içmişiz diye ?? Annem yarı su yarı süt yapıyordum dedi

neye iyi gelmesini istiyorsun canim, gaza mi?

Süper valla. Ben de istiyorum.

Aman o çarşaf olayı sakın sakın.. Yani Allah mecbur etmesin ama tek kişi kalınca insanın kolları kopuyor. İyi ki alıştırmamışsın.

Şuan kizim uyuyor yaklaşık 1.5 saattir buzluktan kıyma çıkarmıştım. Şimdi gidip karnı yarık yapacağım ins uyanmaz. Uyanırsa da artık benimle birlikte mutfakta takılacak yapcak bişey yok.
benimki hem uyumuyor hem de ana kucaginda falan durmuyor uyduruk berbat yemekler yapiyorum, onu da 3 gun yiyoruz

Bitmiyo bunların memeyle kavgası dertleri neyse. Sağabiliyormusun peki vaktin olmuyodu pek. Uykusu azda olsa girdi mi düzene ?
Yok sağmiyorum dönsün yeniden sorunsuz emsin diye .Hos vaktim de yok .Ya ne duzeni gece 2 de uyandi sabah 9 da zor uyuttum 1 saat uyudu .Az once yarim saat uyudu filan .Sacma sapan seyler .

1 temmuz doğumlu canım temmuzun ilk bebeklerinden :) senin ne zaman doğmuştu? Bende anlamıyorum baya canı istiyor gibi bakıyor. Ben artık yemek yerken yanımda dursun istemiyorum. Mama hazırlarken pusete koyuyorum. Elime mamayı alınca susup bekliyor mama hazır olunca ağlamaya başlıyor hadi beklediğim yeter der gibi. Biberonu uzatıncada elini uzatıyor. Baya baya anlıyor bence artık. Yemek yerken kucağıma alsam belki sofrayada saldırıcak bilemedim neden böyle :)

Niye 30 dk uyuyup uyanıyor bu bebeler ya? Benimki de öyle. Ondan sonra da huysuzluk yapıyor. Uyusana en azından 1 2 saat, yarım saat uyumak nedir yani.
Benimki de bu ara kötü olmaya başlafı şu uyku konusunda önceden uyurdu ya minumum 4-5 saat. Şimdi geceleri 3 saat deliksiz zar zor uyuyor, zırt pırt meme istiyor gece. Gündüz de bşr tğrlü emmek bilmiyor tüm gün emzircem diye uğraşıyorum. Uyutuyorum dediğin gibi yarım saat bilemedin 40 dk uyuyor.. Az önce uyuttum güya yemek yapçaktım, kikerden patates alayım dedim baktım çürümüşler leş gibi kokuyor onları attım yerleri sildim kovayı yıkafım falan derken 40 dk olmuş uyanıverdi uemek de yalan oldu... Önceden bş ara 2 saat deliksşz uyurdu gündüzleri de her gün aynı saatlerde. Şimdi noldu böyle ya.. Uyumasın hadi ama emsin bari emmemesine daha çok üzülüyorum.. Ben alışkın değilim onun 3-5 dk emmesine en az yarım saat emen bebe niye böyle oldu valla bunların huyunu suyunu anlamak imkansız bi günğ bi gününğ tutmuyo. Bi de benimki ağzıyla sesler çıkarıyo damağını şaplatıyor böyle cuk cuk diye kaşıntısı mı var anlamadım, senimki de yapıo mı canım öyle

Forse kehribar kolye işe yarıyormuymuş canım? Benim çevremde hiç kullanan yok. Bizimde ağız suyumuz 3-4 gündür aşırı arttı eskiden önlük bağlayınca bir süre duruyordu şimdi 15 dkda sırılsıklam oluyor. internetten baktım hep 100 tl civarı alıp işe yaramazsa üzülücem çünkü artık 100 tl çok para benim için yetişemiyorum :)

Sağol canım bende deniyim. Hatta ben kayısı ve şeftali koymayıda istiyorum ama nerden alıcam bilmiyorum manavdakilere ne kadar güven olur. Eriklerim organik ama arkadaşımın bahçesinden :)

Benimki dr geçen gün dılarda yemek yemeye gittiğimizde fark ettim, biz yerken yanımızda pusetindeydi.. Nasıl bakıyor yemeklere ağzını şapırdatıyor tükürük içinde oldu ağzı yüzü.. Sanki yermiş gibi ifade suratında çok komikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…