2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Peki nerden aldınız canım bide 24 saat dimi bekletme süresi

Aynen cnm herşeyi hazırladım fırınlamak kaldı sadece :)
bu kadar zorlanacagimizi tahmin edebilseydim hamileyken dolabi doldururdum. Mesela karniyarik icin harcini kavurur koyardim. Ama bilemedim, o uyur ben yemek falan yaparim sandim

bu kadar zorlanacagimizi tahmin edebilseydim hamileyken dolabi doldururdum. Mesela karniyarik icin harcini kavurur koyardim. Ama bilemedim, o uyur ben yemek falan yaparim sandim
Ben de aman yemeyiz dedim ama oyle olmuyormus .Neyse ki annem karnıyarık icin patlıcan kizartti odun atesinde .Stokta var. Ama yapmaya kıyamıyorum. Ya bir gun daha cok canim cekerse diye
Herkes yemekten bahsetmis .Ben de arabasi yapcam .Hamurunu öğlen yaptim. Tavugunu hasladim .Corbasi da kolay .Oglus pusetteyken yaparim 10 dk da

Bugün eşimin doğum günü. Hediye falan alamadım çıkıpta internettende sipariş veremedim bi türlü bişey beğenemedim. Bugün çıkar bi pasta alırım diye düşünüyordum ama kızım aşı yüzünden sanırım aşırı huysuz kucağımdan indiği an çığlık atıyor ateşide 37.2nin altına düşmedi yani dışarı da çıkamam. Acaba diyorum mozaik pasta yapsam çok mu basit olur

ben de bir gun esim oglani oyalarken kuru dolma doldurdum, senin hesap yemeye kiyamiyorum
her seye karismak soz konusu olunca basrolde yerini alan kv.ler neredesiniz? İnsan iki manti falan yapar buzlugunda olsun der dun bana tel.da sutun yetiyor mu diyor

Nerden bileceğiz cnm böyle olacaklarını bende gerçekten ilk 3 ay çok zorlandım. Ama şimdi sukurler olsun iyiyiz yoruluyorum ama değer. Bu günleri gülerek hatırlayacağız. :)

bizim eve getiren pastane var canim. O tarz bir yer varsa siparis verebilirsin. Ama bu sartlar altinda mozaik pasta yapmak bile buyuk bir sey bence.

Bende öyle düşünmüştüm şimdi evde makarna stoğum var
ay bir gun kiyma cikarmistim, esim sakin yine makarna yapicam deme dedi. Sanki suan imkanim var da borekler açmamayi tercih ediyorum... Hazir seyler de hic guzel olmuyor yaa hazir borekler pizzalar falan

Nerden bileceğiz cnm böyle olacaklarını bende gerçekten ilk 3 ay çok zorlandım. Ama şimdi sukurler olsun iyiyiz yoruluyorum ama değer. Bu günleri gülerek hatırlayacağız. :)
buyuyunce yardim bile ederler minnoşlar

bizim eve getiren pastane var canim. O tarz bir yer varsa siparis verebilirsin. Ama bu sartlar altinda mozaik pasta yapmak bile buyuk bir sey bence.

ay bir gun kiyma cikarmistim, esim sakin yine makarna yapicam deme dedi. Sanki suan imkanim var da borekler açmamayi tercih ediyorum... Hazir seyler de hic guzel olmuyor yaa hazir borekler pizzalar falan
Burda hiç öyle biyer bilmiyorum canim olsa sipariş verirdim
Ayy sorma bende hazır şeyleri sevmiyorum ama allahtan eşim makarnayı seviyor kıymalı yoğurtlu salçalı döndür çevir yapıyorum hatta çok üşenirsem ketçapla bile yer :)

Dimi yaa, hele yenidoğan günde 16-20 saat uyur diyorlar ya, onu diyenlerin üstüne atacaksın temmuz bebelerini :)

Dimi yaa, hele yenidoğan günde 16-20 saat uyur diyorlar ya, onu diyenlerin üstüne atacaksın temmuz bebelerini :)
aynen buyur kardes al uyut diyeceksin
Hastanede bile uyumuyordu. Ben koridorda yuruyusu zor yapiyordum

ben de cok severim makarnayi diyet yaptigim zaman bile birakamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…