2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

NasilYarDiyeyim canın bu gece 6 kere uyandı ama kakada 6. Gün ondanmıydı bilmiyorum. Genel hali iyi aslında huzursuzluk, ıkınma vs. Yok. Gülücüklerle uyanıyor. Neden böyle oldu anlamadım.
Bir kez bile gülerek uyanmadı benim kızım şimdiye kadar keşke öyle uyansa sabaha kadar otururdum başında, neden sürekli ağladığını anlamıyorum

1 er saat geç uyutmaya bak birden gündüz uykusuz bırakıyım gece uyusun dersen olmaz bebeği uyku çevirince feci ağlıyolar benm oğlumun kaşı gözü kıpkırmızı oluyo uykusu gelince ve sürekli ağlıyo hergün biraz daha geç uyut yavaş yavaş saatini ilerlet mesela onu oyala canım gece uykusu düzene girer inşallah dün eşim arkadasının doğum günüydü kimse kutlamamış minik bi pasta aldı gitti bebişide götür dedm fazla oturmayız 1saate geliriz dedi ama erkekler muhabbete dalmış oğlumun uykusu gelmiş ve mızmızlanmış salladım piş piş açtm uyutamadım apartmanı yıktı diyo eve geldilerki kaşı gözü kızarmış kucağıma aldm anında omzumda uyudu içim gitti valla. Ben okadar ugraştım niye uyumadı bu çocuk diyo. Sence dedim kurban olurum ya anasının kokusunda uyumak istemiş demekkiii :))

Kızlar 4numara beze geçen
Bebeğinin süte alerjisi mi vardı ?

İyiyiz çok şükür kızlar sağolun. Giremedim topiğe gelen giden evin işi gücü. Arkadaslar geldi bizde kaldı flan derken.
Merak ettim sizi bi bakim dedm nasılsınız, kuzularınız nasıl ♡
Sag ol canim. Ayni kosturmaca işte uyudular uyumadilar yediler yemediler agladilar merak ettik seni goremeyince

vayy bebeyi babayla gezmeye gonderdim diyorsun masallah esine, bizimki cesaret edemez

Aynen canım burnu açık olmalı tabi emebilmesi için ama bizmki ondan değil çünkü ben her gün temizliyprum burnunu ve kocaman kocaman sümükler çıkıyor hee defasında.. Nasıl bu kadar sümüklü anlamıyorum

vayy bebeyi babayla gezmeye gonderdim diyorsun masallah esine, bizimki cesaret edemez
Yaaa kuklaklarım çınlıyo diyo beyni yanmış kulağımın dibinde bi çığlık attı diyo ohhh dedm iyi olmuş kaç numara bez kullanıyorsun canım ? Biz molfixten 4numara aldık netten dün taktım büyük geldi sanki. 3te yavaştan dar gelmeye başladı. 3alacağm ama devam edecsğim ona. 4e daha var sanırım :/

Sag ol canim. Ayni kosturmaca işte uyudular uyumadilar yediler yemediler agladilar merak ettik seni goremeyince
Bizmki bu ara değişik sesler çıkarmaya başladı. Dün videoya alıyodum severken. Aayyy dedi birden agulara alışmıştık duyunca çok güldüm :) ben sürekli konusuyorum onunla ağzım hiç durmuyo :)

Bir kez bile gülerek uyanmadı benim kızım şimdiye kadar keşke öyle uyansa sabaha kadar otururdum başında, neden sürekli ağladığını anlamıyorum

Gaz sorunu bitince gülücükler saçarak uyanacaktır eminim. Sabah uykularını alarak uyandıkları için, en keyifli vakitleri sabahtan öğlene kadar oluyor benim oğlumda.

ben de ayni araftayim. Cocuk kilolu da degil ki 6 kilo falan ama ben mi baglayamiyorum bez mi kuculuyor anlamadim.

Bizmki bu ara değişik sesler çıkarmaya başladı. Dün videoya alıyodum severken. Aayyy dedi birden agulara alışmıştık duyunca çok güldüm :) ben sürekli konusuyorum onunla ağzım hiç durmuyo :)
ben de videoya cekmek istiyorum, sanki anliyor gibi susuyor o an

Bu hareketi bebeğin ek gıdaya hazır olduğu anlamına geliyormuş. Öyle okumuştum bir yerde ama sen sadece anne sütü veriyordun sanırım o yüzden bekleyecek :)

ben de ayni araftayim. Cocuk kilolu da degil ki 6 kilo falan ama ben mi baglayamiyorum bez mi kuculuyor anlamadim.
Ayın 20sinde 6600gr dı bizimki. Şimdi tartıda ben 67.4 çıkıyorum oğlumu kucağıma alıp çıktığmda 74.7 çıkıyo. Doğruysa 7kiloyu geçmiş çok tombul değil ama bilmiyorum ilk kez bağladım eşim demin 3numara aldı o bittikten sonra tekrar dener bakarım artk

Benim de bugün misafirim var dün gece yarılarına kadar pasta börek yaptım halbuki evde çorba bile yok kendimizin yiyebileceği. Kucağıma aldığımda susardu eskiden bilemedin bir iki pispis yapınca susardi şimdi o da yok söylediğin gibi
Atak mı yine? Sanki düzene girmişti uykularınız?
Girmişti canım maalesef bozuldu. Artık uykuya geçişte en iyi ihtimalle yarım saat bas bas bağırıyor. Ve gündüz uykularini kendi yatağında yaptıramiyorum ayagimda sallıyorum o arada sayısız tekme yiyorum. 30. Dkda da uyanıyor
Allah sabır versin canım. O bagirislar ataktan sanırım işte. 14. hafta atağında bağırmaya başladı bizimki. Biraz azalmıştı ama şimdi tavan.
Senin tahmini doğum neydi? ebeğin sanırım daha küçüktü bizimkilerden 14. haftaya mı girdiniz?
Bebek değil su terazisi mübarek 30° den aşağı eğince bağırıyor. Diğeri de zürafanın bacağını ağzından kaçırınca bağırıyor. Ne atakmış bu ya!
Diş de olabilir atak da ben de emin değilim. Ağzından su dökülüyor resmen o kadar çok tukruk var. Biberonu otururken içmek istiyor yatiramiyorum. Dün yaptığım mamaları da hep dökmek zorunda kaldım içmiyor.
Zürafa dis kasiyici mı? Bizimkine kasiyici vermek gibi bir gaflette bulundum. Elinden kacirdikca sinirden titreyerek ağlamaya başladı hemen sakladım onu.
Bu paylaştığın resimdeki ne?
NasilYarDiyeyim canın bu gece 6 kere uyandı ama kakada 6. Gün ondanmıydı bilmiyorum. Genel hali iyi aslında huzursuzluk, ıkınma vs. Yok. Gülücüklerle uyanıyor. Neden böyle oldu anlamadım.
Belli olur bugün bence ataksa devam eder. Çok yorulduk ataklardan di mi ya tabloya bakıyorum da 1 yaşına kadar alacalı bulacali bu ne boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…