- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.741
Oooo becerikli bir hatun daha :)NasilYarDiyeyim erik püresi canım kaşık mamada yapabilirim yada sulandırarak meyvesuyu gibide kullanabilirim diye düşündüm:) buz torbasıyla buzluğa attım küpleri çıkararak kullanırım başlayınca
Benimde eşim uyuttu dediğin gibi stres oldukca uyumuyor canım. onu bende anlamıyorum bazen uykusuzluktan gözleri kızarıyor zorla uyutuyorum daha beşiğe koyarken uyanıyor ve çok mutlu uykusunu almış gibi değişikler işte :)Bazen öyle de oluyor. Ama ben stres yaptıkça o daha çok uyumuyor. Dün gec sabah 5e kadar uyutamadım uyutamadıkça stres oldum artık dayanamadım da. Bazen uyuyor bazen uyumuyorlar çözemedim ben de. 5ten sonra uyuyup 7 de uyandı şaka gibi.
Inşallah yükselmez canım bende 38.7 görünce fitil vermek zorunda kaldim ama düştü allahtan şimdi ateşi yok ama çok halsiz ağlamaya hali bile yokİlk gün temassız ateş ölçerle 38 dereceyi gördüm elleri başı sımsıcacıktı giysilerinş azalttım ışık su ile sildim yavaş yavaş düştü, artık böyle yükselmez diye düşünüyorum cnm, geçmiş olsun
Nasıl hazırladın canım benim buzluğumda kırmızı erikler var ama bütün bende mi püre yapıp koysamNasilYarDiyeyim erik püresi canım kaşık mamada yapabilirim yada sulandırarak meyvesuyu gibide kullanabilirim diye düşündüm:) buz torbasıyla buzluğa attım küpleri çıkararak kullanırım başlayınca
Ben de iyiyim kuzum huysuz .Meme reddiyle ugrasiyoruz .Sadece uyurken ve gece gönüllü aliyor .Degilse kavgalar cigliklar .İyiyiz çok şükür kızlar sağolun. Giremedim topiğe gelen giden evin işi gücü. Arkadaslar geldi bizde kaldı flan derken.
Merak ettim sizi bi bakim dedm nasılsınız, kuzularınız nasıl ♡
Evet iyice birbirine girdi uykular. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum.canim geceyle gunduzu karistirmis gibi sanki. Ama ne yapilir bilemiyorum. tavsiyeler zaten işe yarasaydi bugune kadarişlemiyor bizim bebelere hicbir sey
Ben de 180. günü bekliyorum, bakalım o serüven nasıl olacakEvet ben de okumuştum onu. Ama inanılmaz bir halde ya bildiğin yiyor gibi hareketler. Ben blw uygulamak istiyorum o yüzden 180 günü bekliyorum
Dediğin gibi de denedim, ama yok fayda etmiyor. Dün akşam 4 saat destekleyen destekleye uyudu. Aha dedim herhalde gece uykusuna geçiş yapıyor. Sonra gazdan uyandı1 er saat geç uyutmaya bak birden gündüz uykusuz bırakıyım gece uyusun dersen olmaz bebeği uyku çevirince feci ağlıyolar benm oğlumun kaşı gözü kıpkırmızı oluyo uykusu gelince ve sürekli ağlıyo hergün biraz daha geç uyut yavaş yavaş saatini ilerlet mesela onu oyala canım gece uykusu düzene girer inşallah dün eşim arkadasının doğum günüydü kimse kutlamamış minik bi pasta aldı gitti bebişide götür dedm fazla oturmayız 1saate geliriz dedi ama erkekler muhabbete dalmış oğlumun uykusu gelmiş ve mızmızlanmış salladım piş piş açtm uyutamadım apartmanı yıktı diyo eve geldilerki kaşı gözü kızarmış kucağıma aldm anında omzumda uyudu içim gitti valla. Ben okadar ugraştım niye uyumadı bu çocuk diyo. Sencededim kurban olurum ya anasının kokusunda uyumak istemiş demekkiii :))
Niye 30 dk uyuyup uyanıyor bu bebeler ya? Benimki de öyle. Ondan sonra da huysuzluk yapıyor. Uyusana en azından 1 2 saat, yarım saat uyumak nedir yani.Benim de bugün misafirim var dün gece yarılarına kadar pasta börek yaptım halbuki evde çorba bile yok kendimizin yiyebileceği. Kucağıma aldığımda susardu eskiden bilemedin bir iki pispis yapınca susardi şimdi o da yok söylediğin gibi
Girmişti canım maalesef bozuldu. Artık uykuya geçişte en iyi ihtimalle yarım saat bas bas bağırıyor. Ve gündüz uykularini kendi yatağında yaptıramiyorum ayagimda sallıyorum o arada sayısız tekme yiyorum. 30. Dkda da uyanıyor
Allah sabır versin canım. O bagirislar ataktan sanırım işte. 14. hafta atağında bağırmaya başladı bizimki. Biraz azalmıştı ama şimdi tavan.
Senin tahmini doğum neydi? ebeğin sanırım daha küçüktü bizimkilerden 14. haftaya mı girdiniz?
Diş de olabilir atak da ben de emin değilim. Ağzından su dökülüyor resmen o kadar çok tukruk var. Biberonu otururken içmek istiyor yatiramiyorum. Dün yaptığım mamaları da hep dökmek zorunda kaldım içmiyor.
Zürafa dis kasiyici mı? Bizimkine kasiyici vermek gibi bir gaflette bulundum. Elinden kacirdikca sinirden titreyerek ağlamaya başladı hemen sakladım onu.
Bu paylaştığın resimdeki ne?
Belli olur bugün bence ataksa devam eder. Çok yorulduk ataklardan di mi ya tabloya bakıyorum da 1 yaşına kadar alacalı bulacali bu ne boyle
Gaz problemi emek emek koyduğun taşdan duvarı bi tekmeyle yıkar valla o yüzden sabret azalma oldu mu peki ? 3ayı geride kaldı çünkü sırada 6.ayı mı beklemek varDediğin gibi de denedim, ama yok fayda etmiyor. Dün akşam 4 saat destekleyen destekleye uyudu. Aha dedim herhalde gece uykusuna geçiş yapıyor. Sonra gazdan uyandışu gaz bitmeden bir düzen bekleyemicem galiba
Benim de bugün misafirim var dün gece yarılarına kadar pasta börek yaptım halbuki evde çorba bile yok kendimizin yiyebileceği. Kucağıma aldığımda susardu eskiden bilemedin bir iki pispis yapınca susardi şimdi o da yok söylediğin gibi
Girmişti canım maalesef bozuldu. Artık uykuya geçişte en iyi ihtimalle yarım saat bas bas bağırıyor. Ve gündüz uykularini kendi yatağında yaptıramiyorum ayagimda sallıyorum o arada sayısız tekme yiyorum. 30. Dkda da uyanıyor
Allah sabır versin canım. O bagirislar ataktan sanırım işte. 14. hafta atağında bağırmaya başladı bizimki. Biraz azalmıştı ama şimdi tavan.
Senin tahmini doğum neydi? ebeğin sanırım daha küçüktü bizimkilerden 14. haftaya mı girdiniz?
Diş de olabilir atak da ben de emin değilim. Ağzından su dökülüyor resmen o kadar çok tukruk var. Biberonu otururken içmek istiyor yatiramiyorum. Dün yaptığım mamaları da hep dökmek zorunda kaldım içmiyor.
Zürafa dis kasiyici mı? Bizimkine kasiyici vermek gibi bir gaflette bulundum. Elinden kacirdikca sinirden titreyerek ağlamaya başladı hemen sakladım onu.
Bu paylaştığın resimdeki ne?
Belli olur bugün bence ataksa devam eder. Çok yorulduk ataklardan di mi ya tabloya bakıyorum da 1 yaşına kadar alacalı bulacali bu ne boyle
O bizde de var. Yemek yerken bişey içerken bakıp ağzını şapırdatıyor sanki canı istiyormuş gibi. Karşısında bişey yemeye içmeye utanır oldum :)14 temmuz tahmini doğum..Yok canısı 14 haftaya erken girdik biz..12.hafta atağının hemen ardından başladı. Şu anda da ortasındayız. Çığlık bağrışlar deli gibi dişi kaşıypr, bütün el parmakları ağızda..
Gece 14:00 geçiyordu uyudu. 11 de de kalktık sabah. Çok mızmız zaten hiç yalnız durmuyor sürekli kucak gezinti istiyor. Bir de masaya merak sardı, yemek yerken illaki bakıyor, su içerken de bana bakıyor takip ediyor bardağı.
Bitmiyo bunların memeyle kavgası dertleri neyse. Sağabiliyormusun peki vaktin olmuyodu pek. Uykusu azda olsa girdi mi düzene ?Ben de iyiyim kuzum huysuz .Meme reddiyle ugrasiyoruz .Sadece uyurken ve gece gönüllü aliyor .Degilse kavgalar cigliklar .
Sirkeli suda beklettim biraz sonra yıkadım. 2 ye kesip çekirdeklerini çıkardım hemde içinde birsey varmı göreyim diye, tencereye alıp üzerini bir parmak geçecek kadar içme suyu ekledim yumuşayana kadar kaynattım. Sonra blender ile püre yaptım soğuyunca buzdolabına kaldırdım sabahta paketledim. Buzdolabında bekleyince kıvam aldı baya koyması daha rahat oldu huniyle buz poşetine koydum :) 3 poşet çıktı biraz artti onuda bugün uyduruk kek yapacağım sütsüz yoğurtsuzNasıl hazırladın canım benim buzluğumda kırmızı erikler var ama bütün bende mi püre yapıp koysam
Seninki ne zaman doğmuştu? Valla bilinçsizce galiba ya meraktan herhalde. Artık maymun gözünü açtı derler ya, :) etrafı daha farkettkçe meraktan bakıyor herhalde. Ama şapırdatıyorda sanki yiyecek gibi . sadece el uzatmıyorO bizde de var. Yemek yerken bişey içerken bakıp ağzını şapırdatıyor sanki canı istiyormuş gibi. Karşısında bişey yemeye içmeye utanır oldum :)
biz de oyle buyuduk ama merak ediyorum inek sutunu pirinc ununu hatta sekeri nasil sindirmisiz, bu bebeler en hafif gidalardan kivrim kivrim kivraniyor??? Zaten ne kv ne ablam basa cikamadi bizim oglanla. Tek bildikleri carsafa koyup sallayalim, ayakta sallayalim. Kv sallamaya kalkmisti 3 gunlukken oglumu, aldim elinden azarladim. Şaka gibi yaAnnem bana, siz 4.5 aylıktınız çorba muhallebi yapardık pirinç ununa diye anlatmıştı e o kadar yemek yiyen bebe uyur tabi. Bizimkiler sıvı süt içiyor, mama yiyor. Valla ben ilk defa bebeklerin bu kadar uyku sorunu yaşadığını görüyorum. İlk 3 ay hadi neyse de, gaz vs diye. Ama artık 5. Ay içindeyiz demek ki bu bambaşka. Yani hangisini istiyorsun deseler uykumu sağlıklı beslenmesi mi cevap vermek zor ama inşallah geçicidir bugünler . 3 yaşa kadar diyorlar ürkütüyorlar valahi
ne guzel canim, birbirinizi anlarsiniz. Hem de bebekler arkadas olur =)Dün çok sağlam sosyalleştim kızlar . Doğum doktorum bir WhatsApp grubu kurmuştu gebeleri için, oradan bilgi paylaşımı yapıyoruz. Önceki gün öyle lafı geçti bizim mahallede olan yok mu, oyun grubu kuralım az büyüyünce dedim. Varmış biri:)
Dün yürüyüşe çıkalım beraber dedik, çıktık hatta kv de gelmiş .Bizim bebişler tanıştı bakıştı, simitçiye oturduk falan :)
Bugun de diyor ki kv poğaça yapacak oturmaya gel.
Bi sevindirik oldum da bugun çıkamıyorum evden maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?