- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.781
Ek gıdaya geçmeyi merakla bekliyorum valla bunlar bu kadar bakıyorda bide hiç bişey yemezlerseBenimki dr geçen gün dılarda yemek yemeye gittiğimizde fark ettim, biz yerken yanımızda pusetindeydi.. Nasıl bakıyor yemeklere ağzını şapırdatıyor tükürük içinde oldu ağzı yüzü.. Sanki yermiş gibi ifade suratında çok komikti
Ben hemen hemen her gün kızımın yanında yemek yapıyorum canım başka çarem yok. Mutfağım ve salonum zaten birleşik.. Yalnız olduğumuz ve doğru düzgün uyumadığu için o kokulara maruz kalmak zorunda kalıyor :) şimdiden öğrensinler yemek yapmayıŞuan kizim uyuyor yaklaşık 1.5 saattir buzluktan kıyma çıkarmıştım. Şimdi gidip karnı yarık yapacağım ins uyanmaz. Uyanırsa da artık benimle birlikte mutfakta takılacak yapcak bişey yok.
Tabi şimdi hangi tadları severler bilemeyiz muhtemelen hoşlarına gitmeyen şeyler de olacaktır . Gene uğraşçaz artık hşç bitmiyor ki dertleri.. Ama ben şey okumuştum hamileyken, anne karnındayken bebek anne ne yerse onlarım tadına alışkın olup ileride de onları severmiş.. Eğer öyle olursa benimkinin herşeyi severek yemesi lazım bakalım göriciiizEk gıdaya geçmeyi merakla bekliyorum valla bunlar bu kadar bakıyorda bide hiç bişey yemezlerseşubat annelerinde okumuştum 1-2 ay önce bebeklerin çoğu ek gıdayı istemiyormş zorla veriyorlarmış :)
Aaah ahh ben çok yemek seçerim hep babasına çeksin diye dua ettimTabi şimdi hangi tadları severler bilemeyiz muhtemelen hoşlarına gitmeyen şeyler de olacaktır . Gene uğraşçaz artık hşç bitmiyor ki dertleri.. Ama ben şey okumuştum hamileyken, anne karnındayken bebek anne ne yerse onlarım tadına alışkın olup ileride de onları severmiş.. Eğer öyle olursa benimkinin herşeyi severek yemesi lazım bakalım göriciiiz
Aynen canım çocuk bahçesi gibi evin içi heryerde bi eşyaları var maşallah allah eksiklerini göstermesinBu arada evim resmen kızım tarafından gasp edilmiş gibi. Yatak odamızda beşiği var. Salonda elektrikli ana kucağı ve oyun halısı. Oturma odasında normal bi ana kucağı mutfakta puseti. Antrede bebek arabası duruyor. Giyinme odamda da ki 3-5 ay sonra kızımın odası olacak dolabı ve oyuncakları. Bize sadece banyo kalmış diyecektim ki orda da küveti var
Neden bu kadar dağıldık evin içinde bilmiyorum ama her odada onun bizden çok yeri var onu anladım
Bakalım bakalım teori doğru mu çıkıcak :)Aaah ahh ben çok yemek seçerim hep babasına çeksin diye dua ettim
6. ayı bekliyorum. Bağırsakları daha iyiye gidince düzelir diye umuyorum artık.Gaz problemi emek emek koyduğun taşdan duvarı bi tekmeyle yıkar valla o yüzden sabret azalma oldu mu peki ? 3ayı geride kaldı çünkü sırada 6.ayı mı beklemek var
Benimki elini çok sokuyor ağzına, bu ara dilini dışarı çıkarıp tükürük saçmaya ve alt dudağını emmeye başladı.Benimki de bu ara kötü olmaya başlafı şu uyku konusunda önceden uyurdu ya minumum 4-5 saat. Şimdi geceleri 3 saat deliksiz zar zor uyuyor, zırt pırt meme istiyor gece. Gündüz de bşr tğrlü emmek bilmiyor tüm gün emzircem diye uğraşıyorum. Uyutuyorum dediğin gibi yarım saat bilemedin 40 dk uyuyor.. Az önce uyuttum güya yemek yapçaktım, kikerden patates alayım dedim baktım çürümüşler leş gibi kokuyor onları attım yerleri sildim kovayı yıkafım falan derken 40 dk olmuş uyanıverdi uemek de yalan oldu... Önceden bş ara 2 saat deliksşz uyurdu gündüzleri de her gün aynı saatlerde. Şimdi noldu böyle ya.. Uyumasın hadi ama emsin bari emmemesine daha çok üzülüyorum.. Ben alışkın değilim onun 3-5 dk emmesine en az yarım saat emen bebe niye böyle olduvalla bunların huyunu suyunu anlamak imkansız bi günğ bi gününğ tutmuyo. Bi de benimki ağzıyla sesler çıkarıyo damağını şaplatıyor böyle cuk cuk diye kaşıntısı mı var anlamadım, senimki de yapıo mı canım öyle
Amin canım inşallah :) daha mama sandalyesi ve bir sürü oyuncak girince napıcaz bakalım :)Aynen canım çocuk bahçesi gibi evin içi heryerde bi eşyaları var maşallah allah eksiklerini göstermesin
Bakalım merakla bekliyorum :)Bakalım bakalım teori doğru mu çıkıcak :)
Biz dün olduk canım ama hiç emmediği kadar emmek istiyor bizimki. Hatta memede uyumazdı dünden beri memede uyuyor. Bırakınca ağlıyor.Arkadaşlar aranızda 4.ay aşısından sonra meme reddi yaşayan oldu mu 2 gündür emmiyor emse de hemen çıkarıyor
Aynen cnm herşeyi hazırladım fırınlamak kaldı sadece :)taksit taksit yapicaz mecbur canim. Firsat vermiyorlar sag olsunlar =)
Aynı şeyler bizde de var canım uzun zamandırBenimki elini çok sokuyor ağzına, bu ara dilini dışarı çıkarıp tükürük saçmaya ve alt dudağını emmeye başladı.
Ahaha evet ben başladım ufaktan oyuncaklara yakında anlamaya başlarlar, param oldukça alıyorum ara sıra :)Amin canım inşallah :) daha mama sandalyesi ve bir sürü oyuncak girince napıcaz bakalım :)
Bakalım merakla bekliyorum :)
Biz dün olduk canım ama hiç emmediği kadar emmek istiyor bizimki. Hatta memede uyumazdı dünden beri memede uyuyor. Bırakınca ağlıyor.
Bende öyleyim cnm mutfakta yanımda duruyor oyuncağını veriyorum eline söyleniyor. Arada bende laf atıyorum gülüyor. O şekilde yapiyorum yemekleri. :) ne diyeyim karnı yarık yemeği özlemişim.Ben hemen hemen her gün kızımın yanında yemek yapıyorum canım başka çarem yok. Mutfağım ve salonum zaten birleşik.. Yalnız olduğumuz ve doğru düzgün uyumadığu için o kokulara maruz kalmak zorunda kalıyor :) şimdiden öğrensinler yemek yapmayı
Hmmh afiyet olsun canım ben de kızartmaya giriştim :) patatesler kızardı diğerleri beklemede :)) şimdi kızı emziriyorumBende öyleyim cnm mutfakta yanımda duruyor oyuncağını veriyorum eline söyleniyor. Arada bende laf atıyorum gülüyor. O şekilde yapiyorum yemekleri. :) ne diyeyim karnı yarık yemeği özlemişim.
Dişe dair bir şişlik de yok. Diş çıksa en azından derim onun huysuzluğu.Aynı şeyler bizde de var canım uzun zamandır
Evet canım ama birden de patlayabiliyormuş dişler öyle olan arkadaşlar da var.. Belki bizimkiler de aniden patlarDişe dair bir şişlik de yok. Diş çıksa en azından derim onun huysuzluğu.
Sizede afiyet olsun cnm :)Hmmh afiyet olsun canım ben de kızartmaya giriştim :) patatesler kızardı diğerleri beklemede :)) şimdi kızı emziriyorum
Yaa masraftan kaçamıyorum bir türlü...
kehribar kolye alacağım simdi de, kullanılmamış olması gerekiyormuş bu yüzden takıcıya güvene bilir miyim acabası? Bir abla satıyordu çarşı içinde mağazada... Bugün oraya gideceğim sanırım, daha hamileyken söylemişti. Eşim de bugün arkadaşından duymuş , dün gece neydi o öyle diyor alabiliyorsan hemen git kehribar kolye al diyor:) Adam gece 3 yaş yaşlandı (saat 10 dan 2 ye kadar oğlanı uyutmaya çalıştı)
Kizlar bizde kehribar bileklik var .Ayak bilegine takip yatarken cikariyorum Duzenli kullaninca salyasi azaliyor.@Forse kehribar kolye işe yarıyormuymuş canım? Benim çevremde hiç kullanan yok. Bizimde ağız suyumuz 3-4 gündür aşırı arttı eskiden önlük bağlayınca bir süre duruyordu şimdi 15 dkda sırılsıklam oluyor. internetten baktım hep 100 tl civarı alıp işe yaramazsa üzülücem çünkü artık 100 tl çok para benim için yetişemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?