2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ek gıdaya geçmeyi merakla bekliyorum valla bunlar bu kadar bakıyorda bide hiç bişey yemezlerse şubat annelerinde okumuştum 1-2 ay önce bebeklerin çoğu ek gıdayı istemiyormş zorla veriyorlarmış :)

Şuan kizim uyuyor yaklaşık 1.5 saattir buzluktan kıyma çıkarmıştım. Şimdi gidip karnı yarık yapacağım ins uyanmaz. Uyanırsa da artık benimle birlikte mutfakta takılacak yapcak bişey yok.
Ben hemen hemen her gün kızımın yanında yemek yapıyorum canım başka çarem yok. Mutfağım ve salonum zaten birleşik.. Yalnız olduğumuz ve doğru düzgün uyumadığu için o kokulara maruz kalmak zorunda kalıyor :) şimdiden öğrensinler yemek yapmayı

Ek gıdaya geçmeyi merakla bekliyorum valla bunlar bu kadar bakıyorda bide hiç bişey yemezlerse şubat annelerinde okumuştum 1-2 ay önce bebeklerin çoğu ek gıdayı istemiyormş zorla veriyorlarmış :)
Tabi şimdi hangi tadları severler bilemeyiz muhtemelen hoşlarına gitmeyen şeyler de olacaktır . Gene uğraşçaz artık hşç bitmiyor ki dertleri.. Ama ben şey okumuştum hamileyken, anne karnındayken bebek anne ne yerse onlarım tadına alışkın olup ileride de onları severmiş.. Eğer öyle olursa benimkinin herşeyi severek yemesi lazım bakalım göriciiiz

Bu arada evim resmen kızım tarafından gasp edilmiş gibi. Yatak odamızda beşiği var. Salonda elektrikli ana kucağı ve oyun halısı. Oturma odasında normal bi ana kucağı mutfakta puseti. Antrede bebek arabası duruyor. Giyinme odamda da ki 3-5 ay sonra kızımın odası olacak dolabı ve oyuncakları. Bize sadece banyo kalmış diyecektim ki orda da küveti var
Neden bu kadar dağıldık evin içinde bilmiyorum ama her odada onun bizden çok yeri var onu anladım

Aaah ahh ben çok yemek seçerim hep babasına çeksin diye dua ettim

Aynen canım çocuk bahçesi gibi evin içi heryerde bi eşyaları var maşallah allah eksiklerini göstermesin

Benimki elini çok sokuyor ağzına, bu ara dilini dışarı çıkarıp tükürük saçmaya ve alt dudağını emmeye başladı.

Aynen canım çocuk bahçesi gibi evin içi heryerde bi eşyaları var maşallah allah eksiklerini göstermesin
Amin canım inşallah :) daha mama sandalyesi ve bir sürü oyuncak girince napıcaz bakalım :)
Bakalım bakalım teori doğru mu çıkıcak :)
Bakalım merakla bekliyorum :)
Arkadaşlar aranızda 4.ay aşısından sonra meme reddi yaşayan oldu mu 2 gündür emmiyor emse de hemen çıkarıyor
Biz dün olduk canım ama hiç emmediği kadar emmek istiyor bizimki. Hatta memede uyumazdı dünden beri memede uyuyor. Bırakınca ağlıyor.

Ahaha evet ben başladım ufaktan oyuncaklara yakında anlamaya başlarlar, param oldukça alıyorum ara sıra :)

Bende öyleyim cnm mutfakta yanımda duruyor oyuncağını veriyorum eline söyleniyor. Arada bende laf atıyorum gülüyor. O şekilde yapiyorum yemekleri. :) ne diyeyim karnı yarık yemeği özlemişim.

Bende öyleyim cnm mutfakta yanımda duruyor oyuncağını veriyorum eline söyleniyor. Arada bende laf atıyorum gülüyor. O şekilde yapiyorum yemekleri. :) ne diyeyim karnı yarık yemeği özlemişim.
Hmmh afiyet olsun canım ben de kızartmaya giriştim :) patatesler kızardı diğerleri beklemede :)) şimdi kızı emziriyorum

Kizlar bizde kehribar bileklik var .Ayak bilegine takip yatarken cikariyorum Duzenli kullaninca salyasi azaliyor.
Pek kimsenin bilmediği bir detay vereyim.15 20 gun kullaninca dinlendirmek gerekiyor.Topraga gömüp 24 bekletiyoruz .Negatif enerjisini atıyor. Degilse etkisi azaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…