2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dimi yaa, hele yenidoğan günde 16-20 saat uyur diyorlar ya, onu diyenlerin üstüne atacaksın temmuz bebelerini :)
Oy oy kolik bebekti benim oğluşum neler neler yaptık iki buçuk ay cinnet geçirdik resmen. Hiç selam vermeyen komşularım ay o durmadan aksayan bebek senin mi diyorlardı bir de. He canım benim bbecerebilirsen gel düştü dememek için zor tuttum kendimi

Eşime en sevdiği corbayla jest yapayim dedim. Gec kalcam sen ye diye aradi. Modum düştü. Oglanla dertlesiyorum bir yandan corba karıştırıyorum. Kapi caldi .Aa saka yapmis geldi iste dedim koştum .Paçoz halimle actim kapıyı. Karsi komsu tatli getirmiş Cok sasirdim bebek gormeye bile gelmedi.Bazen selam verir bazen selam verirsin almaz.Neyse 10 dk gecti bir kapı daha çaldi.Yan komşu da tatli getirmisYeni taşındılar. Bebekle cay bisey götüremedim temizlik yaparlarken. Ama kapilarini calip bir seye ihtiyaciniz var mi diye sormustum.
Valla birilerinim aklina geldigim icin cok mutlu oldum ne yalan soyleyim.

Benım kızımda ates oldu canım

Haklısın cnm, süt olması için beslenmek de gerek, böyle desek de anlamazlar

Bu arada kızlar benim oğlanda elini ısırıyor bazen göğsümü ısırıyor. Ve acıtıyor.
Sabah parmağımı tuttu serbest bıraktım ağzına götürünce geri çektim hemen
Beraber oynayınca çok hoşuna gidiyorguluyor
Uyku öncesi hep huzursuz.
Ağlıyor.
Kafasını bir oyana bir buyana atıyor.
Telefondan nebe süresi açıyorum
Yüzünü örtüp biraz kucağımda alıp sallıyorum hem bana da spor oluyor.
Genelde ağlarken memeyi reddediyor böyle yapinca hem mayışıyor hemde uyumasi kolaylaşıyor.
Sesler çıkarması da çok hoşuma gidiyor.
Gevrek gevrek gülüyor bazen ben sinirlenince anında yumusuyorum annelik delilik işte.

Yemek konusunda Allah ne verdiyse modundayim.

Eşim zaten yapsamda iki kaşık yiyor
Yemeği yapmaya calisiyorum çoğunlukla. Ilk zamanlara göre daha kolay.
Hatta geçen hafta geceden gözleme yaptım.
Ama sabaha kadar sürdü. Oğlan uyumadı bana eşlik etti hamur kabardıkça kabardı. Iki açtım. Iki pişirdim.
Iki oglanla kavga ettim.
ÖNERMEM.

Ben de oyle hayal kuruyorum.Gecen misafirgeldi kurabiye getirmis .3 yasindaki oğlu da yardim etmis nasil hosuma gitti.

Hosgeldiniz.Disardan nasil görünüyoruz
Bu platform gerçekten çok güzel birbirini hiç görmeyen kmlerce uzakta olan tüm anneler sanki aynı apt.nın komşuları gibi herkes herkesin derdiyle denetleniyor, mutluluğunu paylaşıyor

Bu platform gerçekten çok güzel birbirini hiç görmeyen kmlerce uzakta olan tüm anneler sanki aynı apt.nın komşuları gibi herkes herkesin derdiyle denetleniyor, mutluluğunu paylaşıyor

Bu arada isminizdeki 42 nerden geliyor .yoksa sizzz
KONYAli misiniz

Kizlar sizin bebeler de elleri buruş buruş olana kadar emiyor mu?Tamam özgüveni gelişsin dedim mudahale etmedim ama aşırı oluyor gibi.
Dis kasiyici vs verince tam tutamiyor surekli düşürüyor .Direk elini alıyor ağzına.
Surekli elleri mesgul olsun diye alkis yaptırıyorum, oyun oynatiyorum filan yeni bir sey ogrendi .Eger elini emeceginde ben birakmazsam kafasini getirip agziyla tutmaya çalışıyor

Bu arada arkadaşlar benim kolik oğlanın mızmızliklarina rağmen ha gayret deyip mesaj yazma vesile olan kafama takılan bir konu var. Allah hepimizin kuzusuna sağlık sıhhat ve uykulu geceler versin bir çok anne çocuğunun boy ve kilosu az mı diye endişelenir ama fazlası da sorun olabiliyor. Benim oğlan 53cm 3700gr doğdu bugün 4. Ay bitti aşıda boy ve kiloyu ölçtüler
Boy 69cm kilo 8100. Oğlum uzun duruyor ama tombiş değil yine de boyu fazla uzamamış mı ergenlikte benim büyüme hormonum ile basım dertte idi bugün bi korku geldi oğlum da hormonal sorun var mı ki diye

Ayy geçmiş olsun canım.. Peki ilk hastaneye gitmeden fitil vermiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…