- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.841
Kizlar sizin bebeler de elleri buruş buruş olana kadar emiyor mu?Tamam özgüveni gelişsin dedim mudahale etmedim ama aşırı oluyor gibi.
Dis kasiyici vs verince tam tutamiyor surekli düşürüyor .Direk elini alıyor ağzına.
Surekli elleri mesgul olsun diye alkis yaptırıyorum, oyun oynatiyorum filan yeni bir sey ogrendi .Eger elini emeceginde ben birakmazsam kafasini getirip agziyla tutmaya çalışıyor
Yok artık canım sen deBu arada arkadaşlar benim kolik oğlanın mızmızliklarina rağmen ha gayret deyip mesaj yazma vesile olan kafama takılan bir konu var. Allah hepimizin kuzusuna sağlık sıhhat ve uykulu geceler versinbir çok anne çocuğunun boy ve kilosu az mı diye endişelenir ama fazlası da sorun olabiliyor. Benim oğlan 53cm 3700gr doğdu bugün 4. Ay bitti aşıda boy ve kiloyu ölçtüler
Boy 69cm kilo 8100. Oğlum uzun duruyor ama tombiş değil yine de boyu fazla uzamamış mı ergenlikte benim büyüme hormonum ile basım dertte idi bugün bi korku geldi oğlum da hormonal sorun var mı ki diye
Diş kaşıyıcı konusunda saplı olanlar makbul bence. Bizim de dişimiz çıkıyorKizlar sizin bebeler de elleri buruş buruş olana kadar emiyor mu?Tamam özgüveni gelişsin dedim mudahale etmedim ama aşırı oluyor gibi.
Dis kasiyici vs verince tam tutamiyor surekli düşürüyor .Direk elini alıyor ağzına.
Surekli elleri mesgul olsun diye alkis yaptırıyorum, oyun oynatiyorum filan yeni bir sey ogrendi .Eger elini emeceginde ben birakmazsam kafasini getirip agziyla tutmaya çalışıyor
Yok artık canım sen desanmıyorum. Gayet normal boyu da kilosu da maşallah. Tabi genetik olarak çeker size de ama çok normal bence hiç endişelenme. Benim de kızım daha 4 aylık bile değil ama kilosu 7,9 boyu yanlış ölçmediysem geçen gün baktım 67-68 civarı ayın 21inde hepsini net öğrenicem ama korkma yani bence gayet güzel
Benimki işaret parmağını emiyor sürekli şapur şupurda ses çıkartıyor.. bende müdahele etmedim ama bu sefer bağımlısı olacak diye korkuyorumKizlar sizin bebeler de elleri buruş buruş olana kadar emiyor mu?Tamam özgüveni gelişsin dedim mudahale etmedim ama aşırı oluyor gibi.
Ben de valla 6 aylık giydiriyorum boy olarak az uzunca olsa da bazıları kilo bakımından sıkanlar bile var.. Normal yani. Maşallahhh diyelimmminşaallah. Babası da ben de uzun insanlarız ama kıyafette 6-9 aylıklar son günlerinde
Maşallahh canım gayet iyi zaten doktoru bu konuda normal olduğunu söylüyordur. Bizimde bugün aşımız vardı inşallahh ateşimiz olmazzBu arada arkadaşlar benim kolik oğlanın mızmızliklarina rağmen ha gayret deyip mesaj yazma vesile olan kafama takılan bir konu var. Allah hepimizin kuzusuna sağlık sıhhat ve uykulu geceler versinbir çok anne çocuğunun boy ve kilosu az mı diye endişelenir ama fazlası da sorun olabiliyor. Benim oğlan 53cm 3700gr doğdu bugün 4. Ay bitti aşıda boy ve kiloyu ölçtüler
Boy 69cm kilo 8100. Oğlum uzun duruyor ama tombiş değil yine de boyu fazla uzamamış mı ergenlikte benim büyüme hormonum ile basım dertte idi bugün bi korku geldi oğlum da hormonal sorun var mı ki diye
E evet cnm eller yedi yirmşdört ağızda diş kaşıyıcı da aldım onu pek tutmuyor ağzında elleri olacak hep :)Kizlar sizin bebeler de elleri buruş buruş olana kadar emiyor mu?Tamam özgüveni gelişsin dedim mudahale etmedim ama aşırı oluyor gibi.
Calpol vermiştim canım sonradan cıktıAyy geçmiş olsun canım.. Peki ilk hastaneye gitmeden fitil vermiş miydin?
Bugün 4.ay aşılarımızı ve rotanın 2. Dozunu olduk umarım ateşimiz çıkmaz.. B Bugunneselibirgun geçmiş olsun cnm bizde bu gece tetikteyiz..
Bu arada arkadaşlar benim kolik oğlanın mızmızliklarina rağmen ha gayret deyip mesaj yazma vesile olan kafama takılan bir konu var. Allah hepimizin kuzusuna sağlık sıhhat ve uykulu geceler versinbir çok anne çocuğunun boy ve kilosu az mı diye endişelenir ama fazlası da sorun olabiliyor. Benim oğlan 53cm 3700gr doğdu bugün 4. Ay bitti aşıda boy ve kiloyu ölçtüler
Bu forumdakiler de kesin bi buluşmalı bence. Hatta farklı şehirler orta bir yerde buluşabilir
Forse kehribar kolye işe yarıyormuymuş canım? Benim çevremde hiç kullanan yok. Bizimde ağız suyumuz 3-4 gündür aşırı arttı eskiden önlük bağlayınca bir süre duruyordu şimdi 15 dkda sırılsıklam oluyor. internetten baktım hep 100 tl civarı alıp işe yaramazsa üzülücem çünkü artık 100 tl çok para benim için yetişemiyorum :)
C cigdemmm26 canım hep mi yapıyor peki bunu? Benimki de bu ara çok yapıyır onu eskiden uzuun uzuun emerdi. Şimdi uğraştırıp duruyor. Sorarsan doktora beni de haberdar eder misin?
Ne işe yarıyor kehribar kolye peki? Bir kaç yerde gördüm reklamını ama emin olamadım çok kandırılmaya müsaitiz :)Yaa masraftan kaçamıyorum bir türlü...
kehribar kolye alacağım simdi de, kullanılmamış olması gerekiyormuş bu yüzden takıcıya güvene bilir miyim acabası? Bir abla satıyordu çarşı içinde mağazada... Bugün oraya gideceğim sanırım, daha hamileyken söylemişti. Eşim de bugün arkadaşından duymuş , dün gece neydi o öyle diyor alabiliyorsan hemen git kehribar kolye al diyor:) Adam gece 3 yaş yaşlandı (saat 10 dan 2 ye kadar oğlanı uyutmaya çalıştı)
Doktor gelişimi iyi diyor laf arasında ama hep devlet hastanesine götürduk.e kalabalık vs. İlgilenebildiği kadar...Birden yükseliyor canım çok dikkat edin
Bizimki de 64 cm
7.200 gram ilk ay hiç kilo alamadık canım
Doktor gelişimi için bisey demiyorsa takilma
Ha ha çok mantıklıEvet, başkentimiz ankara’da toplu bir buluşma olabilir bence :)))
Canım bende hepsinden 2 tane var birde düşün. Annem parmağını kırıyordu geçen gün hamağa çarptı. Salonda akrobasi hareketleri yapıyoruz yürüyebilmek için :) sehpamı yolladım evden açıldı biraz neyseki.Bu arada evim resmen kızım tarafından gasp edilmiş gibi. Yatak odamızda beşiği var. Salonda elektrikli ana kucağı ve oyun halısı. Oturma odasında normal bi ana kucağı mutfakta puseti. Antrede bebek arabası duruyor. Giyinme odamda da ki 3-5 ay sonra kızımın odası olacak dolabı ve oyuncakları. Bize sadece banyo kalmış diyecektim ki orda da küveti var
Neden bu kadar dağıldık evin içinde bilmiyorum ama her odada onun bizden çok yeri var onu anladım
İnşaallahMaşallahh canım gayet iyi zaten doktoru bu konuda normal olduğunu söylüyordur. Bizimde bugün aşımız vardı inşallahh ateşimiz olmazz
Fırında kızartmayı nasıl Yapıyorsun üst rafta mı pişiriyorsun cnmYemek konusulmuş da, bence en pratigi fırın yemekleri oluyor, sebze , balık , tavuk ne varsa at gitsin :). Kızartmayı bile fırında yapıyorum, hem daha sağlıklı oluyor
Ve evet ben de stokta duran hamurişleri, sarmalara falan dokunamıyorum, elim gitmiyor, bir gün daha acil gerekirse diyeOrada bayatlayıp gidecekler, o olacak. Hayır yani bilsem ki gelip yenisini yapacak insan var yerim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?