2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok artık canım sen de sanmıyorum. Gayet normal boyu da kilosu da maşallah. Tabi genetik olarak çeker size de ama çok normal bence hiç endişelenme. Benim de kızım daha 4 aylık bile değil ama kilosu 7,9 boyu yanlış ölçmediysem geçen gün baktım 67-68 civarı ayın 21inde hepsini net öğrenicem ama korkma yani bence gayet güzel

Diş kaşıyıcı konusunda saplı olanlar makbul bence. Bizim de dişimiz çıkıyorben el parmak emme olayını koyverdim gitti baş edilemez durumda çünkü hatta parmağını boğazına kadar götürüyor öğürüp kusuyor

inşaallah. Babası da ben de uzun insanlarız ama kıyafette 6-9 aylıklar son günlerinde

Benimki işaret parmağını emiyor sürekli şapur şupurda ses çıkartıyor.. bende müdahele etmedim ama bu sefer bağımlısı olacak diye korkuyorum

Maşallahh canım gayet iyi zaten doktoru bu konuda normal olduğunu söylüyordur. Bizimde bugün aşımız vardı inşallahh ateşimiz olmazz

E evet cnm eller yedi yirmşdört ağızda diş kaşıyıcı da aldım onu pek tutmuyor ağzında elleri olacak hep :)

Bugün 4.ay aşılarımızı ve rotanın 2. Dozunu olduk umarım ateşimiz çıkmaz.. B Bugunneselibirgun geçmiş olsun cnm bizde bu gece tetikteyiz..

Birden yükseliyor canım çok dikkat edin

Bizimki de 64 cm
7.200 gram ilk ay hiç kilo alamadık canım
Doktor gelişimi için bisey demiyorsa takilma

Bu forumdakiler de kesin bi buluşmalı bence. Hatta farklı şehirler orta bir yerde buluşabilir

Vallahi iyi olurdu herhalde bu iş bahara kaldı

Vallahi benim eşimin bir lafı var yakıyorsa iyidir diye 100 lira az para değil yani herhalde bir işe yarıyordur. Eşim yarın alacak Ben bugün baktım da biraz pahalıydı vazgeçtim almaktan

C cigdemmm26 canım hep mi yapıyor peki bunu? Benimki de bu ara çok yapıyır onu eskiden uzuun uzuun emerdi. Şimdi uğraştırıp duruyor. Sorarsan doktora beni de haberdar eder misin?

Canım gündüzleri yapıyor. 2dk emiyor kafasını geriye atıp yay gibi geriyor kendini. Bazen gaz oluyor çıkarıyor ama tekrar memeye almak için koluma yatırırken Başlıyor kendini atmaya. 45dk filan emzir oynat gaz çıkar tekrar emzir tekrar dikkatini dağıt derken uğraşıp duruyorum. Gece uyku sersemi emip yatıyor atmıyor kendini pek. Doktora sordum huzursuzluk diyo. E ben de biliyorum onu yani. Dişten olabilir diyo. Sütünle alakalı mı diye düşündüm ama değildir kilo almış dedi. Bilmiyorum canım ya arkadaşa da 3-4.aylarda meme reddi olabilir demiş doktoru sordum onu korktum öyle midir diye değildir öyle olsa kilo alımı olmazdı emmezdi hiç dedi.

Ne işe yarıyor kehribar kolye peki? Bir kaç yerde gördüm reklamını ama emin olamadım çok kandırılmaya müsaitiz :)

Canım bende hepsinden 2 tane var birde düşün. Annem parmağını kırıyordu geçen gün hamağa çarptı. Salonda akrobasi hareketleri yapıyoruz yürüyebilmek için :) sehpamı yolladım evden açıldı biraz neyseki.

Yemek konusulmuş da, bence en pratigi fırın yemekleri oluyor, sebze , balık , tavuk ne varsa at gitsin :). Kızartmayı bile fırında yapıyorum, hem daha sağlıklı oluyor
Ve evet ben de stokta duran hamurişleri, sarmalara falan dokunamıyorum, elim gitmiyor, bir gün daha acil gerekirse diye Orada bayatlayıp gidecekler, o olacak. Hayır yani bilsem ki gelip yenisini yapacak insan var yerim de...

Fırında kızartmayı nasıl Yapıyorsun üst rafta mı pişiriyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…