- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.861
Nereye takılırsa oranın ağrısını dindiriyormuş.. eşime de yakın arkadaşı söylemiş alın muhakkak diye Demek ki işe yarıyor herhalde. Salyasını akıtmıyormuş. Kolye olarak takılıyormuş geceleri uyurken çıkarılıyor MuşNe işe yarıyor kehribar kolye peki? Bir kaç yerde gördüm reklamını ama emin olamadım çok kandırılmaya müsaitiz :)
Sorun yapma canım genetiktende kaynaklanırDoktor gelişimi iyi diyor laf arasında ama hep devlet hastanesine götürduk.e kalabalık vs. İlgilenebildiği kadar...
Benimki daha da ilerde canım. Doktor genel olarak sorun yok diyor ama bir ara da emmesini azaltma girişiminde bulundu. Ben dikkate almadım o ayrı.Bu arada arkadaşlar benim kolik oğlanın mızmızliklarina rağmen ha gayret deyip mesaj yazma vesile olan kafama takılan bir konu var. Allah hepimizin kuzusuna sağlık sıhhat ve uykulu geceler versinbir çok anne çocuğunun boy ve kilosu az mı diye endişelenir ama fazlası da sorun olabiliyor. Benim oğlan 53cm 3700gr doğdu bugün 4. Ay bitti aşıda boy ve kiloyu ölçtüler
Boy 69cm kilo 8100. Oğlum uzun duruyor ama tombiş değil yine de boyu fazla uzamamış mı ergenlikte benim büyüme hormonum ile basım dertte idi bugün bi korku geldi oğlum da hormonal sorun var mı ki diye
Ne kızartacağıma bağlı. Patates ile zeytinyağı ve baharata bulayıp elma dilimi yapıyorum, o şekilde orta rafta.Fırında kızartmayı nasıl Yapıyorsun üst rafta mı pişiriyorsun cnm
Ya yegenim 3 yasina kadar 2 parmagini emdi .Zor biraktirdik .O kadar incelmisti ki cici parmağından daha zayifti o parmaklar .Uykusunda oyun oynarken hep emerdi.O yuzden aklima düşüyor.Benimki işaret parmağını emiyor sürekli şapur şupurda ses çıkartıyor.. bende müdahele etmedim ama bu sefer bağımlısı olacak diye korkuyorum
Meme reddi benim bildiğim. Zira ben de ayni dertle ugrasiyorum. Sanki hir yeri o an acimis gibi ciglil atiyor .Ustelik yatay pozisyona geçerken anlarsa cildiriyor.Bazen oyun oynarken gel em hadi diyorum elim gogsume giderken agliyor. Gece emiyor farkına varmadan.Canım gündüzleri yapıyor. 2dk emiyor kafasını geriye atıp yay gibi geriyor kendini. Bazen gaz oluyor çıkarıyor ama tekrar memeye almak için koluma yatırırken Başlıyor kendini atmaya. 45dk filan emzir oynat gaz çıkar tekrar emzir tekrar dikkatini dağıt derken uğraşıp duruyorum. Gece uyku sersemi emip yatıyor atmıyor kendini pek. Doktora sordum huzursuzluk diyo. E ben de biliyorum onu yani. Dişten olabilir diyo. Sütünle alakalı mı diye düşündüm ama değildir kilo almış dedi. Bilmiyorum canım ya arkadaşa da 3-4.aylarda meme reddi olabilir demiş doktoru sordum onu korktum öyle midir diye değildir öyle olsa kilo alımı olmazdı emmezdi hiç dedi.
Canım bence ya dişten ya da artık ilgileri çpk dağılıyor herşeyi keşfesiyorlar çünkü büyük ihtimal bu sebeplerdenCanım gündüzleri yapıyor. 2dk emiyor kafasını geriye atıp yay gibi geriyor kendini. Bazen gaz oluyor çıkarıyor ama tekrar memeye almak için koluma yatırırken Başlıyor kendini atmaya. 45dk filan emzir oynat gaz çıkar tekrar emzir tekrar dikkatini dağıt derken uğraşıp duruyorum. Gece uyku sersemi emip yatıyor atmıyor kendini pek. Doktora sordum huzursuzluk diyo. E ben de biliyorum onu yani. Dişten olabilir diyo. Sütünle alakalı mı diye düşündüm ama değildir kilo almış dedi. Bilmiyorum canım ya arkadaşa da 3-4.aylarda meme reddi olabilir demiş doktoru sordum onu korktum öyle midir diye değildir öyle olsa kilo alımı olmazdı emmezdi hiç dedi.
Bende alayım en iyisi başa çıkamıyorum bu şekilde bile bide ağrı eklenmiş halini düşünemiyorumVallahi iyi olurdu herhalde bu iş bahara kaldı
Vallahi benim eşimin bir lafı var yakıyorsa iyidir diye 100 lira az para değil yani herhalde bir işe yarıyordur. Eşim yarın alacak Ben bugün baktım da biraz pahalıydı vazgeçtim almaktan
O halini zaten düşünemiyorum canım ev artık onların ele geçirildik resmen :)Canım bende hepsinden 2 tane var birde düşün. Annem parmağını kırıyordu geçen gün hamağa çarptı. Salonda akrobasi hareketleri yapıyoruz yürüyebilmek için :) sehpamı yolladım evden açıldı biraz neyseki.
Asıl maraton şimdi başladı hazır ol. Benimkileri salonun bir ucuna koyuyorum arkamı dönünce yuvarlana yuvarlana salonu dolanıyorlar. Dakikada 15 kere falan dönüyorlar ve bende peşlerinde dört dönüyorum.Bugün kuzum taam 4 kezz yüzüstü dönmeyi başardı maşallahhh nasıl hırs yaptı :) 2 hafta evvel falan bi kere dönüp bi daha dönmemişti ben de tembel diyodum duydu ve utandırdı beni
Hadi bakalım Allah yardımcımız olsun ben de buraya yazdıktan sonra 4 kere daha döndü. Ben çeviriyom o dönüyo :)) çok eğlenceli şuanAsıl maraton şimdi başladı hazır ol. Benimkileri salonun bir ucuna koyuyorum arkamı dönünce yuvarlana yuvarlana salonu dolanıyorlar. Dakikada 15 kere falan dönüyorlar ve bende peşlerinde dört dönüyorum.
Ben deey 1 aylıkken aldım ama takmadim hala, boynuna iz yapıyor rahatsız olur diye korkuyorum. Zaten gece takılmaması gerekiyor gündüz taksammı bilemedim. 2 dişi çıktı ama eli hep ağzındaNereye takılırsa oranın ağrısını dindiriyormuş.. eşime de yakın arkadaşı söylemiş alın muhakkak diye Demek ki işe yarıyor herhalde. Salyasını akıtmıyormuş. Kolye olarak takılıyormuş geceleri uyurken çıkarılıyor Muş
Işte özellikle diş ağrısında kullanılıyormuş
İki dışı çıktı mii senin .Bebeğin kaç aylık ?Ben deey 1 aylıkken aldım ama takmadim hala, boynuna iz yapıyor rahatsız olur diye korkuyorum. Zaten gece takılmaması gerekiyor gündüz taksammı bilemedim. 2 dişi çıktı ama eli hep ağzında
4.5 aylık canımİki dışı çıktı mii senin .Bebeğin kaç aylık ?
Ya yegenim 3 yasina kadar 2 parmagini emdi .Zor biraktirdik .O kadar incelmisti ki cici parmağından daha zayifti o parmaklar .Uykusunda oyun oynarken hep emerdi.O yuzden aklima düşüyor.
Meme reddi benim bildiğim. Zira ben de ayni dertle ugrasiyorum. Sanki hir yeri o an acimis gibi ciglil atiyor .Ustelik yatay pozisyona geçerken anlarsa cildiriyor.Bazen oyun oynarken gel em hadi diyorum elim gogsume giderken agliyor. Gece emiyor farkına varmadan.
Canım bence ya dişten ya da artık ilgileri çpk dağılıyor herşeyi keşfesiyorlar çünkü büyük ihtimal bu sebeplerden
Valla ben de başa çıkamıyorum çok huzursuz ., şu an bile pış pıi yapıyorumBende alayım en iyisi başa çıkamıyorum bu şekilde bile bide ağrı eklenmiş halini düşünemiyorum
O halini zaten düşünemiyorum canım ev artık onların ele geçirildik resmen :)
Ben deey 1 aylıkken aldım ama takmadim hala, boynuna iz yapıyor rahatsız olur diye korkuyorum. Zaten gece takılmaması gerekiyor gündüz taksammı bilemedim. 2 dişi çıktı ama eli hep ağzında
Benim kızım hep huysuz o yüzden diş çok farketmedi banaValla ben de başa çıkamıyorum çok huzursuz ., şu an bile pış pıi yapıyorum
Bizimki çok huzursuz canım çok kaşınıyor dişleri. Alıcak yarın eşim, inşallah faydası olur. Dün gece 2 de uyudu kaşınma ve huzursuzluktan. Belki senin kuzun daha rahat çıkarmıştır dişini.
Benimki daha da ilerde canım. Doktor genel olarak sorun yok diyor ama bir ara da emmesini azaltma girişiminde bulundu. Ben dikkate almadım o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?