2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne işe yarıyor kehribar kolye peki? Bir kaç yerde gördüm reklamını ama emin olamadım çok kandırılmaya müsaitiz :)
Nereye takılırsa oranın ağrısını dindiriyormuş.. eşime de yakın arkadaşı söylemiş alın muhakkak diye Demek ki işe yarıyor herhalde. Salyasını akıtmıyormuş. Kolye olarak takılıyormuş geceleri uyurken çıkarılıyor Muş
Işte özellikle diş ağrısında kullanılıyormuş

Benimki daha da ilerde canım. Doktor genel olarak sorun yok diyor ama bir ara da emmesini azaltma girişiminde bulundu. Ben dikkate almadım o ayrı.

Fırında kızartmayı nasıl Yapıyorsun üst rafta mı pişiriyorsun cnm
Ne kızartacağıma bağlı. Patates ile zeytinyağı ve baharata bulayıp elma dilimi yapıyorum, o şekilde orta rafta.
Kabak patlıcan varsa iki ayrı tepsiye koyuyorum , mümkün oldugunca üst üste gelmemesine dikkat ediyorum malzemenin, birini alt birini üste koyuyorum , fark etmiyor oluyor. ( ama patlıcan daha uzun sürede kızarıyor, onu fazla tutup rafını degistirebilirsin.). Havuç falan da olur denemedim.
Köfte de yaptım çok iyi olmadı. En iyisi ızgara gibi birşey koydum tepsinin üzerine, köfteleri onun üzerine, o şekilde fena olmadı.
Bir de fansız olması lazım.

Benimki işaret parmağını emiyor sürekli şapur şupurda ses çıkartıyor.. bende müdahele etmedim ama bu sefer bağımlısı olacak diye korkuyorum
Ya yegenim 3 yasina kadar 2 parmagini emdi .Zor biraktirdik .O kadar incelmisti ki cici parmağından daha zayifti o parmaklar .Uykusunda oyun oynarken hep emerdi.O yuzden aklima düşüyor.
Meme reddi benim bildiğim. Zira ben de ayni dertle ugrasiyorum. Sanki hir yeri o an acimis gibi ciglil atiyor .Ustelik yatay pozisyona geçerken anlarsa cildiriyor.Bazen oyun oynarken gel em hadi diyorum elim gogsume giderken agliyor. Gece emiyor farkına varmadan.

Canım bence ya dişten ya da artık ilgileri çpk dağılıyor herşeyi keşfesiyorlar çünkü büyük ihtimal bu sebeplerden

Bende alayım en iyisi başa çıkamıyorum bu şekilde bile bide ağrı eklenmiş halini düşünemiyorum
O halini zaten düşünemiyorum canım ev artık onların ele geçirildik resmen :)

Bugün kuzum taam 4 kezz yüzüstü dönmeyi başardı maşallahhh nasıl hırs yaptı :) 2 hafta evvel falan bi kere dönüp bi daha dönmemişti ben de tembel diyodum duydu ve utandırdı beni
Asıl maraton şimdi başladı hazır ol. Benimkileri salonun bir ucuna koyuyorum arkamı dönünce yuvarlana yuvarlana salonu dolanıyorlar. Dakikada 15 kere falan dönüyorlar ve bende peşlerinde dört dönüyorum.

Asıl maraton şimdi başladı hazır ol. Benimkileri salonun bir ucuna koyuyorum arkamı dönünce yuvarlana yuvarlana salonu dolanıyorlar. Dakikada 15 kere falan dönüyorlar ve bende peşlerinde dört dönüyorum.
Hadi bakalım Allah yardımcımız olsun ben de buraya yazdıktan sonra 4 kere daha döndü. Ben çeviriyom o dönüyo :)) çok eğlenceli şuan

Ben deey 1 aylıkken aldım ama takmadim hala, boynuna iz yapıyor rahatsız olur diye korkuyorum. Zaten gece takılmaması gerekiyor gündüz taksammı bilemedim. 2 dişi çıktı ama eli hep ağzında

Aynen yatay pozisyona geçmek istemiyor benimki de. Ama daha meme olduğunu görmeden yapıyor bunu yatağa alıyorum orda da yapıyor. Karnını şişirip yukarı doğru itiyor kendini. Bazen kendini atarken memeyi ağzına veriyorum emmeye başlıyor. Sanki dik durmak istiyor gibi hep. Bazen de diğer memeyi veriyorum alıyor mesela. Anlam veremiyorum yaptığı harekete resmen. Sen de mama veriyor muydun canım? Ben 3kere 60 cc veriyorum.

Canım bence ya dişten ya da artık ilgileri çpk dağılıyor herşeyi keşfesiyorlar çünkü büyük ihtimal bu sebeplerden

Dişler çok kaşınıyor evet. Eller hep ağızda deli gibi kaşıyor. Heryer tükürük içinde. Daha çıkan yok ama. Bazen emzirirken mendillerinden birini gözlerine koyuyorum. Uyumasına da yardımcı oluyor bu. Onu farkettim :)

Ataklar bitmek bilmiyor mübarek. Uyumak istememesi ayrı bir dertti haftalardır. Şimdi tekrar meme reddi geldi çattı. Etrafa bakmak istiyor gibiydi ilk etapta normaldir dedim ama gittikçe ilerliyor. Meme pozisyonunda kendini geri atıyor. Emmiyor sonra açlık ağlaması başlıyor. Oy oy.

Bebeğiniz Uykuyu Çok Sevecek kitabını okuyan var mı?

Ben okudum ama öyle aman aman bişey değilmiş. Hepimizin bildiği rutinler,yanlış yapılan uyutma yöntemleri, hatalı davranışlar vs var. 3 yöntem yazmış. Onları da kısacık anlatmış zaten. Tracy Hogg u biliyoruz zaten. Onun kitabı daha kapsamlı ve öğretici bence. Ama İnstagram sayfasında yüzlerce mesaj foto atanlar var.

Kitabınızı okudum 3.gün,5.gün,10.gün oğlum/kızım kendi kendine uyudu filan yazıyorlar. Nasıl oluyor bu ben anlamadım ya?? Şurda hepimiz kaç kişiyiz hani kim uyuttu kendi kendine? Biz neden yapamıyoruz diyorum?? Ben şş pat ile uyutuyorum genelde. Dizimde minderinde yapıyordum uyuyunca beşiğine alıyordum. Bu gün beşikte yapayım dedim kollarım belim ağrıdı sarkmaktan!? Beşikte böyle uyutan var mı aramızda?? Nasıl olacak böyle??

Bende alayım en iyisi başa çıkamıyorum bu şekilde bile bide ağrı eklenmiş halini düşünemiyorum

O halini zaten düşünemiyorum canım ev artık onların ele geçirildik resmen :)
Valla ben de başa çıkamıyorum çok huzursuz ., şu an bile pış pıi yapıyorum
Ben deey 1 aylıkken aldım ama takmadim hala, boynuna iz yapıyor rahatsız olur diye korkuyorum. Zaten gece takılmaması gerekiyor gündüz taksammı bilemedim. 2 dişi çıktı ama eli hep ağzında

Bizimki çok huzursuz canım çok kaşınıyor dişleri. Alıcak yarın eşim, inşallah faydası olur. Dün gece 2 de uyudu kaşınma ve huzursuzluktan. Belki senin kuzun daha rahat çıkarmıştır dişini.

Benim kızım hep huysuz o yüzden diş çok farketmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…