2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mamayı değiştirmeyi düşünmedin mi canım? Emziriyorsan farklı tabii...

Ah cnm sanki bizi anlattım kafayı yemek üzereyim bende,ilk yattığında 3 saat sonra 2 ser saat arayla utanırdı benimkide sonra birden saat başı yarım saatte bir kalkmaya başladı bizimde 1 haftadır böyle durum gunduz uykumuz zaten doğduğundan beri yok hep yarım saat 20 dk felan,çok yorgun düştum sütüm azaldı sanki

Kız uyuyor sanal marketten alışveriş yapmıştım teslimat saati sarktı. Zile basmasınlar diye balkon yolu aşındırmaktan dondum
Sanal market olmasa biz ne yapardık düşünemiyorum gece kalkınca sepeti dolduruyorum sabah sipariş veriyorum. Çalışırken işten bunalınca yapardım ama artık o kadar boş vaktim yok ancak gece bakıyorum.

Merhaba kızlar sonunda 4 ayın sonucunda eşime güç bela ikna edip buğün spirali taktırdım. Kriko yu takarken acıdı baya ama spirali yerleştirirken acımadı. Uzun ve yoğun kanama yapar dedi. Taktıran başka aradaşlar var mı nasıl memnun musunuz kanamanız uzun olyo mu

Şu meşhur 14.hafta atağından çıkanlar var dimi kızlar? Merak ediyorum ataktan sonra azda olsa bi sakinlik dinginlik huzur bulabilecekmiyim bizim daha 10 gün var bitmesine.

Benim oğlum notmale döndü cnm. Ataktan önceki gibi huyu suyu ve uykusu :)

Sanal market olmasa biz ne yapardık düşünemiyorum gece kalkınca sepeti dolduruyorum sabah sipariş veriyorum. Çalışırken işten bunalınca yapardım ama artık o kadar boş vaktim yok ancak gece bakıyorum.
katiliyorum. Migrosu gezer gibi tum reyonlari incelerdim. Simdi tikir tikir aliyorum, dusunmeye vakit olmuyor =) ama iyi ki var. Bizim araba da yok, markete git, al, getir...

Mamayı değiştirmeyi düşünmedin mi canım? Emziriyorsan farklı tabii...
Sağıp veriyorum cnm, çoklu besin alerjisi var, deneme amaçlı progomin as aldım, onu içmesi zaten zor. Ama alerji den önce de 3öama denemiştim, değişen nirşey olmadı. Çocuk yemiyor yemiyor yemiyor, anası da kafayı yiyor

Sanal market kullanmiyorum.Haftasonu markete gidip aliyorduk esimle .Haftasonu hastanede olunca market kaldi.Listeyi verdim sen is cikisi hallet canim dedim . Hepsini detayli yazdim karnibahar (kucuk) vs .Domatese detay girmedim.Bir domates almis 3 kiloya yakin
Kahvaltida bol bol ye diyor

Ben de almak istiyorum ama kapıda ödeme oluyor mu bıde teslimat için ücret alıyorlar mı
Kapıda hem kart hem nakit ödeme yapabilirsin, belli bir alışveriş limitini geçince teslimat ücretsiz ben zaten evde stok yaptığım için o limiti hep geçiyorum ama 200 üzeri olabilir emin değilim.
100 tl den aşağıda 4.90, 100 üzeri 2.90 dı diye hatırlıyorum.

Sakin ol sakin uyandı bile 10 dk sonra sanırım kucakta dizde falan kalmak istiyor
@Chipie79 amin canim inşallah :)

10 dk sonra uyandı. Benim kız problemli bu aralar ama tekrar deniycem bunu. Şöyle 1 saat uyusa yetecek.
Forse
Ya şuan ben de denedim, ya çok uykusu geldi sürekli ağladı, kayınvalidem salladı uyumadı falan ondan uyudu hemen, ya da müzik gerçekten işe yarıyor. Yine memede uyudu ama ayağa kalkmama hiç gerek kalmadı :) bir de yatağına kazasız belasız koyarsam tamamdır :) gerçi uykuda ne kadar kalabilir o var bir de. uyuttuğu gibi uykuda da tutsa ya, sabaha kadar açık bırakırdım, tekrar tekrar çalardı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…