2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bir süre daha biogaia kullan canım barsakları anca alışır. eğer baktın durum aynı o zaman biogaia size yaramamıs demek olur o durumda da başka bir probiotik kullanırsınız.

yerel secim var onumuzde, Ankara'ya deniz yapana veririm oyu

Bizde suan araba yok o yuzden gezemiyoruz canim. Alacaktik da ekonomi boyle olunca geri adim attik. Ama lazim da hava da soguyacakmis

az ağlıyordu zaten iyi yol bulmuşsun

gunde 1 kere 5 damla veriyorsun dimi canim? Etkiliyordur tabi bagirsak hareketlerini. 4 aydir hep kullaniyorduk biz, son zamanlarda 4 gunde 1 kaka yapmaya basladi bizim oglan.

Kiyamam ona yaa duygulanmis mi kuzu

bir süre daha biogaia kullan canım barsakları anca alışır. eğer baktın durum aynı o zaman biogaia size yaramamıs demek olur o durumda da başka bir probiotik kullanırsınız.
Aslında böyle olması iyi gibi geldi çünkü normalde yapamayıp sürekli huysuz olur sonra hepsini bir kerede yapardı. Gün içinde kaka yapsa da biraz rahatlasa diye bakıyorduk. Ay inşallah iyice rahatlar da 6. aydan sonra rahatlama ve uyuma hayalim gerçek olur

gunde 1 kere 5 damla veriyorsun dimi canim? Etkiliyordur tabi bagirsak hareketlerini. 4 aydir hep kullaniyorduk biz, son zamanlarda 4 gunde 1 kaka yapmaya basladi bizim oglan.
Evet, normalde akşam 8 gibi veriyorduk, baktım gece kalkıp kaka yapmaya başladı. Dedim ben öğlen vereyim belki akşama kadar ne varsa yapar sonra da uyur. Fakirin ekmeği umut misali

Sizin de mi çocuğunuzda böbrek teflüsü var

Yaa benim minik yengec erkegi de aynen oyle duygusal. Huzunlu bi sarki turku duydugu an once dudaklar buzuluyo sonra aglamaya basliyo. Karsisinda biri numaradan agladiginda kendi de agliyor. En son tvde aglayan kadini gorup agladi.

Ben üçte üç kombo yaptım ama gel gör ki 3.sü 15 dakika sürdü :))
Benimde ilki kısa sürdü ama bir sonraki denememde 1 saat 10 dk uyudu sayende
Benim oğlum notmale döndü cnm. Ataktan önceki gibi huyu suyu ve uykusu :)
Darısı başıma inşallaaaaahhh :))
Arkadaşlar galiba en uslu bebekler benim ve @mada

Canım valla o hiç belli olmuyor bizde. Bazen ayakta hiç uyumuyor bazen uyuyor bıraktıpın an uyanıyor bazen de 2 dk da dalıp 40-50 dk uyuyor bıraksam bile..
Ben beceremedim ayakta sallama olayını bugün kaç kere denedim beklerken ayaklarım uyuştu hatta yok kalktığım an uyanıyor canım
Yaaa kıyamam ben ona :)

Alışır alışır canım zamanla.. Sen ayakta tutup sürekli öyle uyutmaya alıştırmadan o uyuyup yatağında uyumaya alışır inşallah :)

Alışır alışır canım zamanla.. Sen ayakta tutup sürekli öyle uyutmaya alıştırmadan o uyuyup yatağında uyumaya alışır inşallah :)
Inşallah canım. Zaten en kısa zamanda cesaretimi toplayıp uyku eğitimi vericem çünkü oturmaya başladıktan sonra çok daha zor oluyormuş.

Bana 4.ayda gel dedi hemşire :/ bende senin dediğin şekilde biliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…