- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.821
bir süre daha biogaia kullan canım barsakları anca alışır. eğer baktın durum aynı o zaman biogaia size yaramamıs demek olur o durumda da başka bir probiotik kullanırsınız.demlicaykeyfi biogaia kullanmaya devam ediyorum da, daha fazla kaka yapmaya başladı. Uyurken birden bir uyanıyor, kendini kasmaya başlayıp kaka yapıyor. Normalde günde 1 kez en fazla 2 kez yapardı. Dün geceden beri bayağı arttı kaka sayısı. Her zaman dolu dolu yapmıyor ama az da olsa yapıyor. İlaçtan mı acaba diye düşünmeye başladım.
Gökçek bizim buraya "boğaz" yapacaktı aslında ama çok erkenden aldılar adamcağızıO zaman belki biraz açılırdı içimiz. Göksu, Mogan, Eymir nereye kadar
Bu arada bebekle de bucak bucak gezen insanlar var. Ben onlardan değilim tabi de acaba diyorum fazla mı üzerlerine titriyoruz. Bir yandan da bakıyorum tam da olması gereknleri yapıyoruz gibi.. Bilemedim.
Kizlar oglum 1 saat uyudu ve aglayarak uyandi.Mutfakta isim vardi babasına verdim .O da kucaginda beni izletti .Hayran hayran bakiyordu .Icimden Gesi Bağları ni soylemek geldi .Tam yitirdimm... derken benimki dudakları büzdü .Bagira bagira bir agladi bir agladi
Esim gülme krizine girdi cok mu icli soyledi annen diye .O gulunce ben de guldum.Bizimkinin zoruna gitti susan cocuk yeniden çığlık çığlığa agladi.Yarim saat oldu icini cekiyor hala .
Biz tesadüftur dedik 2 kere daha soyler gibi yaptimYok valla benim oglan bildiğin duygusal poncik
Esim de diyor ki yarin bi daha soyle bu sefer video cekelimaz ağlıyordu zaten iyi yol bulmuşsun
biogaiada süt içeriği var deniyor ama ne derece doğru bilmiyoum. klaire labs infant kullanan da çok duydum
gunde 1 kere 5 damla veriyorsun dimi canim? Etkiliyordur tabi bagirsak hareketlerini. 4 aydir hep kullaniyorduk biz, son zamanlarda 4 gunde 1 kaka yapmaya basladi bizim oglan.demlicaykeyfi biogaia kullanmaya devam ediyorum da, daha fazla kaka yapmaya başladı. Uyurken birden bir uyanıyor, kendini kasmaya başlayıp kaka yapıyor. Normalde günde 1 kez en fazla 2 kez yapardı. Dün geceden beri bayağı arttı kaka sayısı. Her zaman dolu dolu yapmıyor ama az da olsa yapıyor. İlaçtan mı acaba diye düşünmeye başladım.
Kiyamam ona yaa duygulanmis mi kuzuKizlar oglum 1 saat uyudu ve aglayarak uyandi.Mutfakta isim vardi babasına verdim .O da kucaginda beni izletti .Hayran hayran bakiyordu .Icimden Gesi Bağları ni soylemek geldi .Tam yitirdimm... derken benimki dudakları büzdü .Bagira bagira bir agladi bir agladi
Esim gülme krizine girdi cok mu icli soyledi annen diye .O gulunce ben de guldum.Bizimkinin zoruna gitti susan cocuk yeniden çığlık çığlığa agladi.Yarim saat oldu icini cekiyor hala .
Biz tesadüftur dedik 2 kere daha soyler gibi yaptimYok valla benim oglan bildiğin duygusal poncik
Aslında böyle olması iyi gibi geldi çünkü normalde yapamayıp sürekli huysuz olur sonra hepsini bir kerede yapardı. Gün içinde kaka yapsa da biraz rahatlasa diye bakıyorduk. Ay inşallah iyice rahatlar da 6. aydan sonra rahatlama ve uyuma hayalim gerçek olurbir süre daha biogaia kullan canım barsakları anca alışır. eğer baktın durum aynı o zaman biogaia size yaramamıs demek olur o durumda da başka bir probiotik kullanırsınız.
Aaa duymamıştım bunu, teşekkür ederim :)
Evet, normalde akşam 8 gibi veriyorduk, baktım gece kalkıp kaka yapmaya başladı. Dedim ben öğlen vereyim belki akşama kadar ne varsa yapar sonra da uyur. Fakirin ekmeği umut misaligunde 1 kere 5 damla veriyorsun dimi canim? Etkiliyordur tabi bagirsak hareketlerini. 4 aydir hep kullaniyorduk biz, son zamanlarda 4 gunde 1 kaka yapmaya basladi bizim oglan.
Sizin de mi çocuğunuzda böbrek teflüsü varBugün kontrolümüz vardı ortopedist cihazın bir ay daha sadece geceleri kullanılması söyledi risk almak istemiyor 6 .Ayda da röntgen çekilecek. Nefroloğumuz da şuan bir sıkıntı olmadığını ancak 6 .Ayda ilaçlı böbrek filmi çekilmesi gerektiğini söyledi bu biraz ağrılı oluyormuş
Süt içeriği varsa zarar verir çocuğa yabiogaiada süt içeriği var deniyor ama ne derece doğru bilmiyoum. klaire labs infant kullanan da çok duydum
Yaa benim minik yengec erkegi de aynen oyle duygusal. Huzunlu bi sarki turku duydugu an once dudaklar buzuluyo sonra aglamaya basliyo. Karsisinda biri numaradan agladiginda kendi de agliyor. En son tvde aglayan kadini gorup agladi.Kizlar oglum 1 saat uyudu ve aglayarak uyandi.Mutfakta isim vardi babasına verdim .O da kucaginda beni izletti .Hayran hayran bakiyordu .Icimden Gesi Bağları ni soylemek geldi .Tam yitirdimm... derken benimki dudakları büzdü .Bagira bagira bir agladi bir agladi
Benimde ilki kısa sürdü ama bir sonraki denememde 1 saat 10 dk uyudu sayende
Ben üçte üç kombo yaptım ama gel gör ki 3.sü 15 dakika sürdü :))
Darısı başıma inşallaaaaahhh :))Benim oğlum notmale döndü cnm. Ataktan önceki gibi huyu suyu ve uykusu :)
Ben beceremedim ayakta sallama olayını bugün kaç kere denedim beklerken ayaklarım uyuştu hatta yok kalktığım an uyanıyor canımArkadaşlar galiba en uslu bebekler benim ve @mada
Canım valla o hiç belli olmuyor bizde. Bazen ayakta hiç uyumuyor bazen uyuyor bıraktıpın an uyanıyor bazen de 2 dk da dalıp 40-50 dk uyuyor bıraksam bile..
Yaaa kıyamam ben ona :)Kizlar oglum 1 saat uyudu ve aglayarak uyandi.Mutfakta isim vardi babasına verdim .O da kucaginda beni izletti .Hayran hayran bakiyordu .Icimden Gesi Bağları ni soylemek geldi .Tam yitirdimm... derken benimki dudakları büzdü .Bagira bagira bir agladi bir agladi
Alışır alışır canım zamanla.. Sen ayakta tutup sürekli öyle uyutmaya alıştırmadan o uyuyup yatağında uyumaya alışır inşallah :)Benimde ilki kısa sürdü ama bir sonraki denememde 1 saat 10 dk uyudu sayende
Darısı başıma inşallaaaaahhh :))
Ben beceremedim ayakta sallama olayını bugün kaç kere denedim beklerken ayaklarım uyuştu hatta yok kalktığım an uyanıyor canım
Yaaa kıyamam ben ona :)
Inşallah canım. Zaten en kısa zamanda cesaretimi toplayıp uyku eğitimi vericem çünkü oturmaya başladıktan sonra çok daha zor oluyormuş.Alışır alışır canım zamanla.. Sen ayakta tutup sürekli öyle uyutmaya alıştırmadan o uyuyup yatağında uyumaya alışır inşallah :)
Yok bizim iki böbreğimizde sağda ve Yapışıklar.Sizin de mi çocuğunuzda böbrek teflüsü var
Bana 4.ayda gel dedi hemşire :/ bende senin dediğin şekilde biliyodumEbeye tukurecek biraz bekle dedim dinlemedi 1 c kaşığı kadarını tukurdu .Bisey yapmıyor ki az az basiyor .Yutsun diye burnunu sıkıyor, agzini tutuyor .
Veririm ya.
Hepsini mi kustu ?
3.ayda yaptırdık. Ikinci doz 5.ayda.Sanki sen de 3 te yaptırmıştin .5.ay bitince olmayacak miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?