2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben aldım çok memnunum. Ne kadar kalorifer suyu kullansam da oğlumun burnu tıkanıyordu.şimdi gece yattığında 2/3saat bir de, süt için kalktığında 3/4saat açıyorum, burnu tıkanıyor artık

Bu durumda ben kalorifer suyu artı ıslak havlu yapıp duruma göre mecbur kalırsam buhar makinesi alacağım.

katiliyorum. Migrosu gezer gibi tum reyonlari incelerdim. Simdi tikir tikir aliyorum, dusunmeye vakit olmuyor =) ama iyi ki var. Bizim araba da yok, markete git, al, getir...
Bende ocak ayında ise başlayıp yine alışveriş rutinine devam edeceğim. Artık is dönüsü markete bile uğramaya fırsatım olmayacak. Simdide pek farklı değil yani 2 bebekle k.v. yi yalnız bırakmak istemiyorum yani ben bile 2 saat zor idare ediyorum.

vay arkadaş ne chopinmiş :) ben de tüm uyku prosedürlerini banyo dahil rutinleri uyguladım 1 saat 15 dk aglamadan durdu en sonunda koptuk gene. yarın da chopin deneyeyim.
Ay valla benimki uyudu da ondan mı uyudu anlayamadım 1 saattir uyutmak için uğraşıyor kayınvalidem, uyutamadı. Aç bu çocuk diyor, emziriyorum, alıyor uyumayınca doymadı ki o diyor. Sonra çocuk kusmaya başlıyor, ağzına kadar dolmuş bu diyor. en sonunda ben eve geçtim, açtım Chopin kardeşi de, memede uyudu anında. Ama ya artık yeter ben bayılıyorum anne dedi de uyudu ya da müzik işe yaradı. Eğer müzik yaradıysa çok mutlu olurum çünkü ayakta dolanmaktan yoruldum.

Bugün kontrolümüz vardı ortopedist cihazın bir ay daha sadece geceleri kullanılması söyledi risk almak istemiyor 6 .Ayda da röntgen çekilecek. Nefroloğumuz da şuan bir sıkıntı olmadığını ancak 6 .Ayda ilaçlı böbrek filmi çekilmesi gerektiğini söyledi bu biraz ağrılı oluyormuş

Arkadaşlar galiba en uslu bebekler benim ve M mada
Canım valla o hiç belli olmuyor bizde. Bazen ayakta hiç uyumuyor bazen uyuyor bıraktıpın an uyanıyor bazen de 2 dk da dalıp 40-50 dk uyuyor bıraksam bile..

C cisse0932 geç olsun güç olmasın canım, bence yine de erkenden doktorun eksiklerini farketmişsiniz ve değiştirme kararı almışsın. Daha uzun süre yanlış yönlendirme yapabilirdi size. Hiç üzülme, bebekler çok kuvvetli, mucizevi şekilde gelişiyorlar, herşeye direniyorlar, şu ana kadar olanlarla ciddi bir sorun yaşamamıştır bebişin diye düşünüyorum. Popişi acıyordur belki, o da tez zamanda geçer inşallah

Canım korkma olsun göbeği nolcak zaten hareketlenmeye bailadılar mı gider göbek falan

sonradan gelen birine bogucu geliyor nedense. Benim ablalarim da ist.da. orada olmayi cok isterdim suan. Bebek yokken istedigim zaman gidebiliyordum
Gökçek bizim buraya "boğaz" yapacaktı aslında ama çok erkenden aldılar adamcağızı O zaman belki biraz açılırdı içimiz. Göksu, Mogan, Eymir nereye kadar
Bu arada bebekle de bucak bucak gezen insanlar var. Ben onlardan değilim tabi de acaba diyorum fazla mı üzerlerine titriyoruz. Bir yandan da bakıyorum tam da olması gereknleri yapıyoruz gibi.. Bilemedim.

nefrolog ne içindi

Henüz taktıran yok sanırım yazan olmadı. Benimde merak ettiklerim vardı.
Devlete mi gittin özelde mi taktırdın? Doktor mu taktı ebeye mi gönderdi? Bide doktor muayene etti mi enfeksiyon falan varmı diye? Spirali eczaneden alıyomuş öyle mi?
Çok sordum canım kusura bakma. Bende taktırmayı düşünüyorum da adet olmayı bekliyorum. Geçen ay bu zamanlar oldum ama şimdi gelen giden yok böyle olunca hep bi şüphe

Ben filede yıkıyorum canım sırt üstü yatarken ayaklarını vuruyor ve kendini itiyor dediğin gibi. Döndürünce de ayaklarıyla basıp ayağa kalkıyor sürekli düzeltiyorum. Ben de otursa da küvetin içinde yıkasam diye bakıyorum tek yıkadığım için zor oluyor. Eşin tutabilirse dediğin gibi rahat olur sanki canım

Ben bir kez filesiz denedim çok aşırı zordu kontrol etmek canım

Ben de almak istiyorum ama kapıda ödeme oluyor mu bıde teslimat için ücret alıyorlar mı
kapida nakit veya banka/kredi kartiyla odeyebilirsin canim. Alisverisinin tutarina gore 3-5 lira aliyorlar getirmeye. En az 60 tl.lik alisveris yapmak gerekiyor, o da zor olmuyor bu hayat pahaliliginda maalesef...

Bu durumda ben kalorifer suyu artı ıslak havlu yapıp duruma göre mecbur kalırsam buhar makinesi alacağım.
Bende kronik faranjit var .Gece buhar mak çalışmazsa nefessiz kalıyorum. Gecen sene almıştık pahali bir sey degil ama cok is görüyor .

Allah sifa versin canim, iyi olur insallah

Kizlar oglum 1 saat uyudu ve aglayarak uyandi.Mutfakta isim vardi babasına verdim .O da kucaginda beni izletti .Hayran hayran bakiyordu .Icimden Gesi Bağları ni soylemek geldi .Tam yitirdimm... derken benimki dudakları büzdü .Bagira bagira bir agladi bir agladi
Esim gülme krizine girdi cok mu icli soyledi annen diye .O gulunce ben de guldum.Bizimkinin zoruna gitti susan cocuk yeniden çığlık çığlığa agladi.Yarim saat oldu icini cekiyor hala .
Biz tesadüftur dedik 2 kere daha soyler gibi yaptim Yok valla benim oglan bildiğin duygusal poncik

Ben de 3 yildir kullaniyorum cok memnunum canim. Zaman artik en kiymetli şey gercekten.

demlicaykeyfi biogaia kullanmaya devam ediyorum da, daha fazla kaka yapmaya başladı. Uyurken birden bir uyanıyor, kendini kasmaya başlayıp kaka yapıyor. Normalde günde 1 kez en fazla 2 kez yapardı. Dün geceden beri bayağı arttı kaka sayısı. Her zaman dolu dolu yapmıyor ama az da olsa yapıyor. İlaçtan mı acaba diye düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…