- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.801
Ben almak istemiştim doktor gereksiz bulmuştu. Bir kabın içine su koyup kaloriferin üzerine koy demişti. Bir de ıslak havlu. ben de 2 tane ıslak havlu yapıyordum kaloriferin üzerine. Sürekli de ıslatıyordum havluları. Ortamdaki nemi ölçmek için alet almıştım. Bebeğin rahat nefes alması için nemin 25 veya 30 olması gerekiyormuş.
Ben aldım çok memnunum. Ne kadar kalorifer suyu kullansam da oğlumun burnu tıkanıyordu.şimdi gece yattığında 2/3saat bir de, süt için kalktığında 3/4saat açıyorum, burnu tıkanıyor artık
Bende ocak ayında ise başlayıp yine alışveriş rutinine devam edeceğim. Artık is dönüsü markete bile uğramaya fırsatım olmayacak. Simdide pek farklı değil yani 2 bebekle k.v. yi yalnız bırakmak istemiyorum yani ben bile 2 saat zor idare ediyorum.katiliyorum. Migrosu gezer gibi tum reyonlari incelerdim. Simdi tikir tikir aliyorum, dusunmeye vakit olmuyor =) ama iyi ki var. Bizim araba da yok, markete git, al, getir...
Ay valla benimki uyudu da ondan mı uyudu anlayamadımvay arkadaş ne chopinmiş :) ben de tüm uyku prosedürlerini banyo dahil rutinleri uyguladım 1 saat 15 dk aglamadan durdu en sonunda koptuk gene. yarın da chopin deneyeyim.
Canım valla o hiç belli olmuyor bizde. Bazen ayakta hiç uyumuyor bazen uyuyor bıraktıpın an uyanıyor bazen de 2 dk da dalıp 40-50 dk uyuyor bıraksam bile..İlk kez kızımı dizimde uyutayım dedim kucağa alınca uyutacağımı anlıyor bağırıyor. Dizime alınca konuştum gıdıkladım falan ağlamasın anlamasın diye yarım saatte uyudu. 10 dk bekledim dalsın diye. Yerine aldım. Çamaşırları asayım diye makinanın yanına gittim tam asıcam sesini duydum. Gözleri kocaman açıkhırs yaptım uyutucam uyumayınca tüm gün ağlıyor tekrar dizlerime aldım 15 dk salladım yavaş yavaş şimdi uyudu. İndirmeye korkuyorum ayaklarım uyuştu zaten. dizinde sallayanlar vardı kaç dk da dalar ki
Canım korkma olsun göbeği nolcak zaten hareketlenmeye bailadılar mı gider göbek falanBen de iş yerinde sağıp veriyorum. Benimki 130-140 cc ne versen içiyor. Ben 120 cc ile sınırladım yoksa sütüm yetmiyecek. tanıdıklara da soruyorum 6 aylık çocuk 120 cc zor bitiriyormuş. Bebeğiniz kaç cc alıyor? Ya da soruyu şöyle sorayım 4 aylık bir bebek kaç cc süt içmeli bir kerede. Benimkinin göbeği çıktı. Bütün gün sadece anne sütü alıyor ama gece yatmadan önce aptamil veriyorum sabaha kadar uyusun diye. acaba o mu göbek yapıyor? ben mi fazla cc süt veriyorum. Türkiye'ye gittiğimde doktora da soracağım. Ama siz yazınca size de sorıyım dedim.
Gökçek bizim buraya "boğaz" yapacaktı aslında ama çok erkenden aldılar adamcağızısonradan gelen birine bogucu geliyor nedense. Benim ablalarim da ist.da. orada olmayi cok isterdim suan. Bebek yokken istedigim zaman gidebiliyordum
nefrolog ne içindiBugün kontrolümüz vardı ortopedist cihazın bir ay daha sadece geceleri kullanılması söyledi risk almak istemiyor 6 .Ayda da röntgen çekilecek. Nefroloğumuz da şuan bir sıkıntı olmadığını ancak 6 .Ayda ilaçlı böbrek filmi çekilmesi gerektiğini söyledi bu biraz ağrılı oluyormuş
Merhaba kızlar sonunda 4 ayın sonucunda eşime güç bela ikna edip buğün spirali taktırdım. Kriko yu takarken acıdı baya ama spirali yerleştirirken acımadı. Uzun ve yoğun kanama yapar dedi. Taktıran başka aradaşlar var mı nasıl memnun musunuz kanamanız uzun olyo mu
Ben filede yıkıyorum canım sırt üstü yatarken ayaklarını vuruyor ve kendini itiyor dediğin gibi. Döndürünce de ayaklarıyla basıp ayağa kalkıyor sürekli düzeltiyorum. Ben de otursa da küvetin içinde yıkasam diye bakıyorum tek yıkadığım için zor oluyor. Eşin tutabilirse dediğin gibi rahat olur sanki canımKızlar bebeğinizi fileyle mi yıkıyorsunuz?
Ben öyle yıkıyorum ama artık ayaklarını küvete vurmaya başladı iyice. Bi de sırtını ve kafasını yıkamak için koluma alınca ters çevirip de ayakları ile fileye basıyor ve zıplatıyor kendini :) kafayı yıkamak çok zor oluyor böyle. Vücuduna paralel tutsam fileye eşim başını yıkasa o zaman da korkuyor panik oluyor oğlum kuş gibi çırpınıyor sanki. Nasıl yapsam bilemedim ya??
Banyoya beraber giremeyiz çünkü soğuk oluyor banyomuz ısınmıyor o kadar. Küvete oturtsam mı direk babası tutsa ben yıkasam?? Destekli oturtabilirsin dedi doktor. 4,5 aylık şu an.
Ben bir kez filesiz denedim çok aşırı zordu kontrol etmek canımKaçmayan güvenilir bakıcı bulmak zor, geçmiş olsun en azından kaçmış... Daha beterlerinden korusun. Güle güle büyütün bebeğinizi.
aynı şeyleri yaşıyorum ben de eşime söyledim filesiz yıkasak mı diye. O çekindi pis suya değecek diye ama, zaten son su yıkayıp çıkarıcaz.. Hem eğimi de var küvetin bizim, denemek lazım bence. Bizim banyo da soğuk o yüzden eşimle beraber salonda yıkıyoruz çocuğu.. Küveti kaldıramayacağım kadar büyük.
kapida nakit veya banka/kredi kartiyla odeyebilirsin canim. Alisverisinin tutarina gore 3-5 lira aliyorlar getirmeye. En az 60 tl.lik alisveris yapmak gerekiyor, o da zor olmuyor bu hayat pahaliliginda maalesef...Ben de almak istiyorum ama kapıda ödeme oluyor mu bıde teslimat için ücret alıyorlar mı
Kızımın iki böbreğide sağda ve birbirine Yapışık aylık takibi yapılıyor .nefrolog ne içindi
Bende kronik faranjit var .Gece buhar mak çalışmazsa nefessiz kalıyorum. Gecen sene almıştık pahali bir sey degil ama cok is görüyor .Bu durumda ben kalorifer suyu artı ıslak havlu yapıp duruma göre mecbur kalırsam buhar makinesi alacağım.
Allah sifa versin canim, iyi olur insallahBugün kontrolümüz vardı ortopedist cihazın bir ay daha sadece geceleri kullanılması söyledi risk almak istemiyor 6 .Ayda da röntgen çekilecek. Nefroloğumuz da şuan bir sıkıntı olmadığını ancak 6 .Ayda ilaçlı böbrek filmi çekilmesi gerektiğini söyledi bu biraz ağrılı oluyormuş
Ben de 3 yildir kullaniyorum cok memnunum canim. Zaman artik en kiymetli şey gercekten.Bende ocak ayında ise başlayıp yine alışveriş rutinine devam edeceğim. Artık is dönüsü markete bile uğramaya fırsatım olmayacak. Simdide pek farklı değil yani 2 bebekle k.v. yi yalnız bırakmak istemiyorum yani ben bile 2 saat zor idare ediyorum.
bilmiyordum canım geçmiş olsun. aparattan kurtulmanıza da çok sevindimKızımın iki böbreğide sağda ve birbirine Yapışık aylık takibi yapılıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?