2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, benim kızım hala dönmüyor. Bende çok kafaya takmıyorum döner elbet diye. Kanepenin üstünde duruyor oyun halısı dönmediği için rahattım. Dün akşam 90 derece yana yana kaydı. Ayaklarıyla kendini ittirdi ittirdi oyun barına paralel şekilde durdu sonrada ayaklarıyla kendini geriye geriye atmaya çalıştı kendini atmaya meyili var sanırım

Özelde taktırdım 10 yıllık takmış doktor taktı canım. 75₺ muayene+175₺ spiral. Devlettekiler pek iyi olmuyo oüşüyo dediler bilemiyorum valla. Taktıktan sonra ultrasonla baktı güyet güzel dedi yumurtalarımada baktı temiz dedi. Haftaya kontrole gitcem karından bakcak bide altı ayda bir kontrole gidilcek sorun varmı diye bakılcak kayma falan olmasın diye. Eczaneden almadım ama bazı yerler eczaneden al diyomuş hastaneye göre değişiyo. Ya hirkes büyük kolaylık diyo taktırdım bende bakalım kanamalı uzatıyomuş kiminde. İnşş iyi olur spiralı takarken acımıyo aleti var vajina açıcı o biraz acıtıyo o kadr ama bi dk bile sürmemiştir hemen şıp şıp :))

Teşekkürler canım. Evet oğluma bakınca hiçbişeyden haberi yok gibi. Popoyla ilgili de hiç ağlamadı kaka yaparken falan sadece 1 kere hafif kan gördüm ve bende yaşadığım için fissür problemi hemen tahmin ettim dr da teşhis etti zaten gidince söylediğimde. Ama işte o antibiyotikle erkenden tanıştı diye ve uzun süre kullandırdı dr diye biraz üzüldüm. Yoksa kilo alımı antibiyotik kullanırken bile gayet iyiydi. Annelik içgüdüleri çok önemli bence. Ben antibiyotik kullanmasına gerek olmadığını düşündüm hep ama dr öyle deyince de bişey diyemedim. Korktum kötü mğ olur diye. Annelik içgüdüsü çook önemli bence.

NasilYarDiyeyim canım bende yoğurttayım şu an. 10 gün kadar vereceğim daha 5 günüm var. Şu an dolu dolu 2 yemek kaşığı veriyorum. Şapur şupur yiyoruz şu an. Bundan sonraki adım da meyve sebze püreleri varya benim listede zaten sulu olacak hatta yoğurt katabilirsiniz diye belirtmiş doktorum. Tatlı kaşığı kadar başlayıp arttıracağım 10-15 gün kadar da öyle gidecek. Sonra yumurta sarısı. O zamana kadar iyice öğrenmiş olur yutmayı.
Yerken nasıl oğluşun çıkartıyor mu ağzından

Günaydın kızlar. Sabahın 7 sinde kaka yapıp nevresim üst baş mahvetti oğluşum heryeri sağolsun:) anneannesiyle bari yıkayalım dedik kalktık onu yıkadık giydirdik mevresimleri değiştirdik bende yıkandım o kadar şeyden sonra şimdi kendisi uyuyor mis gibi biz kaldık ayakta:)

Canım benimki de sadece iki defa döndü. Ama sürekli yana dönüyor şu aralar tam çeviremiyor kendini. Popoyu bi daha atsa dönecek yatağında bile kendini yana çevirme peşinde pat diye atıyor kendini yorganın altında. Ben çözüm olarak yere koymadığım zamanlar için kanepenin birini açtım. Ona bırakıyorum.
Kendini hazır hissettiği zaman döner rahat ol.

Benimkide popoyu kaldırıp çeviremiyor dönmek için ama şu an kendini olduğu yerde pervane gibi çevirmeye çalışıyor buda düşer mi korkusu oluşturdu en iyisi bende kanepeyi açıp koyayım.

Geçmiş olsun canım. Peki antibiyotiği neye dayanarak vermişti doktor?

Yaklaşık 2 yemek kaşığı kadar yiyor benimki de. Suratını eksitiyor ama açıyor ağzını. 2 yemek kaşığını geçince ağzına aldığını diliyle çıkarmaya başlıyor. Sonra da hiç açmıyor ağzını. Tabi doymamış oluyor devam sütü veriyorum arkasından. Sen napıyorsun bekliyor musun mama icin

Canım bizim doktor ek gıdanın hemen arkasından mama vermeyin demişti. İkisini bağdaştırır sonra yemek istemez diye.

Geçmiş olsun canım. Peki antibiyotiği neye dayanarak vermişti doktor?
Canım kaka yeşil mukuslu ve sayısı biraz artmıştı. Kaka testi yaptı lökosit 12 diye verdi ve nerdeyse 3 haftadan fazla kullandırttı. Ama oğlum da fiziki olarak hiç iştahsızlık kilo alamama kanlı kaka vs birşey yoktu. Sadece şökosit için verdi. Ve beni süt diyetine soktu.şimdiki doktorum hem çocuk dr hem çocuk alerji doktoru ve 3 6 ay arası mukus yeşillik lökosit olur bebeklerde diyor ve bu genel hali iyiyse bebeğin antibiyotik falan gerektirmez diyor.

Canım aynen fazlasını verince kapatıyor ağzını benimki de. Bende yarım saat sonra mamasını veriyorum tekrar

Nasıl tesadüf o saatte biz de kaka temizliyorduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…