2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 120 cc mama alıyor benide emiyor bazen 5 bazen 6 kere oluyor. Ben suyunu değilde buharda haşlayıp püre şeklinde vermeyi düşünüyorum canım meyveden önce 4-5 sebze ve yoğurt vermeyi düşünüyorum meyve şekerli ya alışırsa diğerlerini istemeyebilirmiş. Aklımda sırasıyla ilk bal kabağı sonra havuç sonra yoğurt sonra normal kabak ve patates var sonra elma erik ve muz veririm sanırım. Zaten bunları tatması 1 ay olacak. Ben herşeyi tek tek tatırmak istiyorum. Normalde blw istiyorum o yüzden sebzeleri uzun ince parçalar halinde haşlıycam eline vericem daha küçük olduğu için yiyemez sanırım ama dokunsun ağzına soksun 5 dk falan sonra ezip püre şeklinde tattırıcam. Tabi ben böyle düşünüyorum ama kabul edecek mi bilmiyorum yoğurt kıvamında püre yiyebilir sanırım 5 aylıkken.

Hem anne sutu hem de mama verenler, ek gidaya ne zaman gecmeyi dusunuyorsunuz?
Canım benim komşum hem çocuk doktoru hem çocuk alerji doktoru benim oğluma da alerji şu bu antibiyotik derken memlekete geldim ona gittim. Beslenmeyle ilgili kendi hazırladığı dökğmanları bunlar. Kendisi de 17 haftadan sonra 26 haftadan çnce beslemeye başlamalısın dedi. 5.5 ay gibi yedirmek değil de diline dokundurarak tatlara alıştırabilirsin dedi. 180 günden sonra da vakumlu tabak al yapıştır önüne kendisi yesin dedi. Yemiyorsa da peşinden koşuğ tv izlettirip tıkma ağzına dedi. Besleme konusunda gelenekçi davranabilirsin dedi. Bana verdiği kaynaklar da bunlar kızlar. Hepinizle paylaşmak istedim.

NasilYarDiyeyim canm sideferi aldm bugun yanlz kizimn kilosu 6.750 flndi 6damla vereym dedm ama bunun ölcek olayi pek farkli geldi. 1ml 10damlaya denk gelio sanrm 0.5mlden az fazla verdm göz karari sen nasil ayarliyosun benm gibimi. Hayr bide baloncuklar oldu ayarlamak zor geldi:)

6.ayda sorunmu oluyo tadmliklara baslaynca. Ben sadece anne sutu veriyorum 6da baslamayi dusunuyorum ama bilemedm bak. Benm arkadasmda 5.ayda yedklernden agzina sur ben sorun yasamadm gorumcem pimpiriklendi kizi bisey yemio dio

Benim arada dümdüz oluyor, arada şişiyor. Bir de bazen bebek varmış gibi böyle içeride bir şeyler oynuyor. Enfeksiyon kapmıştım 2 ay önce, herhalde o yeniledi.

Hadi ya ben hiç mlye falan dikkat etmedim. Direkt olarak kaşığa 7 damla damlatıyorum. Aynen canım sen 6 ver

Benimki ilk tadımı iznim dışında bugün yaptı. Çay içti annem sağolsun

Diyete başladım tekrar. Bugün 4. günü ve biraz daha iyi oğlum çok şükür. En azından uyuyabiliyor. Destekleyerek uyusa da uyuyabiliyor olması büyük nimet. Uyutmak 1 saatimi alıyor zaten. Neyse artık yavaş yavaş düzelecek inşallah. O düzelene kadar ek gıdaya başlama zamanı gelecek. Alerjisi olabileceğini düşündüğüm şeyleri yedirmeden ağız çevresine mi sürmem gerekiyor? Sanki öyle bir şey okumuştum da bilgisi olan var mı?

Diyetin içine tüküreyim kendi adıma. Un helvasında tereyağı olayını düşünemedim kız 4 gündür yere göğe sığmıyor. Allah cezamı versin salak ben

Ya bu gerzek telefonların otomatik düzeltmesi nerden kapanıyo, yazdıklarımı tekrar tekrar düzenlemekten daraldım. Helvayı hava yapar otomatiği omomatik hayır nasıl bir algoritma sapıtık telefon

Diyetin içine tüküreyim kendi adıma. Un helvasında tereyağı olayını düşünemedim kız 4 gündür yere göğe sığmıyor. Allah cezamı versin salak ben
Ben de diyeti bozdum aynen öyle oldu. Çok kızdım kendime ama tekrar başa sardık diyeti. 1 ay daha böyle sorunlu gidecek mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…